Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

εσπαντρίγιες δισολες

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: «Έφυγε» ξαφνικά ο Αντώνης Δάρας

Διήμερο πένθος κηρύχθηκε στις μονάδες και τα αεροδρόμια της Αεροπορίας Στρατού, λόγω του αιφνίδιου θανάτου - από παθολογικά αίτια - του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού του ΓΕΣ, ταξίαρχου Αντωνίου Δάρα, σε ηλικία 53 ετών.


εσπαντρίγιες δισολες

εκμεκ καταιφι συνταγουλης

Γι' αυτόν τον λόγο, αναστέλλονται για δύο ημέρες όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες των μονάδων της Αεροπορίας Στρατού. Το διάστημα αυτό, θα κυματίζουν μεσίστια τα λάβαρα της Αεροπορίας Στρατού σε όλα τα αεροδρόμια και μονάδες του Όπλου, όπως και το λάβαρο του ΓΕΣ στο στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη 1η Ιουνίου, στον Βόλο, με όλες τις προβλεπόμενες τιμές.

Λόγω του θανάτου του ταξίαρχου, α αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, ακύρωσε την προγραμματισμένη για αύριο επίσκεψή του στο Στρασβούργο, για την Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών (DV Day) της άσκησης «European Endeavour».


εμβολιασμοι αιγοπροβατων



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


οργανα κοιλιακων telemarketing

Καιρός Live: Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού της Πολιτικής Προστασίας

Στην έκτακτη σύγκληση του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας προχώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, προκειμένου, όπως είπε να εκτιμηθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την κακοκαιρία και να ληφθούν επιπλέον μέτρα.


φορητη εστια γκαζιου

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στα όρια του νομού Αχαΐας, και όπως τόνισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, αυτό που προέχει είναι να μην κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ήδη, λόγω της χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων από Πάτρα προς Κόρινθο εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό από τον κόμβο του Ρίου, μέχρι την περιοχή της Ακράτας. Επίσης, όσα αυτοκίνητα κινούνται από Κόρινθο προς Πάτρα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό από το ύψος της Ακράτας, μέχρι και τον κόμβο του Ρίου.


οργανα κοιλιακων telemarketing

Στο μεταξύ, με μεγάλη δυσκολία κινούνται τα αυτοκίνητα στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου. Ο μεγάλος αριθμός των οχημάτων, σε συνδυασμό με τις κακές καιρικές συνθήκες αναγκάζουν τους οδηγούς να κινούνται με πολύ μικρές ταχύτητες, ενώ τα εκχιονιστικά μηχανήματα προσπαθούν να κρατήσουν ανοικτό τον δρόμο. Μάλιστα, για να αποσυμφορηθεί κάπως η κυκλοφορία, αυτοκίνητα που έχουν προορισμό την Αχαΐα, εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό, στο ύψος του Κιάτου Κορινθίας.


δις εξαμαρτειν επεισοδιο 9

Λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην περιμετρική οδό της Ναυπάκτου, στο ρεύμα προς Ιτέα και γίνεται εκτροπή των οχημάτων, μέσα από την πόλη της Ναυπάκτου. Επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το 15ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αντιρρίου - Λιδορικίου, ενώ στην ορεινή Ναυπακτία έχει διακοπεί η κυκλοφορία από την τοπική κοινότητα Παλαιόπυργου προς Πλάτανο και από τη θέση Χάνι Φσουλά προς Άνω Χώρα.

Ακόμη, στην Αιτωλοακαρνανία έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Καλλιθέας - Προυσσού στη διασταύρωση Νερομάνας.


πάστα ελιάς αργυρώ

Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στον Πάνο Καλλίτση – Αστυνομικός ο «εγκέφαλος»

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι συνελήφθησαν οι τρεις από τους τέσσερις που επιτέθηκαν με σκοπό να ληστέψουν και να σκοτώσουν τον Πάνο Καλλίτση.


επισκευη ακουστικων dj

σουβλακια ριο πατρα

Εγκέφαλος είναι ένας αστυνομικός της ομάδας Δίας και δυο ακόμη αλλοδαποί, ο ένας Ιρακινός και ο άλλος Γεωργιανός.




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr



πάστα ελιάς αργυρώ

μελωδια βελεσιωτου

ΣΟΚ για την Ορθοδοξία: Οι Τούρκοι μετατρέπουν την Αγιά Σοφιά σε τζαμί

Θα λειτουργεί ως μουσουλμανικό τέμενος και καθημερινά θα αναγιγνώσκεται το Κοράνι μέσα στον ναό


Σε πρωτοφανή πρόσκληση για τον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης που μέχρι σήμερα λειτουργεί ως μουσείο, προχωρούν οι τουρκικές αρχές για τον μήνα του Ραμαζανίου που αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου.


μελωδια βελεσιωτου



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Yeni Şafak, που εκφράζει του τουρκικό καθεστώς, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε σε όλη την διάρκεια του ιερού μήνα των μουσουλμάνων, το Ραμαζάνι, που θα διαρκέσει από τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου πρώτη μέρα του Μπαϊράμι, η Αγία Σοφία θα λειτουργεί ως μουσουλμανικό τέμενος και καθημερινά θα αναγιγνώσκεται το Κοράνι μέσα στον ναό.

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι για πρώτη φορά είχε γίνει απόπειρα μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, καθώς διαβάστηκε μετά από πολλά χρόνια το Κοράνι, αλλά η απόπειρα αυτή σταμάτησε κατόπιν μεγάλης αντίδρασης.


διαβαθμιση στρατου

συναστρια για γαμο

Φέτος ο Ερντογάν και οι πέριξ αυτού έκριναν ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουν σε αυτή την μεγάλη πρόκληση 85 χρόνια μετά, όπως αναφέρεται που η Αγία Σοφία είχε γίνει μουσείο. Μάλιστα την πρώτη μέρα του Ραμαζανίου θα παραστούν όπως έγινε γνωστό και πολλοί επίσημοι.

Να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση σε αυτή την νέα πρωτοφανή τουρκική πρόκληση.

Πηγή: vimaorthodoxias.gr


ποσα διοδια αθηνα ξυλοκαστρο

Έκλεισε ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα»

Κλειστός θα παραμένει ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» από τις 18:00 για λόγους ασφαλείας και με εντολή της Αστυνομίας.


Οι συρμοί θα διέρχονται, αλλά δεν θα σταματούν.


ποσα διοδια αθηνα ξυλοκαστρο



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Εκείνη την ώρα, ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μάνουελ Βαλς θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


ρωσια κορεα

συζυγος πασιφαης

κουπόνια vodafone

Ρόδος: Παρίστανε τον δικηγόρο και εξαπατούσε αλλοδαπούς

Τον δικηγόρο που θα τους εξασφάλιζε άδειες παραμονής παρίστανε σε αλλοδαπούς 56χρονος κάτοικος Ρόδου, που συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και κατηγορείται για υπεξαγωγή εγγράφων, πλαστογραφία, απάτη και παραβίαση της νομοθεσίας που διέπει την διαμονή αλλοδαπών.


Ειδικότερα, ο δράστης προσποιούμενος το δικηγόρο με το πρόσχημα διεκπεραίωσης των διαδικασιών έκδοσης αδειών διαμονής αλλοδαπών στη χώρα μας, εξαπατούσε συστηματικά υπηκόους Αλβανίας, από τους οποίους αποσπούσε σημαντικά χρηματικά ποσά υπεξαιρώντας τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και προμηθεύοντας τους με πλαστά πιστοποιητικά.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Συγκεκριμένα, από τη διερεύνηση της εγκληματικής του δράσης έχουν εξιχνιαστεί οκτώ περιπτώσεις, τις οποίες διέπραξε από τις αρχές του 2015 έως σήμερα, αποκομίζοντας οικονομικό όφελος του αγγίζει τις 15.000 ευρώ.


πως να σχηματισω τα φρυδια μου με μολυβι

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ η έρευνα για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παράνομες δραστηριότητες συνεχίζεται.


κουπόνια vodafone

σφραγιδα χαγης πατρα

ειδικοτητα ιατρου για αιμοροιδες

Απίστευτη τροπή στο θρίλερ της Ελευθερίας Αγραφιώτου…

Ποιος είναι ο μανιακός άνδρας που παγιδεύει σε υπόγεια τα θύματα του και κυκλοφορεί ελεύθερος; - Τι λέει η γυναίκα που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του και είδε στα μάτια του την τρέλα;


επικεντρο λιβαδεια

θεσσαλονικη αλεξανδρεια δρομολογια οσε

Το «Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη φέρνουν στο φως νέες μαρτυρίες που σοκάρουν.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Που εστιάζουν τις έρευνες;


ειδικοτητα ιατρου για αιμοροιδες

Oι μελετημένες ενέργειες του δολοφόνου της Ελευθερίας Αγραφιώτου, που δείχνουν ότι γνώριζε πολύ καλά το υπόγειο της φρίκης στο Μαρούσι και πιθανότατα τις μετακινήσεις και τα ωράρια της άτυχης γυναίκας, σφίγγουν τον κλοιό των ερευνών στο περιβάλλον της. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας εστιάζουν στο ενδεχόμενο να υπάρχει πρόσωπο – σκιά από το παρελθόν με το οποίο η 69χρονη συνταξιούχος είχε σχέσεις, χωρίς να το γνωρίζουν οι δικοί της άνθρωποι.

Είτε τα κίνητρα του βάρβαρου εγκλήματος ήταν σεξουαλικά είτε όχι, η αγριότητα με την οποία χτυπήθηκε και δολοφονήθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου δείχνει απύθμενο μίσος για το θύμα που δύσκολα θα μπορούσε να εκδηλωθεί από κάποιον εντελώς άγνωστό της. Από τις καταθέσεις που έχουν πάρει οι αστυνομικοί δεν προκύπτει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο η 69χρονη είχε οικονομικές διαφορές, όμως οι αστυνομικοί «σκανάρουν» τους τραπεζικούς λογαριασμούς της σε βάθος πενταετίας πλέον ή και πιο πίσω, προσπαθώντας να εντοπίσουν συναλλαγές της που ίσως κρύβουν το κίνητρο για την άγρια δολοφονία της.

Παρότι οι εκτιμήσεις οδηγούν τις αρχές σε εμπλοκή γνωστού της προσώπου δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να είναι ένας άγνωστος μανιακός που είχε δράσει σε βάθος χρόνου στο παρελθόν. Για τον λόγο αυτό, ξεσκονίζουν τους φακέλους ατόμων που έχουν συλληφθεί, καταδικαστεί και αποφυλακιστεί για βιασμούς, απόπειρες βιασμών και ειδεχθείς ανθρωποκτονίες, όχι μόνο στην περιοχή του Αμαρουσίου αλλά και ευρύτερα στα βόρεια προάστια.

Πάντως οι αστυνομικοί πέφτουν συνεχώς σε «τοίχους» οι οποίοι διατηρούν το σκοτάδι γύρω από την υπόθεση – θρίλερ. Αγκάθι αποτελεί το γεγονός ότι μόνο «ορφανά» αποτυπώματα υπάρχουν στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του σούπερ μάρκετ, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της Αγραφιώτου, και στο τρίτο υπόγειο, όπου εντοπίστηκε το πτώμα της γυναίκας, 34 μέρες μετά την εξαφάνισή της από το Νέο Ηράκλειο.

Η άρση τηλεφωνικού απόρρητου

Σύμφωνα με πληροφορίες τις κρίσιμες ώρες πριν δολοφονηθεί, ύποπτο χαρακτηρίστηκε ένα τηλεφώνημα που είχε δεχθεί από Ρωσία. Στη συνέχεια αποδείχτηκε πως έγινε από φιλικό της πρόσωπο που βρισκόταν σε ταξίδι. Τα υπόλοιπα πρόσωπα που επικοινώνησαν με την Αγραφιώτου έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά κανένα δεν θεωρείται ύποπτο, τουλάχιστον προς το παρόν.


οικονομικός απολογισμός

Φυλαχτό: Ποιά η σημασία του;

Το φυλαχτό έχει μια μακρόχρονη παράδοση.


ονειρο ητανε παολα στιχοι

Τα φυλαχτά τα φορούν οι άνθρωποι για να προστατεύονται από το κακό. Χρειάζεται όμως μια ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα αυτό. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν το φυλακτό μαγικό.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Πιστεύουν δηλααδή ότι δήθεν το φυλακτό έχει κάποιες δυνάμεις ανώτερες εξισώνοντας τα λανθασμένα με την ίδια τη θεότητα. Και σ’ αυτό το κεφάλαιο επικρατεί μεγάλη άγνοια. Οι χριστιανοί μπερδεύουν διάφορες χριστιανικές αντιλήψεις με δοξασίες, δεισιδαιμονίες και θεία αντικείμενα (όπως ζέον, ευχέλαιο κι άλλα) προκειμένου να πετύχουν να αποκτήσουν ένα φυλαχτό, όπως διαβάζουμε στο dogma.gr.


πλαγκτον αε τηλεφωνο

Τα φυλαχτά είναι υφάσματα διαφόρων σχημάτων, τετράγωνα ή τρίγωνα που μέσα τους περιέχουν διάφορα αγιωτικά είδη, λαδάκι κανδήλας, σταυρολούλουδα, κηρομαστίχη από τα εγκαίνια ναού ή από τη λευκή στολή του αρχιερέως που τέλεσε τα εγκαίνια, τεμάχια λειψάνων από άμφια αγίων, ή από τις παντόφλες αγίων που κατά παράδοση ως εκ θαύματος φθείρονται.


οικονομικός απολογισμός

Εκτός των ανωτέρω φυλαχτών τα οποία συνήθως οι χριστιανοί μας προμηθεύονται από τα ιερά μοναστήρια υπάρχουν και άλλα φυλαχτά τα οποία κυκλοφορούν στους μάγους κι ακόμη σε πανηγύρια που είναι φτιαγμένα από διάφορα είδη μαντικής τέχνης, όπως από πτερά και κόκκαλα νυκτερίδας, σκόρδο, ρίγανη, από πουκάμισο φιδιού κ. ά. Αυτά φυσικά τα φυλαχτά είναι επικίνδυνα για όσους τα φορούν και χρειάζεται προσοχή ποιος τα διακινεί και για ποιο σκοπό. Καλύτερο φυλαχτό στο στήθος του πιστού ανθρώπου είναι ο τίμιος Σταυρός.

Υπήρχε δε συνήθεια παλαιότερη ο επιστήθιος σταυρός να είναι κατασκευασμένος με κατάλληλη υποδοχή για την τοποθέτηση μέσα σ’ αυτόν διαφόρων αγίων λειψάνων ως ευλογία. Ο τρόπος όμως αυτός διανομής των ιερών λειψάνων σε διαφόρους ανθρώπους ανευλαβείς οδήγησε την Εκκλησία να σταματήσει νωρίς αυτή την παράδοση από φόβο βεβηλώσεως των οσίων και ιερών και δη των ιερών λειψάνων της πίστεώς μας. Η χάρη του Σταυρού και μόνο του σχήματός του φυγαδεύει τα δαιμόνια και είναι ότι καλύτερο για φυλαχτό.

Ο Γέροντας Παΐσιος ερωτώμενος για τα φυλαχτά έλεγε: «Καλύτερα να δίνετε σταυρουδάκια, όταν σας ζητούν φυλαχτό. Μην κάνετε φυλαχτά, γιατί και οι μάγοι τώρα κάνουν φυλαχτά. Βάζουν απ’ έξω καμμιά εικονίτσα ή σταυρό, αλλά μέσα έχουν διάφορα μαγικά. Βλέπουν οι άνθρωποι την εικόνα ή τον σταυρό και μπερδεύονται. Να, πριν από μέρες μου έφεραν ένα φυλαχτό από έναν Τούρκο Ιμπραήμ, που είχε και σταυρό κεντημένο επάνω. Έχω μάθει και για έναν αθεόφοβο ότι τυλίγει διάφορες εικονίτσες και μέσα βάζει τρίχες, ξυλάκια, καρφίτσες, χάνδρες κ. λπ. Όταν η Εκκλησία τον ήλεγξε, είπε: «είμαι μέντιουμ», γιατί είναι ελεύθερα τα μέντιουμ, και έτσι κάνει ό, τι θέλει. Είπα σε κάποιον που είχε πάθει ζημιά από αυτόν: «Να πας να εξομολογηθείς, γιατί δέχεσαι επιδράσεις δαιμονικές». Πήγε, εξομολογήθηκε. Έρχεται μετά και μου λέει: «Δεν ένιωσα καμμιά διαφορά». «Βρε, μήπως έχεις τίποτε επάνω σου απ’ αυτόν τον πλανεμένο;», τον ρωτάω. «Ναι, λέει, έχω ένα μικρό κουτάκι σαν μικρό Ευαγγέλιο». Το παίρνω, το ανοίγω και βρίσκω μέσα διάφορες εικονίτσες τυλιγμένες. Ξετυλίγω-ξετυλίγω και πιο μέσα είχε κάτι χάντρες, κάτι τρίχες, κάτι σαν ξύλα! Το πήρα και ελευθερώθηκε ο άνθρωπος. Βλέπεις τι τεχνίτης είναι ο διάβολος!»

Και συνέχισε ο Γέροντας λέγοντας: «Φορούν οι καημένοι άνθρωποι κάτι τέτοια φυλαχτά, δήθεν για να βοηθηθούν, και ταλαιπωρούνται. Αυτά πρέπει να τα κάψουν και να παραχώσουν την στάχτη ή να τα πετάξουν στην θάλασσα και να πάνε να εξομολογηθούν. Έτσι μόνον ελευθερώνονται. Είχε έρθει στο Καλύβι ένας νεαρός που είχε πολλά προβλήματα και βασανιζόταν σωματικά και ψυχικά πάνω από τέσσερα χρόνια. Ζούσε αμαρτωλή ζωή και τον τελευταίο καιρό είχε κλεισθεί στο σπίτι του• δεν ήθελε να βλέπει άνθρωπο. Δυο φίλοι του που έρχονταν τακτικά στο Άγιον Όρος, τον έπεισαν μετά από πολλές δυσκολίες να τον πάρουν μαζί τους στο Όρος, με σκοπό να τον φέρουν στο Καλύβι. Στην διαδρομή από την Ουρανούπολη μέχρι την Δάφνη, κάθε φορά που το καράβι έπιανε σε σκάλα μοναστηριού, ο νεαρός σωριαζόταν κάτω. Οι φίλοι του με τους πατέρες που ήταν στο καράβι προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν λέγοντας την ευχή. Με πολλή δυσκολία έφθασαν στο Καλύβι. Ο καημένος μου άνοιξε την καρδιά του, μου μίλησε για την ζωή του. Είδα ότι βασανιζόταν από κάποια δαιμονική επήρεια. Του είπα να πάει να εξομολογηθεί εκεί σε έναν πνευματικό, να κάνει ό, τι του πει, και θα γίνει καλά. Πράγματι πήγε και εξομολογήθηκε. Όταν μπήκαν στο καράβι, για να επιστρέψουν, είπε στους φίλους του ότι ο πνευματικός του είπε να πετάξει στην θάλασσα το φυλαχτό που του είχε δώσει κάποιος γνωστός του και το φορούσε επάνω του, αλλά του ήταν αδύνατο να το κάνει. Όσο κι αν οι φίλοι του τον παρακαλούσαν να σηκωθεί να το πετάξει, εκείνος έμενε σαν άγαλμα. Δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κάθισμα. Τότε τον έπιασαν και με πολύ κόπο τον έβγαλαν έξω στο κατάστρωμα. Με την βοήθεια τους ο νεαρός κατάφερε να βγάλει το φυλαχτό και να το αφήσει να πέσει στην θάλασσα, γιατί δεν είχε την δύναμη να το πετάξει. Αμέσως αισθάνθηκε να ελευθερώνονται τα χέρια του και το ταλαιπωρημένο σώμα του απέκτησε δύναμη. Άρχισε από την χαρά του να χοροπηδά στον διάδρομο γεμάτος ζωντάνια και να δοκιμάζει την δύναμη των χεριών του στα σίδερα και στα τοιχώματα του πλοίου».

Τέλος, τα φυλαχτά από μόνα τους δεν σώζουν, εάν δεν υπάρχει πίστη στο Θεό, συνοδευομένη από τη συμμετοχή στα ιερά μυστήρια της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Τα φυλαχτά είναι μέσα ιερά προς σωτηρίαν, δεν είναι μόδα. Είναι δε και αυτά τα φυλαχτά μεταδοτικά της χάριτος του Θεού.


πλεκτο ματακι με βελονακι

Χανιά: Εξαρθρώθηκε οργάνωση που διακινούσε και εμπορευόταν όπλα και πυρομαχικά (photos)

Στην εξάρθρωση πολυμελούς οργάνωσης, η οποία από το 2007 δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην παράνομη εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία όπλων και πυρομαχικών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.


Μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση, που ολοκληρώθηκε αργά χθες βράδυ, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές των Χανίων - αλλά και στην Κομοτηνή - δεκαοκτώ Ελληνες, ηλικίας 27 έως 59 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί όπλων. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ένας Ειδικός Φρουρός και ένας Αρχιφύλακς που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Κρήτης, καθώς και Ειδικός Φρουρός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και άλλα εικοσιοκτώ άτομα, τα οποία βαρύνονται με συναφείς κατηγορίες.


σκευη πετρας



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με την αστυνομία τα μέλη της οργάνωσης προμηθεύονταν από χώρες του εξωτερικού, διαμέσου εταιρειών ταχυμεταφορών, μη λειτουργικά όπλα ή τμήματα όπλων, και αφού τα τροποποιούσαν μετατρέποντάς τα σε ενεργά, τα διοχέτευαν στην εγχώρια αγορά, σε χαμηλότερη τιμή (πέραν της μισής) της εμπορικής τους αξίας. Ηγετικό ρόλο κατείχε 31χρονος συλληφθείς, ο οποίος λάμβανε τις βασικές αποφάσεις για την οργάνωση, ενώ άλλα μέλη αναλάμβαναν την μετατροπή, διακίνηση και πώληση των όπλων. Ο συλληφθείς Αρχιφύλακας και οι υπόλοιποι δύο Ειδικοί Φρουροί, που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, δεν ταυτοποιούνται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά εμπλέκονται σε επιμέρους πράξεις και προπαρασκευαστικές ενέργειες.


καμενα βουρλα καφε


Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


πλεκτο ματακι με βελονακι
  • 45 πιστόλια
  • 9 πολεμικά τυφέκια
  • 3 χειροβομβίδες
  • 22 καραμπίνες-κυνηγετικά
  • 11 αεροβόλα
  • 22.863 φυσίγγια πιστολιών-περιστρόφων
  • 3.444 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου
  • 65 γεμιστήρες
  • 1.637 κυνηγετικά φυσίγγια
  • 89 εξαρτήματα όπλων
  • 9 μαχαίρια
  • 6 κροτίδες
  • 135 γραμμάρια πυρίτιδα
  • 24 γραμμάρια δυναμίτιδα
  • 3 φυτίλια
  • 30 πυροκροτητές
  • Teizer
  • χειροπέδες
  • σπρέι πιπεριού
  • 93 κάλυκες

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, διαπιστώθηκε η παράλληλη δράση που είχε αναπτύξει ένας από τους συλληφθέντες - μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, τουλάχιστον από τον Ιούνιο 2012 έως τον Σεπτέμβριο 2014, στη διάπραξη εμπρησμών, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και απόπειρας εκβίασης σε βάρος 2 επιχειρηματιών και ενός ιδιώτη του νομού Χανίων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να διακριβωθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας της εγκληματικής οργάνωσης.


Χανιά: Εξαρθρώθηκε από την ΕΛ. ΑΣ. οργάνωση που διακινούσε και εμπορευόταν όπλα (photos)
01
Χανιά: Εξαρθρώθηκε από την ΕΛ. ΑΣ. οργάνωση που διακινούσε και εμπορευόταν όπλα (photos)


























συνταγες χυμων λαχανικων

Πρόσκληση Αρχιεπισκόπου Αμερικής: Κάνετε το καλοκαίρι διακοπές στην Ελλάδα

Για μια ακόμη χρονιά ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος χαιρετίζει την εκστρατεία της Greek News για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού και προσθέτει μέσω της ομογενειακής εφημερίδας και το δικό του μήνυμα προς όλους τους Ελληνοαμερικανούς να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.


συνταγες χυμων λαχανικων

Ο Αρχιεπίσκοπος συγχαίροντας την εφημερίδα για την τουριστική καμπάνια της με σύνθημα «Διακοπές στην Ελλάδα» τονίζει ότι «το σύνθημα και η οδηγία για διακοπές στην Ελλάδα αξίζει να προσεχθούν πάρα πολύ διότι η Ελλάδα όντως προσφέρει τις καλύτερες διακοπές».




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει αλλού ωραιότερο κλίμα; Υπάρχουν ωραιότερος ουρανός και καλύτερη θάλασσα; Υπάρχει άλλος χώρος με πλούσια ιστορία και δυνατότητα συνδέσεως με το παρελθόν χιλιάδων ετών; Με τέτοιου είδους θρησκευτικά μνημεία τα οποία συνδέονται κατ' ευθείαν με την Ορθοδοξία, αλλά και των αρχαίων προγόνων μας; Που αλλού θα βρείτε αυτά τα πράγματα; Πηγαίνετε και να είστε σίγουροι πως θα τα χαρείτε».


κοντι μοντε κριστος φιλμ

χρηστος ντινου

Ο κ. Δημήτριος κάνει αναφορά και στην κατασκήνωση της Αρχιεπισκοπής στην Ελλάδα: «Θα ήθελα επίσης να ξέρετε ότι επί 40 χρόνια τώρα η Αρχιεπισκοπή μας έχει μία μόνιμη υπέροχη κατασκήνωση, το Ιονικό Χωριό, πολύ κοντά στην Αρχαία Ολυμπία, ένα χώρο με τεράστια ιστορία και τόπο γεννήσεως των Ολυμπιακών Αγώνων. Εκεί υπάρχει θερινή κατασκήνωση για τα παιδιά των κοινοτήτων μας. Ήδη φέτος ο αριθμός όσων μπορούμε να πάρουμε έχει συμπληρωθεί και μάλιστα ελάχιστες ώρες μετά την έναρξη της λήψης των εγγραφών.

«Όταν υπάρχει τέτοια διάθεση για κατασκήνωση στην Ελλάδα» καταλήγει, «γιατί όχι για διακοπές στην Ελλάδα;»


τοιχογραφια σημασια

Αήθης επίθεση στον Παυλόπουλο από τον αντιπρόεδρο του τουρκοκόμματος DEB στην Θράκη

Το «βαθύ κράτος» της Τουρκίας έχει διεισδύσει πλέον για τα καλά στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, προβαίνοντας, διά των εκπροσώπων του σε άκρως προσβλητικές τοποθετήσεις ακόμη και σε βάρος του ανώτατου πολιτειακού παράγοντα της χώρας, του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο αντιπρόεδρος του Τουρκοκόμματος DEB στην Θράκη Οζάν Αχμέτογλου δεν διστάζει να τα βάλει με τον Προκόπη Παυλόπουλο.


χονδρογιάννη μετόκη αρετή



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Με άρθρο του στη εφημερίδα «Γκιουντέμ» ο κ. Αχμέτογλου ο οποίος, σύμφωνα με τον «ΕΤ», απολαμβάνει της προστασίας και της ασυλίας του Τουρκικού προξενείου και διάγει μια άνετη ζωή στη Θράκη, θεωρεί ότι βιώνει «μια άκρως περίεργη περίοδο που», όπως λέει, «θυμίζει στην “τουρκική” μειονότητα της Δυτικής Θράκης το παρελθόν».


τοιχογραφια σημασια

καθήκοντα διευθυντών δημοτικών σχολείων

Η ελληνική πλευρά, άραγε, θα απαντήσει; Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών θα εξακολουθήσει να «ποιεί την νήσσαν» και να μην αντιδράει απέναντι σε αυτή την εξόφθαλμη τουρκική προκλητικότητα;

Περιμένουμε απάντηση...


μουσεια παιδικα αθηνα

Τραγωδία στη Λιβαδειά: 17χρονη κοπέλα δεν γύρισε ποτέ από τη θάλασσα

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια και ο ευρύτερος κύκλος μιας 17χρονης κοπέλας, η οποία είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα αλλά δεν επέστρεψε στο σπίτι της.


ευκολο χριστουγεννιατικο δειπνο

Η άτυχη 17χρονη επέβαινε σε ένα Ι. Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν χθες (05/06) το βράδυ, στον επαρχιακό δρόμο Αγίας Άννας - Θίσβης.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ξαφνικά, ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο και βγήκε εκτός δρόμου, προσέκρουσε σε ένα δέντρο και σε πέτρες που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου.


μουσεια παιδικα αθηνα

πιστοποίηση επαγγελματικών περιγραμμάτων

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η 17χρονη ενώ ο οδηγός κι ένας 23χρονος συνεπιβάτης τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι τρεις νέοι είχαν πάει το απόγευμα σε κοντινή παραλία για μπάνιο, απ' όπου και επέστρεφαν στα σπίτια τους.

Ο 25χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς διεξάγει έρευνα για να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.


εκδοση δημοσιογραφικης ταυτοτητας

Κόρινθος: Βουτιά στο κενό για 43χρονη από την γέφυρα του Ισθμού

Πηδώντας από τη γέφυρα του Ισθμού στην Κόρινθο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της μια γυναίκα το νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (6/6/2016).


μεγαλη καταναλωση ζαχαρης

Όπως αναφέρει το loutrakiblog.gr, γύρω στις 12:45, μια γυναίκα ηλικίας 43 χρόνων πήδηξε από τη γέφυρα του Ισθμού...




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Μάλιστα, ένα πλοίο που περνούσε εκείνη τη στιγμή, χρειάστηκε να καθυστερήσει την έλευσή του από τη διώρυγα για πάνω από μία ώρα, προκειμένου οι άνδρες του Λιμενικού να καταφέρουν να περισυλλέξουν τη σορό της 43άχρονης.


το καρβουνακι γκαζι

Η 43άχρονη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


εκδοση δημοσιογραφικης ταυτοτητας

Η γυναίκα φέρεται να είναι από την Αθήνα και είχε δηλώσει την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον.


Κόρινθος: Βουτιά στο κενό για 43χρονη από την γέφυρα του Ισθμού
01
Κόρινθος: Βουτιά στο κενό για 43χρονη από την γέφυρα του Ισθμού








wow head of nefarian

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες που την θέλουν εκτός Alpha

Στις φήμες που την θέλουν εκτός Alpha μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίες με τον σταθμό, απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.


ερυθρός σταυρός (μπενάκειο) ερυθρού σταυρού 1 αθηνα

οαεε γενικη διευθυνση ασφαλιστικων υπηρεσιων

Η παρουσιάστρια ήταν πολύ φειδωλή στις δηλώσεις λέγοντας πω κάθε εμπόδιο είναι για καλό...


wow head of nefarian



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr


brooks παπουτσια αθηνα

Δύσκολες ώρες για την Πωλίνα – Κανένα ίχνος από το γιο της

Ο 21χρονος Απόστολος αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου


Ώρες αγωνίας για την τραγουδίστρια Πωλίνα, η οποία ψάχνει τον μονάκριβο γιο της εδώ και 3 ημέρες!


brooks παπουτσια αθηνα

αναζητηση συσκευης κινητου

καφεμαντεια φεγγαρι



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ο 21χρονος Απόστολος, ο οποίος σπουδάζει στην Γλασκώβη ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα την προηγούμενη Κυριακή, όμως δεν ήρθε με την προγραμματισμένη πτήση, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα την Πωλίνα.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν στο αεροδρόμιο, στις 20.30 της Κυριακής ώστε να τον υποδεχθεί, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Η ίδια έχει να επικοινωνήσει μαζί του εδώ και τέσσερις ημέρες, καθώς η τελευταία τους επικοινωνία έγινε το βράδυ του Σαββάτου όταν εκείνος την ενημέρωσε πως θα ερχόταν την επόμενη μέρα στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τραγουδίστρια επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρία, όμως οι εκπρόσωποι της δεν μπόρεσαν να δώσουν κάποιο στοιχείο, καθώς ο νεαρός είναι ενήλικος και τηρείται απόρρητο. Παράλληλα, η ίδια προσπάθησε να τον καλέσει και στο κινητό του, το οποίο όμως παραμένει κλειστό.

Η τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στον 21χρονο και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει «Ο γιος μου έκοψε νωρίς τον ομφάλιο λώρο, στα 15. Δεν άντεχε την καταπίεσή μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον γιο μου, ο οποίος αποφάσισε μόνος του να πάρει την ζωή του στα χέρια του. Μας είπε μια μέρα εγώ θα φύγω θα πάω να σπουδάσω στην Αγγλία με 200 ευρώ στην τσέπη!»

Να σημειωθεί ότι από τις Ελληνικές Αρχές ενημερώθηκε μέσω του γραφείου της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ενημερώθηκε το τμήμα της Interpol που ανέλαβε και τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Με πληροφορίες από Star


Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

οικονομοπουλος χτυπα

Καιρός: Ολονύχτιο θρίλερ για τον απεγκλωβισμό οδηγών στην Κορίνθου - Πατρών!

Καιρός - Ειδήσεις: Φονική κακοκαιρία «σαρώνει» την Ελλάδα - Ολονύχτιο θρίλερ για τον απεγκλωβισμό των οδηγών και των επιβατών από τα οχήματα που έχουν «κολλήσει» στην Πατρών - Κορίνθου. Κομμένη στα δύο η χώρα – Κλειστή η Εθνική Οδός Πατρών – Κορίνθου - Οχήματα της Πυροσβεστικής απεγκλωβίζουν όλο το βράδυ οδηγούς και επιβάτες που βρίσκονται ακινητοποιημένοι από τα Καλάβρυτα έως το Αίγιο.


Ατελείωτη ταλαιπωρία υφίστανται εκατοντάδες οδηγοί που παραμένουν επί ώρες εγκλωβισμένοι στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος του Αιγίου, καθώς πολλά αυτοκίνητα που κινούνταν στην περιοχή δεν είχαν αλυσίδες και ακινητοποιήθηκαν, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν τεράστιες ουρές.


μπαταριες συναγερμων αυτοκινητων

μακαρονια με γιαουρτι και μαγιονεζα



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ενισχύθηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που επιχειρούν στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας, φθάνοντας τους 55 πυροσβέστες με 26 οχήματα.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της επέλασης του φονικού χιονιά


οικονομοπουλος χτυπα

Οι πυροσβέστες καλούν τους εγκλωβισμένους επιβάτες, είτε να επιβιβαστούν σε οχήματα της υπηρεσία, είτε με τη συνδρομή εκχιονιστικών να τους ακολουθήσουν προς ασφαλή σημεία.

Δίνουν προτεραιότητα σε παιδιά και γυναίκες που θα μεταφερθούν σε ασφαλή σημεία.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός και άλλων οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου, η τροχαία ανακόπτει την πορεία όσων κινούνται απο την Πάτρα με κατεύθυνση την Αθήνα στα διόδια του Ρίου, και αντίστοιχα, όσους κατευθύνονται προς την Πάτρα στα διόδια του Κιάτου.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το χιονιά που σαρώνει τη χώρα


cosmopolitan agency osaka japan

Το Κυπριακό σε συνάντηση Χριστοδουλίδη με αξιωματούχους του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε την Τετάρτη με τη Σύμβουλο εξωτερικής πολιτικής για θέματα Ευρώπης του Αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν, Anna Makanju, και τον Διευθυντή του τμήματος Ελλάδας - Τουρκίας – Κύπρου του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, Mark Schapiro.


τρεις καλογεροι κρητικοι αλκινοος

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα αποτελέσματα της συνάντησης των ηγετών, που είχε λάβει χώρα νωρίτερα την ίδια μέρα στη Λευκωσία και το πώς θα πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία.
Ο Εκπρόσωπος ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις επαφές του στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και συζήτησαν και το ζήτημα της οικονομικής πτυχής της λύσης.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.com. cy



η παολα στην κω
cosmopolitan agency osaka japan

ελλαδα τουρκια ποδοσφαιρο προιστορια

Κλήρωση Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί που «κερδίζουν» τα 700.000 ευρώ

Τουλάχιστον 700.000 θα μοιράσει το Τζόκερ στην αποψινή (9/6/2016) κλήρωση.


Τα συστήματα που προτείνουν οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων και αυξάνουν τις πιθανότητες να είστε εσείς αυτός που θα κερδίσει τα 700.000 ευρώ.


καταστηματα με παπουτσια



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Κωδικός 45: Επιλεγμένοι Αριθμοί 7, Στήλες 5, Κόστος 2,50 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%


φονσου θεατρο

Κωδικός 35: Επιλεγμένοι Αριθμοί 8, Στήλες 6, Κόστος 3,00 ευρώ. Πιθανότητες: 10,7%


ελλαδα τουρκια ποδοσφαιρο προιστορια

Κωδικός 34: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 9, Κόστος 4,50 ευρώ. Πιθανότητες: 7,1%

Κωδικός 25: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 30, Κόστος 15,00 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

Κωδικός 24: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 14, Κόστος 7,00 ευρώ. Πιθανότητες: 5,55%

Κωδικός 23: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 51, Κόστος 25,50 ευρώ. Πιθανότητες: 20,24%

Κωδικός 15: Επιλεγμένοι Αριθμοί 11, Στήλες 22, Κόστος 11,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,76%

Κωδικός 14: Επιλεγμένοι Αριθμοί 12, Στήλες 38, Κόστος 19,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,8%

Κωδικός 13: Επιλεγμένοι Αριθμοί 13, Στήλες 54, Κόστος 27,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,2%

Κωδικός 12: Επιλεγμένοι Αριθμοί 15, Στήλες 118, Κόστος 59,00 ευρώ. Πιθανότητες: 3,93%

Mε βάση τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα είναι τα 45 και 25, με πιθανότητες 23,8%.

Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί τις στατιστικές αναλύσεις που ακολουθούν τους αριθμούς πεντάδας και τους αριθμούς Τζόκερ που εμφανίζονται συχνότερα σε πλήθος 1930 κληρώσεων ή με άλλα λόγια τους αριθμούς που εμφανίζονται συχνότερα από τις 16/11/1997 έως και τις 5/6/2016 όπως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάθεση δελτίων γίνεται δεκτή έως και μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού.



χριστινα καρμανιολα

Ηράκλειο: 7 καταδίκες και 1 αθώωση για το παράνομο φορτίο των 34.000.000 πακέτων τσιγάρων

Σε κάθειρξη 8 χρονών για λαθρεμπορία, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, καταδικάσθηκαν σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης τα 6 μέλη Ουκρανικής καταγωγής, του πληρώματος πλοίου με παράνομο φορτίο περίπου 34 εκατομμυρίων λαθραίων πακέτων τσιγάρων, που είχαν βρεθεί το Μάρτιο του 2015 στην περιοχή των Καλών Λιμένων.


Επίσης το Δικαστήριο καταδίκασε σε 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή για απλή συνέργεια στη λαθρεμπορία ένα Κρητικό ηλικίας 27 χρονών, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος Κρητικός ηλικίας 36 χρονών αθωώθηκε .


ποιο νομισμα ειναι Í

μια αδερφη σκετοσ μπελασ περιληψη



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Το φορτηγό πλοίο στις 16 Μαρτίου 2015 είχε εντοπισθεί στη θαλάσσια περιοχή των Καλών Λιμένων και στο πλαίσιο της επιχείρησης του Λιμενικού είχαν κατασχεθεί 34 εκατομμύρια πακέτα τσιγάρων, ενώ υπολογίζεται ότι το Δημόσιο ζημιώθηκε με πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ.



χριστινα καρμανιολα