Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ψηφιακή αλληλεγγύη αττικη

Πράγματι, πολλές είναι οι γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο οι οποίες επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και παίρνουν την απόφαση να προχωρήσουν σε αυτή την αλλαγή. Τι συνιστά, όμως, στην πραγματικότητα η ανόρθωση στήθους και ποια είναι τα δεδομένα τα οποία όλοι πρέπει να γνωρίζουν εν έτει 2019;


Η ανόρθωση στήθους είναι ουσιαστικά μία αισθητική επέμβαση η οποία αντιμετωπίζει την πτώση του στήθους της γυναίκας μέσω χειρουργικής παρέμβασης. Είναι, άλλωστε, γνωστό πως με το πέρασμα του χρόνου, το γυναικείο στήθος υφίσταται σημαντικές μεταβολές - ιδίως έπειτα από αυξομειώσεις βάρους (δίαιτα, εγκυμοσύνες, απώλεια βάρους)- με συνέπεια να παρουσιάζει πτώση.


Ποιες είναι, λοιπόν, οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται σήμερα στην πλαστική για την ανόρθωση του στήθους - ή αλλιώς, την μαστοπηξία; Ποια είναι τα μεγέθη από τα οποία εξαρτάται η επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί μία γυναίκα; Τι σημασία έχει ο βαθμός της πτώσης του στήθους και πώς επιτυγχάνεται η ανάρρωση έπειτα από μία επέμβαση ανόρθωσης στήθους;


ψηφιακή αλληλεγγύη αττικη

σεμιναρια οαεδ ασπροπυργος

Τι αποκαλύπτει ο ειδικός


κοα φυλακές

Τα ερωτήματα είναι σίγουρα πολλά και κάθε γυναίκα που επιθυμεί να προχωρήσει στην εν λόγω επέμβαση, πρέπει να λάβει τις απαντήσεις που χρειάζεται και μεταξύ άλλων, να μάθει πώς ορίζεται η πτώση των μαστών και το μέγεθος του στήθους.


Τις απαντήσεις στις εν λόγω σημαντικές ερωτήσεις, τις δίνει ο Δρ. Νώντας Καποσίτας, πλαστικός χειρουργός, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, εξειδικευθείς στο University of Illinois at Chicago, USA και μέλος της American Society for Aesthetic Plastic Surgery (A. S.A. P.S.).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου