Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

αγιο ορος διαδρομες

Μία σαφή δήλωση στήριξης για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Όμως ο λόγος της ικανοποίησης της κυβέρνησης από τις επαφές με τον απερχόμενο Αμερικανό Πρόεδρο δεν περιορίζεται μόνο σ’ αυτήν την δήλωση αλλά και στην επισήμανσή του πως οι πολιτικές λιτότητας θα πρέπει να τελειώσουν για τον ελληνικό λαό. Πρόκειται σύμφωνα με κυβερνητική πηγή με μία ελαφρά διαφοροποίηση – επί τα βελτίω - του Μπαράκ Ομπάμα στις αναφορές του για το ελληνικό χρέος καθώς αυτή την φορά δεν έκανε μαθήματα προς την ελληνική πλευρά για περισσότερες μεταρρυθμίσεις αλλά ζήτησε τερματισμό της λιτότητας για τον ελληνικό λαό.


υπηρεσία εποπτείας και ανάπτυξης συνεργατικών εταιρειών

Πάντως ο Αλέξης Τσίπρας από μόνος του στις δηλώσεις του εμφανίστηκε πρόθυμος στο να υλοποιήσει η κυβέρνησή του τις μεταρρυθμίσεις που προβλέπονται από το πρόγραμμα, ενώ έκανε ειδική μνεία για τις μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, το φορολογικό και την δημόσια διοίκηση.


η μικρη γιατρος η καινουρια μυτη

athens obama speaks 2016 11 15T154119Z 941820036 LR1ECBF17KKX9 RTRMADP 3 OBAMA GREECE


αγιο ορος διαδρομες

Η κυβέρνηση αισιοδοξεί αλλά δεν το διαδηλώνει πως ο Μπαράκ Ομπάμα θα επιδιώξει να ασκήσει την επιρροή του στην Άνγκελα Μέρκελ στην κατεύθυνση του να υπάρξει λύση για το χρέος της Ελλάδας. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός δεν ζήτησε από τον αμερικανό πρόεδρο να μεσολαβήσει προς την Γερμανίδα Καγκελάριο. Τονίζουν όμως ότι στις συζητήσεις που έγιναν στο Μαξίμου ο Ομπάμα υπονόησε πως θα παρέμβει προς την γερμανική πλευρά. Κάτι που δεν έκρυψε και στις δηλώσεις του λέγοντας ότι θα δώσει συμβουλές για την κρίση στους βόρειους ευρωπαίους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου