Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ονειρο ηταν επεισοδιο 28 τρειλερ

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται οι επαφές που θα έχει σήμερα ο υπουργός οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Παρίσι με τον Γάλλο ομόλογό του, Μισέλ Σαπέν και αύριο με τον Επίτροπο οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί στις Βρυξέλλες. Εν τω μεταξύ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επαναλαμβάνει ότι παραμένει δεσμευμένη στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, σημειώνοντας ότι αυτό εξαρτάται από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.


omega charger 2.0a 5v

Εξάλλου, πηγές της ευρωζώνης εκτιμούν ότι εφόσον η Αθήνα προχωρήσει στην άμεση εφαρμογή των προαπαιτούμενων, η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης είναι εφικτή εντός του Φεβρουαρίου.


Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι τα διοικητικά συμβούλια του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM) αναμένεται να συνεδριάσουν εντός του Ιανουαρίου για να ξεκινήσει η εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το ελληνικό χρέος που αποφασίστηκαν στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου.


ονειρο ηταν επεισοδιο 28 τρειλερ


ανταλλακτικα mazda 6 2005

βασω λασκαρακη αποχρωση μαλλιων

Ο CEO της εταιρείας και δημιουργός της, Παμίνος Κυρκίνης, μίλησε στο ειδικό αφιέρωμα του CNN Insights για τα όσα διαδραματίστηκαν από το σημείο εκκίνησης του e-FOOD μέχρι τη θέση, στην οποία βρίσκεται αυτήν τη στιγμή: απασχολεί 130 άτομα, η μέση ηλικία των οποίων είναι 27 ετών και, ταυτόχρονα, αποτελεί μια από τις πιο ανερχόμενες ελληνικές επιχειρήσεις. Δεδομένα, λοιπόν, ο κ. Κυρκίνης έχει πολλά να μοιραστεί για το πώς χτίζεις το μονοπάτι της επιτυχίας.


μπαρλας μαθηματικα γενικης γ λυκειου λυσεις ασκησεων

κολωνα εξωτερικου χωρου

IMG 5588 1E2 copy


βασω λασκαρακη αποχρωση μαλλιων

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «πριν ξεκινήσω το e-FOOD ζούσα στο εξωτερικό, στην Αγγλία και είχα δει παρόμοιες υπηρεσίες. Όταν γύρισα στην Ελλάδα είδα ότι δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο και ήταν τεράστιο το όφελος του να παραγγέλνεις το φαγητό σου online. Έτσι ξεκινήσαμε τον Ιούνιο του 2011 να δουλεύουμε την ιδέα και όλα τα βήματα και βγήκαμε τον Ιανουάριο του 2012».


Τι ήταν αυτό, όμως, που έκανε το e-FOOD σημείο αναφοράς; «Θέλαμε από την πρώτη ημέρα να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία για τους χρήστες που παραγγέλνουν το φαγητό τους, αλλά και για τα εστιατόρια. Επενδύσαμε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουμε να το κάνουμε στην τεχνολογία και στις υπηρεσίες που παρέχουμε».


e food logo 01



Το e-FOOD είναι αυτήν τη στιγμή το μεγαλύτερο site online food delivery στην Ελλάδα: εκτελεί 1.500.000 παραγγελίες το μήνα, γεγονός που το τοποθετεί στα κορυφαία sites στο ευρύτερο πεδίο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η διαδικασία της παραγγελίας είναι πολύ απλή: μέσα από τον υπολογιστή ή την εφαρμογή για κινητά και tablets, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει κάποιο από τα 4.000 καταστήματα σε περισσότερες από 50 πόλεις, με τα οποία συνεργάζεται η εταιρεία.


Από την στιγμή που θα εισάγει τη διεύθυνσή του, ενημερώνεται για τα καταστήματα από τα οποία μπορεί να παραγγείλει το φαγητό του. Ταυτόχρονα, υπάρχουν τριάντα διαφορετικές κουζίνες από τις οποίες μπορεί να επιλέξει, ενώ ενημερώνεται και για τις τρέχουσες προσφορές.


Από τη στιγμή που γίνει η παραγγελία, ενημερώνεται το εστιατόριο, το οποίο απαντά με το χρόνο παράδοσης, πόση ώρα δηλαδή θα κάνει το ζεστό φαγητό για να βρεθεί έξω από την... πόρτα.


ρος ντέιλι μουσική της κρήτης

Σύμφωνα με πληροφορίες το Δημόσιο θα είναι ο πρώτος μεγάλος πελάτης που θα ενταχθεί στο ευνοϊκό πρόγραμμα προπληρωμής, το οποίο ανακοίνωσε πρόσφατα η ΔΕΗ.


Κατόπιν πρωτοβουλίας του υπουργού Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη σε συνεννόηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, προωθείται σχέδιο ώστε ο στενός δημόσιος τομέας να πληρώσει προκαταβολικά στη ΔΕΗ τις ετήσιες δαπάνες του σε ρεύμα.


Η κίνηση έχει αμοιβαίο όφελος, αφού η μεν ΔΕΗ θα ενισχύσει τη ρευστότητά της, το δε Δημόσιο θα πληρώσει λιγότερα από 50 - 60 εκατ. ευρώ.


ρος ντέιλι μουσική της κρήτης

Οι νέοι τρόποι που αναζητά η ΔΕΗ για να ενισχύσει τη ρευστότητά της δείχνουν ακριβώς πόσο οξύ είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.


εργασια στην βεροια 2015

νεα κιλκις τροχαιο

Σύμφωνα με τα Νέα σε μια συγκυρία που η ρευστότητά της δοκιμάζεται, φέτος η επιχείρηση θα κληθεί να καταβάλει πληρωμές άνω του 1 δισ. ευρώ: από λήξεις δανείων και αναχρηματοδοτήσεις έως πληρωμές προς τρίτους και πληθώρα άλλων υποχρεώσεων, και όλα αυτά σε μια συγκυρία συρρίκνωσης πωλήσεων αλλά και μεριδίων.


α παθολογικη κλινικη ιπποκρατειο θεσσαλονικης

Η οικονομική δραστηριότητα της Γαλλίας αυξήθηκε τον Ιανουάριο στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων πεντέμισι ετών, σύμφωνα με στοιχεία της HIS Markit, καθώς ο δείκτης ΡΜΙ για τη βιομηχανία και τις υπηρεσίες αυξήθηκε από τις 53,1 στις 53,8 μονάδες. Ο ιδιωτικός τομέας στη Γαλλία εξακολούθησε να καταγράφει ισχυρή ανάπτυξη, ανέφεραν οι οικονομολόγοι της Markit, οι οποίοι σημειώνουν ότι η αύξηση στη ζήτηση προϊόντων έχει θετικές επιπτώσεις και στην απασχόληση.


Τα προηγούμενα χρόνια η Γαλλία δεν είχε καταφέρει να δει την οικονομία της να αναπτύσσεται με ταχύτερους ρυθμούς, με αποτέλεσμα η ανεργία στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης να έχει παραμείνει αμετάβλητη στο 10%. Σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις όμως τον Ιανουάριο η απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα έχει παρουσιάσει βελτίωση, με τα επίσημα στοιχεία να αναμένονται στα τέλη του μήνα.


νυχτερινη αστραπη βιντεο 2015

Καθοριστικό για τις εξελίξεις θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα τον Μάιο. Ο συντηρητικός πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν βρίσκεται μπροστά στις δημοσκοπήσεις και έχει υποσχεθεί ότι θα μειώσει τη φορολογία των επιχειρήσεων και τις δημόσιες δαπάνες. Ταυτόχρονα η Markit προβλέπει αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας και στη Γερμανία.


ξυλα πορτοκαλιας

Εάν συνεχιστεί η τάση αυτή, αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση της οικονομικής ανάπτυξης στην ευρωζώνη κατά 0,4% για το πρώτο τρίμηνο του έτους. Ο οίκος αξιολόγησης Fitch, πάντως, προειδοποιεί ότι η άνοδος του λαϊκισμού μπορεί να αναζωπυρώσει τις ανησυχίες για διάσπαση του ευρώ. Οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε έρευνα του Reuters δήλωσαν ότι μετά το Brexit και τη νίκη του Τραμπ στις ΗΠΑ η ευρωπαϊκή οικονομία δεν έχει αρκετές δυνάμεις να αντισταθεί σε ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.


α παθολογικη κλινικη ιπποκρατειο θεσσαλονικης

διακριτικό αεράμυνας

Συμφώνα με σχετική απόφαση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου, στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών θα διαβιβάζονται από τους ασφαλιστικούς οργανισμούς όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, ανεξαρτήτως ύψους και εισπραξιμότητας, οι οποίες, κατά την έκδοση σχετικής απόφασης, δεν βρίσκονται σε καθεστώς ενεργού ρύθμισης.


Σημειώνεται ότι πάνω από 630.000 είναι οι οφειλέτες προς τα Ταμεία (ανεξαρτήτως ύψους οφειλής), ενώ χρέη έως 5.000 ευρώ έχουν 320.000 οφειλέτες του ΙΚΑ και 210.000 οφειλέτες του ΟΑΕΕ (από τους οποίους οι 130.000 έχουν διακόψει τη δραστηριότητά τους).


επαγγελματικες μηχανες κουρεματος oster

bg oil and gas nigeria

Στην κατηγορία 500.000 ευρώ έως 1 εκατ. ευρώ υπάρχουν 1.900 οφειλέτες με χρέος έως 1,3 δισ. ευρώ. Αντίστοιχα, για οφειλή από 200.000 ευρώ έως 500.000 ευρώ έχουν εντοπιστεί 6.150 οφειλέτες με συνολικά χρέη 1,8 δισ. ευρώ και για χρέη από 100.000 ευρώ έως 200.000 ευρώ υπάρχουν 4.800 οφειλέτες με συνολική οφειλή 800 εκατ. ευρώ.


διακριτικό αεράμυνας

Το συνολικό χρέος που έχει εγγραφεί στα μητρώα του ΚΕΑΟ φτάνει τα 17,5 δισ. ευρώ από περίπου 315.000 οφειλέτες. Το ποσό των 3,4 δισ. ευρώ από μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών χρωστούν μόλις 1.160 οφειλέτες, με χρέη άνω του 1 εκατ. ευρώ ο καθένας.


Πάντως το υπουργείο Εργασίας διαβεβαιώνει ότι η διαβίβαση των ασφαλιστικών οφειλών κάτω των 5.000 ευρώ στο ΚΕΑΟ δεν συνδέεται με τη διαδικασία των κατασχέσεων και ούτε αλλάζει κάτι σχετικά με αυτή.


κοριος εντομο

Η απόφαση πάρθηκε για να διευκολύνει τους αγρότες, των οποίων η παραγωγή επηρεάσθηκε από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας του Ιανουαρίου, με κύριο χαρακτηριστικό τον παγετό.


Δικαιούχοι του μέτρου διευκόλυνσης είναι οι αγρότες/κτηνοτρόφοι, που εξαιτίας των πρόσφατων έκτακτων καιρικών φαινομένων υπέστησαν μερική ή ολική καταστροφή του φυτικού ή ζωικού κεφαλαίου τους.


τσουρεκι ευκολο αργυρω

στίβεν χόκινγκ σημερα

Οι προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούνται, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα, είναι:


κοριος εντομο

• Να είχαν ενήμερα δάνεια την 30.12.2016
• Να έχουν υποβάλει δήλωση ζημιάς στον ΕΛΓΑ
• Να έχουν δόση ή δόσεις δανείων που πρέπει να πληρωθούν εντός του α' εξαμήνου του 2017.


σπυριδων μικρα αγια αννα

Το πρόγραμμα εξοικονόμησης δημοσίων δαπανών τελεί υπό την επίβλεψη του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη και του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Φραγκίσκου Κουτεντάκη, σε συντονισμό με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Δημήτρη Λιάκο.


λεωφορος αθηνων χαλκιδα

Η σχετική Επιτροπή Συντονισμού δημιουργήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με επικεφαλής την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού Δημοσιονομικών Στοιχείων και Μεθοδολογίας Ιουλία Αρμάγου. Ήδη έχουν διαμορφώσει και δείκτες παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας των δαπανών των υπουργείων.


replay shoes online greece

Στην κυβέρνηση θεωρούν πολύ σημαντική δράση το Spending Review, καθώς απώτερος στόχος είναι η εξοικονόμηση των δαπανών υπουργείων και φορέων έως και 10% αρχής γενομένης από το 2018, προκειμένου πόροι ύψους 500 εκατ. ευρώ περίπου να χρησιμοποιηθούν για κοινωνική πολιτική και μείωση των φόρων.



σπυριδων μικρα αγια αννα

αρνι μοσχαρι χοιρινο στη γαστρα

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει στείλει σε χιλιάδες φορολογουμένους σημειώματα-προσκλήσεις προκειμένου να ρυθμίσουν φορολογικές εκκρεμότητες μέσω των διατάξεων για την οικειοθελή αποκάλυψη των αδήλωτων εισοδημάτων. Πρόκειται για 1.200.000 φορολογουμένους που βρίσκονται σε λίστες ως ύποπτοι για φοροδιαφυγή και τεκμαίρεται πως έχουν κρύψει από την Εφορία εισοδήματα τα τελευταία χρόνια.


γεωργια γεωργονη 2015

Η πρώτη προθεσμία για την υπαγωγή στη ρύθμιση των φορολογουμένων στους οποίους κατά την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή είχε ήδη κοινοποιηθεί προσωρινός διορθωτικός προσδιορισμός φόρου ή προστίμων εξέπνευσε στις 7 Φεβρουαρίου.


Οριστικές πράξεις διορθωτικού προσδιορισμού φόρου ή επιβολής προστίμων που δεν έχουν κοινοποιηθεί έως τις 12 Δεκεμβρίου 2016, κοινοποιούνται μετά τις 7 Φεβρουαρίου 2017, αφού τροποποιηθούν, με πράξη του οργάνου που τις εξέδωσε, λαμβάνοντας υπόψη τυχόν αίτηση. Το ποσοστό πρόσθετου φόρου ορίζεται σε 25% του κυρίου φόρου.


αρνι μοσχαρι χοιρινο στη γαστρα

Η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων στην Εφορία για την εθελουσία αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων είναι η 31η Μαΐου 2017.


καλαματιανα γαμου

Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή:



  • Οι δηλώσεις υποβάλλονται στον αρμόδιο προϊστάμενο της ΔΟΥ χειρόγραφα, σε δύο αντίτυπα.

  • Οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος εκκαθαρίζονται με βάση τις ισχύουσες διατάξεις κατά το έτος που αφορούν. Η Εφορία θα προβαίνει στην εκκαθάρισή της υπολογίζοντας τον πρόσθετο φόρο, κατά περίπτωση.

  • Κατά την υποβολή της αρχικής ή τροποποιητικής χειρόγραφης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος στη ΔΟΥ προσκομίζονται, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά από τα οποία προκύπτουν τα ποσά τα οποία δηλώνονται.

  • Όταν δεν είναι διαθέσιμα τα δικαιολογητικά που προβλέπονται, τα εισοδήματα που δηλώνονται αποδεικνύονται με κάθε διαθέσιμο πρόσφορο μέσο.

  • Αν τα εισοδήματα που δηλώνονται προέρχονται από γνωστή πηγή, δηλώνονται στον οικείο κωδικό της δήλωσης.

  • Όσοι φορολογούμενοι ενταχθούν στις διατάξεις του ν. 4446/2016 για την οικειοθελή αποκάλυψη φορολογητέας ύλης παρελθόντων ετών δύνανται εκτός από την εφάπαξ εξόφληση των οφειλών που τυχόν θα προκύψουν να ρυθμίζουν τις εν λόγω οφειλές σε μέχρι 24 δόσεις.


ψανδια νεςσ

«Δεν ξέρουμε ακόμα από τι “έφυγε” το παιδί μας. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εν έτει 2019, δυο μεγάλα νοσοκομεία, ένα της Λαμίας και ένα της Λάρισας, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν μια απλή περίπτωση σκωληκοειδίτιδας. Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω. Όμως όσοι ολιγώρησαν θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη...», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού μιλώντας στο Lamiareport.gr.


βουλγαριδης βαγγελης ηθοποιος σημερα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γονείς ήδη έχουν καταθέσει μήνυση στην Εισαγγελία της Λάρισας σε βάρος γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, άλλα και σε βάρος γιατρών του Νοσοκομείου της Λαμίας, όπου, όπως υποστηρίζουν, χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τη ζωή του παιδιού τους.


λεαινα ζωο

Το χρονικό της ιστορίας


Η 13χρονη μαθήτρια της Β’ τάξης του 6ου Γυμνασίου Λαμίας εισήχθη γύρω στις 5:00' το πρωί της Παρασκευής στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας με πόνο στην κοιλιά.


ψανδια νεςσ

Στις 3:00' περίπου το μεσημέρι αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου γύρω στις 7:00' το απόγευμα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.


Στις 9:00' το βράδυ του Σαββάτου το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή, με τους γιατρούς να προσπαθούν για μια ώρα να το επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν και χωρίς να μπορούν να δώσουν κάποια επίσημη απάντηση στους γονείς.


Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το επικρατέστερο σενάριο είναι η 13χρονη να είχε σκωληκοειδίτιδα, η οποία έσπασε με αποτέλεσμα να προκληθεί περιτονίτιδα, με ό, τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την εξέλιξη της υγείας της ασθενούς.


Όλα τα παραπάνω είναι πληροφορίες, που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί ιατροδικαστικά, αφού την πραγματική αιτία θανάτου της άτυχης μαθήτριας θα δείξει η νεκροψία - νεκροτομή η οποία θα γίνει αύριο, Τρίτη, με την παρουσία δυο ιατροδικαστών που έχει ορίσει η οικογένεια.


Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

von zipper τιμες

Το συμβούλιο θα κληθεί να καταλήξει σε μια γενική προσέγγιση για την τροποποίηση της οδηγίας κατά της φοροαποφυγής. Η εν λόγω τροποποίηση αφορά στις ασυμφωνίες με τρίτες χώρες ως προς τη μεταχείριση υβριδικών χρηματοπιστωτικών μέσων.


πεταω ψηλα μουζουρακης

Παράλληλα, το συμβούλιο θα αξιολογήσει την πρόοδο που έχει επιτευχθεί όσον αφορά στον καθορισμό κριτηρίων και διαδικασιών για την κατάρτιση ενωσιακού καταλόγου μη συνεργάσιμων περιοχών φορολογικής δικαιοδοσίας.


Το συμβούλιο θα εγκρίνει κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τον προϋπολογισμό της ΕΕ για το 2018. Οι κατευθυντήριες γραμμές αυτές θα χρησιμεύσουν ως έγγραφο αναφοράς για τον προσεχή δημοσιονομικό κύκλο.


γενικη κλινικη σκιαθιτη

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να εγκρίνουν με ειδική πλειοψηφία, σύσταση απαλλαγής όσον αφορά την εκτέλεση του γενικού προϋπολογισμού της ΕΕ για το 2015. Σύμφωνα με τις συνθήκες της ΕΕ, το συμβούλιο συντάσσει τις συστάσεις για την απαλλαγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η απόφασή του βασίζεται σε έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου.


von zipper τιμες

Τέλος, το Ecofin θα δώσει εντολή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ολοκληρώσει τις προετοιμασίες της ΕΕ για τη διάσκεψη των υπουργών Οικονομικών και των διοικητών των κεντρικών τραπεζών των χωρών της G20. Η διάσκεψη θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2017 στο Baden-Baden στη Γερμανία.


βιβλία νομικής download

Οι Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ), Ντέκλαν Κοστέλο (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), Φραντσέσκο Ντρούντι (ΕΚΤ) και Νικόλα Τζιαμαρόλι (ESM), αναμένονται στην Αθήνα την Καθαρά Δευτέρα και σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα στις 5 Μαρτίου. Ο Ντέκλαν Κοστέλο, ο οποίος θα απευθύνει ομιλία στο Delphi Economic Forum την επομένη Κυριακή αναμένεται να αναχωρήσει λίγο αργότερα.


Κατά την παραμονή των στελεχών των ΔΝΤ, ΕΚΤ , ΕΕ και ESM στην Αθήνα θα αναζητηθεί κοινό έδαφος με την ελληνική κυβέρνηση για το δημοσιονομικό κενό του 2018, για το κενό του 2019 για τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν στο μέτωπο της φορολογίας και του ασφαλιστικού, αλλά και για τα εκκρεμή προαπαιτούμενα της δεύτερης αξιόλογης. Το γεγονός ότι το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016 ανήλθε στο 2,2% του ΑΕΠ εκτιμάται πως θα βοηθήσει ώστε να επέλθει πιο γρήγορα συμφωνία για τα δημοσιονομικά την επόμενης διετίας (ειδικά σε σχέση με το ΔΝΤ).


βιβλία νομικής download

καλλιέργεια ηλιοτρόπιου

Ωστόσο, το «μπλοκάκι» των δανειστών αναμένεται να γεμίσει παρατηρήσεις σε σχέση με τα προαπαιτούμενα της δεύτερης αξιολόγησης πολλά εκ των οποίων εκκρεμούν ακόμη. Στα ημιτελή μέτρα - ορόσημα περιλαμβάνονται τα εξής:


σπουδες σκωτια διδακτρα


  • Η θέσπιση του νομικού πλαισίου το μηχανισμό εξωδικαστικών συμβιβασμών.

  • Η οριστικοποίηση των αλλαγών στη διακυβέρνηση των διοικητικών συμβουλίων των συστημικών τραπεζών.

  • Η προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων.

  • Η ευθυγράμμιση του πλαισίου για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, τις συλλογικές απολύσεις και συνδικαλιστικής δράσης με τις ευρωπαϊκές βέλτιστες πρακτικές.

  • Η εφαρμογή των συστάσεων του ΟΟΣΑ για την ενίσχυση του ανταγωνισμού.

  • Η άρση των αδικαιολόγητων περιορισμών σε βασικά επαγγέλματα, συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών.

  • Η τροποποίηση της νομοθεσίας για τη χρήση της γης και σε εθνικό επίπεδο, ίδρυση γραφείων κτηματολογίου.

  • Η λήψη περαιτέρω μέτρων για το άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

  • Η υιοθέτηση νομοθεσίας και διαρθρωτικών μέτρων (π. χ. κεντρικές προμήθειες, χαμηλότερες τιμές των φαρμακευτικών προϊόντων, την προώθηση των γενόσημων) για τον έλεγχο των δαπανών υγείας.


Δεδομένου ότι η συζήτηση για το αφορολόγητο και τις παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό θα γίνει στα μέσα της επόμενης εβδομάδος η τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής σε σχέση με τις αποφάσεις του τελευταίου Eurogroup την Τρίτη δεν αναμένεται να περιλαμβάνει λεπτομέρειες, πολύ απλά διότι αυτές δεν θα έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί ούτε μεταξύ των θεσμών, ούτε μεταξύ των δανειστών και της ελληνικής κυβέρνησης.


Διαβάστε επίσης


Σε αναμμένα κάρβουνα η κυβέρνηση για τις μειώσεις στις συντάξεις


Διπλό χτύπημα από ΔΝΤ – Τελεσίγραφο και στην ευρωζώνη



τυρι κρεμα arla buko

Ο κ. Προβόπουλος εξέφρασε ωστόσο και την ανησυχία του και για τον τραπεζικό τομέα, λέγοντας:


τυρι κρεμα arla buko


Εύχομαι και ελπίζω να μην υπάρξει τραπεζική κρίση. Φοβάμαι όμως ότι με τα καινούργια stress tests τον επόμενο χρόνο θα υπάρχουν νέες κεφαλαιακές ανάγκες, αν η οικονομία δεν ξεφύγει από αυτό το τέλμα.


αδερφος βαθμος συγγενειας


Κατά τον κ. Προβόπουλο, η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση έχει συνέπεια στη δυνατότητα της χώρας να βγει δοκιμαστικά στις αγορές προς το τέλος του έτους. «Αν πάμε προς τα πίσω η χώρα δεν θα μπορεί να χρηματοδοτηθεί», τόνισε και συμπλήρωσε πως:


καθημερινη disney παλια τευχη


Σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα έχουμε μνημόνιο με την κλασική έννοια του όρου, επειδή θα είναι πολύ δύσκολο να εγκριθεί από τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια.



Σε τέτοιες συνθήκες, εκτίμησε ότι οι ανάγκες της χώρας θα μπορούσαν να καλυφθούν μέσω μίας «ευχέρειας» από τις λήξεις του χρέους και ενδεχομένως μέσω αξιοποίησης ενός μέρους από το 3ο μνημόνιο που δεν έχει χρησιμοποιηθεί - ειδικότερα: τα ποσά από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.



ανταλλαγες δωρων

«Η επίτευξη συμφωνίας έως το επόμενο Eurogroup δεν αποκλείεται, αλλά δεν είναι και σίγουρη» επεσήμανε χαρακτηριστικά, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος. «Πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά ακόμη», ανέφερε.


Απαντώντας δε σε σχετική ερώτηση είπε πως ως προς τη δημοσιονομική προσαρμογή, τα εναπομείναντα βήματα για την Ελλάδα είναι «πολύ μικρά».


ανταλλαγες δωρων

Σχολιάζοντας την πορεία της ευρωπαϊκής οικονομίας υποστήριξε ότι «η συνολική κατάσταση της Ευρώπης είναι αρκετά καλή» και σημείωσε ότι «η ανάπτυξη κινείται στα ίδια επίπεδα με τις ΗΠΑ».


ποιοι ηταν οι ηρωεσ του 1940

loft fashion куртки

Όσον αφορά τις τράπεζες, διαβεβαίωσε ότι ο ευρωπαϊκός κλάδος είναι κατά πολύ ισχυρότερος από ό, τι ήταν πριν την κρίση του 2008, ενώ συμπλήρωσε ότι «ελάχιστες τράπεζες έχουν προβλήματα και αυτές αποτελούν μεμονωμένες περιπτώσεις».


Ερωτηθείς για τις γαλλικές εκλογές, θεώρησε απίθανο το ενδεχόμενο η Μαρίν Λεπέν να γίνει πρόεδρος της χώρας και παρέπεμψε στα μέχρι στιγμής δημοσκοπικά ευρήματα.


Τέλος, κάνοντας ειδική μνεία στο Brexit, επανέλαβε ότι ο οικονομικός αντίκτυπος θα επιβαρύνει κατά κύριο λόγο το Ηνωμένο Βασίλειο και όχι την Ευρωπαϊκή Ένωση.


νικητησ στο δε βοισ

Σύμφωνα με το νόμο τα εισοδήματα από την εκμίσθωση ακίνητης περιουσίας, τα οποία δεν έχουν εισπραχθεί από τον δικαιούχο, δεν συνυπολογίζονται στο συνολικό εισόδημά του, εφόσον έως την προθεσμία υποβολής της ετήσιας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, έχει εκδοθεί εις βάρος του μισθωτή διαταγή πληρωμής ή διαταγή απόδοσης χρήσης μισθίου ή δικαστική απόφαση αποβολής ή επιδίκασης μισθωμάτων ή έχει ασκηθεί εναντίον του μισθωτή αγωγή αποβολής ή επιδίκασης μισθωμάτων.


Στην ίδια βάση η νομοθεσία προβλέπει πως τα εν λόγω εισοδήματα φορολογούνται στο έτος και κατά το ποσό που αποδεδειγμένα εισπράχθηκαν και πως τα μη εισπραχθέντα εισοδήματα δηλώνονται σε ειδικό κωδικό ανείσπρακτων εισοδημάτων από εκμίσθωση ακίνητης περιουσίας της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.


νικητησ στο δε βοισ

παραλιες περαιας

Μια σημαντική αλλαγή που επήλθε με πρόσφατη εγκύκλιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΠΟΛ.1034/2017) είναι ότι προκειμένου να δηλωθούν ανείσπρακτα εισοδήματα για το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την έκδοση της απόφασης αποβολής ή της διαταγής απόδοσης χρήσης μισθίου μέχρι την εκτέλεση αυτής, εκτός από την υποβολή στην αρμόδια εφορία του φορολογούμενου υπεύθυνης δήλωσης για τα μισθώματα που δεν έχουν εισπραχθεί θα υποβάλλεται και έκθεση αποβολής και εγκατάστασης που έχει συνταχθεί από τον δικαστικό επιμελητή.


κατερίνα κυριακού φωνητικα

Τα ανείσπρακτα εισοδήματα θα δηλώνονται στο έντυπο «ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» Ε2 και θα μεταφέρονται σε ειδικό κωδικό του εντύπου Ε1 κατά την υποβολή της οικείας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.


Σε κάθε περίπτωση προκειμένου να δηλωθούν ως ανείσπρακτα τα εισοδήματα από την εκμίσθωση ακίνητης περιουσίας θα πρέπει να προσκομίζονται στην αρμόδια εφορία πριν από την υποβολή της δήλωσης, ευκρινή φωτοαντίγραφα (φωτοτυπίες), των διαταγών, δικαστικών αποφάσεων που έχουν εκδοθεί ή αγωγών που έχουν ασκηθεί, έως και την προθεσμία υποβολής της ετήσιας δήλωσης.


αρεταιειο εφημερια

Στόχος των διπλών και τριπλών τηλεδιασκέψεων που θα διενεργούνται καθημερινά τις επόμενες ημέρες είναι να γεφυρωθούν στο μέτρο του δυνατού οι διαφορές στις σοβαρές εκκρεμότητες της διαπραγμάτευσης, ώστε να οδηγηθούμε στο Eurogroup της 20ης Μαρτίου με τις μεγαλύτερες δυνατές συγκλήσεις με τους θεσμούς. «Ουσιαστικά θα έχουμε 168 ώρες περιθώριο για να υπάρξει μια συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (staff level agreement)», ανέφερε υπηρεσιακό στέλεχος της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας στο CNN Greece, χωρίς ωστόσο να διακινδυνεύσει να προβλέψει το αποτέλεσμα.


αρεταιειο εφημερια

Και αυτό δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση. Μπορεί στη δεκαήμερη διαπραγμάτευση η κυβέρνηση να έκανε επώδυνες υποχωρήσεις, ωστόσο ακόμη η απόσταση με τους δανειστές παραμένει μεγάλη. Η κυβέρνηση αποδέχθηκε τη μείωση του αφορολογήτου από την 1η Ιανουαρίου του 2019 με την προϋπόθεση να υπάρξει ταυτόχρονη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, ωστόσο η εφάπαξ περικοπή της «προσωπικής διαφοράς» στις συντάξεις το 2020 που θέλει το ΔΝΤ, αντί της σταδιακής μείωσης που προτείνει η κυβέρνηση, και η άρνηση οποιασδήποτε επαναφοράς των συλλογικών συμβάσεων, αλλά και η απαίτηση αύξησης των ομαδικών απολύσεων στο 10% οδήγησαν σε αδιέξοδο τις διαπραγματεύσεις.


οικονομική ευημερία

Οι επώδυνες συγκλίσεις



Συγκλίσεις υπήρξαν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό, στο δημοσιονομικό κενό και τα μέτρα που θα απαιτηθούν το 2018 και σε περιφερειακά μέτρα για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας. Ειδικότερα:


σαββατησ συνεργειο


  • Για το δημοσιονομικό κενό του 2018 το ΔΝΤ πείστηκε πως θα επιτευχθεί ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ. Ωστόσο, για να γίνει αυτό απαιτήθηκαν κυβερνητικές υποχωρήσεις και συγκεκριμένα η αποδοχή επιβολής τέλους στα ξενοδοχεία των μεγάλων πόλεων (ανάλογα με τα αστέρια) και κλιμακωτού φόρου στα ενοικιαζόμενα δωμάτια μέσω Airbnb. Το οικονομικό επιτελείο έκανε υποχωρήσεις και σε σχέση με την επισκόπηση δαπανών (spending review) για την περικοπή επιμέρους κοινωνικών επιδομάτων τα οποία θα αντικατασταθούν από το Εισόδημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

  • H κυβέρνηση δέχθηκε πιέσεις για την περαιτέρω απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας μέσω όχι μόνον δημοπρασιών, αλλά και πώλησης μονάδων. Σε αντίθεση με παλιότερο σχέδιο, που προέβλεπε πωλήσεις μονάδων λιγνίτη και υδροηλεκτρικών ίσων με το 30% του δυναμικού της εταιρείας, πλέον οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί και προωθείται η πώληση του 40% των μονάδων της ΔΕΗ. Ωστόσο, για το σχετικό ζήτημα η κυβέρνηση θα περιμένει γνωμοδότηση της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην οποία θα πέσει το βάρος της γνωμοδότησης για το εάν το Δημόσιο πρέπει να πουλήσει ή όχι κι άλλα κομμάτια (εργοστάσια παραγωγής ή πελάτες) της ΔΕΗ.

  • Για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για τα ληξιπρόθεσμα χρέη επιχειρήσεων, επήλθε τελικά συμβιβασμός» για τα κριτήρια επιλεξιμότητας των επιχειρήσεων που θα υπαχθούν στη ρύθμιση. Αποφασίσθηκε η ένταξη βιώσιμων επιχειρήσεων με οφειλές άνω των 20.000 ευρώ. Στη ρύθμιση θα εντάσσονται για πιθανό «κούρεμα» και οι παρακρατούμενοι φόροι ΦΠΑ και ΦΜΥ, αλλά θα εξαιρούνται οι ασφαλιστικές εισφορές και τα μη φορολογικά πρόστιμα. Σε σχέση με την ασυλία των τραπεζικών στελεχών αποφασίσθηκε η σχετική ρύθμιση να περιληφθεί σε νομοσχέδιο που προετοιμάζει το υπουργείο Δικαιοσύνης.

  • Στα εργασιακά διαπιστώθηκαν συγκλίσεις ως προς την αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου με αύξηση από τις 24 στις 48 ώρες της περιόδου προειδοποίησης για την πραγματοποίηση απεργίας, την αναθεώρηση του υφιστάμενου καθεστώτος των αιτιολογημένων λόγων για τους οποίους μπορεί να απολυθεί ένας συνδικαλιστής, του εξορθολογισμό των συνδικαλιστικών αδειών, αλλά και τη θέσπιση ειδικών διαδικασιών για την έκδοση δικαστικών αποφάσεων αναφορικά με τη νομιμότητα της απεργίας.


δημητρης μπασης συναυλια

Πέρα όμως από την ανεργία των νέων που φτάνει στο 44% - και που δικαιολογημένα είναι το βασικό θέμα συζήτησης όταν μιλάμε για κρίση – υπάρχει και η ανεργία των μεσήλικων, που είναι πολύ πιο οδυνηρή καθώς αυτές οι ηλικίες και μεγάλες υποχρεώσεις έχουν δημιουργήσει και δύσκολα ξαναμπαίνουν στην αγορά εργασίας.
Και μπορεί για τους νέους να υπάρχουν δράσεις, EΣΠΑ, προγράμματα νεανικής επιχειρηματικότητας, για τους άνω των 40 δεν υπάρχει καμία πρόνοια.


αξεσουαρ υπνου μωρου

φιλος σε ονειρο

Ο άνεργος σαραντάρης ή πενηντάρης, στην πιο δημιουργική φάση της ζωής του παλεύει μόνος του σε μια αγορά εργασίας που μοιάζει με ζούγκλα, χωρίς να έχει την πολυτέλεια να σκεφτεί τα εργασιακά του δικαιώματα, παλεύει μόνος του απέναντι στην προκατάληψη για τις μεσαίες ηλικίες και έχοντας απέναντί του έναν “στρατό άνεργων νέων” που θα κάνει πολλές εκπτώσεις στις απαιτήσεις του προκειμένου να κάνει μια επαγγελματική αρχή.


δημητρης μπασης συναυλια

Η επιχειρηματικότητα δεν κοιτά ηλικία


Αυτούς τους σαραντάρηδες και πενηντάρηδες που θέλουν να ξαναμπούν στην αγορά εργασίας σκέφτηκε μια ομάδα επιστημόνων που γνωρίζουν καλά τα μυστικά της επιχειρηματικότητας και αποφάσισε να τους δώσει ένα χέρι βοήθειας.
Έτσι δημιουργήθηκε η ομάδα Take off Greece, η οποία με μία σειρά από δράσεις θα δώσει στους άνεργους μεσήλικες που θέλουν να ξαναμπούν στην αγορά εργασίας - αλλά από άλλη θέση, αυτή του επιχειρηματία - όλα τα απαραίτητα εργαλεία αλλά και την ψυχολογική στήριξη για να κάνουν αυτό το βήμα. Άλλωστε για έναν άνθρωπο άνω των 40, που έχει δοκιμαστεί επανειλημμένα στην αγορά εργασίας, η προοπτική του να κάνει τη δική του μικρή επιχείρηση, φαντάζει πολύ πιο δελεαστική από το να κυνηγήσει ξανά ένα αβέβαιο, μηνιάτικο.


Όπως είπε στο CNN Greece η κυρία Ιωάννα Σαπφώ Πεπελάση, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, εμπνεύστρια και συν ιδρύτρια του Take off Greece, “τα τελευταία χρόνια λόγω της επέκτασης της εκπαίδευσης, συγκεντρώθηκε ένα πολύτιμο ανθρώπινο κεφάλαιο στην Ελλάδα το οποίο υποαξιοποιείται.


Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

αγγελιοφορος κερκυρα

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, μειώθηκαν κατά 125 άτομα - σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη - οι πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στις 30 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.


αγγελιοφορος κερκυρα

άλμπουρο ταβερνα

Συγκεκριμένα χθες, Πέμπτη, καταγράφηκαν 30.733 άτομα, έναντι 30.858 ατόμων την περασμένη Πέμπτη. Η δυνατότητα φιλοξενίας των 30 δομών αυξήθηκε στα 26.700 από 25.755 άτομα. Οι δομές φιλοξενίας Μυτιλήνης, Σάμου, Χίου, Κω και Παλαιάς Γεωργικής Σχολής Σερρών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς. Δεν φιλοξενεί πλέον υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες η δομή στον Κατσικά Ιωαννίνων.


Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 15.957 μερίδες φαγητού από τις οποίες 444 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους.


κτελ ηρακλειο σπαρτη

Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων/μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.


παλτο γυναικεια ακριβα

Από την Τρίτη 30 Οκτωβρίου θα αρχίσουν να πληρώνονται οι συντάξεις Νοεμβρίου 2018. Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλους τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων έχουν ως εξής:


παλτο γυναικεια ακριβα

malibu ανανα συνταγη


  • Το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2018 την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

  • Το ΙΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2018 την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018


Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Νοεμβρίου 2018 θα πληρωθούν ως εξής:


ξηροδερμια και βοτανα

  • Το ΝΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2018 την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

  • Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2018 την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

  • Ο ΟΓΑ θα καταβάλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2018 την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

  • Τα υπόλοιπα ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλουν τις συντάξεις Νοεμβρίου 2018 την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

  • ρεβεγιον χριστουγεννων χαλανδρι

    Οι αστυνομικοί περιέγραψαν στους συναδέλφους τους την επίθεση, την οποία δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν δολοφονική. Οι άνδρες που ήταν στην κλούβα στην οποία επιτέθηκαν οι κουκουλοφόροι, είπαν στους συναδέλφους τους:


    ρεβεγιον χριστουγεννων χαλανδρι


    «Εμφανίστηκαν ξαφνικά και χωρίστηκαν σε ομάδες, η μια ομάδα άρχισε να ρίχνει μολότοφ στη κλούβα, η δεύτερη πέρασε το δρόμο και πήγε απέναντι που υπάρχει ένα ξενοδοχείο και έξω βρίσκονταν συνάδελφοι και άρχισαν να τους χτυπούν ενώ μια τρίτη ομάδα έτρεξε στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο οδηγός της κλούβας προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά και τότε κάποια άτομα τού έκλειναν την πόρτα για να εγκλωβιστεί το όχημα μέσα στις φλόγες και τους καπνούς ...»


    δείκτης διάθλασης n


    Η ομάδα που έφτασε στο Τμήμα σύμφωνα με τις περιγραφές των αστυνομικών, είχε εμπροσθοφυλακή άτομα γεροδεμένα που κρατούσαν πτυσσόμενα γκλοπ και αρχικά πετούσαν τις μολότοφ προς τον πρώτο όροφο, με σκοπό να κάψουν την εξωτερική πινακίδα του κτιρίου. Όμως στον ίδιο όροφο υπάρχουν τα κρατητήρια και από θαύμα η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο εσωτερικό του κτηρίου.


    Το σχέδιο των κουκουλοφόρων φάνηκε απόλυτα οργανωμένο και συντονισμένο σε αντίθεση με την αστυνομία, που ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να εντοπίσει από πού διέφυγαν τα 80 άτομα! Απορία επίσης προκαλεί το γεγονός ότι παρά τις αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της πρωτεύουσας, τελικά δεν έγινε καμία προσαγωγή υπόπτου για την δολοφονική επίθεση.


    μην απελπιζεσαι μαρινελλα



    φορεματα για παραλια 2014

    Αυτό της επιτρέπει να υποστηρίζει ότι πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται και δεν θα λάβει ούτε ένα ευρώ πρόσθετα μέτρα λιτότητας αφήνοντας να εννοηθεί ότι η συμφωνία με τους θεσμούς δεν θα δημιουργήσει κανένα πολιτικό θέμα στην κυβέρνηση εφόσον ισχύσει η αρχή της αναλογικότητας στα μέτρα.


    ogr2ogr osm shp

    Το κυβερνητικό επιτελείο χωρίς να το λέει ξεκάθαρα θα επιδιώξει μέσα στο πακέτο της συνολικής συμφωνίας να υπάρξει πέραν του αφορολόγητου πρόβλεψη για την λήψη και θετικών μέτρων, των λεγόμενων αντισταθμιστικών μέτρων που θα διασφαλίσουν την αρχή της αναλογικότητας σε μία καλή συμφωνία.


    λατινικα παθητικη φωνη

    Αίσθηση προκαλεί η διατύπωση από πλευράς του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου της θέσης πως «η συμφωνία την οποία διαπραγματευόμαστε δεν περιλαμβάνει ούτε ένα ευρώ επιπλέον λιτότητα» κάτι που ενισχύει τις πληροφορίες που θέλουν κυβέρνηση και δανειστές να συμφωνούν στην πρόβλεψη και «θετικών μέτρων» που θα ισορροπήσουν τις αντιδράσεις από την ψήφιση του προληπτικού πακέτου.


    φορεματα για παραλια 2014

    Το Μαξίμου δεν φάνηκε να επηρεάζεται ως προς το κλίμα αισιοδοξίας που καλλιέργησε χθες από τις δηλώσεις του Γερούν Ντάινσελμπλουμ ότι είναι περίπου απίθανο να υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας διαχωρίζοντας την πολιτική λύση από το τυπικό κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.


    Αντιθέτως θεωρεί ότι η σημερινή παρουσία στην Αθήνα του Επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί και οι συναντήσεις του με τους Αλέξη Τσίπρα και Ευκλείδη Τσακαλώτο θα δώσει νέα ώθηση στην διαπραγμάτευση επιτρέποντας εκτιμήσεις πως στις 20 Φεβρουαρίου μπορεί να υπάρξει σύμφωνα με τον Γιάννη Δραγασάκη «πολιτική συμφωνία ή δρομολόγησή της».


    καζινο ελληνικο

    Το ΕΑΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι κατά την περίοδο 10-14 Σεπτεμβρίου διενεργήθηκαν μετρήσεις ατμόσφαιρας με τον Κινητό Σταθμό Ελέγχου Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στα κάτωθι σημεία:



    • 3ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας στις 10-12 Σεπτεμβρίου,

    • 2ο Γυμνάσιο Ν. Μάκρης στις 12-13 Σεπτεμβρίου και

    • Μάτι, Κυανής Ακτής & Κύπρου (Καφετέρια 'Αρτιον) στις 13-14 Σεπτεμβρίου.


    Επιλέχθηκαν σημεία εντός της πληγείσας από την πυρκαγιά περιοχής, με έμφαση σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και κατοικήσιμες περιοχές με στόχο τη διερεύνηση της έκθεσης του πληθυσμού στις υφιστάμενες περιβαλλοντικές συνθήκες.


    Μετρήσεις στον χώρο στάθμευσης όπισθεν του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας, όπου την προηγούμενη περίοδο είχαν τοποθετηθεί καμένα αυτοκίνητα, δεν πραγματοποιήθηκαν βάση του αρχικού σχεδιασμού λόγω των έργων αποκατάστασης του χώρου κατά την περίοδο μετρήσεων. Αντί αυτού επιλέχθηκε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας.


    μωρακια καλημερα

    ελλα η ελεφαντινα

    Οι μετρήσεις συμπεριελάμβαναν παρακολούθηση της διακύμανσης των επιπέδων σωματιδιακών και βασικών αέριων ατμοσφαιρικών ρύπων με αυτόματους αναλυτές συνεχούς καταγραφής και υψηλής χρονικής ανάλυσης. Συγκεκριμένα κατεγράφησαν τα επίπεδα των αιωρούμενων σωματιδίων με διάμετρο μικρότερη των 10 μm (ΑΣ10), του Μαύρου Άνθρακα ή Αιθάλης (ΜΑ ή BC, Black Carbon), του μονοξειδίου του άνθρακα (CO), των οξειδίων του αζώτου (NOx), του διοξειδίου του θείου (SO2) και του όζοντος (O3). Ως προς το BC, μέσω του χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού αποδίδονται οι μετρούμενες συγκεντρώσεις στις πηγές εκπομπής του, δηλαδή σε καύση ξύλου ή ορυκτών καυσίμων.


    καζινο ελληνικο

    Οι ρύποι κυμαίνονταν σε επίπεδα υποβάθρου και χαμηλότερα από τις οριακές τιμές. Ενισχυμένα επίπεδα παρουσιάζει μόνο το όζον (Ο3), όμως δεν απαιτείται κάποιο προληπτικό μέτρο για τον πληθυσμό, καθώς κατά την περίοδο μέτρησης τα επίπεδα σε κάθε περίπτωση κυμάνθηκαν κάτω του θεσμοθετημένου ορίου ενημέρωσης του κοινού. Το όζον, λόγω της δευτερογενούς του προέλευσης, δεν συνδέεται με πηγές ρύπανσης στην περιοχή των μετρήσεων, αλλά είναι αποτέλεσμα της ευρύτερης ρύπανσης, καθώς παρόμοιες τιμές παρατηρήθηκαν και στον σταθμό υποβάθρου του Πανεπιστημίου Κρήτης (Φινοκαλιά Λασιθίου).


    Για την αιθάλη, το ΝΟ και τα ΝΟx, παρά το γεγονός πως δεν υπάρχουν θεσμοθετημένες οριακές τιμές για την προστασία της υγείας, τα επίπεδά τους κρίνονται ως χαμηλά, βάσει ερευνητικών μελετών. Επιπλέον, οι εκπομπές της αιθάλης σχετίζονται με καύση ορυκτών (καύσιμα για κίνηση, σε γεννήτριες ή μηχανικά μέσα για την αποκατάσταση της περιοχής) η οποία κυμαίνεται στο 79% ως 84%. Σχετικά με τα ΑΣ10 και το BC (αιθάλη), οι συνολικές μέσες τιμές που μετρήθηκαν από το ΕΑΑ, της τάξης των 18.0±7.3 μg/m3 και 0.8±0.5 μg/m3 αντίστοιχα, είναι συγκρίσιμες με τα αποτελέσματα των μετρήσεων του «Δημόκριτου» που διενεργήθηκαν στο Μάτι, 150 μέτρα από την παραλία, από τις 11 Αυγούστου ως τις 3 Σεπτεμβρίου 2018.


    Επίσης διενεργήθηκαν δειγματοληψίες εδάφους στην ευρύτερη περιοχή στις 4 Σεπτεμβρίου. Συλλέχθηκαν δείγματα εδάφους σε βάθος έως πέντε εκατοστών από την επιφάνεια. Τα δείγματα διαλυτοποιήθηκαν με χρήση οξέος και αναλύθηκαν (τρεις φορές για έλεγχο επαναληψιμότητας) με την τεχνική του Επαγωγικά Συζευγμένου Πλάσματος συνδεδεμένου με Φασματογράφο Μάζας για τον προσδιορισμό μετάλλων (Pd, Cd, As, Ni, Zn, V, Sb και Cu ή μόλυβδος, κάδμιο, αρσενικό, νικέλιο, ψευδάργυρος, βανάδιο, αντιμόνιο και χαλκός) που θεωρούνται ανθρωπογενούς προέλευσης. Επιπλέον, τα επίπεδα των μετάλλων συγκρίθηκαν με προγενέστερες βιβλιογραφικές τιμές για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και του Πειραιά.


    Τα κύρια ευρήματα, τα οποία είναι σε συμφωνία με αντίστοιχα του «Δημόκριτου», ο οποίος διεξήγε ανεξάρτητες μελέτες, συνοψίζονται ως ακολούθως:


  • Σε όλα τα δείγματα οι τιμές που μετρήθηκαν, είναι ίσες ή και μικρότερες με τις μέσες τιμές που έχουν παρουσιαστεί στη βιβλιογραφία για την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας

  • Σε κανένα δείγμα δεν ανιχνεύθηκαν τα ανθρωπογενούς προέλευσης στοιχεία Cd και Sb.

  • Για τα στοιχεία V, Ni, Cu, Zn, As και Pb δεν παρατηρήθηκε στατιστικά σημαντική διαφορά ανάμεσα στα δείγματα που συλλέχτηκαν στις καμένες περιοχές, σε σχέση με τα δείγματα αναφοράς (μη καμένες περιοχές).

  • ναπολιτανα καβαλα μενου

    Το Μαξίμου θεωρεί ότι η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο κατανοώντας-όπως λένε κύκλοι του - πως η αξιολόγηση θα κλείνει και αποδίδεί στην αμηχανία της την κατάθεση ερώτησης από τον κ. Μητσοτάκη προς τον πρωθυπουργό για θέματα εγκληματικότητας και το λεγόμενο άβατο των Εξαρχείων.


    jet ski χρυση ευκαιρια

    Όπως και να’ χει απ’ όλες τις πλευρές εκτιμάται ότι η σημερινή συζήτηση στο πλαίσιο της ώρας του πρωθυπουργού δεν θα περιοριστεί στα Εξάρχεια, αλλά θα επεκταθεί και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας με κυρίαρχο αυτό της συμφωνίας με τους δανειστές.


    Χωρίς κανείς να μπορεί να αποκλείσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα αφήσει αιχμές και για το προσφιλές θέμα του ΣΥΡΙΖΑ όταν επιτίθεται στην ΝΔ, αυτό της διαπλοκής και των σκανδάλων.


    ναπολιτανα καβαλα μενου

    Στο θέμα της διαπραγμάτευσης το Μαξίμου εξακολουθεί να επιμένει ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις εκείνες για πολιτική συμφωνία την ερχόμενη Δευτέρα και επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς ότι σε παρασκηνιακό επίπεδο εξελίσσονται διεργασίες μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και των επικεφαλής των θεσμών.


    σηματα λογοτυπα αυτοκινητων

    Εάν πράγματι επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις της κυβέρνησης για το επικείμενο Eurogroup τότε αυτό σημαίνει ότι το Μαξίμου έχει αποφασίσει να κάνει τις αναγκαίες υποχωρήσεις στα αιτήματα του ΔΝΤ και ότι η όποια συμφωνία θα έχει και την έγκριση του Ταμείου.


    ναντια νεα λιοσια

    Κυβερνητικοί παράγοντες κάνουν λόγο για μεγάλη πιθανότητα επίτευξης πολιτικής συμφωνίας, με τους θεσμούς και την ελληνική πλευρά να συμφωνούν, συμπεριλαμβανομένου και το ΔΝΤ. Εξ αυτού του λόγου φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση δεν θέλει να πάρει θέση για το εάν το Ταμείο θα πρέπει να μείνει ή όχι στο πρόγραμμα και περιορίζεται να χαρακτηρίζει παράλογες τις απόψεις του, κάτι που έκανε χθες στην Βουλή και ο Αλέξης Τσίπρας. Η κυβέρνηση πάντως εμφανίζεται ιδιαίτερα περίεργη για το τι θα συμβεί την Τετάρτη στην συνάντηση της Άνγκελας Μέρκελ με την Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ στέκεται επιφυλακτικά απέναντι σε όλα τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου που αναφέρονται στον ρόλο του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.


    brighton or bristol

    Υπενθυμίζεται πάντως πως μόλις το προηγούμενο Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του, εξέφρασε την προσωπική του άποψη ότι το ΔΝΤ θα παραμείνει με ρόλο τεχνικού συμβούλου.


    ναντια νεα λιοσια

    Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη, το Μαξίμου επιδιώκει την Δευτέρα να υπάρξει πολιτική συμφωνία στους κεντρικούς άξονες και αμέσως μετά να επέλθει η ολοκλήρωσή της σε τεχνικό επίπεδο. Κάτι που σημαίνει ότι εάν πράγματι η κατάσταση εξελιχθεί θετικά την Δευτέρα, εντός της επόμενης εβδομάδας και πριν από τα Κούλουμα θα έχουν επιστρέψει τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών στην Αθήνα.



    βασιλείς ελλάδας

    δυναμικα συστηματα διακλαδωσεις

    Στη δήλωσή της, η κυρία Κονιόρδου ανεφερε:


    «Ο Γιάννης Βαλαβανίδης υπήρξε πρωτεργάτης και χαρακτηριστικός εκπρόσωπος της σύγχρονης ελληνικής τέχνης. Το ζωγραφικό έργο του χαρακτηρίζεται από συνεκτικότητα και εκφραστική λιτότητα.


    βεροια κοζανη κτελ δρομολογια

    Συνδέθηκε με τη διαμόρφωση ενός ελληνικού κοινωνικού ρεαλισμού στη Ζωγραφική, έκφραση μιας καλλιτεχνικής και πολιτικής στάσης που ακολούθησε με συνέπεια στη ζωή και το έργο του, συμμετέχοντας ενεργά στους αγώνες και στις πολιτικές και κοινωνικές περιπέτειες του τόπου μας.


    δυναμικα συστηματα διακλαδωσεις

    1 τουρκικη λιρα ποσα ευρω

    Υπήρξε καθηγητής της ΑΣΚΤ και Αντιπρύτανης της Σχολής και αφιέρωσε τη ζωή του στην Τέχνη όσο και στους αγώνες για τη Δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια».


    μπον φαμ

    «Άλλη μια φορά η κυβέρνηση επιχειρεί να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό. Άλλη μία ημερομηνία πέρασε χωρίς συμφωνία. Και μάλιστα με απροσδιόριστο το χρόνο της ολοκλήρωσής της. Όλα παραπέμπονται για το μέλλον», αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.


    Σύμφωνα με την Πειραιώς, η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει πριν από ένα χρόνο και σημειώνει πως «σήμερα, η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την επιστροφή των θεσμών στην Ελλάδα. Και ενώ η οικονομία βουλιάζει...»


    μπον φαμ

    ψευτικα κινητα για βιτρινα

    Η ΝΔ λέει επίσης ότι η επιστροφή των θεσμών συνοδεύεται από πρόσθετες υποχωρήσεις, επώδυνα μέτρα και διαπραγματευτικές ήττες της κυβέρνησης.


    wiki κερκυρα

    «Με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, για αρκετά χρόνια. Με πρόσθετα μέτρα λιτότητας στο φορολογικό και το συνταξιοδοτικό, άμεσης νομοθέτησης, ακόμη και για μετά τη λήξη του προγράμματος το 2018. Και φυσικά, χωρίς κάποια κουβέντα για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση. Με λίγα λόγια, το κόστος της καθυστέρησης και της ανικανότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι οδυνηρό για τους πολίτες», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ν. Δ.



    Διαβάστε επίσης:


    Eurogroup Live: Η κυβέρνηση δέχθηκε τα προληπτικά μέτρα - Επιστρέφουν τα κλιμάκια


    ελλη μερκουρη

    Το νομικό πλαίσιο για τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων έχει αυστηροποιηθεί και σε περιπτώσεις παραβατικότητας προβλέπονται τσουχτερά πρόστιμα.


    Οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων έχουν ορισμένες υποχρεώσεις απέναντι στα ζώα αυτά.


    ελλη μερκουρη

    Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης κατοικιδίου:


  • Θα πρέπει να µεριµνήσει για τη σήµανση µε τσιπ και καταγραφή του κατοικιδίου του καθώς και την έκδοση βιβλιαρίου υγείας µέσα σε διάστηµα ενός µήνα από την απόκτηση του ζώου.

  • Σε εµφανές σηµείο στο περιλαίµιο του ζώου θα πρέπει να τοποθετηθεί η µεταλλική κονκάρδα που παραλαµβάνει ο ιδιοκτήτης κάθε χρόνο από τον κτηνίατρο κατά τον ετήσιο αντιλυσσικό εµβολιασµό του.

  • Είναι υποχρεωμένος να εξασφαλίζει κατάλληλο κατάλυμα στο κατοικίδιό του.

  • Κάθε ιδιοκτήτης σκύλου υποχρεούται να φροντίζει για τον περίπατο του κατοικιδίου του, που πρέπει να γίνεται πάντα με συνοδό. Παράλληλα, πρέπει να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου το ζώο να μην εισέρχεται σε κοινόχρηστους χώρους ή χώρους άλλων ιδιοκτησιών.

  • Κατά τον περίπατο του κατοικιδίου, ο ιδιοκτήτης οφείλει να καθαρίζει άμεσα από το περιβάλλον τα περιττώματα του ζώου. Η μη τήρηση επιφέρει πρόστιμο.

  • Η στείρωση των ζώων είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη, ενώ για οποιαδήποτε ζημιά προκαλέσει το κατοικίδιο ευθύνεται ο ιδιοκτήτης.

  • Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό κατοικιδίων που μπορεί να διατηρεί ένας ένοικος πολυκατοικίας. Εφόσον, όμως, βάσει καταστατικού της πολυκατοικίας υπάρχει περιορισμός, δεν μπορεί να έχει πάνω από δύο ζώα. Η διατήρηση κατοικιδίων σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επιτρέπεται υπό τις εξής προϋποθέσεις:

  • α) Να διαμένουν στο ίδιο διαμέρισμα με τον ιδιοκτήτη


    tattoo το άπειρο

    μι

    β) Να μην παραμένουν μόνιμα στους ανοιχτούς χώρους του διαμερίσματος ή τις βεράντες


    γ) Να τηρούνται στο διαμέρισμα οι κανόνες ευζωίας, οι υγειονομικές και αστυνομικές διατάξεις


    δ) Να φέρουν τα ζώα τσιπ και να έχουν βιβλιάριο υγείας




    σωστη χρηση οδοντικου νηματος

    Αφορμή η «πρόταση-πρόκληση» του Γιώργου Αμυρά από το Ποτάμι προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να δώσει απαντήσεις ως υπουργός Οικονομικών του Eurogroup και όχι ως εκπρόσωπος της ομάδας των “53”.


    «Αντιλαμβάνομαι αυτό που λέτε ότι δεν μπορούμε να τα πούμε όλα γιατί είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση, ωστόσο θέλω να σας ρωτήσω κάποια πράγματα και να μου απαντήσετε ως ο Τσακαλώτος του Eurogroup και όχι ως ο εκπρόσωπος των “53”, αν γίνεται βέβαια...», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προέδρου της επιτροπής Μάκη Μπαλαούρα, που ανήκει στην ομάδα των “53”.


    σωστη χρηση οδοντικου νηματος

    χταποδι ωρα βρασμου

    Ο Μάκης Μπαλαούρας χαρακτήρισε «ατόπημα» την παρέμβαση του Γιώργου Αμυρά με εκείνον να επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς και να αρνείται να ανακαλέσει.


    Μ. ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ: Ο υπουργός είναι υπουργός της κυβέρνησης...


    κατασκευη κιβωτιου ταχυτητων

    Γ. ΑΜΥΡΑΣ: Δεν είστε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορείτε να μου κάνετε λογοκρισία...


    γαλα σογιασ ειναι υγιεινο

    «Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε να ασκηθεί επιθετική κερδοσκοπία στην Ελλάδα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Τζανακόπουλος σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη στο CNBC «επενδύστε στην Ελλάδα τώρα που οι τιμές είναι χαμηλές».


    γαλα σογιασ ειναι υγιεινο

    ent of parker william dickey

    Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος έγραψε κάνοντας tag τον κ. Τζανακόπουλο: «Πρέπει να είσαι αληθινά ανόητος αν από αυτή τη συνέντευξη κατάλαβες αυτό. Φαντάσου να έλεγα ‘πουλήστε Ελλάδα’ τι θα έλεγες».


    «Κύριε Γεωργιάδη σοβαρευτείτε. Είστε και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εκτός από troll στο twitter» ανταπάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.


    tzanakopoulos adwnis


    gossip tv εθνικη ελλαδος

    Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

    νεα υορκη ειδησεις

    Οι βουλευτές με επικεφαλής την Αννέτα Καββαδία με αφορμή το πρόσφατο τραγικό περιστατικό στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, τονίζουν ότι τα περιθώρια δράσης της Πολιτείας στο συγκεκριμένο πρόβλημα είναι μεγάλα και είναι δυνατόν να υπάρξουν διάφορες σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες.


    νεα υορκη ειδησεις

    συσκευασια νωπων ψαριων

    Όπως αναφέρουν εκτός από μέτρα που να αφορούν την οδική υποδομή και το οδικό περιβάλλον, μέτρα ελέγχου, αλλά και μέτρα επιμόρφωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών απέναντι στο πρόβλημα, είναι χρήσιμο να ληφθούν και άλλα μέτρα, όπως:



    • επιβράβευση των συνετών οδηγών που δεν υποπίπτουν σε παραβάσεις, π. χ. με μείωση των τελών κυκλοφορίας,

    • υποχρέωση παρακολούθησης σεμιναρίων των σοβαρών παραβατών των διατάξεων του οδικού κώδικα,

    • ποινές σε παραβάτες που να αντιστοιχούν σε κοινωνικές υπηρεσίες π. χ. σε νοσοκομεία που εφημερεύουν και δέχονται θύματα τροχαίων ή σε προγράμματα εξυπηρέτησης ανθρώπων που έχουν υποστεί σωματικές βλάβες από τροχαία, κ. λπ.



    λεξικο στη νοηματικη

    λυκειο θηλεων πειραια

    Ανοίγοντας την εκδήλωση ο κ. Τζανακόπουλος χαρακτήρισε ιστορική στιγμή για το διαδικτυακό Τύπο τη συγκυρία, προσθέτοντας ότι δυστυχώς έπρεπε να φθάσουμε στο 2017 για να ληφθεί μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία.


    η γερμανικη τηλεοραση

    Ο ίδιος τόνισε ότι το Μητρώο ηλεκτρονικών ΜΜΕ εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για την προάσπιση της διαφάνειας και της νομιμότητας, στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργία της Δημοκρατίας.


    Η συζήτηση αυτή είναι διαρκής, προσέθεσε ο Δ. Τζανακόπουλος, όπως και η μάχη της κυβέρνησης για την καταπολέμηση όλων των στρεβλώσεων που μας έφεραν εδώ, όπως και παραδοσιακά ΜΜΕ στη χρεοκοπία. Ας αποτελέσει η ενημέρωση τον βασικό πυλώνα αναστήλωσης της Δημοκρατίας, τόνισε κλείνοντας.


    4070454


    λυκειο θηλεων πειραια

    αγία αριαδνη

    (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


    Σκοπός ο εξορθολογισμός του τοπίου της ενημέρωσης, είπε ο Ν. Παππάς


    Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Ν. Παππάς χαρακτήρισε θετικό γεγονός την αθρόα προσέλευση επιχειρηματιών και δημοσιογράφων στη σημερινή παρουσίαση του Μητρώου, το οποίο χαρακτήρισε σημαντικό βήμα για το πώς θα πρέπει να λειτουργεί η διαδικτυακή ενημέρωση.


    Δήλωσε ότι η σημερινή πρωτοβουλία εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο πρωτοβουλιών του υπουργείου για τον εξορθολογισμό του τοπίου της ενημέρωσης, προαναγγέλλοντας την εφαρμογή γραμμικού κώδικα για τις πωλήσεις εφημερίδων και την πλατφόρμα διάθεσης διαφημιστικού τηλεοπτικού χρόνου.


    Χαρακτήρισε ξεπερασμένο το θεσμικό πλαίσιο για τη διαχείριση και διάθεση της κρατικής διαφήμισης σε μια εποχή που τα 2/3 των πολιτών στρέφονται πλέον στην ενημέρωση από το διαδίκτυο. Και μίλησε για την κοινή προσδοκία όλων όσον αφορά τον καθορισμό κανόνων στη διανομή κρατικής διαφήμισης, αλλά και τη στήριξη με προοπτικές βιωσιμότητας για τα περιφερειακά ΜΜΕ.


    4070420


    (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


    Ο Ν. Παππάς τόνισε ότι οι επιχειρήσεις που δεν θα εγγραφούν στο Μητρώο θα αποκλειστούν από την κρατική διαφήμιση και προσέθεσε ότι αύριο αποστέλλεται σε 860 φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα η εγκύκλιος για τη διάθεση της κρατικής διαφήμισης.


    Τέλος, μίλησε για τη μάστιγα λογοκλοπής στο διαδίκτυο, αναφέροντας ως «μεγάλο ασθενή» στον συγκεκριμένο τομέα το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων που κρατά αρνητική πρωτιά σε κείμενα και φωτογραφίες του που αναπαράγονται σε πλήθος ιστοσελίδων. Για το συγκεκριμένο ζήτημα, τα μέλη του Μητρώου θα έχουν πλέον προστασία με την υπηρεσία εντοπισμού λογοκλοπής, ένα λογισμικό που θα επιτρέπει στον χρήση να εντοπίζει τις ιστοσελίδες που υποκύπτουν στον πειρασμό του copy paste.


    4070379


    (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


    Η κρατική διαφήμιση στα προνόμια των μελών, είπε ο Λ. Κρέτσος


    Τα στοιχεία του Μητρώου παρουσίασε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λ. Κρέτσος, ο οποίος ανέφερε ότι το Μητρώο online media έχει στόχο τη διαφάνεια στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και τις εργασιακές σχέσεις, την ενίσχυση της πολυφωνίας και την εφαρμογή της νομοθεσίας για την κατανομή της κρατικής διαφήμισης.


    επαναληπτικο τεστ γλωσσας ε δημοτικου

    «Εκφράζουμε ακόμα, την αλληλεγγύη μας στον Βρετανικό λαό, για την τυφλή επίθεση σήμερα στο κέντρο του Λονδίνου», ανέφερε ο πρωθυπουργός στο twitter, στα πλαίσια των δηλώσεων του για την συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.


    Η επίθεση στο Λονδίνο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Με τους μέχρι στιγμήν απολογισμούς τρία άτομα έχουν χάσει την ζωή τους, μεταξύ τους και ένας αστυνομικός. Νεκρός είναι και ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης.


    Ο αριθμός των τραυματιών παραμένει ασαφής, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για περισσότερους από 20. Η κατάσταση ορισμένων κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη, πράγμα που ίσως αυξήσει τον αριθμό των νεκρών αργότερα.


    επαναληπτικο τεστ γλωσσας ε δημοτικου


    δελφοι εκδηλωσεις 2015

    διαφορα cd με ηπειρωτικα τραγουδια


    Εκφράζουμε ακόμα, την αλληλεγγύη μας στον Βρετανικό λαό, για την τυφλή επίθεση σήμερα στο κέντρο του Λονδίνου. 3/3

    — Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 22 Μαρτίου 2017

    ταινιες του χιτσκοκ με ελληνικους υποτιτλους

    Πολλοί από τους βουλευτές του κόμματος, έσπευσαν να χαιρετήσουν τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ενώ συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα και αντάλλαξε χαμόγελα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος καθόταν απέναντί του.


    λυσιμο αναρτησης ποδηλατου

    φυλλαδια για στ δημοτικου

    BAGGELIS 2 copy


    ταινιες του χιτσκοκ με ελληνικους υποτιτλους

    (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


    BAGGELIS 1


    (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


    Επίσης όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο Κώστας Καραμανλής είχε θερμό εναγκαλισμό και αντάλλαξε φιλιά με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλονιάννη, ενώ συνομίλησε με τον Νικήτα Κακλαμάνη, τον Νίκο Δένδια, τον Βασίλη Κικίλια και την Άννα Καραμανλή.


    OLGA 1


    (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


    OLGA 2 copy


    (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)



    κεντρικη φαρμακαποθηκη αθηνων

    Ο κ. Κοτζιάς είπε επίσης ότι χρειάζεται η δυνατότητα και η ικανότητα «να σκεφτόμαστε πέρα από τη μύτη μας, να βλέπουμε το μέλλον και να δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε ό, τι είναι αυτό που ανταποκρίνεται στους πόθους των λαών μας».


    αιγαιο ψαρια ξανθη

    Με συνέπεια, επεσήμανε, πρέπει να διεκδικούμε το ορθό και το δίκαιο, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους άλλους και πως «με συνέπεια παλεύουμε, ώστε να αισθανθούν όλοι οι Ελληνοκύπριοι στο μέγιστο δυνατό ασφαλείς πάνω στη Μεγαλόνησο». Πρόσθεσε δε ότι οι Τουρκοκύπριοι, οι Αρμένιοι, οι Μαρωνίτες και οι Λατίνοι «πρέπει επίσης να έχουν το μέγιστο των δυνατών, κάθε φορά, δικαιωμάτων».


    κτελ ιωαννινων προγραμμα

    Η στάση της Ελλάδας απέναντι στην Κύπρο, τόνισε ο Ν. Κοτζιάς, είναι «χρέος ιστορίας, χρέος αισθήματος, χρέος λογικής, χρέος πολιτισμού».


    Ο Έλληνας υπουργός είπε ότι πριν από περίπου 50 χρόνια «έφαγε» ξύλο σε διαδήλωση για το Κυπριακό έξω από ξένη πρεσβεία. Ανέφερε ότι την γενιά του την πολιτικοποίησε με τρόπο συναισθηματικό το Κυπριακό πρόβλημα. «Η δικιά μας γενιά που βρέθηκε στα στρατοδικεία και στα κρατητήρια της χούντας ένιωθε βαθύ το φόβο και την ευθύνη ότι η χούντα προετοίμαζε εγκλήματα και βέβαια δεν φταίμε εμείς, όσοι βρεθήκαμε απέναντί της, για τα εγκλήματά της, αλλά πάντα θα νιώθουμε το χρέος μας που δεν καταφέραμε να την αποτρέψουμε και ζητάμε πάντα συγνώμη για τα εγκλήματα που κάνανε ορισμένοι που φέραν τον τίτλο του Έλληνα αλλά δεν ήταν Έλληνες, ήταν ραγιάδες», πρόσθεσε ο κ. Κοτζιάς.


    κεντρικη φαρμακαποθηκη αθηνων

    Στην δεξίωση απηύθυνε χαιρετισμό και ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, ο οποίος ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για τις υποστηρικτικές και εποικοδομητικές προσπάθειες που καταβάλλει για την επίλυση του Κυπριακού, για μια βιώσιμη και λειτουργική λύση χωρίς αναχρονιστικά συστήματα στρατιωτικών εγγυήσεων και χωρίς ξένους στρατούς. Ο κ. Κασουλίδης διαβεβαίωσε πως η Κύπρος από την πλευρά της θα συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα με το άπαν των δυνατοτήτων της τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και εντός της ΕΕ για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις, που την ταλανίζουν.


    Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

    ηρακλειο συρος

    Παρασκευή απόγευμα ο Γιάννης Δραγασάκης, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα είναι εισηγητές στην εκδήλωση της ΝΕ Β. Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ. Θέμα της εκδήλωσης θα είναι «Από τη χρεοκοπία και τα μνημόνια στη βιώσιμη ανάπτυξη και το τέλος της επιτροπείας». Θα πραγματοποιηθεί στις 7 μμ, στο δημαρχείο Χολαργού.


    δανια κατωτατος μισθος

    Η προαναγγελία του γεγονότος αναφέρει σχετικά «Σε μια κρίσιμη για την Ευρώπη περίοδο, θα συζητήσουμε για την κατεύθυνση και τις προοπτικές του ευρωπαϊκού εγχειρήματος, τη θέση της Ελλάδας και τις προσπάθειες της κυβέρνησης για ένα παραγωγικό άλμα προς τα εμπρός, με ανάπτυξη και απασχόληση, καθώς και για τον διάλογο με τις προοδευτικές δυνάμεις που πιστεύουν σε μια “άλλη Ευρώπη”».


    ηρακλειο συρος

    Στη Θεσσαλονίκη (κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος») στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις. Ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.


    αντιπαλο δεος

    Το Σάββατο στις 7:00 μμ, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού, θα γίνει ανοικτή πολιτική εκδήλωση. Αντικείμενο της θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις και εισηγητές θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Περβάλλοντος και Ενέγειας Σωκράτης Φάμελλος και ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Μάρδας.


    Την Κυριακή στις 11 το πρωί η ΝΕ Ν. Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει πολιτική εκδήλωση με θέμα το προσφυγικό ζήτημα. Ο ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας. Θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλλιθέας «Καλυψώ».


    ωραια κολυβα

    Μίλησαν 70 Σύνεδροι, ενώ υπήρχαν πολλές παρεμβάσεις - προτάσεις, γραπτές και προφορικές.


    Στη συζήτηση εκφράστηκε η ουσιαστική συμφωνία με τις Θέσεις και την Εισήγηση της ΚΕ, «αναδείχθηκε η αποφασιστικότητα και η μαχητικότητα στην προσπάθεια ολόπλευρης ιδεολογικής - πολιτικής - οργανωτικής ισχυροποίησης του ΚΚΕ και μεταφέρθηκε η σημαντική πείρα από τη δράση του Κόμματος, τα προηγούμενα χρόνια, όπου η στρατηγική του ΚΚΕ αναμετρήθηκε με επιτυχία σε δύσκολες και σύνθετες συνθήκες, διεθνείς και εσωτερικές».


    Επίσης, «υπήρξε πλούσιος προβληματισμός για το πώς το ΚΚΕ θα γίνει πιο ικανό στο καθήκον της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, της οικοδόμησης της κοινωνικής συμμαχίας, σε αντικαπιταλιστική - αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση, πώς θα γίνει πιο ικανό στην πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τη συμβολή στο Διεθνές Κομμουνιστικό Κίνημα, την κομματική οικοδόμηση ιδιαίτερα σε χώρους δουλειάς και την στήριξη της ΚΝΕ».


    ωραια κολυβα

    πανεπιστημιακό νοσοκομείο πάτρας

    κινεζικο ντελιβερι χανια

    Η Εισήγηση και το Κλείσιμο της ΚΕ του ΚΚΕ υπερψηφίστηκαν ομόφωνα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Επίσης, η Εισήγηση της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου υπερψηφίστηκε ομόφωνα.


    Το 20ο Συνέδριο υπερψήφισε ομόφωνα την Πολιτική Απόφαση του Συνεδρίου, οι εργασίες του οποίου συνεχίζονται με βάση την Ημερήσια Διάταξη και το χρονοδιάγραμμα.


    αποθηκη παλιων παιχνιδιων

    Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρία Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24 στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 29%, ο ΣΥΡΙΖΑ 17%, η Χρυσή Αυγή 7% η Δημοκρατική Συμπαράταξη 6,5%, το ΚΚΕ 5,5% και από 1,5% συγκεντρώνουν το Ποτάμι, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Ένωση Κεντρώων. Οι αναποφάσιστοι συγκεντρώνουν 7,5%.


    αποθηκη παλιων παιχνιδιων

    εξεταζομενα μαθηματα παγκυπριων εξετασεων

    1 copy


    Tα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων έχουν ως εξής: ΝΔ 32,5 %, ΣΥΡΙΖΑ 19%, Χ. Α. 7,5%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 7%, ΚΚΕ 6%, Ποτάμι 2%, ΑΝΕΛ 2%, Ένωση Κεντρώων 2%, ενώ το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου τα ξεπερνάει και συγκεντρώνει ποσοστό 2,5%. Οι αναποφάσιστοι υπολογίζονται στο 8%.


    2


    παυλος τσιμας παναθηναικος

    Όσον αφορά στην παράσταση νίκης η διαφορά εκτινάσσεται στο 45%, με τη ΝΔ να συγκεντρώνει 63% και ο ΣΥΡΙΖΑ 18%.


    3 copy


    Στο ερώτημα ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 33% και ο Αλέξης Τσίπρας 18%, ενώ το κανένας από τους δύο συγκεντρώνει ποσοστό 45%.


    5 copy


    Τέλος, στις δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών, 22% έχει σίγουρα ή μάλλον θετική γνώμη για τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ 67% έχει σίγουρα&μάλλον αρνητική γνώμη.


    Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σίγουρα&μάλλον θετική γνώμη έχει το 39%, ενώ σίγουρα&μάλλον αρνητική γνώμη έχει το 50%.


    4 copy


    διασημοι κατασκευαστες βιολιων

    Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εγκαινιάζοντας σήμερα το μεσημέρι το κέντρο πολιτισμού και περιβάλλοντος Δίβρης «Αρχοντικό Πετραλιά» και υπογράμμισε:


    κομπιουτερ πραξισ μ.επε


    «Τα δίνουμε όλα, όχι μόνο γιατί είμαστε Έλληνες και υπερασπιζόμαστε τον πολιτισμό μας και την ιστορία μας, αλλά γιατί αυτή η ιστορία και αυτός ο πολιτισμός δεν ανήκει μόνο σε εμάς, αλλά είναι ένας πολιτισμός που ανήκει στον κόσμο, στην Δύση και στην Ευρώπη».



    «Με αυτά που κάνουμε», τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος, «φυσικά υπερασπιζόμαστε τη δική μας ιστορία και εμπνεόμαστε, αλλά εμπνέουμε και τους άλλους για τα βασικά ιδανικά που πρέπει αυτή την κρίσιμη ώρα να επικρατήσουν και στην Ευρώπη». «Γιατί η Ευρώπη», συνέχισε, «δεν κινδυνεύει τόσο πολύ από οικονομική παρακμή - το δρόμο μπορούμε να τον βρούμε εύκολα - αλλά κινδυνεύει να αποκοπεί από τις ρίζες της και να χάσει τον τελικό προορισμό της, ο οποίος δεν ανήκει μόνο στην Ευρώπη, αλλά είναι πανανθρώπινος».


    διασημοι κατασκευαστες βιολιων

    Αναφερόμενος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο κέντρο πολιτισμού και περιβάλλοντος Δίβρης «Αρχοντικό Πετραλιά», το οποίο δώρισαν στο δήμο οι κόρες του Επαμεινώνδα και της Νίνας Πετραλιά, η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά και η Τίτη Ψιλάκη-Πετραλιά, τόνισε μεταξύ άλλων:


    νικη δκ


    «Το επιβλητικό αρχοντικό της οικογένειας Πετραλιά βρίσκει πλέον το σύγχρονο προορισμό του, ο οποίος συνίσταται στην εξυπηρέτηση δύο σημαντικών σκοπών: Αφενός να υπενθυμίζει αλλά και να διδάσκει ιδίως στις νεότερες γενιές, την τεράστια - και γι' αυτό εμβληματική - προσφορά της Δίβρης στην εθνική μας πορεία. Τα κειμήλια της οικογένειας Πετραλιά μυούν τον επισκέπτη στην απαστράπτουσα ιστορία αυτού του τόπου. Και, αφετέρου, να συμβάλλει στην ενημέρωση όλων μας για τον μοναδικής σπανιότητας και ομορφιάς φυσικό πλούτο της περιοχής».



    Όπως υπογράμμισε σε αυτό το σημείο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «με δεδομένο ότι το φυσικό περιβάλλον δεν μας ανήκει και γι' αυτό πρέπει να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές όπως ταιριάζει στον προορισμό του, αντιλαμβανόμαστε όλοι μας τη σπουδαιότητα της περιβαλλοντικής ενημέρωσης που θα προσφέρει το κέντρο, το οποίο εγκαινιάζεται σήμερα». Μάλιστα σε αυτό το σημείο ο Προκόπης Παυλόπουλος συνεχάρη την οικογένεια Πετραλιά, διότι, όπως είπε, «με την απόφασή τους να παραχωρήσουν την οικία στο δήμο προβαίνουν σε μια σπουδαία σε συμβολισμούς προσφορά στην πατρίδα μας, στην ιστορία μας και στον πολιτισμό μας».



    δηλητηριαση με χλωρινη

    Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ απαντώντας στα όσα είπε ο ΣΥΡΙΖΑ και στην απόρριψη του αιτήματος για συζήτηση των όσων συμβαίνουν στη Βενεζουέλα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, τονίζει πως ο «ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα» καθώς «με διαδικαστικά προσχήματα αρνήθηκε να συζητηθούν στη Βουλή οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα, όπως ήδη συνέβη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».


    δηλητηριαση με χλωρινη

    κρήτες γούβες

    τριγωνισμος αρχαιας ελλαδας

    Απαντώντας στην αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ για την Παραγουάη η ΝΔ κατηγορεί το κυβερνών κόμμα πως μέσα στον εκνευρισμό και στην αμηχανία του, θυμήθηκε το γνωστό ανέκδοτο «κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους».


    εξαγγείωση κυτταροστατικών φαρμάκων

    «Σημαίνει καταρχάς πλήρη προσχώρηση σε μια μυωπική δημοσιονομική αντίληψη βασισμένη στην υπερφορολόγηση κάθε στοιχειωδώς παραγωγικής δραστηριότητας και κάθε μορφής περιουσίας. Μια αντίληψη που αδιαφορεί κατ´ αποτέλεσμα για την ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας», αναφέρει ο Ευάγγελος Βενιζέλος και προσθέτει


    «Πρόκειται για τη γνωστή αδυναμία σύνδεσης του στόχου της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους με τον παρονομαστή του κλάσματος "χρέος προς ΑΕΠ", δηλαδή με μια πτωτική καμπύλη του χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ που προκύπτει από την ονομαστική διόγκωση του ΑΕΠ, λόγω θετικού ρυθμού ανάπτυξης, σε συνδυασμό με ένα θεμιτό, για τα δεδομένα της Ευρωζώνης, ποσοστό πληθωρισμού».


    Ο κ. Βενιζέλος επισημαίνει ότι «αυτό σημαίνει πρακτικά ότι η ελληνική κυβέρνηση, ενώ ισχυρίζεται ότι αξιοποιεί τη στάση του ΔΝΤ προκειμένου να πετύχει περαιτέρω μείωση της παρούσας αξίας του χρέους, του ετήσιου κόστους εξυπηρέτησης του και άρα των ετήσιων χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας, ώστε με τον τρόπο αυτό να απαλλαγεί από το φορτίο των υψηλών ετήσιων πρωτογενών πλεονασμάτων, με την υπεραπόδοση των φορολογικών εσόδων και των άλλων δημοσιονομικών μέτρων που οδήγησαν σε πολύ υψηλό πρωτογενές πλεόνασμα ήδη από το 2016, προσφέρει ισχυρό και απτό επιχείρημα υπέρ των σκληρότερων Ευρωπαίων παραγόντων που επιμένουν σε υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα που θεωρούν απολύτως εφικτά για αρκετά χρόνια και τώρα η ελληνική κυβέρνηση αποδεικνύει καταχαρούμενη ότι είναι "εφικτά"».


    δήλωση διαζυγίου


    ityres μεγαρα
    εξαγγείωση κυτταροστατικών φαρμάκων

    νιπτήρες μπάνιου με επιπλο

    Με ένα ιδιαίτερα θερμό μήνυμα στο λογαριασμό στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, καλωσόρισε την απόφαση της Βουλής των Σκοπίων να εγκρίνει την πρόταση της κυβέρνησης Ζάεφ, που οδηγεί στην αναθεώρηση του Συντάγματος και την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.


    νιπτήρες μπάνιου με επιπλο

    μαρξ λογια

    βεγγάλης

    «Συγχαρητήρια φίλε μου Ζόραν Ζάεφ! Η αποψινή ψηφοφορία είναι ένα μεγάλο βήμα προς την κοινή επιτυχία. Ένα πολύ σημαντικό βήμα για ένα μέλλον ειρήνης και ευημερίας για τους λαούς μας».




    Congratulations my friend @Zoran_Zaev ! Tonight’s vote is a big step towards our common success. A very important step to a peaceful and prosperous future for our people!

    — Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 19 Οκτωβρίου 2018

    Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

    το μεγαλυτερο πιτογυρο

    Όπως υπογράμμισε η κ. Γεννηματά, «δεσμεύουν τη χώρα σε ένα ουσιαστικά 4ο μνημόνιο, χωρίς νομιμοποίηση. Μνημόνιο διαρκές και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς μέτρα για το χρέος και με αποδοχή δυσβάσταχτων στόχων για υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα (3,5% του ΑΕΠ) για πολλά χρόνια».


    Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε, ότι τα νέα επώδυνα μέτρα λιτότητας είναι ύψους 4,5 δισ. ευρώ συνολικά, μέσω μείωσης των συντάξεων, του αφορολόγητου και περικοπής 450 εκατ. ευρώ από τις ενισχύσεις των ανέργων και των ασθενέστερων τάξεων.


    το μεγαλυτερο πιτογυρο

    καθαριστικο για βοθρους

    «Χωρίς αιδώ δηλώνουν ότι δεν θα αποδώσουν το κοινωνικό μέρισμα που οφείλουν στους πολίτες. Νέα μέτρα και δεσμεύσεις που υπονομεύουν την προοπτική εξόδου της χώρας από την κρίση και την καταδικάζουν στο δίλημμα Grexit ή διαρκής λιτότητα» υποστήριξε, ενώ δήλωσε ότι είναι ώρα ο ελληνικός λαός να πληροφορηθεί το σύνολο των δεσμεύσεων της κυβέρνησης Τσίπρα /Καμμένου.



    φωτογραφιες παλαιων νομισματων

    drums νοτες

    Στην ερώτηση που απευθύνεται στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν ότι προτεραιότητα θα πρέπει να αποτελεί η επανένωση με τις οικογένειες των παιδιών αυτών και προσθέτουν πως εάν αυτό δεν είναι εφικτό, εντός των ζωνών ασφαλείας υπάρχει αυξημένη φροντίδα για αυτά τα ανήλικα παιδιά.


    συνεργειο mercedes τριπολη

    Στην ίδια ερώτηση ζητούν από τον Γιάννη Μουζάλα να απαντήσει τι μέτρα πρόκειται να λάβει για την άμεση ταυτοποίηση και επανένωση των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων με τις οικογένειές τους, εφόσον αυτές εντοπίζονται από τις αρμόδιες αρχές.


    drums νοτες

    ρεαλ μαδριτης τελικος

    βαφη μαλλιων προσφορα αιγαλεω

    Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής υπογραμμίζει ότι τα ποσά που ανέφερε στη Βουλή ο πρωθυπουργός εμφανίζουν μεγάλη απόκλιση σε σχέση με όσα αναφέρει στην απάντησή της η υφυπουργός Οικονομικών.


    Αντιπαραβάλλοντας τις δηλώσεις Τσίπρα με αυτές τις υφυπουργού του, ο Ν. Κακλαμάνης τονίζει ότι ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει στη Βουλή στις 10/2/2017 ότι τα βεβαιωμένα ποσά από τις λίστες ξεπερνούν το 1 δις ευρώ, ενώ η κ. Παπανάτσιου στην έγγραφη απάντησή της κάνει λόγο για βεβαιωθέντα πρόστιμα περίπου 556 εκατ. ευρώ. Σε ότι αφορά στο λαθρεμπόριο καπνικών ο πρωθυπουργός είχε αναφέρει ότι το 2016 εισπράχτηκαν 557 εκατ. ευρώ, ενώ η απάντηση Παπανάτσιου κάνει λόγο για εισπράξεις περίπου 32 εκατ. ευρώ.


    yahoo μηχανη αναζητησης

    Ο Νικήτας Κακλαμάνης καλεί τον πρωθυπουργό ή να ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα που είπε ή να απολύσει την κ. Παπανάτσιου.



    οια φωτο
    βαφη μαλλιων προσφορα αιγαλεω

    κέντρο διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας

    Από νωρίς το πρωί άνδρες της αστυνομίας, με τη συμβολή ανδρών της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας και της 5ης ΕΜΑΚ, ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή με τσουγκράνες και φτυάρια τους όγκους λάσπης που βγάζει σκαπτικό εργαλείο από την τάφρο.


    Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν κάποια μικρά ευρήματα τα οποία τοποθετήθηκαν από την Ασφάλεια Πρέβεζας σε ειδικά σακουλάκια και θα σταλούν στον Ιατροδικαστή κ. Βουγιουκλάκη προς διερεύνηση, αν αποφανθεί πως ανήκουν σε ανθρώπινο σκελετό, θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας Αθηνών για ταυτοποίηση.


    Την ίδια ώρα ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Αγγελικής Πεπόνη πριν από 8 ολόκληρα χρόνια, η οποία ήρθε στο «φως» μετά τον εντοπισμό του κρανίου στην τάφρο. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι το κρανίο κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στην άτυχη Αγγελική.


    κομμωτηριο πατρα πλατεια ολγας

    Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων έφτασε φάκελος από το Νοσοκομείο της Άρτας όπου είχε νοσηλευτεί μετά από ατύχημα στις 30 Δεκεμβρίου του 2009 η 25χρονη τότε Αγγελική.


    κέντρο διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας

    προϋπολογισμος μουσειου


    ειπα κι εγω στιχοι

    «Το ζήτημα επίλυσης των "κόκκινων" δανείων έχει χαρακτήρα του «κατεπείγοντος» ανέφερε ο κ. Δραγασάκης τονίζοντας την ανάγκη να μην υπάρξει καθυστέρηση.


    Μιλώντας σε συνέδριο για τα «κόκκινα» δάνεια, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε ότι «το τέλος των μνημονίων δεν θα έρθει αυτόματα ως τυπική διαδικασία το καλοκαίρι 2018, αλλά θα κριθεί από το τι θα κάνουμε από τώρα ως τότε. Χρειάζονται ιεραρχήσεις, συντονισμός και σκληρή δουλειά για να οργανώσουμε από τώρα σε νέες βάσεις την πολιτική μας ζωή μετά το 2018».


    ειπα κι εγω στιχοι

    Όπως επεσήμανε, κορυφαία προτεραιότητα της επόμενης περιόδου είναι «η δραστική μείωση της ανεργίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».


    σκέπη της αγίας φιλοθέης

    παπουτσια volley μποτακια

    «Προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της υπερχρέωσης και σπάζοντας το φαύλο κύκλο της, ενισχύουμε τον εθνικό στόχο κατά της ανεργίας. Η ρύθμιση χρεών στηρίζει την παραγαγωγική ανασυγκρότηση και τη βιώσιμη/κοινωνικά υπεύθυνη επιχειρηματικότητα που δημιουργεί θέσεις εργασίας», συμπλήρωσε.


    «Μικρομεσαίες επιχειρήσεις = βάση οικονομίας. Επιλύοντας τα κόκκινα δάνεια, δίνουμε ανάσα επιβίωσης σε χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες», είπε.



    συνθημα μισιρλου

    Ο πρωθυπουργός τόνισε ακόμη πως η κυβέρνηση είναι «στοχοπροσηλωμένη» στην επίτευξη συμφωνίας στις 22 Μαΐου.


    μεταφρασεις εγγραφων θεσσαλονικη

    γατεσ αστεια βιντεο

    Όπως σημείωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο υπουργείο Παιδείας, διεξάγονται συζητήσεις και διαπραγματεύσεις σε αυτή την κατεύθυνση, χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες για τις συζητήσεις.


    Οι συζητήσεις θα διεξάγονται μέχρι τις 22 του Μάη, μέχρι το κρίσιμο Eurogroup, είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε πως «είναι η πρώτη φορά στα χρόνια της μνημονιακής περιπέτειας που κλείνουμε μία αξιολόγηση και δεν εφαρμόζουμε μέτρα για να πάρουμε χρήματα, αλλά παίρνουμε χρήματα και δεσμευόμαστε για την εφαρμογή των μέτρων στην επόμενη περίοδο, υπό τον όρο ότι θα έχουμε βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους. Αυτό δεν είναι ένα σχήμα λόγου είναι μία πραγματικότητα».


    συνθημα μισιρλου

    πως να απενεργοποιήσετε το facebook

    Προς διάψευση των ισχυρισμών της ΝΔ, το Μέγαρο Μαξίμου ρίχνει το βάρος στη σημασία των θετικών μέτρων που εμπεριέχονται στο πολυνομοσχέδιο και στηλιτεύει τη στάση που τηρεί η αντιπολίτευση, η οποία, όπως τονίζει ο ίδιος αξιωματούχος, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, «επιχειρεί να μειώσει τη σημασία τους για την κοινωνία για να δικαιολογήσουν την επιλογή τους να μην τα ψηφίσουν».


    yanni music of the world

    Στο πλαίσιο αυτό, κυβερνητικοί αξιωματούχοι υπογράμμιζαν πως το σύνολο των μέτρων και αντιμέτρων θα τεθούν σε εφαρμογή από το 2019, αφού όλοι πλέον συνομολογούν πως θα πιαστεί ο στόχος του 2018 για πλεόνασμα 3,5%. Πέραν τούτου, σημειώνουν πως τα ισόποσα θετικά μέτρα όχι μόνο θα εφαρμοστούν, αλλά το 2021 θα φθάσουν και τα 7,5 δισ. ευρώ. Και αυτό, εξηγούν κυβερνητικές πηγές παραπέμποντας στις προβλέψεις πλεονασμάτων - και όχι δεσμευτικούς στόχους όπως τονίζουν - που εμπεριέχονται στο πολυνομοσχέδιο, διότι «με την πολιτική μας δημιουργείται ένας επιπλέον δημοσιονομικός χώρος ύψους περίπου 2 δισ. ευρώ».


    πως να απενεργοποιήσετε το facebook

    Για αυτό το λόγο και από το κυβερνητικό επιτελείο υπογραμμίζουν πως τα αντίμετρα είναι περισσότερα από τα μέτρα, κάτι που υπογράμμισε και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά την ομιλία του στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.


    TSAKALOTOS


    αποκωδικοποιητης δεν υποστηριζεται

    (Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


    Ακριβώς πάνω σε αυτά τα στοιχεία βασίζει και την απάντηση της στα κόμματα της αντιπολίτευσης που δηλώνουν ότι πέρα από τα μέτρα, δεν θα ψηφίσουν ούτε και τα αντίμετρα. Διαβλέπει και καταλογίζει προσπάθεια εκ μέρους τους να απαξιώσουν και να υποβαθμίσουν τα θετικά μέτρα που θα εφαρμοστούν ταυτόχρονα με τα περιοριστικά μέτρα, και που αφορούν σε: επιδόματα, όπως ενοικίου, τέκνων κ. λπ., αλλά και σε κοινωνικές δομές όπως παιδικοί σταθμοί, σχολικά γεύματα, καθώς και σε φορολογικές ελαφρύνσεις φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων και μείωση του ΕΝΦΙΑ.


    Τη Δευτέρα στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ως προς το πόσα μέτρα θα υπάρξουν το 2018-2021, επισήμανε ότι το νομοσχέδιο φέρνει μέτρα 4,9 δισ. και ότι τα θετικά μέτρα είναι ύψους 7,5 δισ. ευρώ. Παράλληλα, απέκρουσε το επιχείρημα της ΝΔ ότι για να εφαρμοστούν τα αντίμετρα χρειάζεται υπέρβαση των στόχων, σημειώνοντας πως για να εφαρμοστούν τα αντίμετρα πρέπει να είμαστε εντός των στόχων. Κατηγόρησε δε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι ψαρεύει σε θολά νερά και ότι κρύβει αυτή την αλήθεια.


    Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

    αλφα μπανκ δανεια

    Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Νίκος Δένδιας σημειώνει πως «ήταν λάθος η σύνδεση του χρέους με την αξιολόγηση» και εκφράζει φόβο μήπως «από μία προσπάθεια της κυβέρνησης να παρουσιάσει, πάση θυσία, μία δήθεν "επιτυχία" βρεθεί η χώρα με μνημόνιο διάρκειας μισού αιώνα».


    αλκμααρ βιλεμ

    Επιπλέον, ο Νίκος Δένδιας εκτιμά ότι «τα όσα πράττει η κυβέρνηση, τις τελευταίες μέρες και η παράταση της αβεβαιότητας, δεν βοηθούν το στόχο για έξοδο της Ελλάδας στις αγορές».


    νεο φορολογικο για ενοικια

    Σχολιάζοντας τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών ή οικουμενικής κυβέρνησης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δηλώνει ότι «οι εκλογές είναι η μόνη λύση» και ζητά «αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά της, να υποβάλλει ο κ. Τσίπρας την παραίτησή του».


    αλφα μπανκ δανεια

    Ο Νίκος Δένδιας επαναλαμβάνει την άποψή του ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην προσπάθειά της να ελέγξει το δημόσιο χρέος, πολεμήθηκε από τον λαϊκισμό, την τότε αξιωματική αντιπολίτευση και από γνωστούς και μη εξαιρετέους συνδικαλιστές» και σημειώνει ότι «η νοοτροπία λαϊκισμού είναι και σήμερα ισχυρή στην ελληνική κοινωνία».


    Τέλος, ερωτηθείς αν υπάρχουν φαινόμενα λαϊκισμού και στη σημερινή ΝΔ απαντά με ειλικρίνεια: «Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι θα ήταν αδύνατο, σε ένα μεγάλο και πολυσυλλεκτικό κόμμα, όπως η ΝΔ, να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα».


    εφη σαρρη μοναστηρι

    Κύριο μέλημα των στελεχών κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ είναι η διαχείριση της νέας πραγματικότητας όπως αυτή διαμορφώνεται χωρίς, πλέον, να υπάρχει το βασικό αφήγημα της κυβέρνησης: ρύθμιση χρέους, ποσοτική χαλάρωση, έξοδος στις αγορές - έστω και δοκιμαστικά.


    Το ΔΝΤ, μέσω της Κρ. Λαγκάρντ, δηλώνει πρόθυμο να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα, μη καθορίζοντας, όμως, το πότε: "αν στους πιστωτές [...] πάρει περισσότερο χρόνο μέχρι να καταλήξουν, μπορούμε να το αναγνωρίσουμε και να τους δώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο", η δήλωσή της που επιβεβαίωσε τους φόβους αξιωματούχων της κυβέρνησης. Ουσιαστικά πετά τη μπάλα για μετά τις γερμανικές εκλογές ταυτιζόμενη πλήρως με τις επιδιώξεις των Μέρκελ - Σόιμπλε.


    εφη σαρρη μοναστηρι

    αυτοί έφαγαν το παιδί μου

    ιδεες για κοσμηματοθηκη

    Νωρίτερα, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα Expansion, ο επικεφαλής οικονομολόγος του ESM, Ρολφ Στράους, διευκρίνιζε ότι οποιαδήποτε απόφαση για νέα μέτρα για το χρέος θα ληφθούν μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, τον Αύγουστο του 2018. Ουσιαστικά, θα πρόκειται για επέκταση των ωριμάνσεων των δανείων, αναβολή πληρωμής των τόκων και μια σειρά παρεμβάσεων που θα περιορίσουν τις ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες στο 20,9% του ΑΕΠ το 2060.


    Δεν υπάρχει νέο αφήγημα


    Η κυβέρνηση δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει ότι χρειάζεται νέο αφήγημα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει σύντομα. Ωστόσο, το καλοκαίρι της δίνει ανάσα ζωής λόγω των εποχικών προσλήψεων στον τουρισμό. Η "μονοκαλλιέργεια" (μόνο τουρισμός), βέβαια, δεν αποτελεί "ανάπτυξη", δεν δίνει ουσιαστικό αφήγημα καθώς το φθινόπωρο, μαζί με τις βροχές, επανέρχονται και τα προβλήματα, η αβεβαιότητα. Η κυβέρνηση πρέπει μέσα σ' αυτό το διάστημα να δημιουργήσει ένα νέο αφήγημα - δύσκολα.


    Δεν είναι εύκολο για το Μαξίμου να επαναπροσδιορίσει τη θέση του, γι' αυτό και ελπίζει σε κάποιο θαύμα ως προς την οικονομία - κάτι σαν τον λόγο του θεού στον παράλυτο: "άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει". Το θαύμα θα ήταν το QE που θα έδινε τα απαραίτητα βήματα στην οικονομία.


    Το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση θα επιχειρήσει:


    Πρώτον, ένταξη στο QE. Επειδή, όμως, αυτό φαντάζει αδύνατον, εναλλακτική διέξοδος είναι οι θετικές δηλώσεις ως προς την οικονομία. Στο Μαξίμου ελπίζουν ότι θα αυτές θα κρατήσουν ζωντανή την οικονομία ως τον Οκτώβριο που τα κυβερνητικά στελέχη εκτιμούν ότι θα ανακοινωθούν - και επίσημα - τα μέτρα για τη ρύθμιση του χρέους.



    Δεύτερον, να δημιουργήσει ένα νέο αφήγημα που θα αφορά την κοινωνία, τη ζωή των πολιτών - γι' αυτό και οι επισκέψεις στα υπουργεία. Αν, όμως, αυτές οι επισκέψεις δεν συνοδεύονται και από πρακτικά μέτρα για τους πολίτες δεν θα αποτελέσουν κανένα πολιτικό ανάχωμα.


    Με δυο λόγια: στην κυβέρνηση ακόμα υπάρχει ελπίδα, προσμονή, για βοήθεια από το Eurogroup, μέσω του QE. Αν δεν υπάρξει, όμως, κάτι πολύ πιθανό, πρέπει να αναζητηθούν στηρίγματα στο εσωτερικό, εκ των ενόντων. Και οι επισκέψεις στα υπουργεία δεν λύνουν το πρόβλημα...


    βιογραφια μπεμπα μπλανς

    Οι δικηγόροι διαμαρτύρονταν για την διεύρυνση της δυνατότητας συλλογής πληροφοριών για τους φορολογούμενους από τρίτα πρόσωπα, που δεσμεύονται από το επαγγελματικό απόρρητο.


    Εν τω μεταξύ, το δικαίωμα σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, κάμπινγκ, κέντρα αναψυχής και ναυταθλητικά σωματεία, που εποπτεύονται από την ΓΓΑ, να προχωρούν σε απευθείας μίσθωση του κοινόχρηστου χώρου, του αιγιαλού ή της παραλίας, που είναι όμορος προς την επιχείρησή τους και τη διαχείριση του οποίου έχει η ΕΤΑΔ ΑΕ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου), προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.


    lapin βαπτιση αγοριου

    «Με την ρύθμιση επιτυγχάνεται αφενός η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ζωής της χώρας και αφετέρου η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, μέσω της εκμίσθωσης από την ΕΤΑΔ ΑΕ του αναλογούντος τμήματος του ακινήτου», ανέφερε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.


    κακή εκτίμηση αποδείξεων

    Στο νομοσχέδιο κατατέθηκε επίσης, τροπολογία για την μείωση του φόρου στους ασκούντες αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα.


    βιογραφια μπεμπα μπλανς

    ψυχή μου σαγαπώ πολύ

    Η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε σε φιλικό κλίμα με τον κ. Μπάιντεν να λέει στον έλληνα πρωθυπουργό: «Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω» και να τονίζει, «οφείλετε να τα καταφέρετε - έχετε κάνει ηρωικά βήματα».


    samurai σιδερο τιμη

    Ο Αμερικανός πολιτικός συμπλήρωσε ότι ήρθε η ώρα να γίνει ελάφρυνση του χρέους, για να του απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας πως τώρα είναι η σειρά των εταίρων να αναλάβουν τις δεσμεύσεις τους και «να είναι ειλικρινείς μαζί μας».


    Ο κ. Μπάιντεν ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις δραστηριότητές του μετά τη θητεία του στην αντιπροεδρία σημειώνοντας την έδρα που κατέχει στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια με αντικείμενο τις διεθνείς σχέσεις και την εσωτερική πολιτική, αλλά και για τη δραστηριότητά του κατά του καρκίνου μέσω του ιδρύματος «Μπάιντεν».


    ενα κλικ κι ολα αλλαζουν στιχοι

    2017 06 07T111729Z 452196173 RC129DCB7090 RTRMADP 3 EUROPE USA BIDEN


    ψυχή μου σαγαπώ πολύ

    (REUTERS/Costas Baltas)


    2017 06 07T111730Z 395578734 RC1A2A894D10 RTRMADP 3 EUROPE USA BIDEN


    (REUTERS/Costas Baltas)


    ενοικιαζομενα σπιτια πετρουπολη απο ιδιωτες

    Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε, μέσω του πρωθυπουργικού λογαριασμού στο twitter:


    wood studio ижевск

    «Σήμερα η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Έχουμε μια συμφωνία που ανταποκρίνεται στις θυσίες του ελληνικού λαού. Με ενότητα και αποφασιστικότητα προχωράμε μπροστά για τη δίκαιη ανάπτυξη και την επούλωση των πληγών της κρίσης».


    ενοικιαζομενα σπιτια πετρουπολη απο ιδιωτες

    αμμωνια μοριακος τυπος


    Σήμερα η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Έχουμε μια συμφωνία που ανταποκρίνεται στις θυσίες του ελληνικού λαού. (1/2)

    — Prime Minister GR (@PrimeministerGR) June 15, 2017

    ψαροτοποι παχη

    Ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας δέχεται από το πρωί δεκάδες ερωτήσεις από τους ανακριτές κατά της διαφθοράς, Ηλιάννα Ζαμανίκα και Γιώργο Ευαγγέλου γύρω από τις ύποπτες συμβάσεις που ο ίδιος είχε υπογράψει ως υπουργός Εθνικής Άμυνας.


    ψαροτοποι παχη

    Σύμφωνα με πληροφορίες, επί επτά ώρες, από τις 09:00 έως τις 16:00, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ «σφυροκοπήθηκε» από τους ανακριτές για ζητήματα που ανακύπτουν από τα στοιχεία της δικογραφίας αλλά και για «λεπτομέρειες επί εγγράφων της υπόθεσης», γεγονός που φέρεται να εκνεύρισε τον κ. Παπαντωνίου.


    Λόγω της μεγάλης διάρκειας της απολογίας του πρώην υπουργού πραγματοποιήθηκε ένα διάλειμμα διάρκειας μισής ώρας και οι εξηγήσεις συνεχίστηκαν μετά τις 17:00.


    Στο δεύτερο αυτό μέρος οι ανακριτές επικεντρώθηκαν, κατά πληροφορίες, στη «νομιμοποίηση» των 2,8 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων που φέρεται να τέλεσε ο κατηγορούμενος, με εκτιμώμενη ζημία του ελληνικού δημοσίου - κατά την κατηγορία - να ανέρχεται σε περίπου 400 εκατ. ευρώ.


    δωματια ενοικιαζομενα χανιωτη

    πενηντα αποχρωσεις του γκρι κριτικη ταινια

    Ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία σε βάρος του, ισχυρίζεται ότι «μετά από 15 χρόνια ερευνών δεν έχει προκύψει σε βάρος μου καμία απολύτως ένδειξη παράνομης λειτουργίας, ούτε έμβασμα, ούτε τραπεζική ροή, ούτε μαρτυρία παράνομης συναλλαγής. Οι ελβετικοί λογαριασμοί τους οποίους έθεσα αμέσως και οικειοθελώς στη διάθεση των δικαστικών αρχών αποδείχθηκε μετά από ενδελεχή έρευνα πως είναι πεντακάθαροι. Είχαν εξάλλου ανοίξει πριν από 35 χρόνια, στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, όταν ζούσα και εργαζόμουν στο εξωτερικό».


    Ο κατηγορούμενος κάνει λόγο για «πλήρες αδιέξοδο των διωκτών του το οποίο», όπως ισχυρίζεται, «τους ανάγκασε να εφεύρουν ένα πρωτοφανές σενάριο, συνδέοντας τραπεζικές κινήσεις που δεν έχουν σχέση με τα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση».


    Χαρακτηριστικά φέρεται να ανέφερε στους ανακριτές διαφθοράς: «Όσοι προσπαθούν να συνδέσουν τις αναλήψεις μετρητών με τις καταθέσεις άλλων προσώπων πραγματοποιούν ένα ταξίδι στο διάστημα για να μεταβούν σε ένα άλλο σύμπαν αποσιωπώντας πλήρως το αποδεικτικό υλικό. Τα περί δαιδαλωδών διαδρομών αποδεικνύουν αγνοία του σύγχρονου τραπεζικού συστήματος», κάνοντας επίσης λόγο για «δόλιες συρραφές δήθεν στοιχείων».


    jumbo openingstijden oud beijerland

    Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται εναντίον των Προκόπη Παυλόπουλου, Αλέξη Τσίπρα, Ευκλείδη Τσακαλώτου, Γιάννη Στουρνάρα, Σταύρου Κοντονή, Νίκου Κοτζιά, Γιώργου Χουλιαράκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Γιώργου Κατρούγκαλου, Χρήστου Κωτσογιάννη, Φραγκίσκου Κουτεντάκη, Γιώργου Πιτσιλή, Πέτης Πέρκα και κατά παντός άλλου υπευθύνου.


    Πληρεξούσιος δικηγόρος στην υπόθεση είναι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ενώ την Μηνυτήρια Αναφορά υπογράφουν οι νόμιμοι εκπρόσωποι και ιδρυτικά μέλη της Δικαιοσύνης για Όλους (Ζ. Κωνσταντοπούλου, Κ. Ζηκογιάννης, Δ. Καραναστάσης, Στρ. Γεωργούλας, Γ. Σταθάς, Μ. Πατσιαντάς κ. α.), καθώς και νέα μέλη της Δικαιοσύνης για Όλους.


    angel nails παλληνη

    5


    jumbo openingstijden oud beijerland

    απάντηση πειραιώς

    Μετά την κατάθεση της Μηνυτήριας Αναφοράς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με δηλώσεις της ανέφερε ότι πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά ενεργειών ενώπιον Ελληνικών και διεθνών Δικαστηρίων, οργανισμών και αρχών, για την ουσιαστική διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών.


    Η πρώτη αυτή ενέργεια στρέφεται εναντίον των σημερινών υπευθύνων της μη διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών, με πλήρη και ρητή αναφορά στην υπαίτια και αξιόποινη παράλειψη και όλων των μέχρι σήμερα Κυβερνήσεων να διεκδικήσουν τις Ελληνικές Απαιτήσεις έναντι της Γερμανίας.


    42


    ουγγρικα φιορινια σε ευρω

    Το επίδομα θα κυμαίνεται από 840 έως 2.500 ευρώ το χρόνο και αφορά κυρίως νέους από 25 έως 45 ετών.


    σεμινάρια στα ναυτιλιακά

    Το επίδομα στέγασης αποτελεί προνοιακό πρόγραμμα για νοικοκυριά που διαμένουν σε μισθωμένη κατοικία ή επιβαρύνονται με το κόστος εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας.


    ουγγρικα φιορινια σε ευρω

    γωνια που βαινει σε ημικυκλιο

    Ωφελούμενοι


    Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: Κάθε ενήλικο άτομο που διαμένει μόνο του σε κατοικία και δεν εμπίπτει στην κατηγορία ενηλίκων έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης της ημεδαπής ή αλλοδαπής.


    Πολυπρόσωπο νοικοκυριό: Όλα τα άτομα που διαμένουν κάτω από την ίδια στέγη. Στο πολυπρόσωπο νοικοκυριό εντάσσονται: α) φιλοξενούμενα άτομα ή φιλοξενούμενη οικογένεια, με την προϋπόθεση ότι η φιλοξενία είχε δηλωθεί στην τελευταία εκκαθαρισμένη δήλωση φορολογίας εισοδήματος, και β) τα ενήλικα τέκνα έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους.


    Δικαιούχος: το ενήλικο άτομο που έχει υποβάλλει αίτηση για λογαριασμό του νοικοκυριού, η οποία έχει εγκριθεί από το αρμόδιο όργανο του Ο. Π.Ε. Κ.Α.


    Μονογονεϊκή οικογένεια: Ένας μόνος γονέας (άγαμος, σε χηρεία ή διαζευγμένος, ή λόγω κράτησης του έτερου γονέα σε σωφρονιστικό κατάστημα), ασκεί αποκλειστικότητα ή μετά από σχετική ανάθεση με δικαστική απόφαση ή συμβολαιογραφική πράξη, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, την προσωρινή ή μόνιμη επιμέλεια ενός ή περισσότερων ανήλικων τέκνων.


    Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

    νεος ειδικος γραμματεας υδατων

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε τη σταθερή προσήλωση της Ελλάδας σε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, καθώς και της ιδιότητας της Κύπρου ως κράτος μέλος της ΕΕ.


    Μια δίκαιη και βιώσιμη λύση, χωρίς το καθεστώς των εγγυήσεων, χωρίς παρεμβατικά δικαιώματα και κατοχικά στρατεύματα.


    Τέλος, συμφώνησαν ότι παρότι δεν έχει σημειωθεί επαρκής πρόοδος στις εν εξελίξει συνομιλίες, αυτή η πρόοδος θα πρέπει να ενθαρρυνθεί, ιδίως κατά την αυριανή μέρα στην οποία οι συνομιλίες θα διεξαχθούν παρουσία του ΓΓ του ΟΗΕ.


    νεος ειδικος γραμματεας υδατων

    όλγα μπαλαούρα facebook

    σκαμνάκια πεύκη

    αντιπροσωπεια αυτοκινητων στα αγγλικα

    «Μετά τη συμφωνία στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να αφοσιωθεί πλήρως και ολοκληρωτικά σε ένα πολιτικό σχέδιο, το οποίο έχει τρεις άξονες» είπε ο κ. Τζανακόπολος και εξήγησε:


    προσευχη αγιου γρηγοριου παλαμα


    - Να μπορέσουμε να οδηγήσουμε τη χώρα με ασφάλεια στην επιστροφή της στις αγορές χρήματος.


    επαναληπτικες ασκησεις α γυμν αρχαια ρηματα

    - Να τονώσουμε, να ενισχύσουμε, με συγκεκριμένες παρεμβάσεις τη διαδικασία της ανάκαμψης, η οποία έχει ήδη εκκινήσει.


    αντιπροσωπεια αυτοκινητων στα αγγλικα

    - Να προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις στήριξης για τα κοινωνικά εκείνα στρώματα, τα οποία έχουν υποστεί και τις μεγαλύτερες πιέσεις από την κρίση.



    Επιπλέον, σημείωσε ακόμη ότι στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει προσανατολισμός των χρηματοδοτικών εργαλείων σε παραγωγικές δραστηριότητες, δραστηριότητες καινοτομίας, τεχνολογίας, παραγωγής υψηλής προστιθέμενης αξίας, βιομηχανικές, μεταποίησης, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο παραγωγικό μοντέλο το οποίο - σύμφωνα με τον ίδιο - δεν θα στηρίζεται στους χαμηλούς μισθούς, δηλαδή στην ένταση της εργασίας, αλλά στην ένταση του κεφαλαίου.


    Σύμφωνα με τον κ. Τζανακόπουλο, η κυβέρνηση εργάζεται για την κατάρτιση του αναπτυξιακού σχεδίου για τη χώρα, το οποίο θα κατατεθεί από το υπουργείο Οικονομίας και γι αυτό τον λόγο θα πραγματοποιηθούν 13 περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια στα οποία κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Η αρχή θα γίνει με το περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας που θα γίνει αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη στην Κοζάνη.