Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

φωτο με πρωινο ξυπνημα

24 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


φωτο με πρωινο ξυπνημα

Σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου γιορτάζουν οι: Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Τάκης, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα, ενώ επίσης εορτάζεται και η Γέννηση του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


(Πηγή: Eortologio.gr)


επανασυνδεση σχεσησ ψυχολογια


αρχειο ερτ αιγαιο νυν και αει

ελτα courier θεσσαλονικη ιωνος δραγουμη

Άρχισε η τουρκική προπαγάνδα: Προκλητικό βίντεο παρουσιάζει την Κύπρο τουρκική

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να ολοκληρωθούν οι εκλογές στην Τουρκία και η… μονταζιέρα της προπαγάνδας έπιασε και πάλι δουλειά.


προμηθεας βιβλιοπωλειο κορυδαλλος

Σε άκρως επικίνδυνα μονοπάτια οι ελληνοτουρκικές σχέσεις – Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο… τουρκική μονταζιέρα


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις συνεχίζουν να βαδίζουν σε άκρως επικίνδυνα μονοπάτια, με την Άγκυρα να κλιμακώνει το σκηνικό της έντασης με φόντο το Αιγαίο και την Κύπρο.


μέιν κουν αγορα

Το Newsbomb.gr, με απόλυτη συνέπεια και μέσω αλλεπάλληλων δημοσιευμάτων και εκτενών ρεπορτάζ, έχει προειδοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό για το άσχημο παιχνίδι των Τούρκων, ενώ έχουμε τονίσει πως ο «σουλτάνος» δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική.


ελτα courier θεσσαλονικη ιωνος δραγουμη

Η ελληνική κυβέρνηση συστήνει ψυχραιμία και νηφαλιότητα απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, επισημαίνοντας ότι «το δίκιο είναι με το μέρος μας», ωστόσο, την άποψή της δεν φαίνεται να συμμερίζεται σε καμία περίπτωση η Άγκυρα.

Το πλέον επικίνδυνο στη νέα αυτή ιδιόμορφη περίοδο, στην οποία έχουν μπει για τα καλά πλέον οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, είναι ο ρόλος των τουρκικών ΜΜΕ, τα οποία μοιάζουν να λειτουργούν ως πειθήνια όργανα του καθεστώτος Ερντογάν.

Η μηχανή προπαγάνδας και ψυχολογικών επιχειρήσεων της Τουρκίας τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή αμέσως μετά τις τουρκικές εκλογές.

Σε ένα άκρως προκλητικό βίντεο, οι Τούρκοι διαφημίζουν το ελικοπτεροφόρο Anadolu.

Στο τέλος του βίντεο θα δείτε ότι η Κύπρος είναι βαμμένη κόκκινη! Δηλαδή, όλη τουρκική.

Θυμίζουμε ότι προεκλογικά, ο «γκρίζος λύκος» Ντεβλέτ Μπαχτσελί είχε παρουσιάσει χάρτη της Τουρκίας που επίσης έδειχνε την Κύπρο όλη τουρκική.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



Είναι προφανές ότι η Τουρκία και το «σουλτανάτο» του Ερντογάν δεν πρόκειται να αλλάξουν. Ο Τούρκος πρόεδρος υιοθετεί το δόγμα του «ψευτοτσαμπουκά», αναζωπυρώνει το νεο – οθωμανικό μεγαλοϊδεατισμό και οραματίζεται να γίνει ένας… μοντέρνος ισλαμιστής Σουλτάνος.

Η ελληνική πλευρά οφείλει και πρέπει πλέον να είναι πανέτοιμη για το οτιδήποτε.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Στο έλεος της «Νεφέλης» η Ελλάδα - Ακραία φαινόμενα με καταιγίδες και χαλάζι (pics)


παιδικα χρονια στα αγγλικα

Κρήτη: Παραλίγο τραγωδία με παιδιά που έπαιζαν σε πάρκο - Οι εικόνες που προκάλεσαν τρόμο

Δεύτερο περιστατικό μέσα σε ένα μήνα στην Κρήτη με δέντρο να πέφτει μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών.


Την τύχη με το μέρος τους είχαν το πρωί της Τρίτης (26/06/2018) μικρά παιδιά που έπαιζαν ανέμελα σε πάρκο στην Αλικαρνασσό της Κρήτης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ξαφνικά ένα τεράστιο κομμάτι δέντρου έσπασε και «προσγειώθηκε» στο πάρκο.


μαρια λεβεντη ψυχιατρος

Το περιστατικό σημειώθηκε στο πάρκο του Αγίου Φανουρίου, επί της οδού Δωδεκανήσων.


παιδικα χρονια στα αγγλικα

ιταλικες φρασεις για ταξιδια

Διαβάστε περισσότερα στο neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο πολίτης που αποκάλεσε «προδότη» τον Τσίπρα στο Λονδίνο

Δραματικές εξελίξεις στα Σκόπια: Ο Ιβάνοφ δεν υπέγραψε τη συμφωνία για το «Βόρεια Μακεδονία»

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Προσοχή! Πού θα «χτυπήσουν» ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι σε λίγες ώρες


Κρήτη: Παραλίγο τραγωδία με παιδιά που έπαιζαν σε πάρκο
01
Κρήτη: Παραλίγο τραγωδία με παιδιά που έπαιζαν σε πάρκο








tommy hilfiger παπουτσια γυναικεια 2015

Θρίλερ με αγνοούμενο ψαρά στο Ρέθυμνο

Με τη συμμετοχή σωστικών συνεργείων, εθελοντών διασωστών και πληρωμάτων του Λιμενικού καθώς και του ομίλου φουσκωτών σκαφών, συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού 68χρονου ερασιτέχνη ψαρά ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης (26/6) σε θαλάσσια περιοχή βόρεια του Ηρακλείου.


Μετά από ώρες, ο γιος του σύμφωνα με ενημέρωση του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενημέρωσε ότι ο πατέρας του δεν έχει δώσει σημεία ζωής οπότε και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα.


tommy hilfiger παπουτσια γυναικεια 2015

καμβαδες πινακες



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι έρευνες γίνονται τόσο σε παράκτιες περιοχές δεδομένου ότι έχουν εντοπιστεί προσωπικά του αντικείμενα στη βραχώδη περιοχή καθώς και ρούχα που του ανήκουν, όσο και στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.


γυαλινο ταπερ στην καταψυξη

σχαρες παπιων

Αμαλιάδα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε αδυναμία σε… αγροτικά

Σπείρα που έκλεβε αγροτικά φορτηγά από περιοχές της Ηλείας και της Αχαΐας, εξάρθρωσε η Αστυνομία, συλλαμβάνοντας πέντε άνδρες, ηλικίας από 18 έως 32 ετών.


δεξιωση με θεα ακροπολη

Επίσης, οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ταυτοποίησαν τα στοιχεία 10 ανδρών, ηλικίας από 20 έως 33 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι μέλη της ίδιας σπείρας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανδρών, ηλικίας από 17 έως και 29 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.


ταινιες με τον jason statham



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας, τα μέλη της σπείρας διέπρατταν τις κλοπές των αγροτικών φορτηγών, έπειτα από «παραγγελίες» που έπαιρναν από κλεπταποδόχους, οι οποίοι τους ζητούσαν, έναντι χρηματικής αμοιβής, συγκεκριμένους τύπους και μάρκες οχημάτων.


σχαρες παπιων

Στη συνέχεια, οι δράστες οδηγούσαν τα κλεμμένα φορτηγά σε αυτοσχέδια συνεργεία, όπου είτε τα αποσυναρμολογούσαν, τα έβαφαν σε διαφορετικό χρώμα και τα πουλούσαν ως ανταλλακτικά, είτε τα πουλούσαν ολόκληρα.

Μάλιστα, σε μια από τις περιπτώσεις, οι δράστες αφού έκλεψαν φορτηγό στη Γαστούνη, πήγαν σε κοσμηματοπωλείο στην ίδια περιοχή, έσπασαν την πρόσοψη του καταστήματος με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας και κρατούνται προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή Αμαλιάδας.


Αμαλιάδα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε αδυναμία σε… αγροτικά
01
Αμαλιάδα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε αδυναμία σε… αγροτικά











δισκοπλακεσ χαρακτεσ η τρυπητεσ

Βάσεις 2018: Τεράστια πτώση μετά την «πανωλεθρία» - Οι πρώτες εκτιμήσεις ανά πεδίο

Βάσεις 2018: Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων - Σήμερα, Παρασκευή (29/06/2018), μετά τη 1:00 το μεσημέρι, ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2018 σε Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια.


Όπως είχε αναφέρει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπαιδευτικός αναλυτής, Χρήστος Κάτσικας, φέτος «υπάρχει ένα νέο τοπίο στις Πανελλαδικές Εξετάσεις που δεν έχει σημαντικά στοιχεία σύγκρισης με το περσινό. Και ως γνωστόν οι εκτιμήσεις για την κίνηση των βάσεων βασίζονται ουσιαστικά στη σύγκριση των δεδομένων της φετινής σχολικής χρονιάς με την περσινή και μερικές φορές και με την προπέρσινη».


το τηλεφωνημα που παγωσε τον τσιπρα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αποτελέσματα πανελληνίων 2018: Αναρτήθηκαν στο results. it. minedu. gov.gr - Δείτε ΕΔΩ τους βαθμούς


δισκοπλακεσ χαρακτεσ η τρυπητεσ

σεξουαλικη ανορεξια

Όπως εξηγεί ο κ. Κάτσικας παρουσιάζοντας τα φετινά δεδομένα:

«Ο αριθμός των εισακτέων αυξήθηκε φέτος κατά 3.966 θέσεις. Ωστόσο, στην πραγματικότητα η αύξηση για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων είναι περίπου 2.000 θέσεις, καθώς οι 1.866 αποτελούν το επιπλέον ποσοστό που δίνεται στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ. Σαφώς ακόμη και αυτή η αύξηση θέσεων εισακτέων δεν είναι μικρή ωστόσο δεν αφορά τις σχολές υψηλής ζήτησης, π. χ. τις Ιατρικές στις οποίες τελικά έχουμε μία μικρή μείωση των εισακτέων από το Γενικό Λύκειο.

Πέρυσι, οι υποψήφιοι είχαν δικαίωμα να δηλώσουν σχολές επιλέγοντας δύο από τα πέντε διαθέσιμα επιστημονικά πεδία. Φέτος τα επιστημονικά πεδία περιορίστηκαν σε τέσσερα αφού οι Παιδαγωγικές σχολές δεν αποτελούν πλέον ξεχωριστό πεδίο αλλά μπορούν να δηλωθούν από όλους/όλες τους υποψηφίους όλων των πεδίων. Οι περυσινοί ενδιαφερόμενοι ήταν λίγοι και οι βάσεις των Παιδαγωγικών Σχολών ήταν χαμηλές. Φέτος οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλαπλάσιοι και ο ανταγωνισμός πολύ μεγαλύτερος. Πόσοι όμως θα ενδιαφερθούν και με τι βαθμολογίες; Θα τις δηλώσουν υποψήφιοι με υψηλές βαθμολογίες ή μόνο με μέτριες και κάτω; Μηχανογραφικά δελτία δεν έχουν ακόμα συμπληρωθεί, άρα κανείς δεν ξέρει τις προτιμήσεις των υποψηφίων» αναφέρει ο κ. Κάτσικας.

panellinies vaseis2

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2018

«Παράλληλα ΤΕΙ στην Αθήνα πλέον δεν υπάρχουν. Έχουν συγχωνευτεί σε ένα μεγάλο ίδρυμα το οποίο έγινε πανεπιστημιακό. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής που προέκυψε από τη συγχώνευση των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά. Μέχρι πέρσι πολλοί υποψήφιοι από την Αττική προσπερνούσαν τα ΤΕΙ και σημείωναν στο μηχανογραφικό τους Πανεπιστημιακές σχολές της Αθήνας και αμέσως μετά τις αντίστοιχες άλλων πόλεων. Θα επαναληφθεί αυτή η κίνηση φέτος που αντί για ΤΕΙ στην Αθήνα έχουμε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής;

Επίσης, φέτος δόθηκε η δυνατότητα μετεγγραφής και σε αδέλφια που σπουδάζουν σε διαφορετική πόλη και αυτό σημαίνει ότι ένας διαφορετικός από πέρσι αριθμός υποψηφίων αναμένεται να δηλώσουν σχολές επαρχίας (τακτική τού «στρίβειν διά του αρραβώνος). Πόσοι θα είναι αυτοί, με τι βαθμολογίες και πώς θα επηρεάσουν τις σχολές της επαρχίας που θα επιλέξουν κανείς δεν μπορεί να ξέρει.

Είτε πέσουν οι βάσεις είτε ανέβουν φέτος, κίνηση που έχει σαν βασικούς ρυθμιστές - τροχονόμους τόσο τα παραπάνω δεδομένα-ζητούμενα όσο και, βεβαίως τις φετινές επιδόσεις των υποψηφίων (άγνωστες) σε σχέση με τις περσινές, οι θέσεις θα καλυφθούν. Άρα το πώς θα κινηθούν οι βάσεις ανταποκρίνεται περισσότερο σε μια φαντασιακή ανάγκη των υποψηφίων και των οικογενειών τους».

Βάσεις 2018: Οι εκτιμήσεις

Αισθητή πτώση στο 2ο και 4ο επιστημονικό πεδίο

Στο πλαίσιο αυτό, όπως δήλωσε ο κ. Κάτσικας, «μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά κυρίως για το 2ο Επιστημονικών Πεδίο (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) και για το 4ο Επιστημονικό Πεδίο (Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής), καθώς και για τα Παιδαγωγικά Τμήματα που κατανέμονται σε όλα τα Πεδία. Στο 2ο και 4ο Επιστημονικό Πεδίο είναι ξεκάθαρο ότι θα έχουμε πτώση των βάσεων εισαγωγής στα περισσότερα τμήματα. Σε αυτά που η κίνηση των βάσεων εισαγωγής αναμένεται να είναι αντίστροφη (άνοδος) είναι στα Παιδαγωγικά Τμήματα των δυο Πεδίων».

Μικρές αλλαγές στο 1ο και στο 3ο επιστημονικό πεδίο

Για το 1ο Επιστημονικό Πεδίο (Ανθρωπιστικές, Κοινωνικές και Νομικές Επιστήμες) και για το 3ο Επιστημονικό Πεδίο η κίνηση των βάσεων εισαγωγής είναι, σύμφωνα με τον κ. Κάτσικα, θολή.

«Στο 1ο Επιστημονικό Πεδίο αναμένουμε μικρές αυξομειώσεις των βάσεων εισαγωγής με βασική τάση την πτώση ενώ στο 3ο Επιστημονικό Πεδίο οι Ιατρικές Σχολές δεν φαίνεται ότι μπορούν να υποχωρήσουν αισθητά από τα περσινά επίπεδα των βάσεών τους».


μανδραγορας καλλιεργεια

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Συγκλόνισαν η μάνα και η αδερφή του Κατσίφα (vid)
EUROKINISSI


«Ο Κωνσταντίνος μου αναστήθηκε σήμερα» - «Δώσαμε απάντηση στους προδότες. Ο αδερφός μου θυσιάστηκε για την πατρίδα»


πονοι στις κλειδωσεις των γονατων

Στο συλλαλητήριο ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών βρέθηκε και η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος δολοφονήθηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου μετά από συμπλοκή με Αλβανούς κομάντο.


μανδραγορας καλλιεργεια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η Ερμιόνη Κατσίφα, κρατώντας μια ελληνική σημαία με τη φωτογραφία του αδελφού της, ανέβηκε στο βήμα και απηύθυνε το δικό της μήνυμα στους χιλιάδες ανθρώπους που είχαν πλημμυρίσει την πλατεία Συντάγματος.

«Πάσα γη τάφος για τους ήρωες», είπε η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, αναφερόμενη σε όσους έφυγαν από τη ζωή, μαχόμενοι για την πατρίδα και ιδιαίτερα στον αδελφό της.


πανεπιστήμιο λευκωσίας νομικη εξ αποστασεως

«Η παρουσία σας εδώ, η παρουσία όλων μας σήμερα είναι η απάντηση στους προδότες. Δεν χρειάζονται λόγια, η παρουσία μας μιλάει σε όλο τον κόσμο. Ο Κωνσταντίνος θυσιάστηκε για τη Μακεδονία, θυσιάστηκε για τη Βόρεια Ήπειρο, για όλους τους Έλληνες», είπε.

Σπαρακτικό ήταν και το μήνυμα που έστειλε από τους Βουλιαράτες η μητέρα του Κωνσταντίνου, δηλώνοντας πως «σήμερα ο Κωναταντίνος αναστήθηκε» προσθέτοντας πως και ο γιος ήταν σήμερα στην Αθήνα και κρατούσε ψηλά την ελληνική σημαία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ στο 13.19:



4687800.jpg
01
EUROKINISSI














Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

γιάννης γλύκας δικηγόρος

Μυστήριο με το κινητό του 23χρονου φαντάρου - Ενεργοποιήθηκε 3 μέρες μετά την εξαφάνιση

«Είχε θέματα με δόκιμους. Με κάποιους είχε τσακωθεί. Για ποιους λόγους δεν ξέρω. Ίσως για καψόνι;», αναφέρει ο κολλητός φίλος του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με το «Νήσος Ρόδος».


γιάννης γλύκας δικηγόρος

Μαρτυρία – σοκ: «Αντιμετώπιζε θέματα μέσα στο στρατόπεδο με δόκιμους»


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Όταν ήρθε στη Χαλκίδα με άδεια, μου είχε πει: ‘Δεν είμαι πολύ καλά΄. Του είπα να πάρει αναβολή και να μην πιέζεται», δηλώνει ο φίλος του 23χρονου φαντάρου, Βαλάντης Ρόδης στο STAR.

Δεν αποκλείει μάλιστα, η άκρη του νήματος για την εξαφάνιση του κολλητού του να βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο της Χίου, όπου υπηρετούσε ο 23χρονος Τάκης.


εφημεριδα κυπριακη δημοκρατια

βεατρικη μαστορα

Όλες οι μαρτυρίες από το κοντινό του περιβάλλον κάνουν λόγο για έναν φοβισμένο Τακη, ο οποίος δεν μπορούσε να ζήσει άλλο μέσα στο στρατόπεδο, καθώς με κάποιους είχε τσακωθεί. Γι’ αυτό άλλωστε και ζήτησε να πάρει αναβολή, ώστε να επιστρέψει στην ασφάλεια των γονιών του και των φίλων του.

Μυστήριο με το κινητό του

Ο κολλητός του φίλος Βαλάντης Ρόδης αποκάλυψε επίσης ότι το κινητό τηλέφωνο του 23χρονου ενεργοποιήθηκε το Σάββατο για κάποιες ώρες και μετά έκλεισε και πάλι. «Τον πήρε η μάνα μου κατά τις 8.30 – 9.00. Το κινητό του χτύπησε 3 φορές και μετά απενεργοποιήθηκε» είπε και συνέχισε, «υπάρχουν πιθανότητες να είναι ζωντανός, να ήθελε να κρυφτεί από μόνος του. Να πάει κάπου να μην τον κυνηγάνε, μέχρι να δώσει κάποιο σημείο ζωής».

«Μου την έχουν φυλαγμένη»

Ο πατέρας του νεαρού αλλά και η κοπέλα του, η οποία ήταν το τελευταίο άτομο που επικοινώνησε μαζί του αποκαλύπτουν τα όσα τους είχε πει ο 23χρονος Τάκης Κολλιαδέλης λίγο πριν εξανανιστεί.

«'Ή μου την έχουν φυλαγμένη στο Λιμάνι ή στον Πειραιά''. Πίστευε πως κάποιος ήθελε να του κάνει κακό. Είχε την αίσθηση πως τον παρακολουθούσαν», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Κολλιαδέλης.

Το τελευταίο διάστημα ο 23χρονος φαντάρος είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα αλλά και στην κοπέλα του το φόβο που ένιωθε.

«Μου είπε ότι φοβόταν και ότι θα τα λέγαμε όταν έρθει κάτω». Επέστρεφε στον Πειραιά από τη Χίο όπου υπηρετούσε και είχε ζητήσει αναβολή λόγω υπερβολικού στρες όπως αποκάλυψε ο πατέρας. Τα ίχνη του χάθηκαν μέσα στο πλοίο.

«Έπνεαν ισχυροί άνεμοι αλλά κάτι έχει συμβεί, δεν υπάρχει περίπτωση ...Ας βρεθεί το παιδί», πρόσθεσε ο πατέρας.

stratiotis

Τελευταία φορά που τον είδε ο φίλος του που ήταν μαζί ήταν στο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Πέμπτης στις 1:30. Λίγη ώρα αργότερα στις 2:15 έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του. Της έγραφε «σε λίγο θα πέσω για ύπνο». Το τελευταίο σήμα του κινητού του εξέπεμψε μετά από ένα τέταρτο, ανοιχτά της Τήνου και από τότε σιγή.

«Το τελευταίο στίγμα του κινητού είναι 2:30 η ώρα, 11χλμ βόρεια της Τήνου, είχε 6 μποφόρ, τα μποφόρ μπορεί να βοηθάνε προς τα που πήγε, αν έχει πέσει στη θάλασσα», υποστήριξε η κοπέλα του αγνοούμενου φαντάρου.

Τα αναπάντητα ερωτήματα και τα σενάρια

Τα σενάρια πολλά. Έπεσε στη θάλασσα; Τον έριξαν; Κρύβεται κάπου; Ποιος και γιατί να ήθελαν να κάνουν κακό στον 23χρονο φαντάρο;

Η οικογένειά του είναι πεπεισμένη ότι κάτι έχει συμβεί στο παιδί πάνω στο πλοίο και κάνει έκκληση όποιος είδε κάτι να βοηθήσει.

«Έχουμε τρελαθεί όλοι. Δεν είναι δυνατόν 860 άτομα να μην έχει δει κάποιος κάτι μέσα στο πλοίο», είπε η θεία του.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη, φίλο και συνάδελφο του αγνοούμενου, ο Τάκης εθεάθη για τελευταία φορά στο κατάστρωμα του πλοίου στη μία και μισή με δύο τα ξημερώματα.

Κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr στο πλοίο βρέθηκαν το σακ βουαγιάζ του με τα προσωπικά του αντικείμενα και το sleeping bag που είχε στρώσει για να κοιμηθεί στο εσωτερικό του πλοίου. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν τα δυο κινητά του τηλέφωνα, η ταυτότητα και η κάρτα τραπέζης.


οπλοπωλείο

Τι αλλάζει από σήμερα Δευτέρα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Ταλαιπωρία περιμένει από σήμερα Δευτέρα (02/07) τους επιβάτες λεωφορείων και τρόλεϊ μετά τη «γραμμή» που καλούνται να ακολουθήσουν οι οδηγοί τους, σύμφωνα με τις εντολές του ΟΑΣΑ.


νόστιμη γη πιτες

ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αναστάτωση αναμένεται να προκληθεί από σήμερα στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της Αθήνας, καθώς οι οδηγοί τους έχουν την εντολή να ανοίγουν μόνο τη μπροστινή πόρτα του οχήματος για την επιβίβαση των επιβατών.


χεγκελ φιλοσοφια

Το παράδοξο ωστόσο της υπόθεσης, σημειώνει ο «Ελεύθερος Τύπος» είναι ότι οι οδηγοί δεν θα έχουν ανάλογα «χρέη» ελεγκτών κάτι που σημαίνει ότι όχι μόνο δεν θα σταματήσει η όποια λαθρεπιβίβαση αλλά θα υπάρξει και ταλαιπωρία, αφού η αναμονή στις στάσεις θα είναι μεγάλη.


οπλοπωλείο

Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, το μέτρο πρόκειται να εφαρμοστεί στο πλαίσιο της προσπάθειας να περιοριστεί η εισιτηριοδιαφυγή. Όπως εξήγησε, το υπουργείο έχει προτείνει ήδη στους οδηγούς - λαμβάνοντας ένα επιπλέον εισόδημα - να ελέγχουν ποιοι χτυπούν εισιτήριο και ποιοι όχι.

Πάντως, από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν στην εφημερίδα, ότι δεν προτίθενται να ακούσουν τις οδηγίες που έδωσε ο Οργανισμός αφενός γιατί δεν είναι σαφείς και αφετέρου διότι εκτιμούν πως όλο αυτό θα προκαλέσει την οργή των πολιτών λόγω των ανάλογων καθυστηρήσεων που θα υπάρξουν. Μάλιστα, τονίζουν χαρακτηριστικά, πως από τη στιγμή που ένα λεωφορείο έχει τουλάχιστον τρία ακυρωτικά μηχανήματα και ο ΟΑΣΑ με το μέτρο αυτό προωθεί την επικύρωση συγκριμένα σε ένα, δηλαδή στο μπροστινό, σημαίνει πως όλα τα υπόλοιπα απλώς τοποθετήθηκαν χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή

Μυστήριο με το κινητό του 23χρονου φαντάρου - Ενεργοποιήθηκε 3 μέρες μετά την εξαφάνιση


marks & spencer κηφισιά

Διαρρήξεις - Κλοπές: Αυτές οι πέντε απλές συμβουλές μπορεί να σας προστατεύσουν

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με πέντε συμβουλές κατά των διαρρήξεων και κλοπών.


μαρουλι μαγειρεμενο

1. Αποφεύγουμε οποιαδήποτε ανάρτηση ή κοινοποίηση στα ηλεκτρονικά μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η οποία ενδεχομένως να αναφέρει πού βρισκόμαστε και να προδίδει ότι απουσιάζουμε από την κατοικία μας, ενώ πριν αποχωρήσουμε από το σπίτι, βεβαιωνόμαστε ότι δεν αφήσαμε ενδείξεις που προδίδουν την απουσία μας.


marks & spencer κηφισιά

γυναικολογος μαιευτηριο ελενα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


2. Φροντίζουμε να είναι καλά κλειδωμένο το σπίτι μας, έχοντας ασφαλίσει πόρτες, παράθυρα και φωταγωγούς και δεν αφήνουμε τα κλειδιά πάνω στις κλειδαριές, ούτε ακόμη στην εσωτερική πλευρά της πόρτας.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.com. cy


καινοτομες καφετεριες

Ηράκλειο: Βρήκαν τους ληστές με το τσεκούρι!

Εξιχνιάστηκε, υπόθεση ληστείας σε βάρος 65χρονου, που διαπράχθηκε την 22/5/2017 στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου.


τσαντες πλατης δημοτικου

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας καθώς και της προανάκρισης του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, προέκυψε ότι η εν λόγω ληστεία διαπράχθηκε από δύο Βούλγαρους ηλικίας 25 και 30 ετών, ενώ σημειώνεται ότι το θύμα γνώριζε ενα εκ των δραστών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρει το cretalive.gr, σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας και της βαριάς σωματικής βλάβης.


καινοτομες καφετεριες

μπατσελορ παρτυ ιδεες

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είχει σοκάρει λόγω της βιαιότητας, καθώς οι δράστες δε δίστασαν να χτυπήσουν ... με τσεκούρι τον επιχειρηματία αλλά και να τον κλείσουν στην ντουλάπα, για να δράσουν ανενόχλητοι!


καιτη κωνσταντινου παιδι

Τζέσυ Παπουτσή: Συντετριμμένος στην κηδεία ο σύζυγός της, Γιάννης Μανιός

Το τελευταίο αντίο στην Τζέσυ Παπουτσή είπανε συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και απλός κόσμος που βρέθηκε στο Γ’ Νεκροταφείο.


Τραγικές φιγούρες ο γιος της, Γιώργος Καληώρας, ο πρώτος της σύζυγος, Θάνος Καληώρας, αλλά και ο τελευταίος της σύζυγος, Γιάννης Μανιός.


καραμελωμένα κρεμμύδια με βαλσάμικο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr


γαρυφαλλου βασιλης


καιτη κωνσταντινου παιδι

καροτσι μωρου παιχνιδια

Δώρα Ζέμπερη: Αρχίζει η δίκη της υπόθεσης - θρίλερ - Στο σκαμνί ο Εμμανουήλ Σοροπίδης

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει σήμερα Τετάρτη (04/07), ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν Σοροπίδης, που αρχικά είχε ομολογήσει το έγκλημα, αλλά στη συνέχεια ανακάλεσε, θέτοντας στο στόχαστρο νέους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.


εκθεση αγαπητο μου ημερολογιο

καπνιστή μπριζόλα συνταγή

ΜΝΗΜΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ «ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ» ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών τον περασμένο Οκτώβριο, σόκαρε το πανελλήνιο με την αγριότητά της.

Σήμερα, θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο κατηγορούμενος και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στην οικογένεια της εφοριακού, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της.


καροτσι μωρου παιχνιδια

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση

Το κλίμα στο δικαστήριο αναμένεται να είναι εκρηκτικό. Η μεταγωγή του Σοροπίδη αναμένεται να γίνει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα της άτυχης εφοριακού, Απόστολο Λύτρα, ο εντολέας του είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς θα πρέπει να βρεθεί απέναντι στον δολοφόνο του παιδιού του.

Διαβάστε επίσης: Ντοκουμέντο: Τι έκανε ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη λίγες ημέρες μετά το φόνο;

zemperi5

Βασανιστικά ερωτήματα

«Περιμένουμε να δούμε τι έχει να πει ο κατηγορούμενος. Είναι δεδομένη η ευθύνη του για τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, με βάση τη δικογραφία. Αν προκύψουν νέα στοιχεία για συμμετοχή οποιουδήποτε άλλου, θα ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις», ανέφερε στην «Espresso» o κ. Λύτρας, ενώ η δικηγόρος της μητέρας και των αδελφών του θύματος Γιάννα Παναγοπούλου δήλωσε: «Η οικογένεια της άτυχης Δώρας περιμένει με αγωνία να λάβει απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα σχετικά με τον φρικτό θάνατο που προκάλεσε ο κατηγορούμενος στη νεαρή κοπέλα».

zemperi6

Ξεσπά ο πατέρας της εφοριακού: Θα το πληρώσουν ακριβά οι δολοφόνοι

«Σκότωσε τον άγγελο μου και θα το πληρώσει ακριβά», δήλωσε ο πατέρας της Δώρας Ζεμπέρη, για τον δολοφόνο της κόρης του, μιλώντας στο Star.

«Αν μπορέσω θα τον κάνω κομμάτια μέσα στο δικαστήριο. Θα προσπαθήσω. Θα τους πληρώσω με το ίδιο νόμισμα όλους, και το Σοροπίδη και την παρέα του γιατί δεν ήταν μόνος του, αυτός δεν μπορούσε να την κάνει καλά τη Δώρα, η Δώρα ήταν λάστιχο. Δεν θα αφήσω κανέναν από όσους ακουμπήσανε το παιδί. Στον δε Σοροπίδη θα του προκαλέσω φρικτό θάνατο, ακόμα και μέσα στη φυλακή. Δεν θα γλιτώσει κανένας. Ζω για αυτόν τον σκοπό», είπε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, βρισκόμενος σε κατάσταση θυμού και τόνισε ότι ο Σοροπίδης δεν έδρασε μόνος, αλλά υπήρχε και δεύτερος δράστης, «περιμένω να πει ποιος κράταγε το κορίτσι. Άλλος το κράταγε και αυτός το μαχαίρωσε. Αυτό το βλέπει όλη η Ελλάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου γλιτώσει. Δεν μπορούσε μόνος του να το κάνει. Η Δώρα ήταν δυνατή. Το πολύ - πολύ να τον σκότωνε η Δώρα. Το άλλο άτομο κράταγε τη Δώρα και αυτός την μαχαίρωνε από την πλάτη πίσω. Τις πιο πολλές μαχαιριές το παιδί τις έφαγε στην πλάτη. Της τρυπήσαν την καρδιά. Όσοι έχουν ευθύνη για το παιδί θα με βρούνε στην πόρτα τους. Δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να το αφήσω έτσι. Σκότωσαν έναν άγγελο θα το πληρώσουν ακριβά», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός τώρα: Ζεστή και ηλιόλουστη η Τετάρτη - Πού και πότε θα βρέξει (pics)

Κρήτη: Απίστευτο περιστατικό σε γάμο - Αυτό που συνέβη δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ


Δώρα Ζέμπερη: Αρχίζει η δίκη της υπόθεσης - θρίλερ - Στο σκαμνί ο Εμμανουήλ Σοροπίδης
01
Δώρα Ζέμπερη: Αρχίζει η δίκη της υπόθεσης - θρίλερ - Στο σκαμνί ο Εμμανουήλ Σοροπίδης











extra channel live gr

Σοκ στη Ρόδο: Αυτοκτόνησε πάνω στον τάφο της συντρόφου του

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κρεμαστής Ρόδου μετά την είδηση της αυτοκτονίας ενός 53χρονου άνδρα πάνω από το μνήμα της συντρόφου του στο Κοιμητήριο του χωριού.


Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο 53χρονος ψυχικά φορτισμένος από τον πρόωρο χαμό της 48χρονης συντρόφου του πήγε στο νεκροταφείο και έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα πάνω από το μνήμα της.


εμποριο τροφιμων και ποτων



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, της Σήμανσης και ιατροδικαστής.

Πηγή: dimokratiki.gr


extra channel live gr

αλλαγη τραυματος

Σοκ στη Ρόδο: Αυτοκτόνησε πάνω στον τάφο της συντρόφου του
01
Σοκ στη Ρόδο: Αυτοκτόνησε πάνω στον τάφο της συντρόφου του

κεντρωμα πορτοκαλιας σε λεμονια

Σεισμός κοντά στα Ιωάννινα (pics)

Σεισμός τώρα: Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού - Μεσογειακού EMSC), σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/7), στις 05:34, σε περιοχή του νομού Ιωαννίνων.


κεντρωμα πορτοκαλιας σε λεμονια

687766.regional


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η προκαταρκτική αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών δίνει το σεισμό στα 3,3 Ρίχτερ.

Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται, 19χλμ. δυτικά της πόλης των Ιωαννίνων.


παραβολο ταμειο νομικων

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 2χλμ. σύμφωνα με το EMSC.


ελστατ λιβαδεια

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr το σεισμό, όπως τον κατέγραψε ο σεισμογράφος του Σεισμολογικού Δικτύου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που είναι τοποθετημένος στα Ιωάννινα


Σεισμός κοντά στα Ιωάννινα (pics)
01
Σεισμός κοντά στα Ιωάννινα (pics)