Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

επιπλωμενα σπιτια

Ομοσπονδιακό Δικαστήριο ζήτησε να δοθούν τα πλάνα που δείχνουν τη δολοφονία του Angilau από μία αστυφύλακα, η οποία στον φάκελο της υπόθεσης αναφέρεται ως «Jane Doe», το όνομα γενικής καταγραφής ανωνύμων δηλαδή.


το φεγγαρι και η γη

Ο 25χρονος, ο οποίος ήταν μέλος συμμορίας, εμφανίζεται να αρπάζει ένα στυλό και να επιτίθεται σε έναν μάρτυρα, επίσης μέλος συμμορίας, που καταθέτει. Ο μάρτυρας καταφέρνει να ξεφύγει και ο Angilau πέφτει νεκρός έχοντας δεχθεί τέσσερις πυροβολισμούς.


επιπλωμενα σπιτια

Η οικογένεια του θύματος δεν δέχθηκε τις αιτιάσεις της αστυνομικού πως πυροβόλησε ενώ βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα και ο περιφερειακός δικαστής John Dowdell, πιστεύει πως υπάρχει πράγματι κατάχρηση εξουσίας στην υπόθεση.


μου γυρισε η οθονη του υπολογιστη

«Το βίντεο αποδεικνύει πως διαψεύδονται οι αιτιάσεις της υπεράσπισης της φρουρού, ότι βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα πριν πυροβολήσει», φέρεται να είπε ο δικαστής, σύμφωνα με βρετανικό μέσο ενημέρωσης, που επικαλείται δημοσίευμα του Deseret News.


Ο Angilau, ο οποίος είχε καθίσει στο εδώλιο – μαζί με ακόμη 16 μέλη της συμμορίας – κατηγορούμενος για ένοπλες ληστείες, εκβιασμούς, επίθεση και τραυματισμό δύο ομοσπονδιακών αστυνομικών, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, ύστερα από μέρες νοσηλείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου