Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ανεπαρκεια βαλβιδος του hiss

«Καθαρά» τα όπλα που βρέθηκαν σε αγροικία – κρησφύγετο του Πετρακάκου

Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια τα όπλα που βρέθηκαν στην αγροικία του Μώλου Φθιώτιδας, την οποία χρησιμοποιούσε σαν κρησφύγετο ο Γιώργος Πετρακάκος.


ανεπαρκεια βαλβιδος του hiss

φιλετο μοσχαρι στη γαστρα

Δεν υπάρχει σύνδεση των όπλων που είχαν βρεθεί χθες Δευτέρα (28/9), θαμμένα στην αυλή του σπιτιού που χρησιμοποιούσε ο Γιώργος Πετρακάκος σαν γιάφκα και κρησφύγετο, στον Μώλο Φθιώτιδας, με κάποια εγκληματική ενέργεια.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Αυτό έδειξαν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης η οποία έγινε στα εργαστήρια της Αστυνομίας.


κατσαριδες μικροβια

Η Αντιτρομοκρατική πάντως θεωρεί ότι υπάρχει σύνδεση του Πετρακάκου και των συνεργατών του με την «Ομάδα Λαΐκών Αγωνιστών» και θα επιχειρήσει να την επιβεβαιώσει μέσω DNA και αποτυπωμάτων που θα πάρει από τα όπλα.


η αλικη παπαμιχαηλ γιατι χωρισαν

Εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Επισκόπου Μεγάλης Αρμενίας

Τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Γρηγορίου του Επισκόπου Μεγάλης Αρμενίας τιμά σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου, η Εκκλησία μας.


κοντρα γεωργιαδη παπαδακη

Ο Άγιος Γρηγόριος ήταν γιος του Ανάκ, που ήταν συγγενής του βασιλιά της Μεγάλης Αρμενίας, Κουσαρώ (290 μ. Χ.). Ο Ανάκ, λοιπόν, σε συνεργασία με το βασιλιά των Περσών Αρτασείρα, σκότωσε τον Κουσαρώ.


η αλικη παπαμιχαηλ γιατι χωρισαν

εξωτερικα ιατρεια αγιος ανδρεας πατρα



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Αλλά οι σατράπες της Αρμενίας εκδικήθηκαν το φόνο του, σκοτώνοντας τον Ανάκ και όλη του την οικογένεια. Διασώθηκαν μόνο δύο παιδιά του, που ένας ήταν ο Γρηγόριος.

Στην Καισαρεία συνέβη να συναντηθούν ο γιος του φονιά Ανάκ, Γρηγόριος, και ο γιος του θύματος Τηριδάτης. Τότε ο Γρηγόριος σπούδαζε με ζήλο τα Ιερά γράμματα, (στην Καισαρεία της Καππαδοκίας από τον εκεί αρχιεπίσκοπο Λεόντιο), που μεταξύ άλλων λένε: «τελείων δέ εστίν η στερεά τροφή, τών διά τήν έξιν τά αισθητήρια γεγυμνασμένα εχόντων πρός διάκρισιν καλού τε καί κακού» (Εβραίους, ε' 14.1).

Δηλαδή, η στερεά και υψηλότερη πνευματική τροφή είναι για τους τέλειους χριστιανούς, που από την άσκηση έχουν τα πνευματικά αισθητήρια γυμνασμένα στο να διακρίνουν εύκολα μεταξύ του καλού και κακού. Γυμνασμένος, λοιπόν, και ο Γρηγόριος στη διάκριση, όχι μόνο δεν αποστράφηκε τον Τηριδάτη, αλλά τον πλησίασε με αγάπη, αποδοκίμασε την πράξη του πατέρα του και τον βοήθησε σε κάποια ασθένεια του.

Όταν αργότερα ο Τηριδάτης έγινε βασιλιάς Αρμενίας, βασάνισε φρικτά τον Γρηγόριο (που τότε ήταν επίσκοπος Αρμενίας). Διέταξε μάλιστα, να τον ρίξουν σε λάκκο με φίδια και άλλα ερπετά. Ο Γρηγόριος όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα αλλά επέζησε για 15 χρόνια τρεφόμενος με το ψωμί που του πήγαινε κρυφά μια χήρα. Ο Θεός, όμως, επέτρεψε να γίνει ο Τηριδάτης σχιζοφρενής. Αλλά δια των προσευχών του Γρηγορίου θεραπεύθηκε, μετανόησε και βαπτίσθηκε χριστιανός με όλο του το έθνος.

ΠΗΓΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ


χρυσή ευχέρεια

Συνελήφθη για απάτη 56χρονος υπάλληλος του ΟΓΑ

Ενας 56χρονος υπάλληλος του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων συνελήφθη για απάτη, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.


ξανθη παλια πολη διαμονη

γάτα αναπαραγωγή

Σύμφωνα με καταγγελία, ο 56χρονος κάνοντας χρήση της ιδιότητάς του, προσφέρθηκε να μεσολαβήσει, ώστε να εκδοθεί γρηγορότερα αναπηρική σύνταξη, ζητώντας από τους ενδιαφερόμενους το ποσό των 900 ευρώ, ισχυριζόμενος ότι προορίζεται για την επιτροπή. Αρχικά, έλαβε 500 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα θα τα έπαιρνε μετά την έκδοση της σύνταξης. Οπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς δεν είχε τη δυνατότητα να παρέμβει στη διαδικασία συνταξιοδότησης, λόγω αναρμοδιότητας, ενώ ο φάκελος της υπόθεσης ήταν καθ' όλα νόμιμος και η σύνταξη θα εκδιδόταν τις προσεχείς ημέρες.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Την περασμένη Τρίτη το απόγευμα, σε προκαθορισμένη συνάντηση σε περιοχή της Αττικής, παραδόθηκε στον υπάλληλο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, ενώ αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, επενέβησαν άμεσα και τον συνέλαβαν. Ο 56χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


χρυσή ευχέρεια

ο χριστός ξανασταυρώνεται επεισοδιο 19

Δύο συλλήψεις για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης σε Αλεξανδρούπολη και Νάουσα

Σε συλλήψεις δύο ατόμων, ηλικίας 56 και 64 χρόνων, προχώρησαν την Παρασκευή (2/10/2015) αστυνομικοί σε Αλεξανδρούπολη και Νάουσα, λόγω κατοχής και καλλιέργειας κάνναβης.


θηλαστικα και

Ειδικότερα, σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, ένας 64χρονος, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών. Με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, 34 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.


ο χριστός ξανασταυρώνεται επεισοδιο 19



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Σε έρευνα που ακολούθησε σε παρακείμενη αγροικία του 64χρονου, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν: πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ισάριθμες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 144 γραμμαρίων, τέσσερα αυτοσχέδια τσιγάρα με κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Παρασκευής , συνελήφθη στην Νάουσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 56χρονος, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και σε έρευνα που ακολούθησε στο αγρόκτημα του, εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη ποσότητα κάνναβης προς ξήρανση, βάρους 800 γραμμαρίων.


ποδοσφαιρο με τον μεσι

Επίσης, σε δύσβατη περιοχή δίπλα από το αγρόκτημα του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί τρία δενδρύλλια κάνναβης, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 150 σπόροι κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης. Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.


χορηγώ στα αγγλικά

Spiegel: H EE στέλνει Frontex στην Ελλάδα υπό το φόβο κατάρρευσης της συμφωνίας με Τουρκία

Αποστολή 60 υπαλλήλων στην Ελλάδα τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο σχεδιάζει η Frontex, στελέχη της οποίας επιθεώρησαν ήδη τα σύνορα με τα Σκόπια και την Αλβανία μαζί με την ελληνική αστυνομία - Τι απαντά ο Μουζάλας.


Η ΕΕ προετοιμάζεται, όπως όλα δείχνουν, για μια ενδεχόμενη ακύρωση της προσφυγικής συμφωνίας από την Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες της διαδικτυακής έκδοσης του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, η Frontex ενισχύει μάλιστα με επιπλέον υπαλλήλους την παρουσία της στην Ελλάδα.


σπαρτιατική εκπαίδευση



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Συγκεκριμένα, με ανταπόκρισή της από τη Θεσσαλονίκη, η ιστοσελίδα Spiegel Online σημειώνει ότι: «Η Frontex σχεδιάζει τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο αποστολή 60 υπαλλήλων στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων. Θα είναι η πρώτη φορά που δυνάμεις της ευρωπαϊκής υπηρεσίας θα βρίσκονται στην περιοχή με αυτή την εντολή. Έλληνες ειδικοί εκτιμούν ότι η κίνηση αυτή αποτελεί την αντίδραση της ΕΕ στην εντεινόμενη ανησυχία για ενδεχόμενη ακύρωση της προσφυγικής συμφωνίας από την Άγκυρα και την εισροή δεκάδων χιλιάδων προσφύγων στην λεγόμενη Βαλκανική Οδό.

Διασφάλιση των συνόρων προς Σκόπια και Αλβανία


χορηγώ στα αγγλικά

τουαλετα χωρις παραθυρο

Σύμφωνα πάντα με το Spiegel Online έχουν προβλεφθεί δύο αποστολές. Η πρώτη με την επωνυμία «Operation Focal Point 2017» επικεντρώνεται στους ελέγχους διαβατηρίων στα συνοριακά φυλάκια. Η δεύτερη με επωνυμία «Flexible Operational Activities 2017» προβλέπει εντατικές περιπολίες στα σύνορα για να αποφευχθεί η παράνομη διέλευση μεταναστών και προσφύγων. Η αποστολή προβλέπει ερωτήσεις στους συλληφθέντες σχετικά με την προέλευσή τους, την πορεία που ακολούθησαν ή τα δίκτυα διακινητών.

Υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι της Frontex και της ελληνικής αστυνομίας επιθεώρησαν μάλιστα την περασμένη εβδομάδα την περιοχή. Οι υπάλληλοι της ευρωπαϊκής υπηρεσίας θα βρίσκονται επιτόπου με δύο ομάδες, ενώ ένα κέντρο επιχειρήσεων θα βρίσκεται στο Κιλκίς και το άλλο στους Ευζώνους. Επίσημα η Frontex δεν θέλησε πάντως να επιβεβαιώσει την αποστολή.

Επικαλούμενο εσωτερικό έγγραφο της αστυνομίας, το γερμανικό περιοδικό επισημαίνει ότι δυνάμεις της Frontex ενδέχεται να επεκτείνουν την αποστολή τους και στα σύνορα με την Αλβανία όπου μέχρι σήμερα κατέγραφαν απλά μετανάστες.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι «εκτός από το σενάριο της ακύρωσης της προσφυγικής συμφωνίας εξετάζεται και εκείνο του περιορισμού των συνοριακών ελέγχων από την τουρκική πλευρά. Είναι αυτονόητο ότι η είδηση για πιο χαλαρούς ελέγχους θα μεταδίδονταν γρήγορα. Αν κατά συνέπεια αυξάνονταν οι ροές η ΕΕ θα δυσκολεύονταν πολύ να αποδείξει ποιος φέρει την ευθύνη για την εξέλιξη αυτή», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει ζητήσει από το Σεπτέμβριο ανάπτυξη της Frontex στα βόρεια σύνορα της χώρας»

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει ζητήσει από το Σεπτέμβριο να αναπτυχθεί η Frontex στα βόρεια σύνορα της χώρας», δηλώνει πάντως στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, εξηγώντας ότι η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο «της προσπάθειάς μας να αποφύγουμε δευτερογενείς ροές, δηλαδή παράνομες μετακινήσεις προσφύγων προς άλλες χώρες».

Ερωτηθείς για το δημοσίευμα του Spiegel ο υπουργός απαντά: «Ναι βεβαίως και ισχύει και μου κάνει εντύπωση που αυτό το ζήτημα ανακινήθηκε. Ήδη από το Σεπτέμβριο είχαμε καλέσει τη Frontex και ο οργανισμός με βάση σχέδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως κάνει και σε άλλες χώρες, αναπτύσσεται στα βόρεια σύνορα και τα σύνορα με την Αλβανία για να μειώσει τις δευτερογενείς ροές». Διευκρινίζει, δε, ότι το ζήτημα αυτό «δεν έχει να κάνει με τη Συμφωνία Ε. Ε.- Τουρκίας».

Ο κ. Μουζάλας υπογραμμίζει τέλος ότι η ελληνική κυβέρνηση «προσπαθεί να αυξήσει τη νόμιμη μετεγκατάσταση στην Ευρώπη και δεν έχουμε διάθεση ή πρόθεση να διευκολύνουμε την παράνομη μετανάστευση» συμπληρώνοντας ότι έτσι αντικρούονται «τα ψεύδη που λέγονται από χώρες του Βίζεγκραντ και την Αυστρία και τα οποία διαδίδονται από κάποιες πηγές ότι πάνω από 700 την ημέρα περνούν παράνομα τα σύνορα. Αυτό έχει σταματήσει».

Πηγή: Deutsche Welle


πεγκυ ζηνα σφακιανακης θεσσαλονικη

Κως: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στις αλυκές Τιγκακίου

Για την ύπαρξη ενός πτώματος ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κω σήμερα (5/10/2015) το πρωί το οποίο εντοπίστηκε στις αλυκές Τιγκακίου.


Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη σε προχωρημένη σήψη του εν λόγω πτώματος, η σορός του οποίου ανήκει σε άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών, ύψους περίπου 1,65-1,70cm, κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα μακριά μαλλιά και δερματοστιξία στο αριστερό του χέρι, ενώ έφερε τζιν μπλε βερμούδα, κόκκινο εσώρουχο καθώς και τιμαλφή.


πεγκυ ζηνα σφακιανακης θεσσαλονικη

εφαρμογες για ταινιες στο κινητο



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Σημειώνεται ότι είναι το τέταρτο πτώμα που εντοπίζεται τις τελευταίες ημέρες στην Κω και πιθανόν πρόκειται για μετανάστη που έχασε τη ζωή του σε ένα από τα ναυάγια που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό.

Η σορός μεταφέρθηκε σε ψυγεία του κοιμητηρίου του Δήμου Κω, ενώ διατάχτηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


λατινικα 49

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.


μη φευγεισ παιδι μου

Έφτιαξαν «μαϊμού» σύστημα προπληρωμένων καρτών και ρήμαξαν καταστηματάρχες

Δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 53 ετών εξαπάτησαν δεκάδες καταστηματάρχες στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις πουλώντας τους κάτι που δεν υπήρχε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι δράστες επικοινωνούσαν με ιδιοκτήτες καταστημάτων (ψιλικών, μίνι μάρκετ, περίπτερα κ. τ.λ.) και υποδύονταν τους τεχνικούς.


μη φευγεισ παιδι μου

Σϋμφωνα με τα λεγόμενά τους ανήκαν στο προσωπικό εταιρείας που είχε ήδη εγκαταστήσει μηχανήματα έκδοσης προπληρωμένων καρτών για συναλλαγές στο internet. Έπειθαν τους επιχειρηματίες να εκδώσουν κάρτες των 100 ευρώ και μετά τους ζητούσαν τον κωδικό για να τις τσεκάρουν. Τους διαβεβαίωναν ότι οι κάρτες αυτές θα ακυρώνονταν μετά τον έλεγχο, κάτι που φυσικά δε γινόταν.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Οι εξαπατηθέντες ανακάλυψαν την κομπίνα όταν επικοινώνησαν με την εταιρεία, η οποία δε γνώριζε τίποτα από όλα αυτά. Εν τω μεταξύ οι δράστες είχαν εξαντλήσει τα χρηματικά ποσά των καρτών με αγορές στο internet.


τμημα θεολογιας κατατακτηριες

Oι δράστες είχαν πλούσια δράση από τον Απρίλιο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2014 αφού έχουν εξιχνιαστεί τουλάχιστον δώδεκα (12) περιπτώσεις εξαπατήσεων σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χαλκιδική και Πρέβεζα, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το συνολικό ποσό που αποκόμισαν.


επιδοτηση λαπτοπ 2014

Από την μεθοδική και συστηματική αστυνομική και ψηφιακή έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με την αρμόδια διαχειρίστρια εταιρεία των προπληρωμένων καρτών και τις παρόχους εταιρείες υπηρεσιών διαδικτύου και τηλεπικοινωνιών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και η δράση των εμπλεκομένων.

Ωστόσο, σε σχετικές αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν για τον εντοπισμό των δραστών, δεν κατέστη δυνατός στις διευθύνσεις κατοικίας τους καθώς μετακόμιζαν συνεχώς προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους από τις διωκτικές αρχές.

Από την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι εφάρμοζαν συνεχώς την παραπάνω μεθοδολογία δράσης και τα ποσά που αποκτούσαν τα χρησιμοποιούσαν – εξαργύρωναν, σε παράνομο στοιχηματισμό, σε ιστοσελίδες διαδικτυακού τζόγου ή αγορών μέσω διαδικτύου.

Μάλιστα, κατά το παρελθόν έχει σχηματιστεί σε βάρος τους συναφής ποινική δικογραφία από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για ομοειδή αδικήματα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.


βοηθηματα κοινωνικης και πολιτικης αγωγης γ γυμν

Μάρτυρας στη δίκη Χ. Α.: Στο αυτοκίνητο μαζί με τον Ρουπακιά και οι σύζυγοι δύο εκ των κατηγορουμένων

Μετά την αδυναμία της αδερφής του Παύλου Φύσσα να καταθέσει σήμερα Πέμπτη στη δίκη της Χρυσής Αυγής, σειρά πήρε ο μάρτυρας και φίλος του δολοφονηθέντα μουσικού, Παύλος Σεϊρλής.


τελη κυκλοφοριας 2014 τιμες

Αποκαλυπτικός για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου του 2013, είναι ο μάρτυρας που καταθέτει το πρωί της Πέμπτης, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής.


βοηθηματα κοινωνικης και πολιτικης αγωγης γ γυμν

λαζανια με μανιταρια και μπεσαμελ αργυρω



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Χαρακτηριστικά κατέθεσε, ότι είδε τις συζύγους δύο εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία Φύσσα, κατηγορούμενες και οι ίδιες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά, λίγα λεπτά πριν ο δράστης μαχαιρώσει τον μουσικό.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Παύλος Σεϊρλής, φίλος του Παύλου Φύσσα, ο οποίος βρισκόταν μαζί του το βράδυ της δολοφονίας, κατέθεσε ότι όταν η παρέα βγήκε από την καφετέρια «Κοράλλι» πεζή, τους πλησίασε ο Ρουπακιάς με το αυτοκίνητό του για να ρωτήσει ποια είναι η Κεφαλληνίας. Σύμφωνα με τον μάρτυρα «ο Παύλος του απάντησε: εδώ είσαι φίλε, αυτή είναι. Ο Ρουπακιάς έφυγε με ταχύτητα».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, στο αυτοκίνητο, δίπλα στον Ρουπακιά καθόταν ένας κοντοκουρεμένος που δεν τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που του έχουν επιδειχθεί και στο πίσω κάθισμα δύο γυναίκες.

Ο κ. Σεϊρλής κατέθεσε πως, από τις φωτογραφίες που του έδειξαν στην Ασφάλεια, αναγνώρισε πως ήταν η Θεώνη Σκαρπέλη, σύζυγος του πυρηνάρχη της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη και η Κωνσταντίνα Μπαξεβανάκη, σύζυγος του Ιωάννη Άγγου που βρισκόταν στο «Κοράλλι» και φέρεται να κινητοποίησε το τάγμα εφόδου.

Ο φίλος του Παύλου Φύσσα κατέθεσε στο δικαστήριο όσα συνέβησαν από τη στιγμή που ο ίδιος και η παρέα του έφυγαν από την καφετέρια και αποφάσισαν να περπατήσουν, καθώς δεν μπορούσαν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους γιατί στο σημείο που τα είχαν σταθμεύσει είχε μαζευτεί ομάδα Χρυσαυγιτών.

Όπως είπε ο κ. Σεϊρλής, η ομάδα των μαυροντυμένων που κρατούσαν ρόπαλα ή καδρόνια, όπως ανέφερε, τους κυνήγησε και κάποια στιγμή εγκλώβισε - απομόνωσε τον Παύλο Φύσσα και λίγο πιο πέρα έναν ακόμη φίλο τους. Ο μάρτυρας κατέθεσε πως και ο ίδιος δέχτηκε χτύπημα από τον κατηγορούμενο Αναστάσιο-Μάριο Αναδιώτη.

Περιέγραψε ότι ο ίδιος και άλλα τρία άτομα από την παρέα, τρέχοντας, βρέθηκαν σε μια πιλοτή για να κρυφτούν, κοντά στην Τσαλδάρη όπου είχε εγκλωβιστεί ο Παύλος. «Εγώ, από εκεί που βρισκόμουν, είδα μέχρι του σημείου που μπήκε ανάποδα στον δρόμο το ασημί αυτοκίνητο του Ρουπακιά και είδα ν’ ανοίγει η πόρτα του οδηγού, ακριβώς στο ύψος που γινόταν η επίθεση στον Παύλο. Δεν είδα να τον μαχαιρώνει. Δεν είχα οπτική».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα ελάχιστα λεπτά μετά εμφανίστηκε ομάδα ανδρών της ΔΙΑΣ. Οι αστυνομικοί τούς έβγαλαν από την πιλοτή, τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στο τμήμα.

«Όταν φτάσαμε στο τμήμα τούς είπαμε να μη μας βάλουν στον ίδιο χώρο με άτομα της άλλης ομάδας. Αυτοί μας έβαλαν μαζί με έναν κύριο. Στην πορεία μάθαμε πως ήταν ο δράστης. Αυτός καθόταν εκεί με το κινητό και έστελνε και έπαιρνε μηνύματα. Σε συνομιλία που είχα μαζί του, μου είπε ότι ήταν περαστικός από το σημείο και ότι δεν ξέρει γιατί τον πιάσανε. Όταν όμως άκουσε να λέμε ότι ο Παύλος σκοτώθηκε χτύπησε την πόρτα και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον πάρουν από εκεί».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Παύλος Σεϊρλής είπε στο δικαστήριο ότι ουδέποτε ο Φύσσας είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τη Χρυσή Αυγή ή με κάποιον άλλο. Και για τον εαυτό του όμως ο μάρτυρας είπε ότι δεν είχε ασχοληθεί ποτέ μαζί τους. Εκ των υστέρων, όπως σημείωσε, τους θεωρεί «μια οργάνωση τρελών που το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να σκοτώνουν ανθρώπους που είναι αντίθετοι με αυτούς, η οργάνωσή τους απ’ ότι κατάλαβα κινείται όπως ο στρατός: δέχονται εντολές, δεν κάνουν κάτι αν δεν πάρουν εντολή, κινούνται ομαδικά και φροντίζουν πάντα να υπερτερούν αριθμητικά και πάντα οπλισμένοι».

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε στην άποψη που έχει σχηματίσει μελετώντας τα στοιχεία της υπόθεσης. Όπως τόνισε, σίγουρα υπήρξε εντολή του Γιάννη Λαγού για την επίθεση και τη δολοφονία. «Είναι ο άνωθεν του Πατέλη. Ο Πατέλης έχει πάρει εντολή από τον Λαγό για να ξεκινήσει την επίθεση σε μας. Θεωρώ ότι ήταν όλο προσχεδιασμένο… Όταν πας με οπλισμό σε έναν χώρο, σίγουρα δεν πας να χαϊδέψεις αυτιά, πας να κάνεις κακό».


τροπολογια για βοσκοτοπια

Σε κινητοποιήσεις προχωρά η ΑΔΕΔΥ το επόμενο διάστημα

Σε σειρά δράσεων και κινητοποιήσεων θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η ΑΔΕΔΥ, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη των ομοσπονδιών-μελών της ΑΔΕΔΥ και των Σωματείων του Δημοσίου, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


καρκινος κυκλοθυμικος

Η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στη 1 το μεσημέρι, όποτε θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με την ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ, συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας για το θέμα των κενών θέσεων στα σχολεία.


τροπολογια για βοσκοτοπια

ριγανη κερδος ανα στρεμμα



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Επιπλέον, την ημέρα ψήφισης των προαπαιτούμενων μέτρων θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή, ενώ ξεκινάει προετοιμασία για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου για πανεργατική απεργία σε συνεργασία με όλα τα συνδικάτα, με στόχο την ακύρωση των μνημονιακών μέτρων.


Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

απιθανο γλυκο ψυγειου

Άγιο είχε οδηγός βυτίου το οποίο αναποδογύρισε - Δείτε που σταμάτησε! (photos - video)

Κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού βρέθηκε ο οδηγός ενός μικρού βυτίου, που κινούνταν στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού.


απιθανο γλυκο ψυγειου

Λίγα χιλιοστά από το να πέσει σε γκρεμό μεγάλου βάθους, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/10), ο οδηγός ενός μικρού βυτίου το οποίο μετέφερε γάλα.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Το ατύχημα συνέβη λίγα λεπτά μετά τις δώδεκα το μεσημέρι όταν - σύμφωνα με το lamiareport.gr - στις στροφές της Καμηλόβρυσης, στο 7ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του μικρού βυτίου, το οποίο τουμπάρισε, σύρθηκε στο οδόστρωμα, έπεσε πάνω στις μπάρες και σταμάτησε οριακά πριν πέσει στον γκρεμό.

Στο σημείο έφτασε αστυνομία ενώ το βυτίο τράβηξε από το... χείλος του γκρεμού ένα φορτηγό.


χειροτονια αλεξανδρου καριωτογλου

εισιτηρια κτελ αθηνα καρπενησι

Δείτε το βίντεο:



Άγιο είχε οδηγός βυτίου - Αναποδογύρισε στην άκρη του γκρεμού (photos - video)
01
Άγιο είχε οδηγός βυτίου - Αναποδογύρισε στην άκρη του γκρεμού (photos - video)











μελι και γλυκοζη

Σεισμός στην Κεφαλονιά

Σεισμός στην Κεφαλονιά – Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 11:13 το πρωί της Τετάρτης (14/12/2016) στην Κεφαλονιά.


μελι και γλυκοζη

ποια ρατσα κοτασ κανει τα περισσοτερα αυγα

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό – Μεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται δύο χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Αργοστολίου, ενώ το εστιακό βάθος ορίζεται μόλις στα δύο χιλιόμετρα.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο «δίνει» το σεισμό στα 3,5 Ρίχτερ.

seismos2

Δείτε LIVE τι καταγράφει το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο


μπεης κωστας βιβλια

Δείτε LIVE τι καταγράφει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο (παρακολούθηση της σεισμικότητας σε πραγματικό χρόνο τις τελευταίες 48 ώρες)

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τους σεισμούς στην Ελλάδα


αοπ προσοτσανησ

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: Ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Καλαμάτας

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος ανακηρύχθηκε χθες επίτιμος δημότης της Καλαμάτας ενώ του απονεμήθηκε και το βραβείο πολιτικού δοκιμίου και στοχασμού «Παναγιώτης Φωτέας», σε εκδήλωση που έγινε στην Καλαμάτα.


Τα 3.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν στο βραβείο «Φωτέα», ο ιεράρχης τα μοίρασε, από 1.000 ευρώ: στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο, στο Ορφανοτροφείο («Σπίτι Ελπίδας» και στο ξεκίνημα του Γηροκομείου («Οικογένεια Αγάπης») στα Τίρανα.


αοπ προσοτσανησ



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ο Αναστάσιος αποκάλυψε ότι ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος Θέμελης τον χειροτόνησε το 1974, στις 24 Μαΐου και την επόμενη μέρα έφυγε για την ιεραποστολική του δράση στην Αφρική, όπως διαβάζουμε στο www.vimaorthodoxias.gr.


ψυχιατροσ τι κανει

Η υποδοχή του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας έγινε χθες στις 5 το απόγευμα, στο μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής.


σκιτσο βατραχου

Καλωσορίζοντάς τον ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος επεσήμανε ότι ο σύνδεσμος του κ. Αναστασίου με τη Μεσσηνία είναι εκκλησιαστικός, όταν ο Ιερώνυμος ο Α’ του απένειμε τον τίτλο του Επισκόπου Ανδρούσης για 25 χρόνια.

Εξήρε την ιεραποστολική του αυτοσυνειδησία, τόνισε ότι αναγέννησε σε ζώσα και σφύζουσα την Εκκλησία της Αλβανίας που την καταδυνάστευε η σκλαβιά και ο φόβος.

Σημείωσε πως μαρτύρησε το νέος ήθος της Ορθοδοξίας, υπενθυμίζοντας πως όταν στην Αλβανία του πέταξαν πέτρες, αυτός έστειλε μήνυμα ότι δε θα τους χτυπήσουμε με αυτές, αλλά με αυτές θα κτίσουμε τα θεμέλια της Εκκλησίας.

Ο Μακαριώτατος παρατήρησε ότι τούτος ο τόπος είναι πολλαπλά ευλογημένος από το Θεό κι επεσήμανε πως ο Ιωσήφ Ανδρούσης ήταν ο πρώτος υπουργός Παιδείας της Ελλάδας.

Μίλησε με κολακευτικά λόγια για το μητροπολίτη Μεσσηνίας, χαρακτηρίζοντάς τον «ευλογημένο και διακεκριμένο ιεράρχη» κι εξέφρασε τη χαρά του που «οι νεότεροι συνεχίζουν καλύτερα από μας».

Αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο πολύ δύσκολο έργο ανασυγκρότησης της Εκκλησίας της Αλβανίας, επεσήμανε πως «μεταφέρουμε την ελπίδα, το μήνυμα της Ανάστασης» και τόνισε: «Εμείς εδώ είμαστε πολύ ευεργετημένοι από το Θεό. Και τις ευεργεσίες αυτές πρέπει να τις μοιραζόμαστε με τους άλλους. Για να βρει κάποιος τον εαυτό του, πρέπει να τον προσφέρει».

Ακολούθησε προβολή βίντεο με το σπουδαίο έργο του Μακαριώτατου στην Αφρική και την Αλβανία.

Στη συνέχεια επιδόθηκαν οι υποτροφίες σε 5 φοιτήτριες και φοιτητές της Νομικής Σχολής, που ο αείμνηστος καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος είχε θεσπίσει στη μνήμη του Παναγιώτη Φωτέα. Τις υποτροφίες συνολικού ποσού 17.500 ευρώ, πήραν οι: Σταυρούλα Ψώνη, Βασιλική Ψιλοπούλου, Παντελία Χριστοπούλου, Αικατερίνη Ροκανά και Γιώργος Ελευθεράκης.

Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με μουσικό πρόγραμμα από τη γυναικεία χορωδία «Μελίφωνο» του Δήμου Καλαμάτας.

Παρέστησαν οι μητροπολίτες Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος, η βουλευτής Γιώτα Κοζομπόλη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, δήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, ο μέχρι πρότινος πρέσβ της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Χρήστος Παναγόπουλος, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων.

Ακολούθησε επίσημο δείπνο του Δήμου Καλαμάτας προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας .


μαντιναδεσ των φωτων

Αλλεπάλληλες συναντήσεις Αναστασιάδη - Ακιντζί

Για τρείς συναντήσεις μέχρι τις 9 Ιανουαρίου έκανε λόγο ο κατοχικός ηγέτης.


μαντιναδεσ των φωτων

Θα βρεθούν δύο με τρεις φορές, εάν αυτό είναι δυνατό, μέχρι τις 9 Ιανουαρίου και πριν τη μετάβασή τους στη Γενεύη, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, προσθέτοντας ότι κατά την αποψινή τους συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη έτυχαν ενημέρωσης για τα όσα έχουν γίνει κατά τις τέσσερις συναντήσεις των δύο διαπραγματευτών τους μέχρι σήμερα. Επόμενη συνάντηση των ηγετών, όπως ανέφερε, στις 20 ή 22 Δεκεμβρίου.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.com. cy


προσκλησεις θεατρου δωρεαν


καιρος καθε στιγμη λαμια

το ημερολογιο της χανα

Μητέρα Παύλου Φύσσα: Μην αποκαλείτε το παιδί μου θανόντα, δολοφονημένος είναι

Δεν άντεξε η Μάγδα Φύσσα και κατά τη διάρκεια της εξέτασης του μάρτυρα κατηγορίας, Παύλου Σεϊρλή, ξέσπασε απευθυνόμενη προς έναν από τους συνηγόρους υπέρσπισης.


τυροπιτα καλλιδης

ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται σήμερα Τρίτη (13/10) η εξέταση του μάρτυρα κατηγορίας Παύλου Σεϊρλή στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Την ώρα της εξέτασης του μάρτυρα η μητέρα του Παύλου Φύσσα αντέδρασε και διαμαρτυρήθηκε, όταν συνήγορος αποκάλεσε τον γιο της Φύσσα, «θανόντα».


διαγωνισμα στερεο doc

«Είπε το παιδί μου θανόντα, είναι δολοφονημένος» φώναξε η μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού.


το ημερολογιο της χανα

Χειροκροτήματα ακούστηκαν από το ακροατήριο ενώ η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε να κάνουν ησυχία και κάλεσε τη Μάγδα Φύσσα να ησυχάσει.

Νωρίτερα, την αξιοπιστία του Παύλου Σεϊρλή αμφισβήτησε κατά την υποβολή ερωτήσεών του, ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά, Γιώργος Ρουμπέκας.

Ο κ. Ρουμπέκας υπέβαλε πολλές ερωτήσεις για το αν ο Φύσσας κάπνιζε πολύ και αν το επίμαχο βράδυ είχε πιεί πολύ. Ο Παύλος Σεϊρλής απάντησε πως ο φίλος του ήταν νηφαλιος εκείνο το βράδυ. Ο συνήγορος ρώτησε επίσης πως εξηγεί ο μάρτυρας τη μαχαιριά στον μηρό του θύματος αφού «λέτε τον Ρουπακια επαγγελματία δολοφόνο;».

«Εξηγείται, υπάρχει εξήγηση. Ήθελε να χτυπήσει τη μηριαία αρτηρία» απάντησε ο Παύλος Σεϊρλής.

Με την έναρξη της διαδικασίας, η Πολιτική Αγωγή δήλωσε στο δικαστήριο πως με την απόρριψη του αιτήματος για προβολή βίντεο από τη δικογραφία κατά την εξέταση των μαρτυρων, όπως και αυτού για μαγνητοφωνηση των πρακτικών, «εμποδίζεται η βαθύτερη και αποτελεσματικότερη έρευνα του δικαστηρίου προς απόδειξη της πραγματικής αλήθειας».

Οι συνήγοροι των θυμάτων έκαναν επίσης λόγο για περιορισμό της συνταγματικά κατοχυρωμένης δημοσιότητας της δίκης.


αποτελεσματα απο δεη

Ληστεία στην Κηφισιά: Χάος στους δρόμους – Αστυνομία παντού

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην κάθοδο της Αθηνών – Λαμίας – Ποιους δρόμους να αποφύγετε


Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή της Κηφισιάς, μετά την αιματηρή ληστεία με καλάσνικοφ σε γνωστή εταιρεία αλλαντικών.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Οι ληστές ήταν τέσσερις και εισέβαλαν με καλάσνικοφ στο λογιστήριο της εταιρείας, η οποία βρίσκεται στην οδό Σενέκα 4 στην Κηφισιά.


αποτελεσματα απο δεη

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίες είναι ο αδερφός και ο γιος του ιδιοκτήτη.


ο καιρος ορεστιαδα τωρα

ζυμες διαιτης

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τον παράδρομο της εθνικής οδού από τον κόμβο των Θρακομακεδόνων μέχρι τη γέφυρα της Λυκόβρυσης.

Αποτέλεσμα, η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται με δυσκολία από τη Μεταμόρφωση μέχρι την έξοδο της Κηφισιάς ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν και στο ρεύμα καθόδου.


διευθυνσεις τκ

Anytime: 25% έκπτωση για κάθε νέα ασφάλιση αυτοκινήτου με πιστωτική κάρτα!

Μόλις 5 λεπτά χρειάζεται για να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου με έκπτωση 15% και να αγοράσεις το συμβόλαιό σου με πιστωτική κάρτα, εξασφαλίζοντας επιπλέον έκπτωση 10%.


εργασια barman θεσσαλονικη

Μία προσφορά, με συνολική έκπτωση 25%!




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Και το καλύτερο…

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει όχι μόνο για την πρώτη φορά που ασφαλίζεις το αυτοκίνητό σoυ, αλλά και σε κάθε ανανέωση του συμβολαίου σου, δηλαδή για πάντα!


διευθυνσεις τκ

υπερκοιλιακη ταχυκαρδια ablation

Γιατί είναι ωραίο να μπορείς να ασφαλίζεις το αυτοκίνητό σου έξυπνα και οικονομικά… Και στην Anytime μπορείς!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις τώρα στο www.anytime.gr , να πάρεις προσφορά και να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου, χρησιμοποιώντας την πιστωτική κάρτα σου. Έξυπνα, γρήγορα και ηλεκτρονικά, από το σπίτι ή το γραφείο!

15% web offer έκπτωση για κάθε νέα ασφάλιση + 10% έκπτωση με πιστωτική = 25% έκπτωση ασφαλίστρων, για πάντα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.anytime.gr ή στο Facebook: http://www.facebook.com/anytime. online


δερματολογοι λειζερ παγκρατι

Κοτζιάς: Κανένα τουρκικό πλοίο στα χωρικά μας ύδατα

«Δεν τίθεται θέμα κοινών ελληνο-τουρκικών περιπολιών στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού». Αυτό αποσαφήνισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αλφα. «Αυτό σημαίνει είσοδο τουρκικών πλοίων στα χωρικά μας ύδατα, κάτι που θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες», εξήγησε ο κ. Κοτζιάς.


ευτυχισμενοι μαζι ο αλεξ ολο το επεισοδιο

Η σαφέστατη τοποθέτηση του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, αποτελεί και απάντηση στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος μιλώντας χθες στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εξέφρασε την άποψη ότι «θα ήταν πολύ χρήσιμο» αν «υπό ευρωπαϊκή αιγίδα» υπήρχε ναυτική συνεργασία Ελλάδας και Τουρκίας, «ούτως ώστε να επιτηρείται η πύλη εισόδου» των μεταναστών στην Ευρώπη, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι είναι θέμα ευρωπαϊκό και όχι ελληνοτουρκικών σχέσεων.


δερματολογοι λειζερ παγκρατι



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Ο κ. Γιουνκέρ προχώρησε μάλιστα περισσότερο λέγοντας ότι για τις αντιρρήσεις της ελληνικής πλευράς θα υπάρξουν διαβουλεύσεις και αφήνοντας να εννοηθεί ότι εξ όσων αντελήφθη κατά τις πρόσφατες συνομιλίες του με τον Τούρκο πρόεδρο Ρεγίπ Ερντογάν, η 'Αγκυρα δεν έχει αντιρρήσεις.


αποσπασματα απο μπουκοφσκι

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορηματική άρνηση της Ελλάδας να εξετάσει το ενδεχόμενο κοινών ελληνοτουρκικών περιπολιών στο Αιγαίο, είχε επισημανθεί ήδη προχθές από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνο Κούτρα με μεγάλη σαφήνεια.


μεραρχια λαρισας

Ναύπλιο: Ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμα αλλοδαποί που εμπλέκονται στην μεγάλη χασίσοφυτεία

Δύο ακόμα αλλοδαποί, τα στοιχεία των οποίων ταυτοποιήθηκαν από την ασφάλεια Ναυπλίου, εμπλέκονται στην μεγάλη φυτεία που εντοπίστηκε να καλλιεργείται σε παλαιό νυχτερινό κέντρο στο κέντρο της πόλης του Ναυπλίου.


μεραρχια λαρισας

Πρόκειται για έναν 41χρονο Αλβανό και έναν 66χρονο Κροάτη, οι οποίοι κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στην καλλιέργεια της φυτείας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Η σχηματισθείσα δικογραφία, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί δύο Κροάτες (ηλικίας 33 και 39 ετών) ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργών τους.


παραδοση παραλαβη δαε

γύρνα στο λαό σου

τηλεφωνα κεπα περιστεριου

Eurostat: Σε κατάσταση φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού ένας στους τρεις κατοίκους της Ελλάδας

Ένας στους τρεις κατοίκους στην Ελλάδα - και κατά μέσο όρο ένας στους τέσσερις στην Ευρώπη - είτε θεωρείται φτωχός (δηλαδή έχει εισοδήματα μικρότερα του 60% του μέσου εθνικού εισοδήματος), είτε ζει σε κατάσταση ένδειας (δηλαδή στερείται βασικά καταναλωτικά αγαθά, ή αδυνατεί να αντεπεξέλθει σε στοιχειώδεις οικονομικές υποχρεώσεις), είτε ζει σε οικογένεια αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της ανεργίας.


τηλεφωνα κεπα περιστεριου

lions of sabi sand brothers in blood stream

Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από έρευνα που δημοσιοποίησε σήμερα (16/10/2015) η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) αναφορικά με το ποσοστό των κατοίκων της Ευρώπης που ζουν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού (έτος αναφοράς το 2014).




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Όσον αφορά την Ελλάδα, το 22,1% βρίσκεται σε συνθήκες φτώχειας ενώ το 21,5% βρίσκεται σε συνθήκες ένδοιας. Παράλληλα το 17,2% του πληθυσμού ζει σε οικογένεια που αντιμετωπίζει προβλήματα ανεργίας (δηλαδή σε οικογένεια που λίγο πολύ κανένα μέλος της δεν έχει "κανονική δουλειά"). Την ίδια στιγμή ο αντίστοιχος μέσος όρος στην ΕΕ είναι 17,2%, 8,9% και 11,1%. Στην Ελλάδα, αντιμέτωπο με τουλάχιστον μία (ή και περισσότερες) από αυτές τις τρεις προβληματικές καταστάσεις είναι το 36% του πληθυσμού (3,8 εκατ. άνθρωποι), ενώ στην ΕΕ κατά μέσο όρο το 24,4% (122 εκατ. άνθρωποι).


κηδεμονας για κοτσι

Αναφορικά με το ποσοστό του πληθυσμού που θεωρείται ότι βρίσκεται σε κατάσταση φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού σε χειρότερη κατάσταση από την Ελλάδα, είναι μόνο η Ρουμανία (40,2%) και η Βουλγαρία (40,1%).

Στον αντίποδα (με ποσοστά μικρότερα του 20%) βρίσκονται η Τσεχία, η Σουηδία, η Ολλανδία, η Φινλανδία και η Δανία.

Τέλος, στην Ελλάδα, το ποσοστό του πληθυσμού που το 2008 βρισκόταν σε κατάσταση φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού ήταν στο 28,1%, ενώ στην ΕΕ ήταν στο 23,8%.


τροποποιηση φορολογικης δηλωσης 2016

Βόλος: Σοβαρό τροχαίο με τραυματία 60χρονο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν 60χρονο δικυκλιστή σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (16/10/2015) στο Βόλο.


τροποποιηση φορολογικης δηλωσης 2016

μαρκου κατερινα facebook

Όπως αναφέρει το e-volos.gr, στις 20:30, ψηλά στην οδό Ιωλκού, ο 60χρονος οδηγός για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και σφηνώθηκε με το μηχανάκι του κάτω από ένα λεωφορείο.


γιωργος οικονομου περιουσια



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Ο 60χρονος δεν φορούσε το κράνος του και φέρει κακώσεις στο κεφάλι του αλλά και στο στήθος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου.


λαναρας ψαροντουφεκα

Σε Λεωφόρο Παύλου Φύσσα μετονομάζεται η Π. Τσαλδάρη στο Κερατσίνι

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας αποφάσισε σήμερα Δευτέρα (19/10/2015) να μετονομάσει την λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους στο Κερατσίνι, σε λεωφόρο Παύλου Φύσσα, στη μνήμη του μουσικού που δολοφονήθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής πριν από δύο χρόνια.


λαναρας ψαροντουφεκα

iphone 6 plus που λυγιζει

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος της περιοχής Χρήστος Βρεττάκος συναντήθηκε με τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, την οποία και ενημέρωσε σχετικά για την απόφαση της δημοτικής αρχής.


αλεξανδρα παλαιολογου σχεση



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Σημειώνεται ότι στη λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη βρίσκεται και το μνημείο του Παύλου Φύσσα.


φρεεμετεο ανω γατζεα

Συνάντηση των υπουργών Παιδείας, Ελλάδας και Κύπρου

Ουσιαστική χαρακτήρισε τη συνάντηση, που είχε με τον Κύπριο υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστα Καδή, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης.


φρεεμετεο ανω γατζεα

"Από την Κύπρο έχουμε να διδαχθούμε για τα ζητήματα της εκπαίδευσης, καθώς έχει ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική μεταρρύθμιση (σ. σ. στην Κύπρο)", δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Φίλης και πρόσθεσε: "υπάρχει και το πρωτόκολλο συνεργασίας επί μορφωτικών θεμάτων , το οποίο θα εμπλουτιστεί και τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουμε στην αναβάθμιση αυτής της συνεργασίας.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Από την πλευρά του, ο Κύπριος υπουργός Παιδείας είπε ότι είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Έλληνα ομόλογο του και τον ευχαρίστησε για την στήριξη και τη βοήθεια που παρέχει προς το κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα. "Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον υπουργό για τις μεταρρυθμιστικές μας προσπάθειες στο κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα. Συζητήσαμε το θέμα της ανανέωσης της θεσμοθετημένης συνεργασίας που έχουμε τα δυο υπουργεία, μέσα από το πρωτόκολλο συνεργασίας", είπε ο κ. Καδής και πρόσθεσε: "Έχουμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον".

Παράλληλα, ο Κύπριος υπουργός παιδείας απηύθυνε επίσημη πρόσκληση προς τον Έλληνα ομολογό του να επισκεφθεί την Κύπρο. Ο κ. Φίλης ευχαρίστησε τον κ. Καδή για την επίσκεψή του στην Ελλάδα και δήλωσε ότι θα ανταποδώσει "εν καιρώ" την επίσκεψη.


κυρου μαρια

τι ειναι μαστιτιδα

πληρωμη συνταξεων ικα απριλιου

Τρίκαλα: Σύλληψη 44χρονου για καλλιέργεια κάνναβης και οπλοκατοχή

Συνελήφθη σήμερα (19/10/2015) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 44χρονος, για κατοχή, καλλιέργεια κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή.


αμοιβη δικηγορου για επικυρωση εγγραφων

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, στην κατοχή του δράστη, αλλά και σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν σε λεβητοστάσιο της οικίας του και σε ποιμνιοστάσιο, ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δέκα νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 1.495,9 γραμμαρίων, ένα καλλιεργούμενο δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 2,2 μέτρων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού - κάνναβης, ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ με γεμιστήρα, ένα λειτουργικό πιστόλι με γεμιστήρα, εξήντα οκτώ φυσίγγια και ένα κινητό τηλέφωνο.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.


πλανητης μικρος πριγκιπας παιδοτοπος


πληρωμη συνταξεων ικα απριλιου