Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

τι προσφερουν τα αμυγδαλα

Δεν "ίδρωσε" ούτε το αυτί των ευρωπαίων όταν ενημερώθηκαν ότι θα χρειαστεί αναπροσαρμογή για το 2017 της πρόβλεψης για την ανάπτυξη. Κι' αυτό γιατί οι προβλέψεις για το 2017 εξακολουθούν να δείχνουν ανάκαμψη, ενώ η αναθεώρηση προς τα κάτω των στοιχείων για το 2016 θα φέρει μείωση της ανάπτυξης από το 1,8% στο, περίπου, 1,6%. Μείωση που δεν επηρεάζει σε τίποτα ούτε την φετινή υπεραπόδοση και το "μέρισμα" που θα δοθεί στο τέλος Νοεμβρίου, ούτε τους στόχους του 2018.


τι προσφερουν τα αμυγδαλα

εχω ερωτευτει εναν παντρεμενο

Αυτό που απασχολεί, πλέον, τους ευρωπαίους αξιωματούχους, είναι ο μηχανισμός επιτήρησης της πορείας της ελληνικής οικονομίας προκειμένου να μην υπάρξει εκτροπή και διολισθήσει και πάλι σε δημοσιονομική κρίση η οικονομία. Παράλληλα, όπως δήλωσε και ο Γ. Ντάισελμπλουμ, ξεκινούν οι εργασίες επεξεργασίας ενός τρόπου, "που αποκαλούμε γαλλικό μηχανισμό, για να μπορούμε να υπολογίζουμε αν χρειάζεται περισσότερη ή λιγότερη ελάφρυνση χρέους, ανάλογα με τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας".


υγρο σαπουνι χειροποιητο

Οι ευρωπαίοι, δηλαδή, "αναζητούν" δυο μηχανισμούς που:


- Ο πρώτος, θα επιτηρεί την ελληνική οικονομία, και


- Ο δεύτερος, θα υπολογίζει την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και ανάλογα με τους ρυθμούς ανάπτυξης θα παίρνονται μέτρα για ελάφρυνση του χρέους ή όχι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου