Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

cb τιμες

Περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί είναι ακροβολισμένοι στα σημεία απ΄όπου αναμένεται να περάσει ο Μακρόν, ενώ η τροχαία ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Παράλληλα, υπάρχει απαγόρευση συγκεντρώσεων σε διάφορα σημεία της πόλης.


cb τιμες

οδοντιατροι στη βουλγαρια

Γύρω στις 9 το πρωί σήμερα, Παρασκευή, ο Γάλλος πρόεδρος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη στη Γαλλική πρεσβεία.


Στις 10, μαζί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, θα συμμετάσχουν σε συνάντηση εργασίας στρογγυλής τραπέζης με επικεφαλής ελληνικών και γαλλικών επιχειρήσεων στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».


εξεταστικη νομικη αθηνων 2014

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας θα βρεθεί στην Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή στις 11:45, ενώ για τις 12 είναι προγραμματισμένη δεξίωση προς τιμήν της γαλλικής κοινότητας.


Ο Μακρόν αργότερα και συγκεκριμένα στις 13:30 θα παρακαθίσει σε γεύμα με Έλληνες και Γάλλους καλλιτέχνες και διανοούμενους στο Γαλλικό Ινστιτούτο.


Θα ακολουθήσει συνάντησή του με εκπροσώπους ελληνικών και γαλλικών ΜΜΕ, στις 14:45. Αναμένεται να αναχωρήσει από την Αθήνα στις 16:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου