Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

αυτοσχεδια σακουλα ζαχαροπλαστικησ

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του, οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι οι εξής: Πρώτον, το γεγονός ότι δεν προηγείται το Συνέδριο ίδρυσης του νέου φορέα αλλά η ανάδειξη αρχηγού, γεγονός που ενισχύει τις φυγόκεντρες τάσεις την επομένη ημέρα και όχι την ενότητα και την υπέρβαση των υπαρχόντων κομμάτων.


δωρεαν εκδηλωσεις θεσσαλονικη

Δεύτερον, επισημαίνει ότι σήμερα ζητούμενο είναι η δημιουργία ενός ισχυρού αυτόνομου φορέα που θα ανατρέψει τους συσχετισμούς και όχι η διεκδίκηση ρόλων για την «επόμενη ημέρα».


που θα φαω ωραιο γλυκο στην αθηνα

Παράλληλα, ο κ. Θεοχαρόπουλος επιμένει στην πρόταση για διπλή κάλπη ώστε οι πολίτες να αποφασίσουν για το χαρακτήρα του νέου φορέα - πολυτασικός ή συνασπισμός κομμάτων - καθώς και στην θέση ότι χρειάζεται σαφές ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα, με σαφή οριοθέτηση, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τη ΝΔ, ενώ απαιτούνται βαθιές προοδευτικές αλλαγές και τομές.


Η δήλωση του κ. Θεοχαρόπουλου:



αυτοσχεδια σακουλα ζαχαροπλαστικησ

«Πριν δύο χρόνια η ΔΗΜΑΡ μαζί με το ΠΑΣΟΚ κάναμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα συγκροτώντας τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Η σύμπλευση των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας και της ανανεωτικής αριστεράς κρίθηκε θετικά από τους πολίτες και άνοιξε το δρόμο για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς. Στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έγινε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα, σηματοδοτώντας την ενότητα και ανοίγοντας μία νέα σελίδα με στόχο έναν ισχυρό φορέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου