Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ψηλα στον ουρανο ελληνικες φωνες

Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο καλό πρώτο σερβίς της Πλίσκοβα (4 άσσοι). Η Σάκκαρη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-5 (break της Πλίσκοβα στο 7ο game) αλλά έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα ισοφαρίζοντας και οδηγώντας το ματς σε τάι-μπρέικ. Μπορεί να έχασε τελικά 7-5, όμως έστειλε μήνυμα στην αντίπαλό της μετά από 50 λεπτά.


18187731
(Πεισματάρα η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε μέχρι τέλους το 1ο σετ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / WILL OLIVER)


ψηλα στον ουρανο ελληνικες φωνες

απαγορευμενα ρεμπετικα χασικλιδικα 3 of 8

Το 2ο σετ έμοιαζε να τελειώνει νωρίς με την Πλίσκοβα να εκμεταλλεύεται αυτή τη φορά πολλές βιαστικές επιλογές της Ελληνίδας πρωταθλήτριας που έχανε τα game με δικά της λάθη και έφτασε στο 1-4. Με μια εκπληκτική αντεπίθεση όμως η Μαρία πήρε 5 συνεχόμενα games και ισοφάρισε 1-1 σε 45 λεπτά.


νομπελ βιοχημειας

18187733
(Απίστευτη επιστροφή στο 2ο σετ για τη Σάκκαρη - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / WILL OLIVER)


Η Πλίσκοβα ζήτησε ολιγόλεπτη διακοπή για φυσική της ανάγκη και επέστρεψε στο ματς μετά από 6 λεπτά προσπαθώντας να «σπάσει» το ρυθμό της αντιπάλου της. Η Σάκκαρη όμως ήταν αποφασισμένη και είχε απαντήσεις στο σερβίς της Πλίσκοβ, βγάζοντας απίθανες άμυνες. Ήθελε τη νίκη, και το έδειξε κάνοντας με break στο 5ο game to 4-2. Ακόμη και όταν έχασε από δικό της λάθος την ευκαιρία για το 5-2, η «Sak-attack» δεν θα χανε το ματς. Και το τελείωσε με άσσο και 6-4.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου