Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

δημοτικο σχολειο εξοχης

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Real News", κυβέρνηση και δανειστές, μετά την ανταλλαγή σεναρίων και εναλλακτικών προτάσεων, προσανατολίζονται στην στήριξη οικογενειών που πριν την κρίση ανήκαν στην μεσαία εισοδηματικά τάξη.


Το ΔΝΤ αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση για ενίσχυση αυτών που έχουν στεγαστικά δάνεια καθώς εξυπηρετεί μία από τις πάγιες θέσεις του, που δεν είναι άλλη από την μείωση του «βουνού» των «κόκκινων» στεγαστικών δανείων που αγγίζουν τα 27 δισ. ευρώ.


δημοτικο σχολειο εξοχης

Η «χρυσή» τομή φέρεται να έχει συμφωνηθεί και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας, με τη στήριξη λιγότερων από 600.000 οικογενειών, αλλά με την καταβολή υψηλότερου ποσού επιδόματος στέγασης, που μπορεί να φτάνει τα 80 ευρώ το μήνα και θα αυξάνεται αναλογικά με τον αριθμό προστατευόμενων τέκνων κάθε οικογένειας.


γριφους του αινσταιν

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πρόταση του υπουργείου Εργασίας για καταβολή επιδόματος στέγασης 50 ευρώ για ατομικό νοικοκυριό μπορεί να φτάσει και τα 80 ευρώ με μείωση του αριθμού των δικαιούχων, δίνοντας έμφαση στις οικογένειες, και με αύξηση του επιδόματος αναλογικά με τον αριθμό προστατευόμενων τέκνων.


ρατσισμος δραστηριοτητες

Για παράδειγμα, μια τετραμελής οικογένεια με μεσαίο εισόδημα και στεγαστικό δάνειο θα μπορούσε να ενισχυθεί ακόμα και με 175 ευρώ τον μήνα.


Το τελικό κείμενο της συμφωνίας θα οριστικοποιηθεί κατά την επίσκεψη των δανειστών ώστε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και από 1η Ιανουαρίου 2019 να ξεκινήσει η καταβολή επιδόματος.


φτιαχνω ψωμι για τοστ

Ο Αλέξης Τσίπρας παρέλαβε τις εκθέσεις κατά τη συνάντησή του με τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.


Υποδεχόμενος την κ. Παπασπύρου στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Τσίπρας την ευχαρίστησε και της ευχήθηκε: «Οι προσπάθειες σας για την πάταξη της διαφθοράς, όσο και για τον αναγκαίο εκσυγχρονισμό της δημόσιας δοίκησης να έχουν αποτέλεσμα, διότι είναι πολύ σημαντικός κρίκος, τόσο για την οικονομία, όσο και για την κοινωνία μας».


«Το σημαντικό είναι ότι πλέον εμείς ενεργοποιήσαμε το Συντονιστικό Όργανο Ελέγχου και Επιθεώρησης», ανέφερε η κ. Παπασπύρου, για το οποίο τόνισε πως είναι ένα «εξαιρετικό όργανο, με όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, που μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά».


χαλκιδικη σπιτια για πωληση

νεκροι στην ροδο


Με τη Γενική Επιθεωρήτρια Δ. Δ. κα Μαρία Παπασπύρου προκειμένου να παραλάβω την έκθεση για τη Δημόσια Διοίκηση.1/2 pic.twitter.com/SgjHsgAQ8Y


φτιαχνω ψωμι για τοστ
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 22 Ιουλίου 2016

αρχεγονες θεοτητες

HG


αρχεγονες θεοτητες

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, ο κ. Χάρης Γερονικόλας, Πρόεδρος του City Unity Educational Group, αναφέρθηκε στην εκπαιδευτική φιλοσοφία του City Unity College, τονίζοντας ότι ακριβώς αυτή η φιλοσοφία είναι που επιτρέπει στους απόφοιτους να διακρίνονται στην επαγγελματική τους ζωή.


πιτσαρια αστερι χιοσ

νεανικη αρθροιτιδα

GR


Στην ομιλία του, ο καθηγητής Gregory T. Root, Dean of Unity College, απευθυνόμενος στους απόφοιτους ζήτησε «να μην κρίνουν τα βιβλία από τα εξώφυλλά τους», και να μάθουν να υπερνικούν την τάση να κρίνουν άτομα, κοινωνικές ή εθνοτικές ομάδες, ακόμη και χώρες, σύμφωνα με στερεότυπα που συχνά είναι εντελώς ανακριβή.


IG


Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, General Manager of Retail Banking Eurobank, υπογράμμισε το γεγονός ότι η επιτυχία των αποφοίτων στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή θα αντανακλά, εν μέρει τουλάχιστον, τη συνειδητή προσπάθειά τους για την πολυσυζητημένη αλλά σπανίως επιτυχημένη ισορροπία που χρειάζεται μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.


VT AS


Τα πτυχία του City University of Seattle δόθηκαν από τον συντονιστή του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του City Unity College, κ. Vesselin Todorov, ενώ ο Αλέξανδρος Σκλέπας, ήταν ο αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Computing, που εκφώνησε τον αποχαιρετιστήριο λόγο εκ μέρους και των υπόλοιπων συμφοιτητών του.


DB PE


Τα πτυχία του Cardiff Metropolitan University δόθηκαν από τον καθηγητή David Brooksbank, Dean of Cardiff Metropolitan University School of Management, με τον Φίλιππο Ευστρατιάδη, αριστούχο απόφοιτο του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων, να εκφωνεί τον αποχαιρετηστήριο λόγο εκπροσωπώντας και τους υπόλοιπους συμφοιτητές του.


Awards1


Awards2


σοβατισμα ξυλοφουρνου

Μετά το πέρας της συνεδρίασης η Κριστίν Λαγκάρντ ανέφερε ότι το ΔΝΤ και η Αργεντινή βρίσκονται σε συνομιλίες οι οποίες θα συνεχιστούν στην Ουάσιγκτον και ο στόχος είναι να ολοκληρωθούν το συντομότερο.


σοβατισμα ξυλοφουρνου

Αναλυτικά η κα. Λαγκάρντ δήλωσε:


«Από τότε που η κυβέρνηση Μάκρι ανέλαβε την εξουσία, η Αργεντινή έχει αφοσιωθεί σε μία θεμελιώδη και ευπρόσδεκτη μεταμόρφωση της οικονομίας της. Παρότι πολλές πολιτικές έχουν κινηθεί με ταχύ ρυθμό, η κυβέρνηση έχει συνειδητοποιήσει επίσης την ανάγκη οικοδόμησης και διατήρησης της κοινωνικής συναίνεσης αναφορικά με τον καθορισμό του ρυθμού των μεταρρυθμιστικών προσπαθειών, συμπεριλαμβανομένης της δημοσιονομικής προσαρμογής. Είναι κατανοητό ότι μία τέτοια προσέγγιση συνοδεύεται από ορισμένες ευπάθειες.


»Η Αργεντινή αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μία σημαντική χρηματοπιστωτική αστάθεια, καθώς οι διεθνείς χρηματοπιστωτικές συνθήκες έχουν γίνει πιο σφικτές αλλά και εξαιτίας της ξηρασίας που υπονόμευσε την αγροτική παραγωγή της Αργεντινής. Σε αυτό το πλαίσιο, οι αρχές της Αργεντινής ζήτησαν την υποστήριξή μας για την αντιμετώπιση αυτής της αστάθειας των αγορών και την προστασία της ανάπτυξης, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και της κοινωνικής συνοχής.


γλυκο ψυγειου με γιαουρτι μελι και καρυδια

υπαισθησια τριδυμου

»Σήμερα, μετέφερα στο Διοικητικό Συμβούλιο την πρόθεση των αρχών της Αργεντινής να ζητήσουν μία προληπτική συμφωνία για πρόγραμμα στήριξης (exceptional access Stand-By Arrangement), η οποία θα μπορούσε να στηρίξει το οικονομικό τους πρόγραμμα. Πρόκειται για ένα οικονομικό πρόγραμμα της Αργεντινής, του οποίου την πλήρη ιδιοκτησία θα έχει ο πρόεδρος Μάκρι και η κυβέρνησή του. Οι αρχές τόνισα ότι οι στόχοι του προγράμματος θα περιλαμβάνουν την δημιουργία μίας καθαρής πορείας προς την ισχυρή, βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη και την ισχυρή δημιουργία θέσεων εργασίας, αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη των αγορών μέσω ενός σαφούς μακροοικονομικού προγράμματος που μειώνει τις χρηματοδοτικές ανάγκες και θέτει το δημόσιο χρέος σε μία σταθερή καθοδική πορεία και κυρίως, προστατεύει τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης. Υποστηρίζουμε πλήρως αυτούς τους στόχους.


»Η ομάδα του ΔΝΤ και η αντιπροσωπία της Αργεντινής βρίσκονται σε συζήσεις οι οποίες θα συνεχιστούν στην Ουάσιγκτον το προσεχές διάστημα. Όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν, πρόκειται για μία συνεργασία μεταξύ της Αργεντινής και του ΔΝΤ και ο κοινός μας στόχος είναι να ολοκληρώσουμε γρήγορα αυτές τις συζητήσεις».


αξιολογηση εκπαιδευτικου προσωπικου

Το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ έχουν ανακοινώσει και τις επόμενες προγραμματισμένες ημερομηνίες για τις κληρώσεις του 2018:


πορεια του πολυτεχνειου 2015

Σύμφωνα με αυτό οι κληρώσεις θα γίνουν τις εξής ημερομηνίες:



  • Φορολοταρία Απριλίου, 29 Μαΐου 2018.

  • Φορολοταρία Μαίου, 28 Ιουνίου 2018.

  • Φορολοταρία Ιουνίου, 26 Ιουλίου 2018.

  • Φορολοταρία Ιουλίου, 28 Αυγούστου 2018.

  • Φορολοταρία Αυγούστου, 27 Σεπτεμβρίου 2018.

  • Φορολοταρία Σεπτεμβρίου, 25 Οκτωβρίου 2018.

  • Φορολοταρία Οκτωβρίου, 29 Νοεμβρίου 2018.

  • Φορολοταρία Νοεμβρίου, 24 Δεκεμβρίου 2018.


Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.


ναταλια γερμανου μαριος ιωαννου

Οι φορολογούμενοι που κερδίζουν, λαμβάνουν ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο στον λογαριασμό τους στο Taxisnet. Εν συνεχεία τα ποσά πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει στο Taxisnet.


αξιολογηση εκπαιδευτικου προσωπικου

internet home options

Το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ελεύθερης Κατάδυσης «Authentic Big Blue 2018» θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, παράλληλα με την «Εβδομάδα Γαστρονομίας Αμοργού & Μικρών Κυκλάδων». Οι δύο αυτές παράλληλες εκδηλώσεις προκαλούν το ενδιαφέρον σπουδαίων προσωπικοτήτων και στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας στο πανέμορφο νησί της Αμοργού.


τι ειναι ειδωλολατρες

Η οργανωτική επιτροπή του ΑΒΒ2018 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Αλιάγας, πετυχημένος παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης, θα ταξιδέψει στο νησί των Κυκλάδων στα τέλη Ιουνίου για να πραγματοποιήσει γυρίσματα για την εκπομπή του «50 minutes inside» που προβάλλεται στο TF1.


οικογενεια ωσ κοινωνικοσ θεσμοσ

O γνωστός παρουσιαστής αφήνει το στούντιο κάθε καλοκαίρι και ταξιδεύει σε ένα καινούριο προορισμό με σκοπό να παρουσιάσει στο κοινό μια διαφορετική εκδοχή της εκπομπής. Ο Νίκος Αλιάγας επέλεξε για πρώτη φορά φέτος την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αμοργό η οποία θα αποτελέσει το «σπίτι» της εκπομπής για εφτά διαδοχικά επεισόδια. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν 29 Ιουνίου με 2 Ιουλίου και τα επεισόδια θα αρχίσουν να προβάλλονται στη γαλλική τηλεόραση, κάθε Σάββατο βράδυ μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου.


Το Authentic Big Blue θα προβληθεί μέσα από την εκπομπή του Νίκου Αλιάγα καθώς αποτελεί μία σπουδαία αθλητική, πολιτιστική και τουριστική διοργάνωση για το νησί ενώ ο Δήμος Αμοργού εκτελεί και χρέη συνδιοργανωτή από την πρώτη χρονιά. Η οργανωτική επιτροπή του ΑΒΒ2018 συμμετέχει ενεργά στην πραγματοποίηση αυτού του μεγαλόπνοου σχεδίου το οποίο θα προβάλλει τόσο την Αμοργό όσο και τη διοργάνωση σε εκατομμύρια Γάλλους τηλεθεατές. Μέλη της ομάδας του ΑΒΒ ταξίδεψαν την περασμένη βδομάδα στο Παρίσι για να συζητήσουν λεπτομέρειες της παραγωγής με στελέχη του TF1 ενώ είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά και τον γνωστό παρουσιαστή.


internet home options

δικηγορος θεσσαλονικη διαζυγιο

Ειδικότερα, φάκελο εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπέβαλαν εμπρόθεσμα τα ακόλουθα πέντε επενδυτικά σχήματα:


δικηγορος θεσσαλονικη διαζυγιο

καφέ σημάδια στο δέρμα

  • Alrai Group Holdings Limited

  • Carbon Asset Μanagement DWC-LLC και Alshaheen Group S. A. (σε κοινοπραξία)

  • Gupta Family Group Alliance

  • Glencore Energy UK LTD

  • Vitol Holding B. V.

  • Οι σύμβουλοι αξιοποίησης, αφού αξιολογήσουν τις υποβληθείσες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, θα υποβάλουν την εισήγησή τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.


    κεικ κανέλας με καρύδια

    αλικη βουγιουκλακη νικος κουρκουλος

    Θα επιβεβαιώσουν τον τίτλο τους όλα τα φαβορί ή θα πέσουν θύματα έκπληξης από τα αουτσάιντερ;


    αλικη βουγιουκλακη νικος κουρκουλος

    Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για τον νικητή, τη δεύτερη, την τρίτη και την τελευταία θέση, τις ομάδες που θα προκριθούν, την ακριβή πρόβλεψη πρώτης και δεύτερης θέσης, τους βαθμούς, τα γκολ και τον πρώτο σκόρερ κάθε ομάδας. Για κάθε όμιλο προσφέρεται και από ένα συνδυαστικό ειδικό στοίχημα.


    Φαβορί η Βραζιλία, «ανοιχτή» η δεύτερη θέση


    Στον πέμπτο όμιλο, φαβορί για την πρόκριση και την πρώτη θέση είναι η Βραζιλία. Έχει κατακτήσει πέντε φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και θέλει να επιστρέψει στην κορυφή. «Ανοιχτή» είναι η δεύτερη θέση. Η Ελβετία πέτυχε 9 νίκες σε 10 παιχνίδια στον όμιλο, αλλά χρειάστηκε να αποκλείσει, στα play offs, τη Βόρεια Ιρλανδία, για να προκριθεί στα τελικά της Ρωσίας. Η Σερβία επιστρέφει στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά το 2010 και η Κόστα Ρίκα έφτασε έως τα προημιτελικά το 2014 στη Βραζιλία, αποκλείοντας στη φάση των «16», στα πέναλτι, την Εθνική μας Ομάδα.


    φασισμος φυρερ

    Το συνδυαστικό ειδικό στοίχημα από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, για τον πέμπτο όμιλο, είναι η Βραζιλία να σκοράρει Over 6,5 γκολ και ο Πρίγιοβιτς να σκοράρει Over 0,5 γκολ και να προκριθούν η Βραζιλία και η Ελβετία.


    γνωριζω γυναικες

    Στον έκτο όμιλο, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία, με τέσσερα τρόπαια στη συλλογή της, είναι φαβορί για την πρώτη θέση. Το Μεξικό, το οποίο από το 1994 σε έξι διοργανώσεις περνάει πάντα από τον όμιλο, αλλά αποκλείεται στο πρώτο νοκ άουτ ματς και η Σουηδία, που άφησε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά από 60 χρόνια, την Ιταλία, θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση. Αουτσάιντερ είναι η Νότια Κορέα, η οποία προκρίθηκε για δέκατη φορά σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.


    Το συνδυαστικό ειδικό στοίχημα από το Πάμε Στοίχημα είναι η Γερμανία να σκοράρει Over 6,5 γκολ και ο Μπεργκ να σκοράρει Over 0,5 γκολ και η Νότια Κορέα να ηττηθεί σε όλα τα παιχνίδια.


    Προβάδισμα πρόκρισης για Βέλγιο και Αγγλία


    παντος δωρεα ωαριων

    Τα παραπάνω είπε ο Τέο Βάιγκελ, πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας (1989-1998), ο οποίος συγκαταλέγεται στους αρχιτέκτονες του ευρώ, σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα «Finanz und Wirtschaft».


    Σε ερώτηση τι είναι αυτό που θα μπορούσε να διδαχθεί η Ιταλία από την Ελλάδα, ο Βάιγκελ απαντά, σύμφωνα με τη Deutsche Welle: «Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης αναγκάστηκαν μετά από δύο χρόνια να ανακαλέσουν τα όσα υποσχέθηκαν στους Έλληνες. Έπειτα ακολούθησαν τις συστάσεις του ΔΝΤ και των σκεπτόμενων οικονομολόγων και έκτοτε η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο».


    Στη συνέχεια ο πρώην Χριστιανοκοινωνιστής υπουργός αναφέρεται στις μεταρρυθμίσεις που γίνονται στην Ελλάδα:



    Μακροπρόθεσμα καμία χώρα δεν μπορεί να ξοδεύει περισσότερα απ' όσα εισπράττει. Μέτρα εξυγίανσης όπως στην Ελλάδα είναι φυσικά επώδυνα για το λαό, αλλά γι' αυτά ευθύνεται η εθνική πολιτική. Κανείς δεν ανάγκασε την Ελλάδα να ξοδεύει περισσότερα απ' όσα εισπράττει.


    παντος δωρεα ωαριων

    δημος νεαπολης συκεων αποτελεσματα

    ποιες ειναι οι ιδανικες αναλογιες σωματος


    αγναντι βουλιαγμενη τιμες

    Η σύμπλευση ΟΠΑΠ και πρακτόρων για την εξέλιξη του δικτύου επιβεβαιώθηκε τόσο κατά τις πρόσφατες μεγάλες εκδηλώσεις που διοργάνωσε πρόσφατα ο ΟΠΑΠ για τους συνεργάτες του, όσο και κατά την ετήσια γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ Α. Ε. (ΠΟΕΠΠΠ).


    αγναντι βουλιαγμενη τιμες

    Η επένδυση του ΟΠΑΠ στο δίκτυο των πρακτορείων


    Η επένδυση στο δίκτυο αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τον ΟΠΑΠ και θέτει τις βάσεις για την κοινή ανάπτυξη της εταιρείας και των πρακτόρων. Το 2017, ο ΟΠΑΠ υλοποίησε επενδύσεις ύψους σχεδόν 100 εκατ. ευρώ, οι οποίες εστίασαν στα καταστήματα, σε προϊόντα και υπηρεσίες, σε νέο τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και στην υποστήριξη των πρακτόρων.


    ντυσιματα ανδρικα για γαμο

    2 copy


    chanel no 5 τιμη hondos

    Συνεργάτες ΟΠΑΠ στις εκδηλώσεις για τους πράκτορες


    Μέσα στους πρώτους μήνες του 2018, άνοιξαν 150 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων νέων πρακτορείων και καταστημάτων που μετεγκαταστάθηκαν. Επιπλέον, εκατοντάδες νέα καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν εντός των επόμενων μηνών. Όσον αφορά στην τεχνολογική αναβάθμιση των πρακτορείων, έχει ήδη ολοκληρωθεί η εγκατάσταση περίπου 10.000 νέων τερματικών. Η μετακίνηση των παιχνιδιών στα νέα τερματικά και η μετάβαση σε νέα πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού θα ολοκληρωθούν εντός του καλοκαιριού.


    Στον τομέα των προϊόντων, ο ΟΠΑΠ προχωρά την ανάπτυξη του δικτύου των παιγνιομηχανημάτων (VLTs), με στόχο να έχουν τεθεί σε λειτουργία περίπου 20.000 VLTs σε πρακτορεία ΟΠΑΠ και αποκλειστικά καταστήματα έως το τέλος του 2018. Επίσης, έχουν ήδη εγκατασταθεί 3.100 συσκευές αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs) σε 1.500 πρακτορεία. Ο αριθμός των SSBTs θα αυξηθεί περαιτέρω εντός του έτους, ενώ σχεδιάζεται η αξιοποίηση των SSBTs και για άλλα προϊόντα. Τέλος, αναμένεται η εισαγωγή νέου περιεχομένου στα Virtual παιχνίδια τους επόμενους μήνες.


    Μεγάλες εκδηλώσεις του ΟΠΑΠ για τους πράκτορες του


    Με σύνθημα «Μαζί στη νέα εποχή», ο ΟΠΑΠ διοργάνωσε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, 10 μεγάλες εκδηλώσεις για τους πράκτορες του, οι οποίες αποτελούν πλατφόρμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ της εταιρείας και των συνεργατών της. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στα τέλη Μαΐου, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα, Καλαμάτα, Ηράκλειο και Ρόδο. Εφέτος, μάλιστα, έλαβαν χώρα για πρώτη φορά σε Ξάνθη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Ηράκλειο και Ρόδο.


    1 copy


    Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ


    Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, ο Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, παρουσίασε τα αποτελέσματα της επένδυσης του ΟΠΑΠ στο δίκτυο του. Όπως σημείωσε, η εισαγωγή νέων προϊόντων (VLTs, SSBTs και Virtual παιχνίδια) έχει ήδη οδηγήσει στην αύξηση της μέσης προμήθειας των πρακτόρων. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα από την καθιέρωση του νέου σχήματος διαχείρισης της απόδοσης και επιβράβευσης των πρακτόρων, το οποίο έχει βοηθήσει μεγάλο μέρος του δικτύου να αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητες του. Ακόμη, τόνισε ότι σκοπός της συνεχιζόμενης επένδυσης στο δίκτυο είναι η δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για την εταιρεία και τους συνεργάτες της.


    Σε αυτή την βάση, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και το πρόγραμμα υποστήριξης Retail Excellence 2020 (REX 2020), το οποίο εστιάζει σε πέντε βασικούς πυλώνες (Σημείο και μέγεθος, Προϊόντα και υπηρεσίες, Digital Signage, Εικόνα Καταστήματος, Συνεργάτης και προσωπικό) που αναβαθμίζουν την εικόνα και λειτουργία των πρακτορείων, καθώς και τη συνολική εμπειρία του πελάτη.


    «Ψήφος εμπιστοσύνης» από την ΠΟΕΠΠΠ


    Την πλήρη στήριξη τους στις ενέργειες της διοίκησης του ΟΠΑΠ και στο στρατηγικό πλάνο για την ανάπτυξη του δικτύου εξέφρασαν οι πράκτορες, στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΠΟΕΠΠΠ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουνίου 2018.


    Όπως τονίστηκε στο σχετικό ψήφισμα που εκδόθηκε μετά τη Γενική Συνέλευση, οι πράκτορες του ΟΠΑΠ χαιρέτισαν τη σημαντική επένδυση που πραγματοποιεί η εταιρεία, τόσο για την εισαγωγή νέων και αναβαθμισμένων προϊόντων, όσο και για την εγκατάσταση νέου τεχνολογικού εξοπλισμού στα πρακτορεία.


    Επιπλέον, η ΠΟΕΠΠΠ τόνισε ότι στηρίζει κάθε βήμα του ΟΠΑΠ για τον ευρύτερο τεχνολογικό εκσυγχρονισμό των πρακτορείων, εκφράζοντας την πεποίθηση της ότι η συνεργασία και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των πρακτόρων και της εταιρείας θα συμβάλει στη βέλτιστη λειτουργία των νέων συστημάτων και τερματικών.


    Τέλος, τα μέλη της Ομοσπονδίας αποφάσισαν ομόφωνα τη συνέχιση του ανοικτού διαλόγου με τον ΟΠΑΠ, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις μεταξύ των πρακτόρων και της εταιρείας.


    εκλογες σεπτεμβριος 2015 σταυροι

    Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του Eurogroup επικροτούνται οι ελληνικές αρχές για την ολοκλήρωση της εφαρμογής των προαπαιτούμενων και την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος. «Η Ελλάδα βγαίνει από το πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας με μια ισχυρότερη οικονομία που στηρίζεται στις δημοσιονομικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν» αναφέρει η δήλωση, επισημαίνοντας πως «είναι σημαντικό να συνεχιστούν αυτές οι μεταρρυθμίσεις, οι οποίες αποτελούν τη βάση για μια βιώσιμη πορεία ανάπτυξης με υψηλότερη απασχόληση και δημιουργία θέσεων εργασίας». Στο πλαίσιο αυτό, το Eurogroup χαιρετίζει και την ολοκλήρωση της στρατηγικής ανάπτυξης της Ελλάδας, η οποία «στοχεύει στην ενίσχυση της μακροπρόθεσμης αναπτυξιακής προοπτικής της Ελλάδας και στη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος».


    Σε ό, τι αφορά τους στόχους πρωτογενούς πλεονάσματος για το μέλλον, το Eurogroup χαιρετίζει τη δέσμευση της Ελλάδας να διατηρήσει πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2022 και τη μετέπειτα ευθυγράμμισή της με τους κανόνες της ΕΕ. «Η ανάλυση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δείχνει ότι αυτό συνεπάγεται ένα πρωτογενές πλεόνασμα κατά μέσο όρο 2,2% του ΑΕΠ κατά την περίοδο από το 2023 έως το 2060» σημειώνει η ανακοίνωση.


    εκλογες σεπτεμβριος 2015 σταυροι

    ηλιακό φορτιστή

    Σε ό, τι αφορά την έκθεση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους το Eurogroup υπενθυμίζει ότι «οι ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας θα πρέπει να παραμείνουν κάτω από το 15% του ΑΕΠ μεσοπρόθεσμα και κάτω από το 20% του ΑΕΠ στη συνέχεια, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι το χρέος μειώνεται σταθερά».


    Ως μεσοπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους η δήλωση του Eurogroup παραθέτει:



    • την κατάργηση από το 2018 του step-up επιτοκίου που σχετίζεται με τα δάνεια του δεύτερου ελληνικού προγράμματος.

    • τη χρήση από τον ESM των κερδών των κεντρικών τραπεζών (SMPs, ANFAs) από τα ελληνικά ομόλογα του 2014 και τη σταδιακή επιστροφή τους στην Ελλάδα. Τα εν λόγω κεφάλαια θα μεταφέρονται στην Ελλάδα ισόποσα, σε εξαμηνιαία βάση (Δεκέμβριο και Ιούνιο), αρχής γενομένης από το 2018 μέχρι τον Ιούνιο του 2022 μέσω ξεχωριστού λογαριασμού του ESM και θα χρησιμοποιηθούν για τη μείωση των ακαθάριστων χρηματοδοτικών αναγκών ή για τη χρηματοδότηση άλλων συμφωνηθέντων επενδύσεων.

    • την παράταση της περιόδου χάριτος για τα δάνεια του EFSF κατά 10 χρόνια και την επιμήκυνση της μέσης διάρκειας λήξης κατά 10 χρόνια.


    Επίσης, σημειώνεται ότι «βάσει της ανάλυσης της βιωσιμότητας του χρέους από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, το Eurogroup θα επανεξετάσει στο τέλος της περιόδου χάριτος, το 2032 εάν χρειάζονται πρόσθετα μέτρα χρέους», ενώ γίνεται αναφορά στη συμφωνία του Μαΐου του 2016 για ένα «μηχανισμό, ο οποίος θα ενεργοποιείται στην περίπτωση πολύ δυσμενέστερου απρόοπτου μακροοικονομικού σεναρίου». Αυτός ο μηχανισμός, θα περιέχει μέτρα όπως την «περαιτέρω αναδιάρθρωση του χρέους με ανώτατο όριο και παρατάσεις των πληρωμών τόκων του δανείου του EFSF», στο βαθμό που είναι αναγκαία για τη βιωσιμότητα του χρέους.


    υβονη κατεργαρη

    Σε ό, τι αφορά τη μεταμνημονιακή εποπτεία, το Eurogroup επισημαίνει ότι τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους «πρέπει να περιέχουν κίνητρα που θα διασφαλίζουν ισχυρή και συνεχή εφαρμογή από την Ελλάδα των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος». Αναφέρεται επίσης στη σύνδεση συγκεκριμένων δεσμεύσεων πολιτικής με την επιστροφή των SMPS και ANFAs, καθώς και την κατάργηση του επιτοκίου step up, χαιρετίζοντας παράλληλα «την πρόθεση της Επιτροπής να ενεργοποιήσει τη διαδικασία ενισχυμένης εποπτείας τις επόμενες εβδομάδες και επίσης την υποστήριξη αυτής της προσέγγισης από τις ελληνικές αρχές».


    Εξάλλου, στην ανακοίνωση του Eurogroup γίνεται αναφορά στις εν εξελίξει νομικές διαδικασίες κατά των εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ και κατά του πρώην προέδρου και άλλων στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ, καλώντας τους θεσμούς να παρακολουθούν την πορεία τους στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής επιτήρησης.


    Αναφορικά με την τελευταία δόση που θα λάβει η Ελλάδα, το Eurogroup σημειώνει:


    «Με την ολοκλήρωση των εθνικών διαδικασιών, τα όργανα διοίκησης του ESM αναμένεται να εγκρίνουν την εκταμίευση της πέμπτης και της τελευταίας δόσης του προγράμματος του ESM ύψους 15 δισ. ευρώ. Από το συνολικό αυτό ποσό, 5,5 δισ. ευρώ θα διατεθούν σε ξεχωριστό λογαριασμό και θα χρησιμοποιηθούν για την εξυπηρέτηση του χρέους, ενώ τα 9,5 δισ. ευρώ θα διατεθούν σε ειδικό λογαριασμό για τη δημιουργία ταμειακού αποθέματος, που θα χρησιμοποιηθεί για την εξυπηρέτηση του χρέους σε περίπτωση ανάγκης». Η χρήση των εν λόγω κεφαλαίων θα γίνεται μετά από συμφωνία με τους θεσμούς, ενώ σημειώνεται ότι «συνολικά, η Ελλάδα βγαίνει από το πρόγραμμα με ένα σημαντικό ταμειακό απόθεμα ύψους 24,1 δισ. ευρώ, το οποίο θα καλύψει τις δανειακές ανάγκες της κυβέρνησης για περίπου 22 μήνες μετά το τέλος του προγράμματος».


    Τέλος, σχετικά με το ΔΝΤ, η δήλωση του Eurogroup αναφέρει ότι «η διοίκηση του ΔΝΤ εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιτυχή εφαρμογή του προγράμματος ESM και για την περαιτέρω εξειδίκευση των μέτρων για το χρέος που δόθηκε σήμερα από τα κράτη μέλη».


    Συνεχίζοντας, επισημαίνεται ότι παρόλο που «δεν είναι πλέον δυνατή η ενεργοποίηση» του δικού του προγράμματος, το ΔΝΤ επιβεβαίωσε «τη συνεχιζόμενη συμμετοχή του στην Ελλάδα στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής εποπτείας, παράλληλα με τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα».


    ακαταλογιστο σημασια

    Η Fosun είχε το 2011 αποκτήσει μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης το 9,5% της Folli Follie με τιμή 13,30 ευρώ ανά μετοχή. Έκτοτε εκπροσωπείτο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Folli και μάλιστα σε ανώτερο επίπεδο, καθώς ο Qian Jiannong, αντιπρόεδρος της Fosun International και επικεφαλής της Fosun's Tourism & Cultural Group κατείχε θέση μη εκτελεστικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της εισηγμένης.


    Αν και κανείς θα θεωρούσε αυτονόητο πως μια επενδυτική εταιρεία θα είχε ενεργή ανάμειξη και άγρυπνο μάτι στη διοίκηση μιας επιχείρησης στην οποία έχει τοποθετήσει περίπου 80 εκατ. ευρώ, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν συνέβη στην περίπτωση της Fosun International και του αντιπρόεδρου της Qian Jiannong.


    δρ κυριάκος νικολάου

    Από την αλληλουχία των γεγονότων προκύπτει πως η Fosun «αντιλήφθηκε» την κατάσταση της Folli Follie αρκετά μετά τις καταγγελίες του αμερικανικού fund Quintessential Capital Management. Είναι ενδεικτικό πως μετά τις αποκαλύψεις του QCM ο κινεζικός όμιλος αύξησε το ποσοστό του στην Folli Follie στο 16,37%, από 13,89%, παρέχοντας στήριξη στην καταρρέουσα μετοχή της ελληνικής εισηγμένης, εξέλιξη που παρέσυρε μάλιστα και πολλούς μικροεπενδύτες.


    ακαταλογιστο σημασια

    καραοκε φωτο

    Κατά πληροφορίες, οι αγορές αυτές έγιναν υπό το βάρος των διαβεβαιώσεων της οικογένειας Κουτσολιούτσου πως δεν συνέτρεχε λόγος ανησυχίας και πως η μετοχή είχε στοχοποιηθεί από κερδοσκόπους.


    Μάλιστα, η ίδια η Fosun απεκάλυψε πως το Διοικητικό της Συμβούλιο εξέτασε στις 4 Μαΐου την έκθεση του αμερικάνικου fund, τα ερωτήματα της ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η Folli Follie και στη βάση των δεδομένων αυτών εξέφρασε την άποψη πως ορισμένες παρατηρήσεις της Quintessential Capital ήταν απλώς «εικασίες». Μάλιστα, κατά την Fοsun «αφότου έλαβε υπόψη τις πληροφορίες που δημοσιοποίησε η Folli Follie, τις οικονομικές της ανακοινώσεις, την άνω των 20 ετών διαδρομή της ως εισηγμένης και την εμπιστοσύνη της εταιρείας στον μεγαλομέτοχο της και στην διοίκηση», αύξησε το μερίδιο της μεταξύ 8 Μαΐου και 11 Μάιου από το 13,89% στο 16,37%.


    Στις 17 Μαΐου όμως η Fοsun υπό το βάρος των συνεχομένων ερευνών και δημοσιευμάτων και θορυβημένη από ότι δεν δόθηκαν απαντήσεις στα ερωτήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έστειλε έγγραφο ερωτημάτων (enquiry letter) στη Folli Follie ζητώντας διευκρινήσεις και εξηγήσεις αναφορικά με την υπόθεση. Το enquiry letter το κοινοποίησε μάλιστα ο ίδιος ο Qian Jiannong ζητώντας «εξηγήσεις και άμεσες διευκρινήσεις». Μετά από την εξέλιξη αυτή η κινεζική φίρμα «πάγωσε» τα πάντα και πρότεινε σε μετόχους της και δυνητικούς επενδυτές «να είναι προσεκτικοί» στον χειρισμό μετοχών της Folli Follie.


    Τα ερωτήματα


    πακετο λευκανσης δοντιων

    Ολόκληρη η ανακοίνωση


    Τα χρήσιμα για τους πολίτες συμπεράσματα που προέκυψαν από τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής είναι δυο:


    πακετο λευκανσης δοντιων

    - Πρώτον: Ο πρωθυπουργός έλαμψε δια της απουσίας του. Δεν είχε το θάρρος να προσέλθει στην αίθουσα της Ολομέλειας - ενώ ήταν στη Βουλή - για να υπερασπιστεί την Κυβέρνησή του και τα πεπραγμένα της από τον Ιανουάριο του 2015. Εγκατέλειψε τη μάχη και τους "συντρόφους" του, μεταθέτοντας σε εκείνους το βάρος της υπεράσπισης των δικών του ευθυνών και ολέθριων λαθών.


    ρυθμικη και αναπτυξη

    κρεμαστρα τοιχου τιμη

    - Δεύτερον: Το σίγουρο είναι ότι η Νέα Δημοκρατία ως Κυβέρνηση θα συστήσει την Εξεταστική Επιτροπή. Θα το κάνει - όχι ρεβανσιστικά, όχι τιμωρητικά - αλλά ως θεμελιώδη υποχρέωσή της προς τους πολίτες, που ζητούν και δικαιούνται να μάθουν για εκείνη τη γκρίζα και σκοτεινή περίοδο.


    Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κ. Τσίπρας είναι ότι μιλώντας από τη μεταμφιεσμένη με κομματικά σύμβολα Βουλή, για τη δήθεν "Νέα Ελλάδα" του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα επιβάλλει συλλογική αμνησία για το ζοφερό χθες και σήμερα, που έφερε η πολιτική του στη ζωή των Ελλήνων.


    Δεν θα πάρει βέβαια ούτε και συγχωροχάρτι για τα πεπραγμένα του 2015 που τόσα στοίχισαν στην πατρίδα μας».


    Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

    ξενοδοχειο κολομπο ρωμη

    Η πληρωμή μέσω των τραπεζών αφορά σε 269.459 δικαιούχους επιστροφής με συνολικό ποσό πληρωμής 80,9 εκατ. ευρώ.


    ξενοδοχειο κολομπο ρωμη

    Η εντολή πληρωμής αφορά φορολογούμενους οι οποίοι υπέβαλαν τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2017 μέχρι την 27/06/2018, με αποτέλεσμα εκκαθάρισης πιστωτικό και κατά τον έλεγχο βρέθηκαν φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμεροι.


    Όσοι φορολογούμενοι δήλωσαν λογαριασμό (IBAN), στο έντυπο Ε1 της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2017 το ποσό επιστροφής θα είναι διαθέσιμο την 13/07/2018.


    αγια φωτεινη νεα σμυρνη ωραριο

    Όσοι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν λογαριασμό ή βρέθηκε σφάλμα κατά τον έλεγχο του (IBAN) που δήλωσαν, το ποσό επιστροφής θα είναι διαθέσιμο από την 20/07/2018 με την προσκόμιση στην αναγραφόμενη τράπεζα της ειδοποίησης επιστροφής φόρου εισοδήματος, η οποία είναι ενσωματωμένη στην Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου που έχει εκδοθεί για το φορολογικό έτος 2017.


    τατουαζ βραχιολι στον αστραγαλο

    φωτογραφια για καλη χρονια

    Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου εξέδωσε σχετική απόφαση που καλύπτει όλους τους φορολογούμενους όλων των περιοχών που υπάγονται στις ΔΟΥ Παλλήνης και Ελευσίνας, χωρίς να εξαιρεί όσους δεν έχουν πληγεί άμεσα από την φωτιά. Καλύπτει όμως και κατοίκους άλλων περιοχών, εφόσον έχουν υποστεί σωματική βλάβη ή απεβίωσαν στις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής.


    αθλητικα ρουχα online shop

    Η συγκεκριμένη απόφαση (ΠΟΛ 1146/2018) δεν αφορά στην παράταση υποβολής δηλώσεων φόρου εισοδήματος, για την οποία δόθηκε προθεσμία έως τις 31 Οκτωβρίου, χωρίς να καλύπτει θανόντες άλλων περιοχών ή συγγενείς τους.



    Η απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών αναφέρεται στις εξής περιπτώσεις:



    φωτογραφια για καλη χρονια

    πρασινη καρτα για δακτυλιο

    1)Στην υποβολή δηλώσεων φόρου κληρονομιών, δωρεών, γονικών παροχών και μεταβίβασης ακινήτων. Οι διορίες υποβολής που λήγουν από την 23η Ιουλίου 2018 μέχρι και την 23η Αυγούστου 2018, παρατείνονται πλέον μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2018. Η παράταση αφορά τους υπόχρεους σε υποβολή δήλωσης στις Δ. Ο.Υ. Ελευσίνας και Παλλήνης και επίσης τους φορολογούμενους που είτε υπέστησαν σωματική βλάβη οι ίδιοι ή οι σύζυγοι ή αδελφοί ή ανιόντες ή κατιόντες αυτών μέχρι και β’ βαθμού, είτε απώλεσαν σύζυγο, αδελφό ή ανιόντα ή κατιόντα αυτών μέχρι και β’ βαθμού, είτε υπέστησαν υλικές ζημίες στην ακίνητη περιουσία τους.



    2)Σε δηλώσεις απόδοσης τελών χαρτοσήμου και άλλων φόρων, τελών και εισφορών υπέρ Δημοσίου ή τρίτων. Η διορία έληξε στις 24 Ιουλίου 2018 και παρατείνεται έως 31 Οκτωβρίου 2018. Αφορά φυσικά και νομικά πρόσωπα και οντότητες, που έχουν την κύρια κατοικία ή κύρια εγκατάσταση (έδρα) στη χωρική αρμοδιότητα των Δ. Ο.Υ. Παλλήνης και Ελευσίνας. Αφορά επίσης φορολογουμένους που είτε υπέστησαν σωματική βλάβη οι ίδιοι ή οι σύζυγοι ή αδελφοί ή ανιόντες ή κατιόντες αυτών μέχρι και β’ βαθμού, είτε απώλεσαν σύζυγο, αδελφό ή ανιόντα ή κατιόντα αυτών μέχρι και β’ βαθμού, είτε υπέστησαν υλικές ζημίες στην ακίνητη περιουσία τους οι οποίες λήγουν από 24η Ιουλίου 2018. Η υποβολή των δηλώσεων αυτών θα γίνεται χειρόγραφα στις αρμόδιες Δ. Ο.Υ.


    3)Στην καταβολή παρακρατούμενων φόρων εισοδήματος. Η διορία πληρωμής που έληγε 31 Ιουλίου, παρατείνεται μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2018. Αφορά φυσικά και νομικά πρόσωπα αρμοδιότητας των Δ. Ο.Υ. Παλλήνης και Δ. Ο.Υ. Ελευσίνας, αλλά και φορολογουμένους που είτε υπέστησαν σωματική βλάβη οι ίδιοι ή οι σύζυγοι ή αδελφοί ή ανιόντες ή κατιόντες αυτών μέχρι και β’ βαθμού, είτε απώλεσαν σύζυγο, αδελφό ή ανιόντα ή κατιόντα αυτών μέχρι και β’ βαθμού, είτε υπέστησαν υλικές ζημίες στην ακίνητη περιουσία τους. Και η υποβολή των δηλώσεων αυτών θα γίνεται χειρόγραφα στις αρμόδιες εφορίες.


    σουφλε με ψωμι τοστ και γαλα

    Στο πρώτο εξάμηνο 2018 οι εγγραφές επιχειρήσεων ήταν αυξημένες κατά 4%, έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2017. Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τη βάση δεδομένων του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ), από την 1/1/2018 έως τις 30/6/2018 συστάθηκαν 17.018 επιχειρήσεις, έναντι 16.353 που είχαν συσταθεί την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Ειδικότερα, το φετινό εξεταζόμενο διάστημα ιδρύθηκαν 4.830 ΙΚΕ και 8.088 ατομικές επιχειρήσεις!


    Το «φαινόμενο» έχει την εξήγησή του: Οι ατομικές επιχειρήσεις και οι ΙΚΕ χρησιμοποιούνται κατά κόρον για λόγους «φορολογικού αρμπιτράζ».


    τρεξε και παιξε αλλα ιαπωνικα στα ελληνικα

    Οι επαγγελματίες σπάνε τα κέρδη τους σε περισσότερα από ένα ΑΦΜ, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να περιορίσουν τη φορολογική επιβάρυνση ή το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών.


    θεματα προαγωγικων εξετασεων ιστοριας γ γυμν

    Ένας ακόμη σοβαρός λόγος για να προχωρήσει κάποιος στη σύσταση «εικονικής» ατομικής εταιρείας είναι και η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τόσο προς την εφορία όσο και προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως και 120 δόσεις.


    σουφλε με ψωμι τοστ και γαλα

    χριστινα σαρρη yoga

    Η «συνταγή της επιτυχίας» δεν είναι άλλη από την διαρκή επιμονή στις μεταρρυθμίσεις και την επίδειξη βούλησης για διατήρηση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας, κάτι που οι επενδυτές εκτιμούν και επιβραβεύουν.


    προσφορα βουδαπεστη

    Οι εν λόγω πηγές αναφέρουν πως όταν η Πορτογαλία βγήκε από το πρόγραμμα διάσωσης της τον Ιούνιο του 2014 διέθετε ένα ταμειακό μαξιλάρι ασφαλείας 17 δισ. ευρώ που διασφάλιζε τις χρηματοδοτικές της ανάγκες για ένα έτος. Τότε το δεκαετές ομόλογο της Πορτογαλίας είχε απόδοση 3,6%, ελάχιστα χαμηλότερη από ότι είναι σήμερα το ελληνικό δεκαετές.


    Ωστόσο, η πορτογαλική κυβέρνηση δεν επαναπαύθηκε. Συνέχισε τις πολιτικά δύσκολες επιλογές και οι αγορές την αντάμειψαν. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, το δεκαετές ομόλογο της χώρας έχει απόδοση 1,7% και θεωρείται πολύ πιο ασφαλές από ότι το αντίστοιχο ιταλικό ομόλογο.


    μετατροπή παλιών ρούχων

    Δεν είναι τυχαίο πως χθες, με αφορμή την εκταμίευση της τελευταίας δόσης του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) προς την Ελλάδα ύψους 15 δισ. ευρώ, ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ, έστειλε έναν αντίστοιχο μήνυμα για την ανάγκη μεταρρυθμιστικής προσήλωσης.


    χριστινα σαρρη yoga



    πειραιως γερακας τηλεφωνο

    Η Cisco, μεταξύ άλλων, αναμένεται να παρουσιάσει σημαντικές πτυχές της προσφοράς της Ακαδημίας στην Ελλάδα, όπως και νέες συνεργασίες με τοπικό χαρακτήρα σε συνεργασία με τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Τεχνολογική καινοτομία, ψηφιακός μετασχηματισμός και πιλοτικά προγράμματα για τις έξυπνες πόλεις και κοινότητες είναι σε πρώτο πλάνο για μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο. Με αφορμή την 83η ΔΕΘ και την σημαντική παρουσία της πολυεθνικής εταιρείας, CISCO, το CNN Greece συνομίλησε με την Έλενα Πρασσάκη, Marketing, Communications and Networking Academy Manager της Cisco Ελλάδος – Κύπρου και Μάλτας, αλλά και με την Χαρά Κονταξή, Τεχνική Διευθύντρια και Υπεύθυνη Αρχιτεκτονικών της εταιρείας. «Το όραμα μας είναι να δώσουμε πρόσβαση και ίσες ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο!», αναφέρει η Έλενα Πρασσάκη στο CNN Greece, ενώ μας «ξεναγεί» στην Cisco Networking Academy και στις αρχές που έχουν δημιουργήσει μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική πλατφόρμα.


    πειραιως γερακας τηλεφωνο

    γέννημα μαντούδης

    ελαιολαδο για τις βλεφαριδες



    υστερικο συμπτωμα

    Το μήνυμα της καμπάνιας είναι ευρηματικό #Apodixi_Please (receipt please). Ο τρόπος με τον οποίο κινητοποιεί τους τουρίστες να πληρώνουν με κάρτες και να ζητούν αποδείξεις η ΑΑΔΕ είναι εξαιρετικά επιτυχημένος.


    Η σχετική συνοπτική ενημέρωση που παρέχεται με σχετικές αφίσες, αλλά και διαφημιστικές προβολές σε ξένα δημοφιλή ξένα site αναφέρει τα εξής:


    «Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα δικαιώματα σας ως καταναλωτές. Όλα τα ξενοδοχεία, εστιατόρια και τα καταστήματα είναι υποχρεωμένα να δέχονται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Δεν είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε εάν δε λάβετε την απόδειξη. Για αυτό ζητήστε να πληρώσετε με κάρτα. Ζήτηστε την απόδειξη σας. Είναι τόσο απλό να πει στα ελληνικά απόδειξη #Apodixi_Please».


    υπευθυνη δηλωση για ρυθμιση οαεε

    Μάλιστα στις καταχωρίσεις της ΑΑΔΕ στα διεθνή site, υπάρχει σύνδεσμος (link) που οδηγεί στην ιστοσελίδα της Αρχής στην οποία παρατίθεται το εξής μήνυμα – κείμενο:


    υστερικο συμπτωμα

    ο υγιεις ανθρωπος

    «Καλωσορίσατε στην Ελλάδα!


    »Αυτό το μήνυμα αποσκοπεί στο να σας ενημερώσει για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτές στη χώρα μας. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, όλα τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα μπαρ, οι καφετέριες, οι εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων και γενικώς όλοι οι προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών (με μερικές εξαιρέσεις όπως είναι οι οδηγοί ταξί και τα περίπτερα) είναι υποχρεωμένοι να αποδέχονται πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να πληρώσετε με μετρητά. Μπορεί να ζητήσετε να πληρώσετε με κάρτα.


    »Επιπρόσθετα, όλοι οι προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών υποχρεούνται στην έκδοση αποδείξεων προς τους πελάτες τους. Ο καταναλωτής δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει – είτε με κάρτα είτε με μετρητά - αν δεν τον προμηθεύσουν με έγκυρη απόδειξη (apódixi).


    »Τα εστιατόρια, τα μπαρ, οι καφετέριες, τα μαγαζιά, τα mini markets and γενικώς όλοι οι προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών είναι υποχρεωμένοι να έχουν ηλεκτρονικές ταμειακές μηχανές και δεν επιτρέπεται να εκδίδουν αποδείξεις που είναι γραμμένες χειρόγραφα ή εκτυπωμένες σε απλό χαρτί. Για τους επαγγελματίες για τους οποίους δεν υπάρχει υποχρέωση ταμειακής μηχανής (ορισμένοι προμηθευτές όπως είναι κλινικές, γιατροί, δικηγόροι, ξενοδοχεία) οι χειρόγραφες αποδείξεις που εκδίδονται πρέπει να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο, την διεύθυνση και τον εννιαψήφιο αριθμό αναγνώρισης από τις φορολογικές αρχές (ΑΦΜ).


    »Έτσι, σε κάθε περίπτωση πριν πληρώσετε έχετε το δικαίωμα να ζητάτε απόδειξη και δεν είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε αν δεν σας την δώσουν. Είναι πολύ απλό να λέτε στα ελληνικά «apódixi please»


    »Και κάτι ακόμη: χρησιμοποιώντας την κάρτα πληρωμών (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) και ζητώντας απόδειξη, βοηθάτε τις ελληνικές φορολογικές αρχές να συλλέξουν τους φόρους που ούτως ή άλλως συμπεριλαμβάνονται στην τιμή που πληρώνετε. Πρακτικά, συμβάλλετε στην βελτίωση στην οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδα και μας προσφέρετε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες, την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε τη χώρα μας.


    Καλή διαμονή».


    Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

    αξεσουαρ νεροχυτη teka

    Συνολικά, πέντε ευρωπαϊκές χώρες εντάχθηκαν σε προγράμματα διάσωσης - η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Κύπρος.


    καυτοί και άσφαιροι trailer

    H χώρα μας ήταν η πρώτη που στηρίχθηκε οικονομικά από την Ευρωζώνη και, δυστυχώς, η τελευταία που βγαίνει από τα μνημόνια.


    Από το 2010 έως και το 2018, η Ελλάδα εφάρμοσε σειρά μεταρρυθμίσεων και βρέθηκε αντιμέτωπη με το «τέρας» της λιτότητας.


    ποιοι ειναι οι υποψηφιοι βουλευτες του συριζα

    2018 08 17T070718Z 756825535 RC15DC8F5B70 RTRMADP 3 EUROZONE GREECE BAILOUT ENDS
    Πηγή: REUTERS/Yannis Behrakis/File Photo


    αξεσουαρ νεροχυτη teka

    Η ελληνική κοινωνία μετρά ακόμη τις πληγές της και βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις.


    Ωστόσο, το «ελληνικό δράμα» - όπως είχε ονομαστεί η τρικυμιώδης κατάσταση που επικρατούσε στην χώρα μας από διεθνή δίκτυα τα περασμένα χρόνια - ανήκει πλέον στο παρελθόν και η οικονομία της χώρας επιστρέφει αργά-αργά προς την κανονικότητα.


    Όμως, από το 2009 έως και σήμερα, πολύ νερό κύλησε στο αυλάκι.


    Ακολουθούν οι βασικοί «σταθμοί» της ελληνικής κρίσης.


    «Σύννεφα» πάνω από την Αθήνα


    Οκτώβριος 2009: Ξεσπάει «καταιγίδα» στην Αθήνα, μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2007-2008. Η κυβέρνηση Παπανδρέου ανακοινώνει το πραγματικό μέγεθος του ελλείμματος.

    Δεκέμβριος του 2009: Ο οίκος αξιολόγησης Moody’s υποβαθμίζει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας, έπειτα από αντίστοιχες κινήσεις των Fitch και Standard & Poor’s.


    Απρίλιος του 2010: Ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει την προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης.


    «Είναι ανάγκη, ανάγκη εθνική και επιτακτική, να ζητήσουμε επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, που από κοινού δημιουργήσαμε στην Ε. Ε. Έχω ήδη δώσει εντολή στον υπουργό Οικονομικών να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Και οι εταίροι μας θα συνδράμουν άμεσα και αποφασιστικά, ώστε να παράσχουν στην Ελλάδα το απάνεμο λιμάνι που θα μας επιτρέψει να ξαναχτίσουμε το σκάφος μας με γερά και αξιόπιστα υλικά» λέει από το Καστελόριζο ο κ. Παπανδρέου.




    ρικ καναλι κυπρου

    Ο Γενικός Διευθυντής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι η πέμπτη χώρα μετά από την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Κύπρο που εξέρχεται από ένα πρόγραμμα του EFSF ή του ESM. Καθώς EFSF και ESM είναι οι μεγαλύτεροι πιστωτές της Ελλάδας, και κατέχουν το 55% του συνολικού χρέους της ελληνικής κυβέρνησης, τα συμφέροντά μας ευθυγραμμίζονται με τα συμφέροντα της Ελλάδας. «Θέλουμε η Ελλάδα να είναι άλλη μια ιστορία επιτυχίας, να είναι ευημερούσα και μια χώρα που οι επενδυτές θα εμπιστεύονται. Αυτό μπορεί να συμβεί, υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα βασίζεται στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί, συνεχίζοντας τις μεταρρυθμίσεις που δρομολογήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος του ESM. Σύντομα θα παράσχουμε περαιτέρω στήριξη στην Ελλάδα, καθώς τα μεσοπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους, που συμφωνήθηκαν από το Eurogroup τον Ιούνιο, θα ενσωματωθούν στις συμφωνίες δανεισμού με την Ελλάδα και αναμένεται να εγκριθούν επισήμως από το διοικητικό συμβούλιο του EFSF αυτό το φθινόπωρο».


    γοργονα σχεδια

    Νέα βοήθεια για το χρέος


    Στο σημείο αυτό ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας επανέλαβε τη δέσμευση της Ευρωομάδας πως εφόσον η Ελλάδα τηρεί τα συμπεφωνημένα δεν θα αφεθεί μόνη της να αντιμετωπίσει το βάρος του χρέους της ειδικά εάν ενσκήψουν απροσδόκητα προβλήματα.


    ρικ καναλι κυπρου

    Ο ESM ανέφερε σε ενημερωτικό του σημείωμα πως ένας μηχανισμός έκτακτης ανάγκης για το χρέος θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που το σενάριο για το χρέος επιδεινωθεί λόγω απροσδόκητων γεγονότων. Εάν αυτός ο μηχανισμός ενεργοποιηθεί από το Eurogroup θα μπορούσε να συνεπάγεται μέτρα όπως η περαιτέρω αναδιάρθρωση των δανείων του EFSF με πάγωμα επιτοκίων και αναβολή πληρωμών τόκων στο βαθμό που είναι απαραίτητο ώστε οι ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδος να παραμείνουν μεταξύ 15% έως 20% του ΑΕΠ.


    Για το εάν θα υπάρξουν περαιτέρω μακροπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους ο ESM ανέφερε πως στη βάση μιας ανάλυσης βιωσιμότητας του χρέους που θα συντάξουν τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, το Eurogroup θα επανεξετάσει στο τέλος της περιόδου χάριτος των δανείων του EFSF, το 2032, το εάν απαιτούνται πρόσθετα μέτρα για να διασφαλιστεί o στόχος για τις ακαθάριστες ανάγκες χρηματοδότησης της Ελλάδος (έως 20% του ΑΕΠ).


    γιατροι για ρωμανο

    39744774 462500350898231 56702549083815936 n copy


    Η ενισχυμένη εποπτεία


    Ο ESM ξεκαθαρίζει σε σχετική ανακοίνωσή του πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τις ελληνικές αρχές στο πλαίσιο του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης, με σκοπό να διασφαλίσει ότι θα είναι σε θέση να εξοφλήσει τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας όπως έχει συμφωνηθεί. Για το σκοπό αυτό, ο ESM θα λαμβάνει τακτικές εκθέσεις από την Ελλάδα και θα μετέχει μαζί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις τακτικές αποστολές του στο πλαίσιο της ενισχυμένης εποπτείας.


    Στην βάση αυτή ο ESM υπογράμμισε πως από το Eurogroup της 22ας Ιουνίου 2018, η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει τη συνέχεια και την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων του προγράμματος τους ESM στους εξής βασικούς τομείς:



    • Στη δημοσιονομική πολιτική (πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ μεσοπρόθεσμα).

    • Στην κοινωνική πρόνοια (εκσυγχρονισμό του συνταξιοδοτικού συστήματος και τους συστήματος υγειονομικής περίθαλψης).

    • Στη χρηματοπιστωτική σταθερότητα (μεταρρυθμίσεις με στόχο την αποκατάσταση της υγείας του τραπεζικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων «κόκκινων» δανείων).

    • Στις αγορές εργασίας και προϊόντων (σχέδιο δράσης για την αδήλωτη εργασία, να προχωρήσει στην μεταρρύθμιση του συστήματος χορήγησης αδειών για επενδύσεις και να ολοκληρώσει το κτηματολόγιο).

    • Στις ιδιωτικοποιήσεις και στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων (σχέδιο ανάπτυξης των περιουσιακών στοιχείων και για την ολοκλήρωση βασικών αποκρατικοποιήσεων).

    • Στη δημόσια διοίκηση (εκσυγχρονισμό της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων στο δημόσιο τομέα, να φέρει ένα νέο κώδικα εργατικού δικαίου και να εφαρμόσει πολιτικές για την καταπολέμηση της διαφθοράς).



    Η αρωγή των δανειστών


    Σύμφωνα με ανακοίνωση του ESM, η Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος έλαβε συνολικά 61,9 δισ. ευρώ από τον ESM σε διάστημα τριών ετών για τη στήριξη της μακροοικονομικής προσαρμογής της και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της. Τα υπόλοιπα 24,1 δισ. ευρώ που ήταν διαθέσιμα στο πλαίσιο του προγράμματος ύψους 86 δισ. ευρώ του ESM, τελικά δεν χρησιμοποιήθηκαν. Τα συνολικά δάνεια διάσωσης που έλαβε η Ελλάδα από το 2010 ανέρχονται σε 288,7 δισ. ευρώ. Εξ αυτών τα 203,77 δισ. ευρώ από τον EFSF και τον ESM, τα 52,9 δισ. ευρώ από τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ και τα 32,1 δισ. ευρώ από το ΔΝΤ. Τα δε δάνεια 203,77 δισ. ευρώ του EFSF και του ESM έχουν μακροχρόνια διάρκεια άνω των 30 ετών και τα επιτόκια τους να είναι πολύ ευνοϊκά.


    Ο ESM υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του πως κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων χρηματοοικονομικής βοήθειας, η Ελλάδα επωφελήθηκε από την άνευ προηγουμένου αλληλεγγύη των εταίρων της στη ζώνη του ευρώ. Χάρη στις εξαιρετικά πλεονεκτικές δανειακές συνθήκες του ESM και του EFSF με μακροχρόνιες διάρκειες και χαμηλά επιτόκια, η Ελλάδα εξοικονομεί περίπου 12 δισ. ευρώ ετησίως ή 6,7% του ΑΕΠ της ετησίως. Το 2017, ο ESM εφάρμοσε βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους που θα μειώσουν το χρέος της Ελλάδας κατά περίπου 25% του ΑΕΠ έως το 2060 και θα μειώσουν τις ακαθάριστες ανάγκες χρηματοδότησης κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες. Τα μεσοπρόθεσμα μέτρα αναμένεται να μειώσουν ακόμη περισσότερο τον δείκτη χρέους της Ελλάδας κατά 30% του ΑΕΠ έως το 2060 και τις ακαθάριστες ανάγκες χρηματοδότησης της χώρας κατά 8%.


    υποδημα βικιλεξικο

    Στη σημερινή εποχή, όπου η ασφάλεια τροφίμων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και οι ασθένειες από μικροοργανισμούς προκαλούν έντονη ανησυχία, οι σπουδές Βιολογικών Επιστημών προσφέρουν μια ευκαιρία στους αποφοίτους να έχουν έναν ενεργό ρόλο στη βελτίωση των συνθηκών ζωής μας.


    Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει ένα εξελιγμένο πρόγραμμα σπουδών στις Βιολογικές Επιστήμες. Η Δρ. Μαίρη Ελευθεριάδου, Αναπληρώτρια καθηγήτρια Μικροβιολογίας και κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, παραδέχεται ότι ζούμε στην εποχή της εξειδίκευσης και της ανάπτυξης νέων επιστημονικών κλάδων, όπως αυτού της Μικροβιολογίας. Η δική της είναι μοναδική στον επιστημονικό χώρο, με τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα να εστιάζονται στη μικροβιολογική ασφάλεια των τροφίμων και την επιβίωση παθογόνων μικροοργανισμών στο περιβάλλον και στα τρόφιμα.



    Η επιστήμη του μέλλοντος


    Το πρόγραμμα παρέχει δύο κατευθύνσεις: Γενική Βιολογία και Γενική Μικροβιολογία. Η Μικροβιολογία, η μελέτη των πανίσχυρων μικροσκοπικών οργανισμών που για εκατομμύρια χρόνια ήταν οι μοναδικοί κάτοικοι στον πλανήτη γη, είναι μια κατεύθυνση των βιολογικών επιστημών που θα χαράξει θετικά το μέλλον της ανθρωπότητας. Η γνώση για τις θετικές δραστηριότητες των μικροοργανισμών αυξάνεται μέρα με τη μέρα και καθορίζει τις επόμενες κινήσεις των επιστημόνων, των νομοθετών, του κόσμου. Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο στην Κύπρο που προσφέρει αυτή την εξειδίκευση, προετοιμάζοντας επιστήμονες που θα βοηθήσουν στην αξιοποίηση των θετικών επιπτώσεων των μικροοργανισμών και θα συνεισφέρουν σε μια καλύτερη ζωή για την ανθρωπότητα. Η Δρ. Ελευθεριάδου πιστεύει και υποστηρίζει σθεναρά ότι απόφοιτοι λυκείων που σκέφτονται να ακολουθήσουν μια επαγγελματική πορεία στον τομέα της Υγείας, των Τροφίμων ή του Περιβάλλοντος θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά την προοπτική να ξεκινήσουν με ένα προπτυχιακό στις Βιολογικές Επιστήμες.


    υποδημα βικιλεξικο

    τζενη τραγουδι

    η τζοαννα απο το κωνσταντινου και ελενης

    Ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών


    ας χαθείς - χρίστος θηβαίος lyrics

    Τη διαδικασία επιβολής προστίμων περιγράφει υπουργική απόφαση σύμφωνα με την οποία εάν εντός δέκα εργάσιμων ημερών από την ημέρα του ελέγχου ο εργοδότης προβεί στην πρόσληψη του εργαζομένου ή των εργαζομένων που διαπιστώθηκαν ως αδήλωτοι με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης, το πρόστιμο μειώνεται σε 7.000 ευρώ σε περίπτωση πρόσληψης με σύμβαση εργασίας διάρκειας τουλάχιστον τριών μηνών, σε 5.000 ευρώ σε περίπτωση πρόσληψης με σύμβαση εργασίας διάρκειας τουλάχιστον έξι μηνών και σε 3.000 ευρώ σε περίπτωση πρόσληψης με σύμβαση εργασίας διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους.


    Η Πράξη Επιβολής Προστίμου επιδίδεται στον εργοδότη εντός επτά εργάσιμων ημερών από την ημέρα επίδοσης του Δελτίου Ελέγχου και εντός της ίδιας προθεσμίας διαβιβάζονται στον ΕΦΚΑ τα στοιχεία προκειμένου να καταλογιστούν ασφαλιστικές εισφορές τριμήνου με βάση τον κατώτατο μισθό ή το κατώτατο ημερομίσθιο.


    ας χαθείς - χρίστος θηβαίος lyrics

    Εάν αποδειχθεί απασχόληση πέραν των τριών μηνών ή αποδοχές υψηλότερες από τις κατώτατες, για το ελεγχόμενο διάστημα καταλογίζονται οι ασφαλιστικές εισφορές που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.


    σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής βικιπαίδεια


    χουφτα αμυγδαλα θερμιδες

    φοροσ υπεραξιασ μετοχων αναβολη

    Η λίρα έχει χάσει περίπου το 40% της αξίας της φέτος, υφιστάμενη πλήγμα τόσο από τις ανησυχίες για την επιρροή του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη νομισματική πολιτική όσο και από το επιδεινούμενο ρήγμα με τις ΗΠΑ σχετικά με την κράτηση ενός Αμερικανού πάστορα στην Τουρκία.


    ωραία μεταφραση στα αγγλικα

    Το τουρκικό νόμισμα υποχώρησε έως τις 6,4 λίρες ανά δολάριο σήμερα το πρωί, που είναι η χαμηλότερη ισοτιμία του από τις 15 Αυγούστου, ενώ πριν λίγο η ισοτιμία διαμορφωνόταν στις 6,37 λίρες.


    Οι επενδυτές ανησυχούν ιδιαίτερα ότι ο Ερντογάν και ο γαμπρός του Αλμπαϊράκ δεν κάνουν αρκετά για να εγγυηθούν την ανεξαρτησία της κεντρικής τράπεζας, να ηρεμήσουν τις αγορές και να ανακόψουν το ξεπούλημα. «Δεν βλέπουμε μεγάλο κίνδυνο για την οικονομία της Τουρκίας ή το χρηματοπιστωτικό σύστημα», δήλωσε ο Αλμπαϊράκ, σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον μεγαλύτερο κίνδυνο το 2019.


    Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's χτύπησε χθες πιο ηχηρά το καμπανάκι για τον τραπεζικό τομέα της Τουρκίας, υποβαθμίζοντας 20 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και αναφέροντας ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος μίας επιδείνωσης αναφορικά με τη χρηματοδότησή τους.


    φοροσ υπεραξιασ μετοχων αναβολη

    ψαρεμα τσιπουρας στην ευβοια

    Τα τουρκικά ομόλογα, με νόμισμα αναφοράς το δολάριο, υποχώρησαν μετά την υποβάθμιση. Η τιμή του τουρκικού ευρωομόλογου με λήξη το 2043 υποχώρησε 1 σεντ στα 68,22 σεντς ανά δολάριο, σύμφωνα με την Tradeweb και η τιμή ενός ομολόγου , με λήξη το 2045, μειώθηκε 1,1% στα 80,77 σεντς.


    σεβαστη μπεκου

    Την τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο ΕΠΑΛ Ραφήνας, τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.


    τεθωρακισμενα χιος

    Παρόντες στον αγιασμό ήταν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, κ. Καμίλ Ζίγκλερ, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ντάμιαν Κόουπ, ο Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, καθώς και εκπρόσωποι της Πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων, οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον ΟΠΑΠ για το έργο που συντελέσθηκε.


    Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ κ. Καμίλ Ζίγκλερ δήλωσε: «Εδώ και 60 χρόνια, ο ΟΠΑΠ αποτελεί ζωντανό και αναπόσπαστο κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μείνουμε αδρανείς μετά τις πυρκαγιές του Ιουλίου. Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να στηρίξουμε τους ανθρώπους της περιοχής. Έτσι, προχωρήσαμε άμεσα στην αποκατάσταση των δύο σχολείων που υπέστησαν ζημιές. Εύχομαι τα παιδιά και το διδακτικό προσωπικό να ευχαριστηθούν το ανακαινισμένο σχολείο τους, που ελπίζουμε να αποτελέσει σημείο αναφοράς και αισιοδοξίας για την ευρύτερη κοινότητα».


    σεβαστη μπεκου

    Παραδίδοντας το ανακαινισμένο 2ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης, ο Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε: «Μπροστά στις ανάγκες των συνανθρώπων μας, ο ΟΠΑΠ πάντα δίνει το παρών και σήμερα είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, να παραδώσουμε το σχολείο στα παιδιά, τους καθηγητές και τους γονείς, πλήρως ανακαινισμένο. Το έργο αυτό θα βοηθήσει τους νέους της περιοχής».


    η λειτουργια της κυριακης της ορθοδοξιας

    Τα έργα που πραγματοποιήθηκαν από τον ΟΠΑΠ στα σχολεία


    Στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης φοιτούν συνολικά 270 μαθητές από το Νέο Βουτζά, το Μάτι, το Ζούμπερι και τη Νέα Μάκρη. Ο περιβάλλων χώρος του σχολείου (2.053 τ. μ.) υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή από την πυρκαγιά, ενώ προκλήθηκαν σημαντικές φθορές και στο εξωτερικό του κτιρίου.


    Ειδικά συνεργεία απομάκρυναν τα καμένα και επικίνδυνα υλικά, καθάρισαν τους χώρους, επισκεύασαν όλες τις φθορές και έβαψαν το εσωτερικό και το εξωτερικό του κτιρίου, ανάπλασαν τον κήπο, φύτευσαν δέντρα και καλλωπιστικά φυτά, τοποθέτησαν νέο σύστημα αυτόματου ποτίσματος και ανακαίνισαν το γήπεδο ποδοσφαίρου.


    Στο ΕΠΑΛ Ραφήνας φοιτούν 560 μαθητές από 15 περιοχές της Ανατολικής Αττικής. Το σχολείο (2.505 τ. μ.) υπέστη σοβαρές ζημιές στην πρόσοψη, τους εσωτερικούς τοίχους, την περίφραξη και τη στέγη, καθώς και σημαντικές βλάβες στις ηλεκτρομηχανολογικές υποδομές.


    Αφού απομακρύνθηκαν όλα τα επικίνδυνα και κατεστραμμένα υλικά, ο ΟΠΑΠ προχώρησε σε εκτεταμένες επισκευές και εργασίες ανάπλασης στο κτίριο, επισκευή της κεραμοσκεπής, επιδιορθώσεις σε πλακίδια, πόρτες, παράθυρα και κιγκλιδώματα, αντικατάσταση υαλοστασίων και προφίλ αλουμινίων, χρωματικές και διακοσμητικές παρεμβάσεις, επιδιορθώσεις στο κτίριο και στους χώρους άθλησης του σχολείου (γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ), φύτευση δέντρων και καλλωπιστικών φυτών.


    Ο ΟΠΑΠ από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πληγέντων


    Από την πρώτη στιγμή, ο ΟΠΑΠ βρέθηκε στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για τη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές. Συγκεκριμένα, η εταιρεία υποστήριξε το έργο του Δήμου Μαραθώνα για τη φιλοξενία και σίτιση των πληγέντων, στην Έ Κατασκήνωση του Μαραθώνα, στον Άγιο Ανδρέα. Επιπλέον, η κινητή μονάδα υγείας του Χαμόγελου του Παιδιού «Ιπποκράτης», η οποία συμμετέχει στο πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», προσέφερε ιατρική περίθαλψη και ψυχολογική υποστήριξη στους πληγέντες. Επίσης, με πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ συγκεντρώθηκαν και διατέθηκαν είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας σε όσους είχαν ανάγκη.


    έλληνες σχεδιαστές μόδας

    Η ΕΥΕΔ ΕΣΠΑ ΑπΚΟ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ως συνδικαιούχος, έχουν αναλάβει την υλοποίηση των ακόλουθων πράξεων:



    • «Δράσεις κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics»

    • «Δράσεις κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του εξαγωγικού εμπορίου προϊόντων με έμφαση στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής» οι οποίες εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Οι συγκεκριμένες πράξεις συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).


    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εδώ.


    Αποζημίωση


    Το πρόγραμμα κατάρτισης έχει συνολική διάρκεια 380 ώρες, εκ των οποίων 120 ώρες θεωρητική κατάρτιση και 260 ώρες πρακτική άσκηση. Η αποζημίωση κάθε ωφελούμενου για κάθε ώρα θεωρητικής κατάρτισης είναι 5€, ενώ για κάθε ώρα πρακτικής άσκησης 3€.


    youtube music ελληνικη

    Δικαιούχοι να συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι άνεργοι νέοι ηλικίας 18 – 24 ετών, που πληρούν τους όρους που περιγράφονται στην πρόσκληση.


    έλληνες σχεδιαστές μόδας

    ονομαστική ωριαία παραγωγική δυναμικότητα

    φορμες εργασιας με τιραντες τιμες

    Στόχος είναι πριν από τη λήξη του 2019 να έχουν ολοκληρωθεί και τα υπόλοιπα στάδια της διαδικασίας, ήτοι ο δεύτερος γύρος κατάθεσης βελτιωμένων προσφορών, η αξιολόγησή τους από τους νομικούς του ΤΑΙΠΕΔ και η έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και το Ελεγκτικό Συνέδριο. Ωστόσο, όπως σχολίαζαν με νόημα οι ίδιες πηγές στο αθηναϊκό πρακτορείο, το όλο εγχείρημα είναι σύνθετο και τα στάδια πολλά, ενώ υπάρχουν και εκκρεμότητες, σε σχέση π. χ., με τις αδειοδοτήσεις των σταθμών διοδίων.


    Σε κάθε περίπτωση, ο διαγωνισμός έχει μπει στη δεύτερη φάση του και "υπάρχουν επισκέψεις ενδιαφερόμενων στην εταιρεία και τον οδικό άξονα για τη συλλογή στοιχείων και συναντήσεις με τη διοίκηση". Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο, θα ξεκινήσει η διαβούλευση της διοίκησης και των στελεχών του Ταμείου με τους υποψήφιους διαχειριστές της οδού επί του σχεδίου της σύμβασης παραχώρησης, ώστε στη συνέχεια να κατατεθούν, όπως προαναφέρθηκε οι δεσμευτικές προσφορές.


    μπισκοτα κουκις αργυρω

    οτε tv τηλεφωνο εξυπηρετησης

    Εν αναμονή των εξελίξεων, το κεφάλαιο "Εγνατία Οδός" εξετάζεται παράλληλα με εκείνο των τεσσάρων λιμένων, που μπορούν να τροφοδοτήσουν με κίνηση την οδό και αντίστροφα. Στο πλαίσιο αυτό, δεν είναι τυχαίο - κατά τους ίδιους κύκλους - πως δίδεται προτεραιότητα στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης των λιμένων της Αλεξανδρούπολης (ο διαγωνισμός για τον εκεί Οργανισμό Λιμένος πιθανώς να προκηρυχθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο, τέλος Οκτωβρίου ή Νοέμβριο), της Καβάλας, της Ηγουμενίτσας και της Κέρκυρας. Η Αλεξανδρούπολη ως λιμάνι με αυξημένη σημασία στον ενεργειακό τομέα και η Ηγουμενίτσα από την άλλη μπορούν να τροφοδοτήσουν με περισσότερη κίνηση την οδό, με τα λιμάνια να επωφελούνται κι αυτά από την πλευρά τους, από το γεγονός ότι οι μεταφορείς θα επιλέγουν τη συγκεκριμένη όδευση.


    Προτεραιότητα στο cluster των μαρίνων Αρετσούς, Αργοστολίου, Ζακύνθου, Ρόδου


    Ως προς τα υπόλοιπα πρότζεκτ της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, προτεραιότητα δίδεται στη Μαρίνα της Αρετσούς στον δήμο Καλαμαριάς, μαζί με εκείνες του Ιονίου (Αργοστολίου και Ζακύνθου), της Ιτέας και της Ρόδου. Οι μαρίνες αυτές θεωρούνται από το ΤΑΙΠΕΔ ένα "cluster", στο οποίο προσδίδεται προτεραιότητα και δεν αποκλείεται εντός του πρώτου τριμήνου του 2019 να έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την προσέλκυση επενδυτικού ενδιαφέροντος τουλάχιστον στην Αρετσού, με την προκήρυξη του διαγωνισμού αξιοποίησής της μέσω παραχώρησης. Ήδη έχουν γίνει οι τεχνικές μελέτες για τη συγκεκριμένη μαρίνα (σ. σ. όπου προβλέπεται να δημιουργηθούν 300 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής). Πάντως, όπως χαρακτηριστικά παρατηρούσαν οι ίδιες πηγές, και στην περίπτωση των μαρίνων, πρέπει να εκδοθούν Προεδρικά Διατάγματα, να οριοθετηθούν χώροι και να καθαρίσουν χερσαίες λιμενικές ζώνες, γεγονός που προκαλεί καθυστερήσεις.


    φορμες εργασιας με τιραντες τιμες

    Ως προς το αν προβλέπεται να δημιουργηθούν κατοικίες στα πρανή της χερσαίας ζώνης της μαρίνας στην Αρετσού όπως έχουν προτείνει σύμβουλοι του Ταμείου, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό δεν έχει αποφασιστεί από το ΤΑΙΠΕΔ, αλλά το βέβαιο είναι ότι αν τελικά γίνει, οι κατασκευές δεν θα είναι σε καμία περίπτωση πολυκατοικίες και θα πρέπει να πληρούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές, ενώ η πρόσβαση στον χώρο της μαρίνας θα είναι ελεύθερη. "Το ΤΑΙΠΕΔ είναι θετικό στο να ανοίγει επιλογές και να διερευνά δυνατότητες, αλλά όλο αυτό παντρεύεται πάντα με τον εκάστοτε δήμο. Για το ΤΑΙΠΕΔ είναι πολύ κρίσιμη η συζήτηση με δήμους και κοινότητες, στρατηγικό στοιχείο όλων των επιλογών" ανέφεραν οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με τις οποίες για το θέμα της μαρίνας στην Αρετσού επίκειται σύντομα συνάντηση στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ, με τον δήμαρχο Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογκλίδη.


    παιχνιδια νερφ

    Μιλώντας στο πλαίσιο του 3ου Export USA forum που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της 83ης ΔΕΘ, η κυρία Κατσάπη τόνισε ότι οι πιστοποιήσεις των προϊόντων και υπηρεσιών βοηθούν προς την κατεύθυνση να κερδίσουν τα ελληνικά προϊόντα την εμπιστοσύνη των ξένων αγορών.


    οι συμμαθητες σ2ε16

    τσικνοπέμπτη 2016 προσφορες

    Όπως λέει η κυρία Κατσάπη σχετικά με την αμερικάνικη αγορά, τα ελληνικά προϊόντα θα πρέπει να συμμορφώνονται με την αμερικανική νομοθεσία του FDA και οι πιστοποιήσεις θα βοηθήσουν τους Έλληνες παραγωγούς να προσαρμόσου το προϊόν τους στις αμερικανικές απαιτήσεις.


    παιχνιδια νερφ

    λεωφορεια απεργια 14 δεκεμβριου

    Συγκεκριμένα, ανέφερε πως το 2019 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μείωση του φόρου κατά 30% στις μικρές περιουσίες, ήτοι περιουσίες αξίας τουλάχιστον έως 60.000 ευρώ. Κατά την ιδία ο ΕΝΦΙΑ το 2020 θα μειωθεί κατά 50% σε περιουσίες με αξία έως 250.000 ευρώ. Όπως είπε η υφυπουργός Οικονομικών οι μειώσεις θα «σβήνουν» σε μεγαλύτερες αξίες περιουσίας και δεν θα είναι οριζόντιες.


    Αναφερόμενη στο αίτημα των φορολογουμένων για επαναφορά της ρύθμισης των 120 δόσεων στις ληξιπρόθεσμες οφειλές, η υφυπουργός Οικονομικών είπε πως το υπουργείο θεωρεί πως πρέπει να δοθεί κάποια βοήθεια στους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και τους επαγγελματίες που δεν εντάσσονται στο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού, με μια ρύθμιση οφειλών με περισσότερες από τις 12 δόσεις των υφιστάμενων ρυθμίσεων, χωρίς όμως να διευκρινίσει το πλήθος τους. Πάντως ξεκαθάρισε πως θα πρέπει οι φορολογούμενοι να έχουν εξοφλήσει τις οφειλές του 2018, για να ενταχθούν σε ρύθμιση παλιότερες οφειλές τους.


    Όσον αφορά στα τέλη κυκλοφορίας, είπε πως με το νέο έτος δεν θα γίνει καμία αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού τους.


    saint lawrence σχολειο




    σεφερλης χαρη ποτε
    λεωφορεια απεργια 14 δεκεμβριου

    καλη χρονια νοτες

    Αυξημένος παρουσιάστηκε ο τζίρος, καθώς υπήρξαν εισροές, λόγω της αναδιάρθρωσης των δεικτών FTSE, λόγω της αναβάθμισης της Πολωνίας σε αναπτυγμένη αγορά, καθώς κεφάλαια που είχαν επενδυθεί στην Πολωνία θα κατανεμηθούν στις υπόλοιπες αναπτυσσόμενες αγορές, όπως το Χ. Α.


    καλη χρονια νοτες

    O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 698,74 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 2,60%.


    Σε εβδομαδιαία βάση, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε άνοδο 2,50%, από τις αρχές Σεπτεμβρίου υποχωρεί κατά 4,23%, ενώ, από τις αρχές του έτους, σημειώνει απώλειες σε ποσοστό 12,92%.


    βροντου μαρια καλυβεσ

    Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 105,450 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 48.608.327 μετοχές.


    όνειρα κυριακής

    Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 2,36%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,54%.


    Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+7,6% στα 5,200 ευρώ), της Πειραιώς (+6,74% στα 2,090 ευρώ), της ΑΔΜΗΕ (+5,06% στα 1,702 ευρώ) και του ΟΠΑΠ (+4,78% στα 9,430 ευρώ).


    Αντιθέτως, πτώση σημείωσε μόνο η μετοχή της Grivalia Properties (-1,00% στα 7,960 ευρώ).


    Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Ταξιδιών (+4,69%), των Κατασκευών (+4,48%) και των Πρώτων Υλών (+4,01%), ενώ απώλειες σημείωσε μόνο ο δείκτης του Εμπορίου (-1,76%).


    Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Alpha Bank και η Eurobank, διακινώντας 16.896.416 και 9.477.109 μετοχές, αντιστοίχως.


    Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν Alpha Bank με 20,589 εκατ. ευρώ και η Εθνική με 10,368 εκατ. ευρώ.


    Ανοδικά κινήθηκαν 73 μετοχές, 34 πτωτικά και 30 παρέμειναν σταθερές.


    Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Νάκας +10,64%, Ιντραλότ +8,13% και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ +7,66%.


    Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Μπουτάρης (π) -19,72%, Καράτζη -10,00% και Μαθιός Πυρίμαχα -9,55%.


    Οι μετοχές του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισαν, ως εξής:


    ALPHA BANK: 1,246 ευρώ +3,40%


    EUROBANK: 0,6580 ευρώ +3,70%


    FOURLIS: 5,400 ευρώ +1,89%


    VIOHALCO: 2,980 ευρώ +2,41%


    ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: 5,200 ευρώ +7,66%


    ΕΥΔΑΠ: 5,2600 ευρώ +1,15%


    ΔΕΗ: 1,4720 ευρώ +2,01%


    ΑΔΜΗΕ: 1,702 ευρώ +5,06%


    COCA COLA HBC: 28,920 ευρώ (αμετάβλητη)


    ΕΛΠΕ: 7,640 ευρώ +1,33%


    ΕΘΝΙΚΗ: 1,723 ευρώ +1,17%


    ΣΑΡΑΝΤΗΣ: 7,600 ευρώ +2,15%


    JUMBO: 12,440 ευρώ +2,13%


    ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: 6,380 ευρώ +0,63%


    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: 8,740 ευρώ +2,70%


    MOTOR OIL: 22,600 ευρώ +3,91%


    ΟΠΑΠ: 9,430 ευρώ +4,78%


    ΟΤΕ: 10,700 ευρώ +2,79%


    ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 2,090 ευρώ +6,74%


    ΤΙΤΑΝ: 21,500 ευρώ +4,12%


    LAMDA DEVELOPMENT: 6,840 ευρώ +1,33%


    ΟΛΠ: 16,200 ευρώ +1,25%


    ΕΧΑΕ: 4,3950 ευρώ +3,41%


    GRIVALIA PROPERTIES: 7,960 ευρώ -1,00%


    AEGEAN AIRLINES: 7,850 ευρώ +3,02%


    ἄνδρα μοι ἔννεπε

    Αυτό προκύπτει από αναλυτικά στοιχεία για το πώς κατανέμονται οι οφειλές συνολικού ύψους 101,5 δισ. ευρώ που έχουν 3.874.933 φορολογούμενοι προς το Δημόσιο τα οποία γνωστοποίησε στη Βουλή η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), απαντώντας σε ερώτηση του ανεξαρτήτου βουλευτή Δημήτρη Καμμένου.


    Σύμφωνα με τα στοιχεία οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο που σχετίζονται με πρόστιμα ξεπερνούν τα 33 δισ. ευρώ, τα χρέη για ΦΠΑ ξεπερνούν τα 22 δισ. ευρώ, ο οφειλόμενος φόρος εισοδήματος ανέρχεται σε 18,5 δισ. ευρώ, ενώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές σε δάνεια ανέρχονται σε 10,9 δισ. ευρώ.


    Ειδικότερα, 3,6 εκατομμύρια Έλληνες χρωστούν μέχρι 10.000 ευρώ (συνολικά 3,7 δισ. ευρώ), 240.000 Έλληνες οφείλουν από 10.000 έως 100.000 ευρώ, ενώ 41.232 μεγαλοοφειλέτες, χρωστούν πάνω από 91 δισ. ευρώ.


    ἄνδρα μοι ἔννεπε

    Η ΑΑΔΕ γνωστοποίησε και στοιχεία για τις οφειλές του Δημοσίου προς τους φορολογούμενους. Αυτές ανέρχονται σε 1,82 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 875 εκατ. ευρώ αφορούν σε επιστροφές φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων, τα 228 σε χρέη προς φυσικά πρόσωπα και τα 474 εκατ. ευρώ σε καθυστερημένες επιστροφές ΦΠΑ.


    παδ ασπαιτε ηλεκτρολογια

    ιγνατιος σιμενης

    ζυθοποιια μακεδονιασ θρακησ βεργινα

    Ο κλάδος της υγείας στην Ελλάδα διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές καθώς και εξοπλισμό, ενώ οι Έλληνες ιατροί θεωρούνται κορυφαίοι στο είδος τους.


    φυσικη ε δημοτικου ο ηχος

    Ο τομέας του ιατρικού τουρισμού παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη. Η Ελλάδα αποτελεί μια από τις πλέον ανερχόμενες χώρες στον Ιατρικό Τουρισμό σε διεθνή επίπεδα. Μέχρι το 2025, ο ιατρικός τουρισμός θα αυξηθεί κατά 25% διεθνώς. Το γεγονός αυτό, υποδηλώνει πως υπάρχουν σημαντικές προοπτικές για αισθητικές επεμβάσεις στη χώρα μας.


    ζυθοποιια μακεδονιασ θρακησ βεργινα

    γουιν τσουν αγρινιο

    Στις πρώτες θέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στους Έλληνες ιατρούς που εμπιστεύονται οι ασθενείς του εξωτερικού και φυσικά οι Έλληνες, κατατάσσεται ο δερματολόγος Dr. Απόστολος Καραλέξης λόγω του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Η. Π.Α. Συγκεκριμένα, ο Dr. Απόστολος Καραλέξης είναι ο πλέον εξειδικευμένος και διακεκριμένος στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών ανδρών και γυναικών και ο πιο έμπειρος στη μέθοδο FUE, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις ΗΠΑ.


    Άξιο αναφοράς είναι πως το 2017 και το 2018 έλαβε παγκόσμια διάκριση από τον οργανισμό whatclinic. Η whatclinic είναι ένας οργανισμός στον οποίο οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ψάξουν, να συγκρίνουν και να καταγράψουν τις εμπειρίες τους από κλινικές σε όλα τα μέρη του πλανήτη. Συνεπώς, η αξιοπιστία της βράβευσης είναι εγγυημένη, εφόσον βασίστηκε σε πραγματικές εμπειρίες ασθενών.


    Ποιος μπορεί να εφαρμόσει τη μέθοδο FUE;


    Η μέθοδος FUE αποτελεί μια λεπτομερή τεχνική, με συνέπεια να θεωρείται εξαιρετικά απαιτητική μέθοδος. Ο Dr. Καραλέξης έχει λάβει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Η. Π.Α., την πρωτοπόρο χώρα στη μεταμόσχευση και εμφύτευση μαλλιών. Ως πτυχιούχος της Δερματοχειρουργικής στην Αμερική, εργάζεται ως Στρατιωτικός ιατρός και είναι αναπληρωτής Διευθυντής του Δερματολογικού τμήματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Παρακολουθεί και συμμετέχει συστηματικώς σε συνέδρια, ώστε να ενημερώνεται και να προσφέρει στους ασθενείς του οριστική αντιμετώπιση μέσω της μεταμόσχευσης μαλλιών.


    Εμπειρίες Ασθενών του Εξωτερικού:


    Η Monica και ο Jerry είναι ένα ζευγάρι που ήρθε από τις ΗΠΑ για ιατρικό τουρισμό στην Ελλάδα. Μετά τη θεραπεία για την εξωσωματική γονιμοποίηση, ο Jerry υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μαλλιών. Χαρακτηριστικά, το ζευγάρι ανέφερε: "Η επιλογή του Dr. Καραλέξη και της Derma Hair Clinic είχε ήδη ληφθεί από τις Η. Π.Α. όταν ένας φίλος υπέστη επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών από τον Dr. Καραλέξη πριν λίγα χρόνια στο Σαν Φρανσίσκο. Με αυτό τον τρόπο συνδυάσαμε ταξίδι αναψυχής και ιατρική θεραπεία".


    Εξειδίκευση στην τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE:


    Ο Dr. Καραλέξης ξεκίνησε την καριέρα του με την τεχνική Strip, το 2002 στις Η. Π.Α. και το 2008, άρχισε να χρησιμοποιεί την τεχνική FUE, στην οποία θεωρείται ο πλέον εξιδεικευμένος ιατρός. Το 2012, εφάρμοσε για πρώτη φορά την τεχνική Power FUΕ, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό μηχάνημα που εισήγαγε από την Αμερική. Με την τεχνική αυτή, ο αριθμός των τριχοθυλακίων εκτοξεύτηκε στα 2000, τα οποία επιβιώνουν με ποσοστό 100%. Επιπλέον, η τεχνική αυτή πλεονεκτεί και αισθητικά, αφού εγγυάται φυσικό αποτέλεσμα χωρίς ύπαρξη ουλής.


    Γιατί να επιλέξετε τη μέθοδο FUE


    H FUE έχει καθιερωθεί ως η δημοφιλέστερη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών. Οι τριχοθήλακες αφαιρούνται ένα-ένα από τη δότρια περιοχή. Η τεχνική πραγματοποιείται με ειδικό ιατρικό εργαλείο, το οποίο με τον κατάλληλο ιατρό δεν δημιουργείται ούτε εμφανή τομή ούτε ουλή. Σημαντικά πλεονεκτήματα είναι ότι δεν απαιτεί μεγάλο χρόνο αποθεραπείας και δεν προκαλεί πόνο στη δότρια περιοχή. Αποτελεί ελάχιστα επεμβατική τεχνική και είναι ιδανική τόσο για μικρές όσο και μεγάλες εμφυτεύσεις.


    Η εμπειρία του Dr. Καραλέξη σε συνδυασμό με την ανθρώπινη προσέγγιση, την επικοινωνία, την κατανόηση και το ενδιαφέρον είναι αυτά που τον ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.


    Εάν λοιπόν θέλετε να νιώσετε και πάλι όμορφα και με αυτοπεποίθηση, απευθυνθείτε άμεσα στον εξειδικευμένο δερματολόγο στη σύγχρονη δερματοχειρουργική κλινική Derma Hair Clinic για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.


    Στοιχεία επικοινωνίας:


    dermatologos athina ilisia DrKaralexis


    Δρ. Απόστολος Καραλέξης


    https://www.karalexis.gr/


    Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασ. Σοφίας (Μέγαρο Μουσικής)


    210 723 2932


    info@karalexis.gr


    zara greece καταστηματα ωραριο

    Πρόκειται για την ανακαίνιση τεσσάρων ορόφων στις εγκαταστάσεις της WIND Ελλάς στη Λεωφόρο Κηφισίας που ανέλαβε το αναγνωρισμένο αρχιτεκτονικό γραφείο του Τάκη Γιαλελή. Οι χώροι που μέχρι πρότινος φιλοξενούσαν κλειστά γραφεία και χώρους συναντήσεων μετατράπηκαν σε open working space σύμφωνα με τις νέες τεχνολογικές επιταγές, τις τάσεις του interior design αλλά και την κοινωνική ζωή των εργαζομένων καθώς η αναδιαμόρφωση του χώρου ενισχύει τις προσωπικές σχέσεις, την εσωτερική δικτύωση και την διατμηματική συνεργασία.


    λεξη φηρα

    Γνωρίζοντας πως το εργασιακό περιβάλλον σχετίζεται με την ευζωία και την ικανοποίηση των εργαζομένων της, η WIND τηρεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που εξασφαλίζουν ένα υγιεινό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους Ανθρώπους της, σε πλήρη εναρμόνιση με τις αρχές του συστήματος υγείας και ασφάλειας της εργασίας που εφαρμόζει, πιστοποιημένο κατά OHSAS 18001.


    zara greece καταστηματα ωραριο

    τι σημαίνει καταφανώς

    H ανακαίνιση του χώρου προσφέρει μεγαλύτερη πρόσβαση φυσικού φωτός και αερισμού και συμβάλει στην ορθότερη διαχείριση ενέργειας. Ακόμα, η αλλαγή δαπέδου μειώνει την κατακράτηση σκόνης ενώ ο εύκολος καθαρισμός του μειώνει την χρήση χημικών καθαριστικών.


    Όπως αναφέρει ο Ανδρέας Μπιλάλης, Facilities Management Director της WIND Ελλάς: «Στόχος κάθε ανακαίνισης που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις μας είναι η αναβάθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος που θα διευκολύνει τη ζωή των συναδέλφων μας. Παράλληλα, εξίσου σπουδαίο, για μια εταιρία που λειτουργεί με τεχνολογίες αιχμής, είναι οι παρεμβάσεις να παραμένουν επίκαιρες μεν αλλά πάντα φιλικές προς το περιβάλλον και τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης».


    32 εβδομαδων κιλα

    Από τον Ιούνιο του 2018, σε συνεργασία με τον «Τειρεσία», έχει δημιουργηθεί ένα ειδικό μητρώο όπου με τη λήψη αρχείου με ΑΦΜ οφειλετών εμφανίζονται αυτόματα και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του οφειλέτη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η εντολή κατάσχεσης για το οφειλόμενο ποσό να πηγαίνει στοχευμένα εκεί όπου υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός και να μη χάνεται χρόνος.


    Αν και η εντολή που έχει δοθεί από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών είναι να ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί των κατά σύστημα οφειλετών που ενώ διαθέτουν καταθέσεις, επιλέγουν να μην πληρώσουν τον Φόρο Εισοδήματος, τον ΕΝΦΙΑ, τον ΦΠΑ κλπ., ωστόσο η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων δεν περιορίζεται μόνο στους μεγάλους οφειλέτες, αλλά βάζει χέρι και στις καταθέσεις μικροοφειλετών.


    32 εβδομαδων κιλα

    ποτε θα κυκλοφορήσουν ξανα οι paysafe

    Το 2017, σύμφωνα με τον ετήσιο απολογισμό της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, ελήφθησαν μέτρα αναγκαστικής είσπραξης εις χείρας τρίτων, δηλαδή εστάλησαν ηλεκτρονικά κατασχετήρια σε τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών, σε πάνω από 1.500.000 περιπτώσεις.


    Μάλιστα, για έναν οφειλέτη η εφορία μπορεί να έστελνε ηλεκτρονικό κατασχετήριο στις 4 συστημικές τράπεζες και στο σύνολο των συνεταιριστικών τραπεζών, και αυτό γιατί δεν είχε ενιαία πρόσβαση στα αρχεία των τραπεζών ώστε να γνωρίζει σε ποιες τράπεζες διατηρεί ο οφειλέτης τραπεζικό λογαριασμό.


    καθαριστης ενυδρειου

    Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

    do it again razor n guido

    Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει συχνά αρνητικές συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό και η ανάγκη να στραφούμε σε μια πιο ποιοτική και λειτουργική καθημερινότητα, δημιούργησε νέες τάσεις και προϊόντα τα οποία εν έτει 2018, μας δίνουν πολύτιμες λύσεις και φέρνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας.


    γουρούνα 4χ4 μεταχειρισμενα

    Η τεχνολογία που φοριέται


    do it again razor n guido

    θεματα πανελληνιων λογοτεχνια στου κεμαλ το σπιτι

    Η εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία έτη μας επέτρεψε να έχουμε πλέον στη διάθεσή μας εξελιγμένα προϊόντα τα οποία μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί μας ώστε να διατηρούμαστε περισσότερο υγιείς. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι μια από τις κυρίαρχες τάσεις στο wellbeing που αναμένεται να επικρατήσει τη νέα σεζόν αφορά στη wearable τεχνολογία, δηλαδή την τεχνολογία που κυριολεκτικά φοριέται. Πρόκειται για «έξυπνα» ρούχα, ρολόγια, παπούτσια, μπουφάν, καπέλα και γυαλιά τα οποία μας δίνουν ουσιαστικά τη δυνατότητα να ελέγχουμε κάθε ώρα και στιγμή την πρόοδό μας όσον αφορά στις αθλητικές μας δραστηριότητες και φυσικά, μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε την κατάσταση της υγείας μας. Πρόκειται σίγουρα για μια αλλαγή που φέρνει το αύριο στο σήμερα και ήδη βοηθάει πολλούς ανθρώπους να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.


    well


    Το κίνημα #choosesomethingnew


    Μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν σε ό, τι αφορά στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας αποτελεί το κίνημα #choosesomethingnew. Πρόκειται για μια τάση που έχει να κάνει με τον τρόπο που η προηγμένη τεχνολογία μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τον τρόπο που απολαμβάνουμε τις καθημερινές μας εμπειρίες, μέσα από μια σειρά από μικρά και καθημερινά βήματα. Ουσιαστικά σχετίζεται με τα «έξυπνα» και ποιοτικά προϊόντα, apps και gadget τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο φέρνουμε εις πέρας πολλές καθημερινές εργασίες και δραστηριότητες. Από το gadget που μας βοηθά να τραφούμε πιο υγιεινά, μέχρι την εφαρμογή η οποία βελτιώνει τον τρόπο που εργαζόμαστε ή για παράδειγμα, το «έξυπνο» προϊόν θερμαινόμενου καπνού, δυνητικά μειωμένου κινδύνου που μας βοηθά να κάνουμε μια θετική αλλαγή στη ζωή μας. Πρόκειται σίγουρα για μια τάση που μας δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε από το παρόν στο μέλλον, σήμερα.


    well1


    Οι tech συσκευές που προσφέρουν έναν καλό ύπνο


    Εν έτει 2018 εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο υποφέρουν από διαταραχές ύπνου. Αυτός είναι ο λόγος που οι επιστήμονες αποφάσισαν να εργαστούν πάνω σε μια σειρά από τεχνολογικά προγράμματα και συσκευές που μπορούν να βελτιώσουν τον τρόπο που κοιμόμαστε. Πρόκειται για τεχνολογικά εξελιγμένες συσκευές που δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για τα άτομα που υποφέρουν από διαταραχές ύπνου. Από «έξυπνα» ρολόγια μέχρι «έξυπνα» στρώματα και εφαρμογές. Οι κλασικές συμβουλές των ειδικών, όπως για παράδειγμα η αλλαγή της διατροφής, η άσκηση και η διακοπή του καπνίσματος, διαδραματίζουν σίγουρα ένα πολύ σημαντικό ρόλο προς αυτήν την κατεύθυνση. Ωστόσο, επιλέγοντας κάτι νέο και τεχνολογικά εξελιγμένο, μπορούμε να δούμε ακόμη πιο σημαντικά αποτελέσματα.


    well2


    πως θα επικοινωνησω μεσω skype

    Το συνέδριο θα περιλαμβάνει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, με επικεφαλής τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, στην οποία θα συμμετέχουν ο κεντρικός τραπεζίτης της Πορτογαλίας Κάρλος Κόστα, ο κεντρικός τραπεζίτης της Φινλανδίας Όλι Ρεν, ο κεντρικός τραπεζίτης της Αυστρίας Έβαλντ Νοβότνι, ο κεντρικός τραπεζίτης της Ουγγαρίας Γκιόργκι Ματόλκσι και ο ο κεντρικός τραπεζίτης της Μάλτας Μάριο Βέλλα.


    Οι κεντρικοί τραπεζίτες θα συζητήσουν για την πολιτική των κεντρικών τραπεζών και τη μεταξύ τους συνεργασία μετά την πρόσφατη χρηματοπιστωτική κρίση. Η συζήτηση αυτή θα προσφέρει την ευκαιρία μιας πιο μακροπρόθεσμης ματιάς στις τρέχουσες προκλήσεις πολιτικής και στις προοπτικές της συνεργασίας των κεντρικών τραπεζών της ευρωζώνης, θέμα που θεωρείται ως ζήτημα αιχμής στη διεθνή οικονομία.


    βλαμμενα παιδια

    ποσες ακτινοβολιες

    Ωστόσο, το συνέδριο δεν θα επικεντρωθεί μόνον στο παρόν αλλά και το παρελθόν. Τίτλος του είναι «Η γέννηση των μεσοπολεμικών κεντρικών τραπεζών: η οικοδόμηση μιας νέας νομισματικής τάξης» και στη βάση αυτή θα εστιάσει στις κεντρικές τράπεζες της μεσοπολεμικής περιόδου.


    πως θα επικοινωνησω μεσω skype

    Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν 15 διακεκριμένοι ερευνητές από έντεκα διαφορετικές χώρες, που ειδικεύονται στην ιστορία του χρήματος και των τραπεζών, και θα μιλήσουν για διαφορετικές πτυχές της κεντρικής τραπεζικής του Μεσοπολέμου, αλλά και επιμέρους εθνικές εμπειρίες.


    Ο Μπάρι Άιχενγκριν καθηγητής οικονομικών και πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ στην Καλιφόρνια θα δώσει την κεντρική διάλεξη, συνδυάζοντας ορισμένα από τα θέματα του συνεδρίου.


    coral orange nail polish

    Με αφορμή τη νέα μείωση της έκτακτης ρευστότητας προς τις τράπεζες (ELA) κατά 200 εκατ. ευρώ ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε τα εξής:


    πως βρισκω μονοτονια συναρτησης


    «Η συνεχιζόμενη βελτίωση της ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών αντανακλά τη βελτίωση της κατάστασης του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Οι χρηματιστηριακές εξελίξεις του τραπεζικού κλάδου τις προηγούμενες ημέρες δεν σχετίζονται με την υγεία των ελληνικών τραπεζών, αλλά με καθαρά εξωγενείς παράγοντες, όπως η άνοδος των επιτοκίων διεθνώς και ιδιαίτερα σε γειτονικές με την Ελλάδα χώρες».


    coral orange nail polish


    Οι δηλώσεις Στουρνάρα τροφοδότησαν την ανοδική αντίδραση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με το δείκτη των Τραπεζών να σημειώνει άνοδο έως και 2,62%. Από τις τραπεζικές μετοχές τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι Πειραιώς (+4,53% στα 1,1780 ευρώ) και Eurobank (+3,70% στα 0,5185 ευρώ).


    Στα θετικά της ημέρας είναι πως οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων αποκλιμακώνονται. Το δεκαετές ομόλογο σημειώνει απόδοση 4,6% και το πενταετές απόδοση 3,57%.


    διακοπη ρευματος σε ενοικιαστη

    Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 634,39 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,31%. Ανοδικά κινούνται 31 μετοχές, 20 πτωτικά και 12 παραμένουν σταθερές. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,15 εκατ. ευρώ.


    Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 1,32%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,29%.Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Νηρεύς +13,14% και Mermeren +8,53%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: F. G. Europe -10,00% και Creta Farm -8,66%


    ρητα για δικαιολογιες

    Ούτε η παρέμβαση του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ), ο οποίος, με δηλώσεις του, τόνισε ότι οι χρηματιστηριακές εξελίξεις του τραπεζικού κλάδου οφείλονται καθαρά σε εξωγενείς παράγοντες και δεν σχετίζονται με την υγεία των τραπεζών, κατόρθωσε να δώσει μία ισχυρή και πειστική ανοδική αντίδραση. Η επιφυλακτικότητα των επενδυτών ήταν έντονη, ρευστοποιώντας άμεσα τα όποια βραχυχρόνια κέρδη σημειώνουν ενδοσυνεδριακά οι τιμές των μετοχών. Ενδοσυνεδριακά, ο τραπεζικός δείκτης κατέγραφε κέρδη έως και 7,78%, για να κλείσει τελικά με σημαντική πτώση 1,95%.


    ταβερνα του φωτογραφου σχολια

    O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 625,83 μονάδες, σημειώνοντας οριακή πτώση 0,05%.


    Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 643,15 μονάδες (+2,71%).


    ταινια χιονανθρωπος που παιζεται

    Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 51,307 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 26.754.874 μετοχές.


    ρητα για δικαιολογιες

    Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,29%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,91%.


    Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Jumbo (+7,34% στα 11,700 ευρώ), της Motor Oil (+4,21% στα 22,300 ευρώ), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+2,94% στα 4,900 ευρώ) και της Lamda Development (+2,06% στα 5,940 ευρώ).


    Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της ΔΕΗ (-4,84% στα 1,1600 ευρώ), της Εθνικής (-3,905 στα 1,4780 ευρώ), των ΕΛΠΕ (-3,69% στα 6,780 ευρώ), της Aegean Airlines (-2,74% στα 6,750 ευρώ), του ΟΛΠ (-2,52% στα 15,500 ευρώ) και της Πειραιώς (-2,40% στα 1,100 ευρώ).


    Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+5,08%) και του Πετρελαίου (+2,13%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τροφίμων (-2,25%) και των Τραπεζών (-1,95%).


    Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Eurobank και η Alpha Bank, διακινώντας 7.517.442 και 3.927.251 μετοχές, αντιστοίχως.


    Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν ο ΟΤΕ με 7,626 εκατ. ευρώ και η Jumbo με 5,413 εκατ. ευρώ.


    Ανοδικά κινήθηκαν 45 μετοχές, 48 πτωτικά και 33 παρέμειναν σταθερές.


    Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Fieratex +10,00%, Frigoglass +9,50%, Jumbo +7,34% και Τζιρακιάν +7,25%.


    Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Εβροφάρμα -13,97%, Χαϊδεμένος -9,01%, Lavipharm -7,14% και Attica Bank -6,53%.


    γυναίκα υδροχόος με άνδρα ζυγό

    Οι αγορές παρακολουθούν στενά το ευμετάβλητο εσωτερικό σκηνικό και τους κινδύνους υπαναχώρησης έναντι των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.


    Η παραίτηση Κοτζιά ανατροφοδότησε σενάρια πολιτικής αστάθειας, οι ανησυχίες της επενδυτικής κοινότητας για τις ελληνικές τράπεζες έχουν μείνει αναπάντητες, η διεθνής συγκυρία παραμένει αρνητική και η Ιταλία ξεκίνησε επισήμως πόλεμο με τις Βρυξέλλες.


    γυναίκα υδροχόος με άνδρα ζυγό

    περιβαλλοντική εκπαίδευση ζητήματα θεωρίας έρευνας και εφαρμογών

    Οι αποδόσεις των δεκαετών ομολόγων κινήθηκαν εκ νέου χθες προς την περιοχή του 4,5% (προσέγγιζαν το 4,2% στις αρχές της εβδομάδας), ενώ στο Χρηματιστήριο ο τραπεζικός δείκτης έκανε βουτιά 3,2%, με τον χαμηλότερο τζίρο των τελευταίων 38 συνεδριάσεων (κάτω από 30 εκατ. ευρώ).


    Πάντως, το συμπέρασμα από τη συζήτηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους Ντράγκι και Κερέ χθες στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής είναι ότι οι αιτίες των διακυμάνσεων στις τιμές των ελληνικών ομολόγων είναι εξωγενείς και δεν βρίσκονται στην ελληνική οικονομία.


    διασημοι αντρεσ ιχθεισ

    Κατά τη συζήτηση, εκτιμήθηκε επίσης ότι η θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας και η διαρκής βελτίωση των θεμελιωδών μεγεθών της θα αναγνωριστούν το επόμενο διάστημα από τις αγορές.


    Αναλυτές και θεσμικοί παράγοντες προειδοποιούν από την πλευρά τους πως οι μεταρρυθμίσεις είναι το κλειδί για την ανάκτηση της μακροπρόθεσμης εμπιστοσύνης των αγορών.


    κατασκευη παγιδας για καρδερινες

    Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, η πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι «οι πολίτες είναι οργισμένοι διότι αντιλαμβάνονται ότι τους εξαπάτησαν και ταυτόχρονα είναι σε απόγνωση μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στα βάρη», και υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με την κοινωνία».


    Για τη συνταγματική αναθεώρηση και τον τρόπο εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, η Ντόρα Μπακογιάννη τονίζει ότι «πρέπει να υπάρξει συναίνεση στο συγκεκριμένο θέμα και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εάν η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, γίνει αποδεκτή, δηλαδή να συμφωνήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στα άρθρα που πρόκειται να ανοίξουν και να ψηφίσουμε ο ένας τα άρθρα του άλλου».


    με μια αγκαλια τραγουδια θα ρθω να σε βρω


    κατασκευη παγιδας για καρδερινες


    ρεθεμνιωτικα νεα ευρεση εργασιας

    σκι καλαβρυτα προσφορα

    Ειδικά στην Ελλάδα των «δικομανών» και της γραφειοκρατίας. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι γίνεται στην περίπτωση που σε τρακάρει ανασφάλιστο όχημα ή ο οδηγός που σε χτύπησε σου το παίζει... «τρελός»;


    σκι καλαβρυτα προσφορα

    Αν δεν έχεις Νομική Προστασία οχήματος στο συμβόλαιό σου μπορεί να μην καταφέρεις να βρεις το δίκιο σου αν κάποιος σε τρακάρει και δεν παραδέχεται την υπαιτιότητά του. Το ίδιο μπορεί να συμβεί αν κάποιος σου προκαλέσει φθορά στο αυτοκίνητό σου ενώ είναι σταθμευμένο ή ακόμα και αν εμπλακείς από αμέλειά σου σε ατύχημα το οποίο θα τραυματίσει έναν πεζό ή επιβαίνοντα σε όχημα.


    σοφιτα ετυμολογια

    Είναι πολύ πιθανό σε αυτές τις περιπτώσεις να χρειαστείς νομικές συμβουλές από εξειδικευμένο επαγγελματία... γνωστό και ως... δικηγόρο.


    Στην ουσία τα προγράμματα ασφάλισης Νομικής Προστασίας σου παρέχουν διασφαλίσεις και διεξόδους σε νομικά ζητήματα που μόνος σου θα είναι πολύ δύσκολο να επιλύσεις τόσο λόγω πολυπλοκότητας των διαδικασιών όσο και λόγω του κόστους που επιφέρουν οι νομικές εργασίες.


    συγκριτική μέθοδος εκτίμησης ακινήτων

    Μάλιστα στην γνωστή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων, το insurancemarket.gr, η πλήρης Νομική Προστασία έχει μόνο 4€ το εξάμηνο! Δεν είναι κρίμα να μην την προσθέσεις;


    Κατά βάση τα προγράμματα ασφάλισης Νομικής Προστασίας καλύπτουν:



    • Διεκδικήσεις αποζημιώσεων για επισκευή του οχήματος, ιατρικά έξοδα και ψυχική οδύνη που οφείλονται σε ατύχημα. Μπορεί επίσης να διεκδικηθεί και η μείωση της εμπορικής αξίας του οχήματος. Εν προκειμένω η διαδικασία αυτή κινείται από την ασφαλιστική όταν ο ασφαλισμένος δεν φέρει υπαιτιότητα για το ατύχημα ή όταν η υπαιτιότητά του αμφισβητείται.

    • Την ποινική υπεράσπιση του ασφαλισμένου που κατηγορείται ότι προκάλεσε από αμέλειά του θάνατο ή τραυματισμό άλλου ανθρώπου. Αυτό σημαίνει ότι η ασφαλιστική θα σου παρέχει το δικηγόρο και όλα τα δικαστικά έξοδα για τη νομική διαδικασία και τα ποινικά δικαστήρια μέχρι τον Άρειο Πάγο.

    • Έξοδα που περιέχονται στα συμβόλαια είναι: δικηγόροι, δικαστικοί επιμελητές, πραγματογνώμονες, αποζημιώσεις μαρτύρων, επιδικασθείσα στον αντίδικο δαπάνη κ. ά.

    • Τα έξοδα και τις διαδικασίες για να πάρεις πίσω πινακίδες, άδεια κυκλοφορίας και δίπλωμα οδήγησης.

    • Τις διαφορές σου με συνεργεία τα οποία προκάλεσαν ζημιά στο όχημά σου, λ. χ. κακή επισκευή.

    • Έξοδα μετάβασης στην περιοχή που γίνεται η δίκη.


    Αν πάλι αποφασίσεις δεν πείθεσαι ότι η Νομική Προστασία θα σου φανεί χρήσιμη, το insurancemarket.gr έχει προχωρήσει ένα επιπλέον βήμα για να μπορεί να σε βοηθήσει την δύσκολη ώρα.


    Σου παρέχει με το ασφαλιστήριο του οχήματός σου, δωρεάν Νομικές Συμβουλές και Εξωδικαστικό Συμβιβασμό.


    δρομολογια λαυριο κυθνος

    Άλλωστε, πολύ πρόσφατα, όταν η ελληνική πλευρά σχεδίασε - βασισμένη στις δικές τις εμπειρίες και όχι στις υποδείξεις των δανειστών - ειδικές φορολογικές ρυθμίσεις, αυτές αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικές εισπρακτικά. Ενδεικτική είναι η περίπτωση της εθελουσίας αποκάλυψης εισοδημάτων που ακόμη και σήμερα τροφοδοτεί τα δημόσια ταμεία.


    Με τη δική της λογική η κυβέρνηση και συγκεκριμένα η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών επιδιώκει να καταρτίσει μια νέα ρύθμιση οφειλών που θα ανασχέσει τους ρυθμούς αύξησης των ληξιπροθέσμων χρεών των φορολογουμένων προς το Δημόσιο.


    χαραματα και δειλινα

    Με τα «φέσια» των φορολογουμένων προς την εφορία να έχουν ανέλθει στα 102,644 δισ. ευρώ και με τους απλήρωτους φόρους να αγγίζουν το 1 δισ. ευρώ σε μηνιαία βάση η κυβέρνηση αλλάζει στρατηγική και από την απειλή των κατασχέσεων περνάει στην χορήγηση περιθωρίων στους οφειλέτες, ώστε να πληρώσουν λίγα σε πολλές δόσεις.


    δρομολογια λαυριο κυθνος

    Ο συνολικός αριθμός των οφειλετών που έχουν χρέη προς το Δημόσιο ανέρχεται σήμερα στους 3.801.967. Ήδη στους 1.143.356 εξ αυτών έχουν επιβληθεί αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, αλλά οι κατασχέσεις δεν επέφεραν αποτελέσματα.


    φανης μεζινης ηλικια

    Διαπιστώνοντας τα προβλήματα το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να φέρει στη Βουλή μια νέα ρύθμιση οφειλών για την αποπληρωμή χρεών σε έως και 120 δόσεις, η οποία όμως θα αφορά σε μικρά χρέη έως και 10.000 ευρώ. Η λογική της ρύθμισης είναι να έχει εύκολους όρους ένταξης ώστε να μπορέσουν να αποπληρώσουν οι φορολογούμενοι τις οφειλές τους σε πολλές δόσεις.


    Υπάρχουν όμως δύο προυποθέσεις. Η πρώτη. Στη ρύθμιση θα μπορούν να ενταχθούν μόνο χρέη που βεβαιώθηκαν έως και το τέλος του 2017. Η δεύτερη. Θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί πλήρως ή να έχουν ενταχθεί στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων οι φορολογικές και ασφαλιστικές οφειλές του 2018.


    Υπηρεσιακοί παράγοντες δεν αποκλείουν η ρύθμιση να έρθει έως το τέλος του έτους, κάτι που θα εξαρτηθεί από το εάν θα εκφράσουν για αυτή τεχνικές επιφυλάξεις οι θεσμοί. Πάντως, οι ίδιοι αναφέρουν πως η παρέμβαση αυτή θα είναι ικανή να τονώσει τα δημόσια έσοδα, διευκολύνοντας παράλληλα τους πολίτες.


    Εάν π. χ. μια οφειλή 4.000 ευρώ σπάσει στις 120 δόσεις τότε ο φορολογούμενος θα καλείται να καταβάλει μόλις 33 ευρώ μηνιαίως. Με αυτό τον τρόπο θα έχει μεγαλύτερη δυνατότητα αποπληρωμής και η ρύθμιση δεν θα προκαλέσει προβλήματα στη φοροδοτική του ικανότητα, ήτοι θα μπορεί να πληρώνει με σχετική άνεση και τους νέους φόρους που θα του καταλογίζονται στο βάθος της δεκαετίας που θα κρατήσει η ρύθμιση.