Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

αρχεγονες θεοτητες

HG


αρχεγονες θεοτητες

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, ο κ. Χάρης Γερονικόλας, Πρόεδρος του City Unity Educational Group, αναφέρθηκε στην εκπαιδευτική φιλοσοφία του City Unity College, τονίζοντας ότι ακριβώς αυτή η φιλοσοφία είναι που επιτρέπει στους απόφοιτους να διακρίνονται στην επαγγελματική τους ζωή.


πιτσαρια αστερι χιοσ

νεανικη αρθροιτιδα

GR


Στην ομιλία του, ο καθηγητής Gregory T. Root, Dean of Unity College, απευθυνόμενος στους απόφοιτους ζήτησε «να μην κρίνουν τα βιβλία από τα εξώφυλλά τους», και να μάθουν να υπερνικούν την τάση να κρίνουν άτομα, κοινωνικές ή εθνοτικές ομάδες, ακόμη και χώρες, σύμφωνα με στερεότυπα που συχνά είναι εντελώς ανακριβή.


IG


Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, General Manager of Retail Banking Eurobank, υπογράμμισε το γεγονός ότι η επιτυχία των αποφοίτων στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή θα αντανακλά, εν μέρει τουλάχιστον, τη συνειδητή προσπάθειά τους για την πολυσυζητημένη αλλά σπανίως επιτυχημένη ισορροπία που χρειάζεται μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.


VT AS


Τα πτυχία του City University of Seattle δόθηκαν από τον συντονιστή του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του City Unity College, κ. Vesselin Todorov, ενώ ο Αλέξανδρος Σκλέπας, ήταν ο αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Computing, που εκφώνησε τον αποχαιρετιστήριο λόγο εκ μέρους και των υπόλοιπων συμφοιτητών του.


DB PE


Τα πτυχία του Cardiff Metropolitan University δόθηκαν από τον καθηγητή David Brooksbank, Dean of Cardiff Metropolitan University School of Management, με τον Φίλιππο Ευστρατιάδη, αριστούχο απόφοιτο του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων, να εκφωνεί τον αποχαιρετηστήριο λόγο εκπροσωπώντας και τους υπόλοιπους συμφοιτητές του.


Awards1


Awards2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου