Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

χοιρινη τηγανια κρασι μουσταρδα

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια των Τούρκων», είπε ο Ερντογάν από την Τραπεζούντα σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και διεμήνυσε πως η χώρα του δεν δέχεται μαθήματα από τη Δύση, σημειώνοντας πως διαθέτει στοιχεία που αντικρούουν τα όσα επιρρίπτουν στην Τουρκία σε σχέση με την επιχείρηση στην Αφρίν, τα οποία μάλιστα είπε πως θα προσκομίσει στη Σύνοδο.


χοιρινη τηγανια κρασι μουσταρδα

καιροσ αθηνα πασχα 2015

Μία μέρα νωρίτερα μάλιστα, από τη Σαμψούντα, ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε για μια «μεγάλη και ισχυρή Τουρκία» που «για να οικοδομήσουμε, αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές ή θα πάρουμε ζωές», αναφερόμενος στις στρατιωτικές επιχειρήσεις.

«Δεν θα ξεχάσουμε τις πληγές που άνοιξαν στην καρδιά μας τα τεχνητά σύνορα που χάραξαν. Μετά την Αφρίν ξεκινά η ανάσταση», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Ερντογάν και τόνισε:



Αυτοί που πιστεύουν πως οι παρατηρήσεις μου είναι μπλόφες ή άδεια ρητορική θα δουν πως το λάθος τους είναι θανάσιμο. Οι δηλώσεις μου αντικατοπτρίζουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας, τις πολιτικές του κράτους και τα αισθήματα του λαού. Θα τα καταφέρουμε ή θα σκοτωθούμε.


lynx και γλωσσα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου