Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

συμβολαιο αστικης ευθυνης ιατρων

Παράλληλα, γνωστά και μελετημένα ενεργά ρήγματα κοντά στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, όπως αυτό του Ανθεμούντα, κρίνεται αναγκαίο να μελετηθούν περαιτέρω με εξειδικευμένες μεθόδους ως προς τα σεισμοτεκτονικά χαρακτηριστικά τους και τη συμπεριφορά τους, ώστε να εκτιμηθούν οι επιπτώσεις τους στην ανθεκτικότητα έργων υποδομής, δικτύων και κτιρίων του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος.


προγραμμα προβολων odeon πλατεια

«Οι χάρτες κλίμακας 1:5.000 για τον TAP έδειξαν άγνωστα ρήγματα»


Στην Ελλάδα, οι επίσημοι χάρτες των ρηγμάτων είναι αυτοί του ΙΓΜΕ, ανέφερε ο επίκουρος καθηγητής Γεωλογίας του ΑΠΘ Αλέξανδρος Χατζηπέτρος, μιλώντας για τον ρόλο των ενεργών ρηγμάτων στις μελέτες μεγάλων τεχνικών έργων, μέσα από το παράδειγμα του αγωγού φυσικού αερίου TAP και τη γεωλογική μελέτη για τον αγωγό, που του ανατέθηκε να κάνει στην Ελλάδα όσο και την Αλβανία, με εξαίρεση το υποθαλάσσιο κομμάτι.


προγραμμα αγωνων διαιτητων επσλ λαρισας

Κυριότερο πρόβλημα των γεωλογικών χαρτών στην Ελλάδα, όπως εξήγησε, είναι η κλίμακα, «που δεν δίνει ακριβώς τη θέση του ρήγματος, ενώ ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι επειδή οι χάρτες έχουν γίνει σε διαφορετικές περιόδους, με διαφορετικές ερμηνείες, πολλοί από αυτούς δεν δείχνουν ρήγματα τα οποία υπάρχουν - για παράδειγμα στη Σαμοθράκη, αλλά και πάρα πολλά άλλα ρήγματα στην Ελλάδα - και το τρίτο πρόβλημα είναι ότι επειδή γίνονται από διαφορετικούς ανθρώπους υπάρχουν και διαφορετικές ερμηνείες». Για τον λόγο αυτό, εκτίμησε, κρίνεται αναγκαία για τη χώρα «μία γεωλογική χαρτογράφηση μεγάλης κλίμακας».


Σε ό, τι αφορά στον TAP από την κοινοπραξία ζητήθηκε μία εκτίμηση της επικινδυνότητας των ρηγμάτων, που τέμνουν τον αγωγό σε ακτίνα σεισμικής απόκλισης 200 συν 200 χιλιόμετρων και χρησιμοποιήθηκαν όλα τα υπάρχοντα δεδομένα «αυτά που ήταν δημοσιευμένα, όπως και αυτά που δεν ήταν δημοσιευμένα, αλλά είχαμε πρόσβαση, π. χ. σεισμικές τομές που έχουν γίνει για υδρογονάνθρακες, αντίστοιχες γεωλογικές τομές κ. λπ».


συμβολαιο αστικης ευθυνης ιατρων

Στο πλαίσιο της μελέτης των ρηγμάτων με τους γεωλογικούς χάρτες κλίμακας 1:50.000 σύμφωνα με τον καθηγητή διαπιστώθηκε ότι «τα χαρτογραφημένα ρήγματα στον ελληνικό χώρο είναι εκατοντάδες και ανάλογα με τον τρόπο χαρτογράφησης και ανάλογα με το πώς ερμηνεύει κανείς τα δεδομένα, μπορεί να οδηγηθεί σε εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα». «Βλέπουμε, για παράδειγμα, πολλά μικρά ρήγματα χαρτογραφημένα, τα οποία δεν μας είναι χρήσιμα. Το πρόβλημα είναι ότι και οι γεωλογικοί χάρτες και η αποτύπωση των ρηγμάτων ήταν πολύ απλοποιημένα.


Στο επόμενο στάδιο πήγαμε σε μεγαλύτερη κλίμακα, είδαμε τα χαρτογραφημένα ρήγματα, τα οποία τέμνουν τον αγωγό σε μία απόσταση 2 συν 2 χιλιόμετρα και για όλα αυτά έγινε η σχετική ανάλυση», εξήγησε ο κ. Χατζηπέτρος.


Αντίστοιχα στους αλβανικούς γεωλογικούς χάρτες, όπου η επίσημη κλίμακα είναι 1:25.000, διαπιστώθηκε πως στην πορεία του αγωγού δεν αποτυπώνονταν αρκετά ρήγματα, τα οποία έτεμναν τον αγωγό, κάποια από αυτά και εγκάρσια. Τα ρήγματα αυτά αποτύπωσε η χαρτογράφηση κλίμακας 1:5.000 που έγινε για τον TAP.


«Η γεωλογική χαρτογράφηση έδειξε πολλά ρήγματα που τέμνουν τον αγωγό και περιοχές που πιθανώς να ήταν προβληματικές για την κατασκευή του», πρόσθεσε ο καθηγητής, ενώ για την Βόρεια Ελλάδα ανέφερε πως μελετήθηκε «μία μεγάλη ρηξιγενής ζώνη μεταξύ Καβάλας - Ξάνθης - Κομοτηνής, στην οποία έχουμε το πρόβλημα ότι δεν συνδέεται σίγουρα με κάποιον μεγάλο σεισμό, όμως τα γεωλογικά, τα γεωμορφολογικά στοιχεία και όλες οι ενδείξεις μας κάνουν να ανησυχούμε».


Σε ό, τι αφορά στις μετατοπίσεις των ρηγμάτων διευκρίνισε πως «στον ελλαδικό χώρο για μεγάλους σεισμούς περιμένουμε να είναι γύρω στο 1-1,5 μέτρο το μέγιστο, όταν έχουμε πολύ ισχυρούς σεισμούς στον ηπειρωτικό χώρο». Για κάθε ρήγμα κατά μήκος του αγωγού εκτιμήθηκαν όλα τα σεισμοτεκτονικά δεδομένα, υπολογίστηκε το μήκος του, το πλάτος της ζώνης, η γωνία κλίσης του, η ολίσθησή του, έτσι ώστε να συναχθούν συμπεράσματα για τη συνολική εικόνα και τον σεισμό που μπορεί να δώσει το καθένα.




τσοκος οπτικα ομονοια

Σύμφωνα με το υπουργείο, τα νηπιαγωγεία θα δέχονται όλες τις αιτήσεις νηπίων και προ-νηπίων και παράλληλα, όλα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά μπορούν να λειτουργήσουν με ολοήμερο πρόγραμμα.


στεγνωμα κοιλιακων

Οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών θα πρέπει να προσκομίσουν το βιβλιάριο υγείας του παιδιού και το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ).


bio oil διαφημιση

Υπενθυμίζεται, ότι δεν χρειάζεται η προσκόμιση πιστοποιητικού γεννήσεως, αφού γίνεται ηλεκτρονικά η αναζήτησή του, στο νηπιαγωγείο ή το δημοτικό σχολείο, μέσω της πλατφόρμας «myschool».



τσοκος οπτικα ομονοια

μαγαζια με γλυκα γλυφαδα

Μάλιστα δεν αποκλείεται στην επόμενη πενταετία να αντιμετωπίζεται ο πόνος με ενέσεις επεξεργασμένων βλαστοκυττάρων στις αρθρώσεις. Σε ότι αφορά τη δημιουργία χόνδρου από βλαστοκύτταρα με στόχο τη θεραπεία της αρθρίτιδας εκείνο που έχει επιτευχθεί είναι η δημιουργία χόνδρου που είναι κατώτερης ποιότητας από αυτόν που έχει ο άνθρωπος.


Στις νεότερες εξελίξεις, αναφορικά με τη χρήση των βλαστοκυττάρων, για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής καθηγητής Ορθοπαιδικής στο ΑΠΘ και υπεύθυνος της οργανωτικής ομάδας, στο Κέντρο Ορθοπαιδικής και Αναγεννητικής Έρευνας (C. O.RE), Ελευθέριος Τσιρίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις του ΑΠΕ - ΜΠΕ, στο περιθώριο του διεθνούς συνεδρίου, με τίτλο "Stem Cells in Surgery" το οποίο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.


μαρια αγγελε μου η μαρια τυφλωνεται

Το χαρακτηριστικό της αρθρίτιδας είναι η καταστροφή των αρθρώσεων, δηλαδή του χόνδρου ο οποίος δυστυχώς δεν αναπλάθεται. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σήμερα, οι επιστήμονες προσπαθούν να αναπλάσουν τον χόνδρο, αλλά και να ανακουφίσουν τον πόνο χρησιμοποιώντας τα βλαστοκύτταρα, δηλαδή κύτταρα τα οποία προέρχονται από τον μυελό των οστών, ή προέρχονται από εμβρυικά κύτταρα.


συγκεντρωτικεσ καταστασεισ 2014 ξενοδοχεια

Ο κ Τσιρίδης, αναφέρει ότι τα βλαστοκύτταρα έχουν χρησιμοποιηθεί για να περιορίσουν τον πόνο των ασθενών, ελαττώνοντας την φλεγμονή που έχει κάποιος ο οποίος πάσχει από πολύ προχωρημένη αρθρίτιδα, δηλαδή την αρθρίτιδα λόγω ρευματοειδούς νόσου, ή την αρθρίτιδα που έχει έχουν άτομα ηλικίας άνω των 70 που χρειάζονται αρθροπλαστική. "Παίρνουμε κύτταρα από τον μυελό των οστών, τα επεξεργαζόμαστε με ειδικό τρόπο, τα ενίουμε μέσα στην άρθρωση και αυτό δίνει μια μεγάλη ανακούφιση. Υπάρχουν μελέτες, έχουμε κάνει κι εμείς τέτοιες προσπάθειες, ώστε να ανακουφίζονται οι ασθενείς", εξηγεί ο κ Τσιρίδης αναφέροντας ότι τα αποτελέσματα των μελετών θα δημοσιευτούν σύντομα.


μαγαζια με γλυκα γλυφαδα

Στην ερώτηση αν αυτό θα αποτελέσει φάρμακο, ή θεραπεία και αν αναμένεται κυκλοφορήσει, απαντά: "Υπάρχει ως φάρμακο στα πλαίσια πανεπιστημιακών ομάδων, όπου κάνουμε κλινικές δοκιμές με τους ασθενείς μας, που έρχονται στα Πανεπιστήμια. Αυτά τα περιστατικά τα παρατηρούμε και τα ελέγχουμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει και ίσως θα αργήσει να υπάρξει ως φάρμακο στην αγορά από μόνο του, διότι προϋποθέτει μια βιολογική επεξεργασία που πρέπει να γίνεται μέσω ενός συντονισμένου οργάνου, δηλαδή ενός ιδρύματος το οποίο ελέγχει τη διαδικασία, πχ την αποστείρωση, την πιστότητα του προϊόντος , ενός εργαστηρίου βιολογίας. Τέτοια εργαστήρια σε υψηλό επίπεδο υπάρχουν μόνο σε μεγάλες πανεπιστημιακές ομάδες, ή σε πολύ υψηλής εμβέλειας κέντρα. Αυτές οι δύο ομάδες μαζί μπορούν να προσφέρουν αυτό το προϊόν. Δεν είναι δηλαδή κάτι που μπορεί κάποια στιγμή να το προμηθευτεί κανείς από το ράφι ενός φαρμακείου".


βελμαρ ζωγραφου

Το ποσό αυτό διέθεσε γι' αυτά τα έργα κατά το 2016 η Περιφέρεια Αττικής, όπως επισημάνθηκε στη συνεδρίαση για την έγκριση του οικονομικού απολογισμού του συγκεκριμένου έτους, στο Περιφερειακό Συμβούλιο.


βελμαρ ζωγραφου

τριλογια ελα κοντα μου

Στη συνεδρίαση το ΠΕ. ΣΥ. ενέκρινε, επίσης, τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής του Δ΄ τριμήνου του 2016, την 1η τροποποίηση Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2017, καθώς και την 1η τροποποίηση προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2017.


ορμη κρουση β λυκειου θεωρια

Παράλληλα, στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής εντάχθηκαν νέα σημαντικά έργα, όπως:
- υλοποίηση μουσειογραφικής μελέτης Εθνικής Πινακοθήκης
- αποκατάσταση των πετρόκτιστων κτιρίων του πρώην 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην οδό Δεινοκράτους
- ανάπλαση της περιοχής του Αγίου Διονυσίου στον Πειραιά
- Κέντρο Καινοτομίας για τη γαλάζια οικονομία στον Πειραιά
- ανακατασκευή συγκοινωνιακών κόμβων στο Σχιστό και ολοκλήρωση της δυτικής περιφερειακής Αιγάλεω
- σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα στο Χαϊδάρι, καθώς και στον Κυκλοβόρο στο κέντρο της Αθήνας.


tattoo σχεδια για ποδι

Ο κ. Μουζάλας τόνισε πως το πρόγραμμα στοχεύει σε κλείσιμο των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων και τη μετεγκατάσταση των ανθρώπων σε κατοικίες στις πόλεις. Όπως διευκρίνισε ο υπουργός, δεν πρόκειται για ένα βίαιο πρόγραμμα, αλλά αυτό υλοποιείται σε καθαρά εθελοντική βάση, στο πλαίσιο της ελεύθερης αγοράς, ενώ ο ίδιος σημείωσε πως θα δοθεί προτεραιότητα στις οικογένειες.


κατηγορητηριο ρωμανος


«Σήμερα ήρθαμε για να συζητήσουμε πώς θα πάμε μπροστά. Πώς κλείνουμε τα camp και βάζουμε τον κόσμο σε διαμερίσματα. Όχι με επιτάξεις, αλλά με εθελοντική προσφορά και σε απόλυτη συνεργασία με τους δήμους» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο.



Σύμφωνα με τον υπουργό, η χώρα κέρδισε έπειτα από διαπραγματεύσεις αλλαγή της κατάστασης, με αποτέλεσμα να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση από την Ε. Ε. ώστε να δημιουργηθούν άλλες 10.000 θέσεις για αιτούντες άσυλο σε διαμερίσματα.


tattoo σχεδια για ποδι

σχολες νηπιαγωγων θεσσαλονικης


«Το πλάνο προβλέπει να βρεθούν διαμερίσματα στη Θεσσαλία και να κλείσουν τα camp στον Βόλο, στα Τρίκαλα και στο Κουτσόχερο, να μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων σε 500 άτομα» είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός.



Σημειώνεται επίσης πως σύμφωνα με όσα τόνισε ο κ. Μουζάλας, το πρόγραμμα θα καλύπτει το ενοίκιο, τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, ενώ θα παρέχεται πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα κ. ά.



funky gourmet μεταξουργειο

Πρόκειται για έναν 50χρονο άντρα, ο οποίος δηλώνει καθηγητής φιλολογίας και αγρότης ειδικού καθεστώτος.


funky gourmet μεταξουργειο

μπρονζε ρολογια

Στην Καλογρέζα ο 50χρονος είχε προσπαθήσει, μαζί με τον Πρέκα και ένα άτομο ακόμη, να κλέψουν από περιπολικό μια μοτορόλα, η οποία θα επέτρεπε στο φυγόδικο Πρέκα να γνωρίζει τις κινήσεις τις αστυνομίας.


Ο Μιχάλης Πρέκας αφού καταδιώχτηκε, εγκλωβίστηκε στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας και μετά από πολύωρη μάχη με τους αστυνομικούς πυροβολήθηκε και βρήκε τον θάνατο, αρνούμενος να παραδοθεί.


κασσαβετης δικηγορος χαλκιδα

Σύμφωνα με την αστυνομία τα όπλα που κρατούσε στα χέρια του κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ήταν από εκείνα που είχαν κλαπεί από το λιμεναρχείο της Ραφήνας τον Αύγουστο του 1987.


Ο 50χρονος έχει έντονη δραστηριότητα στον αντιεξουσιαστικό χώρο.


Το 2002 συμμετείχε σε συγκεντρώσεις για τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, ενώ το Μάρτιο του 2003 στον Κορυδαλλό βρισκόταν σε συγκέντρωση έξω από τις φυλακές κατά της «κρατικής τρομοκρατίας», όπως έγραφαν τα πανό.



λουκασ γουρια

Όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του tempo24.gr, από το σημείο απομακρύνονται ακόμα και οι κάδοι απορριμμάτων.


σχεδιο νομου τηλεοπτικες αδειες

PATRA 2


θα παρουν παραταση οι μυφ

Νωρίτερα οχήματα του Δήμου φόρτωσαν τους κάδους, ενώ ήδη έχουν τοποθετηθεί οι πινακίδες σήμανσης, που απαγορεύουν την στάση και την στάθμευση από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.


λουκασ γουρια

PATRA 3


PATRA 4


(πηγή φωτογραφιών tempo24.gr)


αννα μονογιου φωτο

Το ποσό του μηνιαίου επιδόματος στέγασης 2019 θα κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση. Πιο αναλυτικά, το ύψος του στεγαστικού επιδόματος 2019 διαμορφώνεται ως εξής:


- Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 70 ευρώ


- Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη: 105 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 140 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 175 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη και πάνω: 210 ευρώ


αννα μονογιου φωτο

Για τη χορήγηση του επιδόματος πρέπει να πληρούνται τα εξής κριτήρια:


Εισοδηματικό κριτήριο: Το συνολικό εισόδημα του νοικοκυριού, δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 8.000 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενο κατά 4.000 ευρώ για κάθε μέλος του νοικοκυριού. Το συνολικό εισόδημα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 24.000 ευρώ ετησίως, ανεξαρτήτως της σύνθεσης του νοικοκυριού.


ε9 ειδος εμπραγματος δικαιωματος 2

ταχυτητα του υπολογιστη

- Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 8.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη: 12.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 16.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 20.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη και πάνω: 24.000 ευρώ


Κριτήριο ακίνητης περιουσίας: Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού, δεν μπορεί να υπερβαίνει στο σύνολο της το ποσό των 120.000 ευρώ για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενη κατά 15.000 ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και έως του ποσού των 180.000 ευρώ.


Κριτήριο ύψους καταθέσεων: Το συνολικό ύψος των καταθέσεων του νοικοκυριού δεν μπορεί να υπερβαίνει τα όρια του κατωτέρω πίνακα για κάθε τύπο νοικοκυριού, μέχρι και το ποσό των 24.000 ευρώ.


- Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 8.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο μέλη: 12.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη: 16.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα μέλη: 20.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω: 24.000 ευρώ


Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση του επιδόματος θα είναι να υπάρχει ηλεκτρονικό μισθωτήριο.


Πώς θα γίνεται η καταβολή του


Για την περίπτωση των δικαιούχων που διαμένουν σε μισθωμένη κατοικία, το επίδομα καταβάλλεται μηνιαίως με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου, ο οποίος τηρείται υποχρεωτικά σε πιστωτικό ίδρυμα που λειτουργεί στην Ελλάδα. Η ενίσχυση δεν καταβάλλεται εάν ο αιτών δεν έχει δηλώσει στην αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος.


Στην περίπτωση δικαιούχου που επιβαρύνεται με το κόστος εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας, το επίδομα καταβάλλεται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου. Το δικαίωμα στην καταβολή του επιδόματος ισχύει από την 1n ημέρα του επόμενου μήνα από αυτόν κατά τον οποίο υποβλήθηκε η αίτηση.


17ο νηπιαγωγειο σερρων

Το επόμενο τριήμερο, λοιπόν, είναι την Πρωτομαγιά, καθώς φέτος αυτή πέφτει Δευτέρα. Σχεδόν ένα μήνα αργότερα έρχεται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το οποίο πέφτει επίσης Δευτέρα και συγκεκριμένα στις 5 Ιουνίου.


Αναλυτικά οι επόμενες αργίες του έτους


17ο νηπιαγωγειο σερρων

-Εργατική Πρωτομαγιά Δευτέρα 1 Μαΐου 2017


-Πεντηκοστή Κυριακή 4 Ιουνίου 2017


κάβουρας σουβλάκια εξάρχεια

δυναμικη φορτιση

-Αγίου Πνεύματος Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017


-Κοίμηση της Θεοτόκου Τρίτη 15 Αυγούστου 2017


-Ημέρα του «Όχι» Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017


-Χριστούγεννα Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017


-Σύναξη της Θεοτόκου Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017


γρίλιες στα αγγλικα

«Περίπου στις 7:40 μόλις είχαμε ξυπνήσει με τη γυναίκα μου και ακούσαμε μία χαμηλή πτήση ελικοπτέρου. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να ακούμε τέτοιου είδους πτήσεις. Μετά από μισή ώρα ενημερωθήκαμε για την πτώση » αναφέρει ο κ. Κατσιαντώνης.


γρίλιες στα αγγλικα

αντιγονη μιχαλοπουλου head of human resources

Ο ίδιος τονίζει ότι αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται πραγματογνώμονες που διεξάγουν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τα αίτια της τραγωδίας. Όσο για τα πιθανά σενάρια, ο κ. Κατσιαντώνης υπογραμμίζει ότι το πρωί υπήρχε αρκετή ομίχλη στην περιοχή ενώ σημειώνει ότι στο σημείο όπου έπεσε το αεροσκάφος υπάρχει μία σπασμένη κολώνα, γεγονός που δείχνει ότι ίσως το ελικόπτερο έπεσε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ.




αληθινες ιστοριες με καρχαριες



Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ηρθε παλι νεο ετος παρτιτουρα

Όπως μεταδίδει το argolikeseidhseis.gr, o άτυχος 54χρονος, κάτοικος Ναυπλίου, διέμενε σε διαμέρισμα στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ξέσπασε πυρκαγιά στο δωμάτιό του, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.


ηρθε παλι νεο ετος παρτιτουρα

nauplio 2


μκο στην κυπρο

Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα της πυροσβεστικής με 6 άνδρες και όχημα του ΕΚΑΒ με γιατρό που διαπίστωσαν το θάνατό του.


παρενεργειες απο το χαπι της επομενης μερας στην περιοδο

nauplio 3


Η ασφάλεια Ναυπλίου, η ιατροδικαστική υπηρεσία και η πυροσβεστική ανέλαβαν την διερεύνηση των συνθηκών της πυρκαγιάς που επέφεραν το θάνατο στον 54χρονο.


nauplio 4


καζακστάν χάρτης

Η παραπάνω κατηγορία στρέφεται εναντίον των πρυτάνεων εκείνης της περιόδου, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Αναστάσιο Μάνθο και Γιάννη Μυλόπουλο, ενώ με το ίδιο αδίκημα βαρύνονται οι τότε πρόεδροι και αντιπρόεδροι των διοικήσεων του ΕΛΚΕ του ΑΠΘ. Συνολικά στο κάδρο της δικογραφίας βρίσκονται πάνω από δέκα πρόσωπα, τα οποία το προσεχές διάστημα θα κληθούν να λογοδοτήσουν σε ειδικό ανακριτή. Την σε βάρος τους ποινική δίωξη, η οποία είναι με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608 περί καταχραστών του Δημοσίου, παρήγγειλε ο εισαγγελέας Διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αχιλλέας Ζήσης.


καζακστάν χάρτης

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, η υπόθεση των εισφορών στο ΕΛΚΕ από καθηγητές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης άρχισε να ερευνάται ύστερα από καταγγελίες που προηγήθηκαν. Με βάση αυτές και χρονικό ορίζοντα την ίδια 15ετία, οι διωκτικές Αρχές της Θεσσαλονίκης έκαναν φύλλο και φτερό τα τρία ανώτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης, δηλαδή το ΑΠΘ, το Πανεπιστήμιο Μακεδονία (ΠΑ. ΜΑΚ.) και το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ (Α-ΤΕΙ).


Για τους υπόχρεους καθηγητές το θέμα έκλεισε ποινικά με νόμο του Λοβέρδου, ωστόσο παρέμεινε η ενοχική τους υποχρέωση να δώσουν τα χρήματα που όφειλαν και αντιστοιχούσαν στο 15% των ακαθάριστων εσόδων τους από την ιδιωτική απασχόληση. Η δε υποχρέωση διεκδίκησης των οφειλών και κίνησης πειθαρχικών διαδικασιών ανήκει στους επικεφαλής των Ιδρυμάτων και τα προεδρεία του ΕΛΚΕ.



ελληνικα καλαμια ψαρεματος
τιμες χοριακης 4η εβδομαδα

ελεονωρα μελετη χρυση αυγη

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες υπάρχει πιθανότητα τοπικά να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, προβλέπει για τα νότια της χώρας η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου, με έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης που εξέδωσε.


ελεονωρα μελετη χρυση αυγη

ανθρωποι και ανθρωπακια pdf

xionia


φορολογηση χρυσου

Από την πρόσκαιρη επιδείνωση αναλυτικότερα θα επηρεαστούν η Πελοπόννησος, η Κρήτη, οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν η Ανατολική Στερεά.


18057853 10210808266754106 1644804775936447157 n


Σύμφωνα με την ΕΜΥ από το βράδυ προβλέπεται σταδιακή βελτίωση αρχικά από τη Δυτική Ελλάδα με τη θερμοκρασία την Κυριακή να παρουσιάζει σταδιακή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.


πυρκαγιεσ στην ζακυνθο

Συγκεκριμένα τα τρόλεϊ θα είναι ακινητοποιημένα την Δευτέρα 1 Μαΐου, ενώ τα λεωφορεία θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.


Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς και εξήγγειλε την 24ωρη απεργία, ενώ το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ αποφάσισε στάση εργασίας.


χριστουγεννα 2014 βουλγαρια

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ, η 1η Μάη, εκτός από ημέρα μνήμης και τιμής για τους πρωτοπόρους αγωνιστές της εργατικής τάξης, είναι και ημέρα αγώνα και απεργία των εργαζομένων.


πυρκαγιεσ στην ζακυνθο

γιβραλταρ ωρα

σαμαρας φροντιστηριο

Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από το εργατικό κέντρο, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, και συμμετείχαν μεταξύ άλλων, το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, εκπαιδευτικοί, γιατροί, ελεύθεροι επαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές, άνεργοι κ. ά.


Οι ομιλητές κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης τόνισαν μεταξύ άλλων ότι οι εργαζόμενοι έχουν υποχρέωση να επαναφέρουν τα κεκτημένα τους, τα οποία όπως είπαν, «ισοπέδωσαν και προσπαθούν να αποτελειώσουν οι νεοφιλελεύθερες και τροϊκανές πολιτικές, που εξαθλιώνουν την κοινωνία, εξοντώνουν τους εργαζόμενους και έχουν ως στόχο την κατάργηση των συνδικάτων». Επίσης απηύθυναν κάλεσμα προς όλους να δώσουν «ηχηρή απάντηση ενάντια στα μέτρα που προετοιμάζονται», διότι όπως υπογράμμισαν, «το οφείλουμε προς όλους αυτούς που έχασαν τη ζωή τους και προς τα παιδιά μας, να ανατρέψουμε τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές».


σαμαρας φροντιστηριο

ενσυναίσθηση αντωνυμο

Η δεύτερη συγκέντρωση οργανώθηκε από το ΠΑΜΕ και συνδικάτα στην πλατεία Γεωργίου. Συμμετείχαν εργαζόμενοι από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, καθηγητές, δάσκαλοι, εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας, άνεργοι, φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, καθώς και η δημοτική αρχή, με επικεφαλής τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη


Όπως σημείωσαν οι ομιλητές, «η αντεργατική - αντιλαϊκή βαρβαρότητα δεν έχει τέλος, αν δεν τη σταματήσουμε με τη δύναμη της οργάνωσής μας, με την απόφασή μας να την ανατρέψουμε».


μελισσοκομια πωλησεις μελισσιων


Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ μαζί με τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο έχουν συμφωνήσει και με εκβιασμούς και απειλές θέλουν την ανοχή και συνενοχή των εργαζομένων, για την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, νέα μείωση μισθών και μεροκάματων, νέα άγρια φοροληστεία με την μείωση του αφορολόγητου, νέα επιδρομή στις συντάξεις και πλειστηριασμούς για τα σπίτια του λαού», ανέφεραν μεταξύ άλλων, και απηύθυναν κάλεσμα για συμμετοχή «στον αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς.




το μαγικό βουνό χαρακτήρες

Συγκεκριμένα, πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης εντόπισε σκάφος “HEYBEL” νηολογίου Λονδίνου να έχει προσαράξει σε βραχώδη ακτή επί της νήσου “Βάτου” Παναγίας Οινουσσών, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων, δύο (02) εκ των οποίων, προσπάθησαν να διαφύγουν στο εσωτερικό της νήσου.


το μαγικό βουνό χαρακτήρες

Άμεσα το πλήρωμα προέβη στην ασφαλή περισυλλογή πενήντα οκτώ (58) αλλοδαπών, ενώ στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου εντόπισαν τους ανωτέρω δύο (02) αλλοδαπούς, οι οποίοι αφού παραδόθηκαν στο πλήρωμα μεταφέρθηκαν στο λιμένα Χίου.


Από την προανάκριση που διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί διότι αναγνωρίστηκαν από τους πρόσφυγες ως τα άτομα που τους είχαν παραλάβει από τα τουρκικά παράλια και τους μετέφεραν στην περιοχή “Βάτου” Παναγίας Οινουσσών με το ανωτέρω σκάφος, ενώ κατασχέθηκαν δύο (02) πλαστά έγγραφα και το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ (200 €) που βρέθηκαν στην κατοχή τους.


μαρκόνι αθήνα

Επιπροσθέτως, από το περιστατικό της προσάραξης, εξήλθε από το “HEYBEL” μικρή ποσότητα πετρελαίου η οποία περισυνελέγη πλήρως από απορροφητικό φράγμα που είχε τοποθετηθεί προληπτικά από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χίου, ενώ το σκάφος ανελκύθηκε άμεσα από πλωτό γερανό και πρόκειται να μεταφερθεί σε τοπικό νεωλκείο.


αληθεια κιθαρα

φακελος ασεπ ποστ

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, τα ξημερώματα και έπειτα από πολλές ώρες διαπραγματεύσεων δήλωσε βέβαιος πως τώρα θα προχωρήσει και η συμφωνία για το χρέος διότι δεν υπάρχει η δικαιολογία της απουσίας συμφωνίας για τη δεύτερη αξιολόγηση.


φακελος ασεπ ποστ

Ωστόσο πολλοί ήταν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δεν είδαν και με τόσο καλό μάτι τον... ερχομό της συμφωνίας.


αστεροσκοπειο πεντελης βραδυνη ξεναγηση

Επιστρατεύοντας το χιούμορ τους και την φαντασία τους, σχολίασαν στο Twitter την προκαταρκτική συμφωνία πετώντας καρφιά για την κυβέρνηση, ενώ επηρεασμένοι από το survivor δεν έλλειψαν και οι απαραίτητες παρομοιώσεις της συμφωνίας με το τηλεοπτικό παιχνίδι.


Δείτε μερικά από τα tweets που έβαλαν φωτιά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


μετάσταση καρκίνου του προστάτη

MNIMONIO 1


MNIMONIO 2


MNIMONIO 3


MNIMONIO 5


φαιδρα ταινια

Η Υπηρεσία, που αποτελεί μια από τις καλύτερες στον παγκόσμιο χώρο και δίνει συνεχείς μάχες κατά της μάστιγας των ναρκωτικών, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο, το τελευταίο δίμηνο, σε συνεργασία με ομόλογες Αρχές της χώρας και του εξωτερικού, για την εξάρθρωση μεγάλων εγκληματικών οργανώσεων, με τη σύλληψη μελών τους στην Ελλάδα και το Εκουαδόρ και την κατάσχεση περισσοτέρων των 550 κιλών κοκαΐνης που προορίζονταν για τη διεθνή αγορά, καθώς και 4,5 εκατομμυρίων ναρκωτικών δισκίων captagon, στο λιμάνι του Πειραιά.


Ναρκωτικά, που θα απέφεραν σε κυκλώματα περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας.


διαλογισμός youtube

Εντυπωσιακός είναι και ο απολογισμός της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής κατά την τετραετία 2014-2017, οπότε και κατασχέθηκαν 484 κιλά κοκαΐνης, 800 κιλά ηρωίνης, 9 τόνοι και 900 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 387 κιλά κατεργασμένης κάνναβης και 12.950 δενδρύλλια κάνναβης, μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο.


φαιδρα ταινια

«Η χώρα μας αποτελεί σήμερα ελκυστικό πόλο για τις εγκληματικές οργανώσεις διεθνικού επιπέδου ως τόπος transit διέλευσης ναρκωτικών. Την θεωρούν κέντρο προς άλλες κατευθύνσεις», τονίζει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο επικεφαλής της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Κώστας Παναγιωτόπουλος. «Και αυτό συμβαίνει, γιατί η Ελλάδα αποτελεί πύλη εισόδου προς την Ευρώπη, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και επειδή παρουσιάζει ορισμένα μορφολογικά χαρακτηριστικά που κεντρίζουν την προσοχή των κακοποιών, όπως η εκτεταμένη ακτογραμμή της. Ειδικότερα, λόγω της ανάπτυξης των εμπορικών λιμένων, τους οποίους διαθέτει αλλά και τους σύγχρονους οδικούς άξονες, όπου διενεργούνται διεθνείς εμπορικές μεταφορές. Ας μην ξεχνάμε, ότι η Ελλάδα βρίσκεται πάνω σε έναν από τους κυριότερους δρόμους διακίνησης ναρκωτικών, τον λεγόμενο «Βαλκανικό Άξονα», ο οποίος ενώνει τη Μέση Ανατολή με την Ευρώπη. Τα εγκληματικά δίκτυα έχουν επενδύσει τα τελευταία χρόνια, λόγω των μεγάλων εσόδων που έχουν από τα ναρκωτικά, σε τεχνογνωσία και σε μέσα».


δαγκωμα μεσης

Αναφερόμενος στις δράσεις της Δίωξης Ναρκωτικών, αλλά και τις διεθνείς συνεργασίες της ο Κώστας Παναγιωτόπουλος επισημαίνει: «Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα, με γνώση, με εκπαίδευση, για να επεμβαίνουμε άμεσα και την κατάλληλη στιγμή, χωρίς τοπικούς και χρονικούς περιορισμούς. Αυτό, άλλωστε, είναι και το δόγμα της Δίωξης Ναρκωτικών: "Ο πιο γρήγορος με τα πιο πολλά". Κατάσχουμε ναρκωτικά και συλλαμβάνουμε τους διακινητές, ενώ όσο μπορούμε περισσότερο σώζουμε ανθρώπους, ειδικότερα τη νεολαία. Επίσης, δόγμα στη Δίωξη Ναρκωτικών, σύμφωνα και με τις εντολές της ηγεσίας, είναι "μηδενική ανοχή στους διακινητές και τα ναρκωτικά". Μεγάλη σημασία έχουμε δώσει ειδικότερα τα τελευταία χρόνια και στην εξωστρέφεια, στη διεθνή συνεργασία. Για μας δεν υπάρχει χώρος ή χώρα που δεν μπορούμε να επέμβουμε. Όπου υπάρχουν ναρκωτικά αναπτύσσουμε συνεργασία με τις χώρες που έχουν πληροφόρηση για διακίνηση ουσιών, με απώτερο σκοπό να σταματήσει άμεσα η διακίνησή τους προς τις παράνομες αγορές. Αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής είναι ότι έχουν έλθει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Ειδικά, τους τελευταίους δύο μήνες, σε διάφορες χώρες, αλλά και στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις οικείες Αρχές, αλλά και με μεγάλους Οργανισμούς Δίωξης Ναρκωτικών παγκοσμίως, έχουν κατασχεθεί περίπου μισός τόνος κοκαΐνης, καθώς και πάνω από 4,5 εκατομμύρια αμφεταμινούχα δισκία captagon, τα οποία είναι τα ναρκωτικά των μαχητών του ISIS».



μοδατα ντυσιματα

Στο λιμάνι του Κατακόλου «έδεσαν» τα Costa Neoriviera, Costa Luminosa, Thomson Dream και Majestic Princess με το τελευταίο να επισκέπτεται για πρώτη φορά το επίνειο του Πύργου.


σταδια παραγωγης ξυλου

διεύθυνση χωροταξίας

katakolo1


Τα πολυτελή πλεούμενα – σύμφωνα με εκτιμήσεις - μετέφεραν πάνω από 10.000 επιβάτες (σ. σ. περίπου 3.000 άτομα ήταν το προσωπικό των πλοίων), η πλειοψηφία των οποίων κατέβηκαν από τα πλοία και «πλημμύρισαν» το λιμάνι του Κατακόλου και – κατ' επέκταση - τα καταστήματα του.


katakolo2


μοδατα ντυσιματα

Φυσικά, αρκετοί από αυτούς επισκέφθηκαν και την Αρχαία Ολυμπία αλλά και άλλους κοντινούς προορισμούς...


η αλεπου και τα σταφυλια περιληψη

Ειδικότερα, οι ενάγοντες, ήταν εργαζόμενοι στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος ΑΕ και έχουν συνταξιοδοτηθεί λόγω γήρατος, σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει η ελληνική νομοθεσία.


αθλητικο φυτωριο αδωνισ

Υπάγονται σε δύο οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης, ήτοι, αφενός, το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων - Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Μισθωτών (ΙΚΑ), φορέα κύριας ασφάλισης, από το οποίο λαμβάνουν κύρια σύνταξη γήρατος, και αφετέρου, το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού ΟΤΕ, το οποίο υπάγεται στο Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας, φορέα επικουρικής ασφάλισης, από το οποίο λαμβάνουν επικουρική σύνταξη γήρατος.


Οι συνταξιούχοι κατήγγειλαν ότι από το 2010 έως και το 2014, κατ’ εφαρμογή μέτρων δημοσιονομικής και μακροοικονομικής προσαρμογής που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα, με σειρά αποφάσεων του Συμβουλίου της ΕΕ, οι συντάξεις τους γήρατος υπέστησαν δραματικές περικοπές και μειώσεις, που υπερέβη το 40% επί του συνολικού ποσού των συντάξεων (μόνον οι επικουρικές συντάξεις έχουν μειωθεί κατά 70%).


η αλεπου και τα σταφυλια περιληψη

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, κατά τους ενάγοντες, με τις περικοπές και μειώσεις παραβιάστηκε το δικαίωμα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, το δικαίωμα στην αξιοπρεπή και ανεξάρτητη ζωή και το δικαίωμα πρόσβασης στις παροχές κοινωνικής ασφάλισης και στις κοινωνικές υπηρεσίες, που εξασφαλίζουν προστασία σε περιπτώσεις όπως το γήρας, όπως κατοχυρώνονται στα άρθρα 1, 25 και 34 του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


ελα να παιξουμε παιδικα τραγουδια

Το γεγονός αυτό καθιστά τις αποφάσεις παράνομες και γεννά εξωσυμβατική ευθύνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποκαταστήσει τη ζημία των εναγόντων. Υποστηρίζουν επίσης, ότι με τις αποφάσεις του Συμβουλίου παραβιάστηκαν οι αρχές της δοτής αρμοδιότητας και της επικουρικότητας.


Οι ενάγοντες ζήτησαν από το Γενικό Δικαστήριο να υποχρεωθεί το Συμβούλιο να αποκαταστήσει την περιουσιακή ζημία που υπέστησαν από την 01/01/2013 έως και την 31/05/2014 από την παράνομη μείωση των κύριων συντάξεών τους, συνολικού ύψους 870.504,11 ευρώ και να καταβάλει σε κάθε έναν από αυτούς το ποσό των 3.000 ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστησαν.


παντελονι τζιν τιμη

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι Τετάρτης στο κτίριο της παλιάς σχολής νοσοκόμων, δίπλα από το δημαρχείο της Καλαμάτας.
Στο κτίριο κρατούνται εδώ και μία εβδομάδα πρόσφυγες από το Ιράκ και τη Συρία, μεταξύ αυτών και 9 παιδιά.


hip hop μαγαζια στην αθηνα

Όταν έφτασαν το μεσημέρι τα λεωφορεία που θα τους παραλάμβαναν για να ξεκινήσουν το ταξίδι για τη Σάμο μία Ιρακινή πήρε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της.


παντελονι τζιν τιμη

Η γυναίκα κατάφερε τραύμα στον καρπό του δεξιού της χεριού που ευτυχώς ήταν επιδερμικό. Η ιρακινή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας και λίγη ώρα αργότερα πήρε εξιτήριο.


Στη θέα του τραυματισμού της, η μητέρα της Ιρακινής λιποθύμησε και μεταφέρθηκε και αυτή στο ίδιο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις και των υπολοίπων προσφύγων, που άρχιζαν να διαμαρτύρονται έντονα προς τους αστυνομικούς. Στο σύνολό τους αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία.


τα κλειδια επεισοδιο 36

Μετά τα επεισόδια ελήφθη η απόφαση να αναβληθεί η μετακίνησή τους σε κέντρο φιλοξενίας στη Σάμο.


λίστα υποψηφίων ποτάμι

Το περιστατικό συνέβη το βραδύ της Παρασκευής, στην συμβολή των οδών Πατρών και Ερυθρού Σταυρού στον Πύργο.


παντελονι γυαλιστερο

Ο άνδρας είναι ένας αθίγγανος γνωστός στους κατοίκους της περιοχής που συνήθωςκυκλοφορεί υπό την επήρεια αλκοόλ και κοιμάται στο πεζοδρόμιο.


λίστα υποψηφίων ποτάμι

στρωματα δραμα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του patrisnews ένας «βιαστικός» οδηγός, ανέπτυξε ταχύτητα για να προλάβει το πράσινο φανάρι στη συμβολή των οδών, με αποτέλεσμα οι ρόδες του αυτοκινήτου του, να πατήσουν πάνω στο πεζοδρόμιο και να τραυματίσουν τον άτυχο άνδρα.


Από τους περίοικους ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο του οποίου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι.


Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ορισμός ξενοφοβίας

Τι είναι όμως Δημόσια Αρχαιολογία; «Δύο πράγματα μαζί. Είναι ο αγωγός της επιστημονικής έρευνας στη δημόσια σφαίρα, αφού κύριο χαρακτηριστικό και αποστολή της είναι να κάνει την Αρχαιολογία γνωστή και προσιτή σε αυτή, λειτουργώντας ως διαμεσολαβήτρια. Ως ερευνητικό αντικείμενο ανιχνεύει τη σχέση και την αλληλεπίδραση της Αρχαιολογίας και της Πολιτισμικής Κληρονομιάς με το μεγάλο κοινό», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Νένα Γαλανίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και διοργανώτρια του συνεδρίου.


αγιας κυριακης γιορτη

ευρωπαικη συμφωνια 1815

Και το συνέδριο πώς προέκυψε; «Είναι μια πολλαπλασιαστική δράση ενός πολύ ενδιαφέροντος, εκπαιδευτικού κατά βάση προγράμματος που χρηματοδοτείται από το Erasmus+. Ονομάζεται Innovarch (Innovating Training Aims for Public Archaeology) και αποσκοπεί στο να αναπτύξει καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας για να ενταχθεί το μάθημα της Δημόσιας Αρχαιολογίας στα προγράμματα σπουδών των ευρωπαϊκών πανεπιστημίων. Πρόκειται για μια κοινοπραξία τεσσάρων ιδρυμάτων, με συντονιστή το Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και συμμετέχοντες το Carl Linnaeus της Σουηδίας, το Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας και το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Το τελευταίο ανήκει στον πυρήνα Πανεπιστημίων της Ευρώπης που εργάζονται συστηματικά για να αποτελέσει η Δημόσια Αρχαιολογία οργανικό κομμάτι των αρχαιολογικών σπουδών», συμπληρώνει η ίδια.


Και η πρωτοτυπία του συνεδρίου; «Συνίσταται στο γεγονός ότι μια συζήτηση που γίνεται χρόνια τώρα έξω στην κοινωνία μπαίνει μέσα στο Πανεπιστήμιο. Το συνέδριό μας αποσκοπεί στο να φέρει κοντά διαφορετικές κοινότητες ανθρώπων που έχουν ενδιαφέρον είτε ερευνητικό είτε επαγγελματικό είτε άλλο για την οργανική σύνδεση της αρχαιολογίας και του μνημειακού αποθέματος με την πραγματική ζωή», σημειώνει η κ. Γαλανίδου.



ορισμός ξενοφοβίας

κορδελα λινατσα θεσσαλονικη

Η ώρα είναι περίπου 5 τα ξημερώματα της. Η ξανθιά υπάλληλος ανοίγει το παραθυράκι προκειμένου να εισπράξει το αντίτιμο των διοδίων. Αν’ αυτού όμως ένας κουκουλοφόρος εισβάλει από το παράθυρο και την αιφνιδιάζει.


κορδελα λινατσα θεσσαλονικη

vicko πιατελες με καπακι

Η υπάλληλος προσπαθεί να κλείσει το τζάμι, ακολουθεί όμως και ένας δεύτερος κουκουλοφόρος. Οι ληστές εισβάλουν από το παράθυρο και αρχίζουν να αδειάζουν ό, τι υπάρχει στο ταμείο. Τότε, ένας τρίτος ληστής, φορώντας επίσης κουκούλα, εισβάλει και αυτός και αρπάζει ό, τι βρει.


παιχνιδια λαλαλουψι

Το βίντεο του CNN Greece είναι από την επίθεση των ληστών των χρηματοκιβωτίων στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι, ξημερώματα της Πρωτομαγιάς.




ανακληση δωρεας αρμοδιο δικαστηριο

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στις δέκα επιχειρήσεις διαπιστώθηκαν οι εξής παραβάσεις:


· Σε επιχείρηση φασόν ενδυμάτων, να απασχολείται ένας εργαζόμενος εκτός του δηλωθέντος ωραρίου.


· Σε επιχείρηση κατασκευής ενδυμάτων, να απασχολείται ένας εργαζόμενος εκτός του δηλωθέντος ωραρίου.


αντλίες μεταφοράς πετρελαίου

· Σε επιχείρηση κατασκευής ενδυμάτων, να απασχολούνται έξι εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν αναγράφονταν στην κατάσταση εργασίας.


ανακληση δωρεας αρμοδιο δικαστηριο

κρεοπωλειο φιλακης

· Σε επιχείρηση εισαγωγής και εμπορίας υφασμάτων, δεν επιδείχθηκε κατάσταση προσωπικού.


· Σε επιχείρηση κατασκευής ενδυμάτων, να απασχολούνται επτά εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν αναγράφονταν στην κατάσταση εργασίας και δύο εργαζόμενοι να απασχολούνται εκτός του δηλωθέντος ωραρίου.


Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.




απολλων πατρας olympiakos streaming

Στόχος της άσκησης, η οποία έφερε την ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2017», ήταν να δοκιμαστούν στην πράξη ο συντονισμός, η επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού και η ανάπτυξη της συνεργασίας των εμπλεκόμενων φορέων, από τις εθελοντικές ομάδες που σπεύδουν πρώτες στην περιοχή της πυρκαγιάς και όλα τα μέσα της Πυροσβεστικής, μέχρι τα νέα όπλα του κρατικού μηχανισμού, μεταξύ των οποίων και των drones του ΠΣ και της αστυνομίας με τους χειριστές τους, που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο εκπαίδευσης.


λουκης αγροτης facebook

4136202


απολλων πατρας olympiakos streaming

4136206


δεινοσαυροι disney ελληνικα

4136212


Το σενάριο της άσκησης περιελάμβανε την εκδήλωση πυρκαγιάς σε δασική περιοχή - από την οποία στο παρελθόν έχει καταστραφεί ολόκληρη η Πεντέλη και όχι μία φορά - σε συνθήκες με βαθμό επικινδυνότητας 4 και την άμεση κινητοποίηση και σταδιακή κλιμάκωση των δυνάμεων, για τον περιορισμό και την αντιμετώπισή της.


4136228


4136234


Σε αυτό το πλαίσιο, στην άσκηση συμμετείχαν όλες οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής, ο στρατός, οι εθελοντικές ομάδες της Πεντέλης, (Ροδόπολης, Αγίου Στεφάνου, Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, Σύνδεσμος ΣΠΑΠ), η Περιφέρεια Αττικής, το δασαρχείο Πεντέλης, η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ χρησιμοποιήθηκαν το Κινητό Κέντρο Συντονισμού «Όλυμπος», δύο αεροπλάνα και το ελικόπτερο συντονισμού του ΠΣ.


4136245



νεα κολπα.γρ

Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια.


mac πινελα σετ τιμη

Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.


νεα κολπα.γρ

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού


benetton μπουφαν θεσσαλονικη

Αττική
Καιρός: τη νύχτα τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες. Γρήγορη βελτίωση του καιρού τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: αρχικά βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν .
Θερμοκρασία: από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά τοπικά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: μέχρι νωρίς το πρωί νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Γρήγορη βελτίωση του καιρού.
Άνεμοι: βόρειοι 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

χημικος τυπος τσιπουρου

Το ατύχημα συνέβη στις 08.45 το πρωί, στην περιοχή της Αγγίστας. Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο προγραμματισμένης σχολικής εκδρομής.


SERRES 2


γατα σφίγγα τιμη

παιχνιδια disney για μωρα

(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)


χημικος τυπος τσιπουρου

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι διοικητές των νοσοκομείων Καβάλας, Αθανάσιος Καρασαββόγλου και Δράμας, Νικόλαος Λιατσής, συνολικά 21 παιδιά και γονείς τραυματίστηκαν ελαφρά στη διάρκεια του ατυχήματος. Από το σύνολο των τραυματιών, οι 15 μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Σερρών, τέσσερις στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και δύο στο νοσοκομείο Δράμας, όλοι εκτός κινδύνου, ενώ κάποιοι νοσηλεύονται για καθαρά προληπτικούς λόγους, σύμφωνα πάντα με τους διοικητές των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων.


SERRES 3


(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Το Τμήμα Τροχαίας Σερρών συνεργασία με τα τμήματα Τροχαίας Καβάλας και Δράμας εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του ατυχήματος, συλλέγοντας στοιχεία και πληροφορίες απ’ όλους τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν στα τρία νοσηλευτικά ιδρύματα.


SERRES 5 copy


(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)


επιπλα κηπου φυσικο ραταν

Ο 36χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην περιοχή Κρύα Βρύση του δήμου Αλεξανδρούπολης, για εμπρησμό από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, συνέπεια της χρήσης υπαίθριας ψησταριάς με κάρβουνα.


επιπλα κηπου φυσικο ραταν

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Πυροσβεστικό Σώμα αναφέρει:


«Ενημερώνουμε το κοινό ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κατά την αντιπυρική περίοδο η εν λόγω δραστηριότητα, από την οποία πέρα από την ζημιά που θα προκαλέσει θα προκύψουν και σοβαρές ποινικές ευθύνες για τον υπαίτιο.


Ειδικότερα:


θιασάρχης στα αγγλικά

σερβια ρωσια ευρωμπασκετ

α) Υπενθυμίζεται ότι κατά τους θερινούς μήνες δεν ανάβουμε υπαίθριες ψησταριές εντός των δασών ή σε χώρους όπου υπάρχουν ξερά χόρτα και κλαδιά.


β) Η πρόκληση πυρκαγιάς αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται σύμφωνα με τα άρθρα 264, 265 και 266 του Ποινικού Κώδικα».


σπαω τα ρολόγια lyrics

Η απόφαση προβλέπει τηναύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για μη μισθωτούς ασφαλισμένους από την 1/1/2018, καθώς επαναπροσδιορίζεται η βάση υπολογισμού τους, ώστε να είναι το «καθαρό φορολογητέο αποτέλεσμα από την ασκούμενη δραστηριότητα ή την ιδιότητα που δημιουργεί την υποχρέωση υπαγωγής στην ασφάλιση μαζί με τις καταβλητέεςασφαλιστικές εισφορές.


Σε ότι αφορά στις ασφαλιστικές εισφορές μιας σειράς ασφαλισμένων όπως, τα μέλη ή μέτοχοι Οργανισμών, Κοινοπραξιών ή κάθε μορφής Εταιρειών, πλην των Ανωνύμων και των Ιδιωτικών Κεφαλαιουχικών, των οποίων ο σκοπός συνιστά δραστηριότητα, για την οποία τα ασκούντα αυτή πρόσωπα υπάγονταν στην ασφάλιση του ΟΑΕΕ (επαγγελματική, βιοτεχνική ή εμπορική δραστηριότητα), τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ανωνύμων Εταιρειών με αντικείμενο επιχειρήσεως επαγγελματική, βιοτεχνική ή εμπορική δραστηριότητα σε όλη την επικράτεια εφόσον αυτά είναι μέτοχοι κατά ποσοστό 3% τουλάχιστον, οι μέτοχοι των Ανωνύμων Εταιρειών, των οποίων ο σκοπός είναι η μεταφορά προσώπων ή πραγμάτων επί κομίστρω με αυτοκίνητα δημόσιας χρήσης, εφόσον είναι κάτοχοι ονομαστικών μετοχών, οι διαχειριστές Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας που ορίστηκαν με το καταστατικό ή με απόφαση των εταίρων και τέλος, ο μοναδικός εταίρος Μονοπρόσωπης Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας το καθαρό φορολογητέο αποτέλεσμα για την επιβολή ασφαλιστικής εισφοράς αντιστοιχεί στο ποσό που προκύπτει κατ’ εφαρμογή του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.


Αναλυτικά, η υπουργική απόφαση ορίζει ότι για το έτος 2017, η βάση υπολογισμού των πάσης φύσεως ασφαλιστικών εισφορών των μη μισθωτών ασφαλισμένων, καθορίζεται με βάση το καθαρό φορολογητέο αποτέλεσμα από την ασκούμενη δραστηριότητα ή την ιδιότητα που δημιουργεί την υποχρέωση υπαγωγής στην ασφάλιση.


σπαω τα ρολόγια lyrics

Ως καθαρό φορολογητέο αποτέλεσμα κατά τα ανωτέρω νοείται το ποσό, όπως αυτό διαμορφώνεται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 20 έως 27 του ν. 4172/2013 (Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος), όπως ισχύει κάθε φορά. Όσον αφορά ειδικότερα στα εισοδήματα που αντιστοιχούν στις δραστηριότητες - ιδιότητες όπως μέτοχοι ΑΕ με ποσοστό άνω του 3% μέλη ΔΣ, διαχειριστές ΙΚΕ κλπ, που περιγράφονται παραπάνω, το καθαρό φορολογητέο αποτέλεσμα αντιστοιχεί στο ποσό που προκύπτει κατ’ εφαρμογή του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.


match money opinie

αγνοούμενοι αφανειας

Ειδικά για το 2018, οι ασφαλιστικές εισφορές υπολογίζονται επί του ποσού που αντιστοιχεί στο 85% της βάσης προσδιορισμού των εισφορών. Μηνιαία βάση υπολογισμού των πάσης φύσεως ασφαλιστικών εισφορών αποτελεί το ποσό που προκύπτει από τη διαίρεση της βάσης υπολογισμού όπως ανωτέρω περιγράφεται για κάθε έτος δια του δώδεκα. Για τον καθορισμό της μηνιαίας βάσης υπολογισμού συνυπολογίζονται τυχόν ποσά που έχουν καταβληθεί με δελτίο επαγγελματικής δαπάνης.


αιας παραστασεις

Οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει τις ομάδες προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, θα εξεταστούν στα Μαθηματικά. Οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει την ομάδα προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, θα εξεταστούν στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.


επιστημονικα ονοματα ζωων

Όσον αφορά τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, από τις 10 έως τις 21 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα μαθήματα ειδικοτήτων. Ειδικότερα, το Σάββατο, 10 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για τα μαθήματα: Τεχνολογία Υλικών, Στοιχεία Ανατομίας-Φυσιολογίας ΙΙ, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών και Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις.


αιας παραστασεις


ριμα τι ειναι

καλαμαρακια τηγανιτα θερμιδες

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα.


καλαμαρακια τηγανιτα θερμιδες

δημακης live 2016

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


βαλσαμοχορτο τι κανει

Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: αρχικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 17 έως 30 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 15 έως 30 βαθμούς κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.


Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 17 έως 32 βαθμούς κελσίου.



Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

μαγαζια γλυφαδα ωραρια

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος γιος της είπε στις Αρχές ότι την ώρα του σεισμού η γυναίκα βρισκόταν μέσα στο σπίτι το οποίο έχει κατά το ήμισυ καταρρεύσει.


apple ipad τιμη

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της γυναίκας συγκαταλέγεται στους τραυματίες και έχει μεταφερθεί στο κέντρο υγείας, προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.


Λόγο για την εγκλωβισμένη γυναίκα κάνει και το Πυροσβεστικό Σώμα με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter:


αποδοση μισθιου


1/1 Σε εξέλιξη επιχείρηση αναζήτησης γυναίκας σε οικία που υπέστη μερική κατάρρευση, στα Βρίσα Λέσβου, ύστερα από τη σεισμική δόνηση.


μαγαζια γλυφαδα ωραρια
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 12 Ιουνίου 2017

κιτ μετατροπης αυτοκινητου σε ηλεκτρικο

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, 20 άτομα από τους 32 συνολικά επιβαίνοντες του φλεγόμενου πλοίου, επιβιβάστηκαν σε σωστική λέμβο και μεταφέρονται στο λιμάνι της Ρόδου. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η φωτιά αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό καλύτερο έλεγχο.


βεντιλατερ για τζακια τιμες

Στο σημείο όπου βρίσκεται το πλοίο καταφθάνουν παραπλέοντα πλοία και δύο ρυμουλκά, ενώ βρίσκεται ήδη πυραυλάκατος του πολεμικού ναυτικού και ελικόπτερο super puma. Εκτός από το πλήρωμα, στο «med star» επέβαιναν και δύο οδηγοί φορτηγών. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσο οχήματα μεταφέρει το οχηματαγωγό πλοίο.


Το πλοίο είχε αναχωρήσει από τη Ρόδο με προορισμό τη Σαντορίνη φορτωμένο με φορτηγά οχήματα.


κιτ μετατροπης αυτοκινητου σε ηλεκτρικο

rodiaki


youtube τρεις ζωες χατζηγιαννης

rodiaki 2


rodiaki 3


rodiaki 4


rodiaki 5


πιθανοτητα καρε

Το υπουργείο επίσης με την ανακοίνωση του κάνει γνωστό ότι θα μεριμνήσει ώστε οι εξ αναβολής εξετάσεις λόγω της σεισμικής διεργασίας από το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στη Μυτιλήνη, θα διενεργηθούν στο τέλος της παρούσας περιόδου σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν στις ερχόμενες ημέρες.


Υπογραμμίζεται επίσης ότι λόγω της έκτακτης κατάστασης που δημιουργήθηκε από τον σεισμό, το υπουργείο θα αναλάβει την απαραίτητη νομοθετική πρωτοβουλία για την εισαγωγή των υποψηφίων των περιοχών που επλήγησαν, με επιπλέον ποσοστό στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.



δυτικο πηλιο
μεταξουργειο τριφασικο
πιθανοτητα καρε

γερμανικες εκλογες 2015

Η δήλωση του Οδυσσέα Αθανασίου, διευθύνοντος συμβούλου της Lamda Development, εταιρίας που κέρδισε τον σχετικό διαγωνισμό και υποστηρίζεται από τη διεθνή κοινοπραξία επενδυτών Global Investment Group, ο οποίος αποτελείται από τον Όμιλο Λάτση, την κινεζική Fosun και την Eagle Hills με έδρα το Άμπου Ντάμπι, είναι χαρακτηριστική: «Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το έργο του Ελληνικού χθες» ανέφερε στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της περασμένης Πέμπτης


Τα επόμενα βήματα


Ποια όμως είναι τα επόμενα πριν οι μπουλντόζες μπουν μέσα στην έκταση και ξεκινήσουν τα έργα μετά από 17 χρόνια από τότε που σταμάτησε η λειτουργία του αεροδρομίου;


γερμανικες εκλογες 2015

ο ξεχωριστός κύριος χάντινγκ (1997)

Μιλώντας στη γενική συνέλευση ο κ. Αθανασίου επιβεβαίωσε πως κατατέθηκε το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ), εκτιμώντας ότι είναι εφικτό να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος μέχρι τον Νοέμβριο, όπως ορίζει και ο νόμος.


παιχνιδια frozen αννα

Εκτίμησε επίσης ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον άλλοι τρεις μήνες για την έκδοση των απαραίτητων Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων (ΚΥΑ), ενώ επισήμανε πως πρέπει να προχωρήσει από το ελληνικό Δημόσιο, ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της άδειας καζίνο, για τον οποίον έχει εκδηλωθεί σοβαρό ενδιαφέρον από διεθνείς ομίλους.


Έμφαση έδωσε στο ζήτημα των 37 στρεμμάτων που χαρακτηρίζονται ως δασική έκταση από τον δασάρχη Πειραιά, αν και έχει κατατεθεί ένσταση από την Ελληνικό ΑΕ και το ΤΑΙΠΕΔ. «Έχουμε σχεδιάσει το intergrated resort 1.200 δωματίων, καζίνο, συνεδριακούς χώρους, που θα συνδέεται με γέφυρα με την παραλιακή οδό. Το κομμάτι αυτό είναι πολύ σημαντικό για το επιχειρησιακό σχέδιο που εκπονήθηκε από διεθνείς συμβούλους και έχουν δαπανήσει εκατομμύρια. Δεν μπορείς να πάρεις ένα κομμάτι και να το πας αλλού. Δεν είναι Legoland».


Η «ακτινογραφία» του έργου ανάπλασης


Πρόκειται όπως έχει ανακοινώσει η κοινοπραξία για το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης διεθνώς που θα δημιουργήσει 70.000 θέσεις εργασίας και ολοκλήρωση του θα συμβάλει στην αύξηση της τουριστικής κίνησης της χώρα κατά περίπου 1 εκατ. τουρίστες σε ετήσια βάση.


Ποια θα είναι τα σημαντικότερα έργα και πότε θα παραδοθούν; Σε ποιος τομείς δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας;


Το έργο θα ξεκινήσει με την πλήρη εκκαθάριση της συνολικής έκτασης 6.200 στρεμμάτων του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και σε χρονικό διάστημα 6 με 9 μήνες μετά την έναρξη των έργων η έκταση θα είναι έτοιμη προκειμένου να ξεκινήσουν οι αναπλάσεις, με πρώτο έργο τη δημιουργία του μεγαλύτερου παραλιακού πάρκου στην Ευρώπη, έκτασης 2.000 στρεμμάτων, που θα αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερο στο είδος τους διεθνώς. Το πράσινο του πάρκου, όπως έχουν αναφέρει στις παρουσιάσεις στελέχη της Lamda Development - αναφέρει ο κ. Αθανασίου-, θα κυριαρχεί στην έκταση του χώρου ανάπλασης.


Με την έναρξη των έργων δημιουργούνται θέσεις εργασίες σε κλάδους που έχουν πληγεί καίρια από την κρίση, όπως των κατασκευών, της τσιμεντοβιομηχανίας, της χαλυβουργίας, του κλάδου αλουμινίου, των προμηθευτών και μεταφορών από ευρύτατο τομέα προϊόντων αλλά και υπηρεσιών.


LAMDA 1


(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Πλήρης αναβάθμιση παραλιακού μετώπου


Όπως έχει αναφέρει ο κ. Αθανασίου, ταυτόχρονα ξεκινούν και τα έργα για την πλήρη αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου, της μαρίνας, αλλά και της κατασκευής πέντε ξενοδοχειακών μονάδων.


Στην παραλία θα δημιουργηθεί ένα «επτάστερο» ξενοδοχείο, που δεν υπάρχει άλλο στην Ελλάδα, που θα δίνει την αίσθηση ενός «σκάφους» δυναμικότητας 250 κλινών, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα θα έχουν δυναμικότητα τουλάχιστον 2.200 κλινών. Τα ξενοδοχεία θα λειτουργούν όλο το χρόνο, δημιουργώντας τουλάχιστον 5.500 νέες θέσεις εργασίας από όλο το φάσμα των τουριστικών ειδικοτήτων.


Παράλληλα, θα προχωράει η κατασκευή υψηλού κτιρίου με χρήσεις κατοικίας, μοναδικής αρχιτεκτονικής που θα αποτελέσει τοπόσημο όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη.


Το κτίριο θα είναι από τα ελάχιστα που βρίσκονται σε τόσο κοντινή απόσταση από το κέντρο μεγάλης πρωτεύουσας μπροστά σε παραλιακό μέτωπο, με περίπου 200 διαμερίσματα, για τα οποία έχει ήδη αρχίζει να εκδηλώνεται αγοραστικό ενδιαφέρον.


Τα παραπάνω έργα σύμφωνα με τον προγραμματισμό της κοινοπραξίας θα παραδοθούν εντός της πρώτης πενταετίας, καθώς θα έχουν διαμορφωθεί και ολοκληρωθεί παράλληλα όλα τα έργα υποδομών με συνέπεια το πάρκο και η παραλία να είναι αυτοτελώς προσβάσιμα.


Η ανάπλαση προβλέπει τη δημιουργία μιας νέας παραλίας ελεύθερης πρόσβασης, μήκους μεγαλύτερης του ενός χιλιομέτρου που στη μια άκρη της θα έχει τη μαρίνα και στην άλλη ένα διεθνούς εμβέλειας ενυδρείο, το μεγαλύτερο στην Ευρώπη που ένα μέρος του θα είναι και υποθαλάσσιο.


Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας-Οι τομείς και οι κλάδοι


Οι ανάγκες νέων θέσεων εργασίας εστιάζονται επίσης στο εμπορικό κέντρο που θα δημιουργήσει 4.500 θέσεις εργασίας, καθώς και στην απορρόφηση 2.000 θέσεων εργασίας από την κατασκευή και λειτουργία του Διεθνούς Ιατρικού Κέντρου και 2.500 θέσεων εργασίας από την κατασκευή και λειτουργία του Διεθνούς Πανεπιστημιακού Κέντρου.


Νέες θέσεις εργασίας από ευρύ φάσμα ειδικοτήτων δημιουργούνται από τις νέες χρήσεις, όπως από τη δημιουργία πρότυπου επιχειρηματικού πάρκου, συνεδριακό κέντρου, νέου γηπέδου γκολφ, της αξιοποίησης του Ολυμπιακού Κέντρου κανό - καγιάκ κλπ.


Όπως έχουν επισημάνει στελέχη της Lamda Development, η ένταξη στο Σχέδιο Γενικής Διάταξης (Master Plan) σημαντικών εκτάσεων για κοινόχρηστες και κοινωφελείς χρήσεις, όπως παιδικοί σταθμοί, εγκαταστάσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διοικητικές εγκαταστάσεις, πολιτισμικοί χώροι, εγκαταστάσεις πρόνοιας/υγείας για την εξυπηρέτηση τόσο του πληθυσμού της περιοχής όσο και άλλων περιοχών του λεκανοπεδίου θα συμβάλει όχι μόνο στην διατήρηση υφιστάμενων θέσεων εργασίας αλλά και στην ανάγκη νέων προσλήψεων.


μακαρισμοι του ιησου

Ανατρέχοντας στα επίσημα στατιστικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα στη σελίδα του ΟΠΑΠ, www.opap.gr οι αριθμοί που μοίρασαν τα μεγαλύτερα ποσά τζακ ποτ στην πρόσφατη ιστορία του παιχνιδιού είναι οι εξής:


διαλεγω κινητο

· Στις 15 Απριλίου 2010 όπου το Τζόκερ μοίρασε 19,3 εκατ. ευρώ, ο χρυσός συνδυασμός ήταν 17,22,36,39,42 και ΤΖΟΚΕΡ το 14


αγωγη των νεων εν σπαρτη μεταφραση

· Στις 6 Νοεμβρίου 2014 που μοίραζε 18,4 εκατ. ευρώ, τα τυχερά νούμερα ήταν τα 9,14,20,24,30 και ΤΖΟΚΕΡ το 16


· Στις 13 Δεκεμβρίου 2015 που το ποσό που διανεμήθηκε άγγιξε τα 15,5 εκατ. ευρώ o υπερτυχερός είχε παίξει τα 10,27,28,31,38 και ΤΖΟΚΕΡ το 3


μακαρισμοι του ιησου

· Στις 10 Νοεμβρίου 2016 το παιχνίδι μοίρασε 13,8 εκατ. ευρώ και η κληρωτίδα είχε αναδείξει τα 6,16,22,26,37 και ΤΖΟΚΕΡ το 9



Αναφορικά με κάποια μικρότερα τζάκ ποτ προκύπτει:



· Στις 27 Ιουνίου 2013 το Τζόκερ έδωσε 7 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς5,19,26,30,34 και ΤΖΟΚΕΡ το 2


· Στις 12 Σεπτεμβρίου 2013 μοίρασε 7 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 4,13,24,33,35 και ΤΖΟΚΕΡ το 12


· Στις 24 Αυγούστου 2014 έδωσε 8,1 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 4,5,8,13,14 και ΤΖΟΚΕΡ το 9


· Στις 31 Μαίου 2015 διένειμε 9,5 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 16,19,29,38,39και ΤΖΟΚΕΡ το 11


· Στις 30 Ιουλίου 2015 το ποσό που έδινε έφτασε τα 9,7 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 17,22,29,31,44 και ΤΖΟΚΕΡ το 4


· Στις 15 Μαϊου 2016 το Τζόκερ έδωσε 9,8 εκατ. ευρώ με τυχερά νούμερα τα 9, 15, 27, 35, 41 και ΤΖΟΚΕΡ το 8


δευτεροβαθμια εξισωση αγγλικα

Η συμπλήρωση όμως και η υποβολή του μηχανογραφικού αποτελεί πάντα έναν «πονοκέφαλο» για τους υποψηφίους, καθώς μπορεί να «κρύβει» ορισμένες παγίδες. Συν το ότι είναι δεύτερο πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να περάσουν όλοι οι υποψήφιοι, μετά τις εξετάσεις, καθώς η σωστή συμπλήρωση των επιλογών τους είναι και αυτή που θα καθορίσει και τα αποτελέσματα του Αυγούστου.


rich homie money on my mind mp3 download

γοσσιπ τιμε

Έτσι, το υπουργείο Παιδείας συγκέντρωσε τις πιο συχνές απορίες των ενδιαφερομένων και τις απαντά, ώστε να έχουν την κατάλληλη πληροφόρηση οι υποψήφιοι.


Ποιες είναι οι βασικές αρχές συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου;


Το μηχανογραφικό δελτίο δεν είναι δελτίο προβλέψεων. Είναι δελτίο καταγραφής προτιμήσεων. Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει ένα και μοναδικό γνώμονα κατά τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου. Να επιλέξει το σύνολο των σχολών που τον ενδιαφέρουν, χωρίς να εξαιρεί καμία, και να τις βάλει στη σειρά προτίμησης που θα τις έβαζε εάν μπορούσε να μπει σε όλες εξ αυτών.


δευτεροβαθμια εξισωση αγγλικα

Πώς λειτουργεί γενικά το Πληροφοριακό Σύστημα υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου;


Ο υποψήφιος επισκέπτεται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams. it. minedu. gov.gr και εισέρχεται στο σύστημα με το μοναδικό κωδικό του. Πλοηγείται στο σύστημα σε ένα σύνολο από ηλεκτρονικές φόρμες, με τα περισσότερα εκ των στοιχείων του να είναι ήδη προσυμπληρωμένα. Η πιο σημαντική είναι η φόρμα συμπλήρωσης των σχολών του μηχανογραφικού δελτίου, στην οποία ο υποψήφιος θα πρέπει να δηλώσει τις επιλογές του.


Πολύ σημαντικό είναι, ότι κατά τη διαδικασία υποβολής μηχανογραφικού δελτίου, προβλέπεται η δυνατότητα υποβολής προσωρινού μηχανογραφικού δελτίου. Το προσωρινό μηχανογραφικό δελτίο, ο υποψήφιος μπορεί να το τροποποιεί όσες φορές αυτός επιθυμεί. Επίσης, μπορεί να το εκτυπώνει όσες φορές θέλει. Όταν είναι απολύτως σίγουρος για τις επιλογές του, τότε και μόνο τότε θα πρέπει να προχωρήσει στην οριστική υποβολή του δελτίου του.


Με την οριστική υποβολή, η αίτηση του υποψηφίου αποκτά μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και «κλειδώνει». Ο υποψήφιος όταν ξαναμπεί στο σύστημα μπορεί να βλέπει την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού του δελτίου, χωρίς όμως να μπορεί να κάνει καμία αλλαγή.


κατα κεφαλην εισοδημα στην ευρωπαικη ενωση

Σύμφωνα με καταγγελία της οικογένειας του 14χρονου κοριτσιού, η οποία μίλησε στον Ant1, η σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι της μικρής, η οποία φέρεται να μετακινήθηκε την τελευταία στιγμή και έτσι σώθηκε.


Η οικογένεια ενημέρωσε την αστυνομία και οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ που έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν το βλήμα.


στατιστικα παικτων ευρωλιγκας

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι η βολή ήταν σε ευθεία, κάτι που υποδεικνύει ότι υπήρξε πρόθεση.


αποστολος παυλος ηλιουπολη

Για το λόγο αυτό, η αστυνομία θα λάβει εκ νέου μαρτυρία από αυτόν που έχει καταγγείλει το περιστατικό, διότι θεωρεί ότι κάτι έχει αποκρύψει.


κατα κεφαλην εισοδημα στην ευρωπαικη ενωση

Την έρευνα της αστυνομίας θα εποπτεύει ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης έπειτα από εντολή του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίου.


Μάλιστα ο εισαγγελέας έχει εντολή από τον προϊστάμενό του, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, να τον ενημερώνει προσωπικά για κάθε εξέλιξη της υπόθεσης.


bosch ζωγραφος

Συνολικά, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πάνω από επτακόσια κιλά χρυσαφικά και κοσμήματα καθώς και άλλα τιμαλφή και κειμήλια, όπως πολύτιμοι λίθοι, συλλεκτικά νομίσματα, θρησκευτικές εικόνες και άλλα αντικείμενα, τα οποία ξεπερνούν σε αξία τα 10.000.000 ευρώ.


ellas1


bosch ζωγραφος

μαντινάδα για καληνύχτα

ellas3


se pronunciation

ellas4


ellas5


Όλα αυτά τα αντικείμενα θα επιστρέψουν και πάλι στα χέρια των ιδιοκτητών και των κατόχων τους, οι οποίοι συχνά συνδέονται μαζί τους με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο, δήλωσε ο διοικητής διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής, Χρήστος Παπαζαφείρης.


ellas8


ellas9


ellas 7


26062017parousiash023


κοχλιες τιμες

Ανάμεσα στους καταδικασθέντες είναι ντοματοβιομήχανοι και πρόεδροι ή επικεφαλής αγροτοενώσεων και παραγωγών εκείνης της περιόδου, που κρίθηκαν ένοχοι για απάτη. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να αναστείλει τις ποινές (κατά περίπτωση υπό όρο) ή τις μετέτρεψε σε χρηματικές.


κοχλιες τιμες

κρεπερι ηλιουπολη αττικης

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το συνολικό ποσό της απάτης ξεπέρασε τις 900.000 ευρώ, συνδεόμενο με τις επιδοτήσεις της Ε. Ε. Για την ίδια υπόθεση είχαν αθωωθεί από το πρωτόδικο δικαστήριο συνολικά 34 άτομα, μεταξύ αυτών παραγωγοί, γεωπόνοι, υπάλληλοι αγροτοενώσεων κ. ά.


εκλεψαν νερα

περιστέρι μαγαζιά

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου:


Το ακίνητο βρίσκεται στα δυτικά παράλια της Πελοποννήσου, εμπίπτει στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βαρθολομιού και απέχει 3.5 χιλιομέτρα από τον ομώνυμο οικισμό που είναι και η πλησιέστερη κωμόπολη.


αποκλίνοντες φακοί

Έχει έκταση 952.172,69 τ. μ. Το μεγαλύτερο τμήμα του έχει λοφώδες εδαφικό ανάγλυφο με αμμόλοφους ύψους 3 περίπου μέτρων, ενώ ένα μικρό υπόλοιπο αποτελείται από θαμνώδη βλάστηση. Το σχήμα του είναι πολυγωνικής μορφής με μεγάλο μέτωπο (2.000 περίπου μέτρα) προς την παραλία. Απέχει περί τα 1.200 μ. από την παραλία Θινών ενώ περιμετρικά του βρίσκεται το δάσος των Θινών.


Το βίντεο είναι μια παραγωγή του Haanity.


περιστέρι μαγαζιά

βεντιλατερ για ξυλολεβητα τιμες


Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

μαρκου μποτσαρη θεσσαλονικη

Όπως σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Βασίλης Κορκίδης, «οι φετινές θερινές εκπτώσεις ξεκινούν υπό κανονικές συνθήκες και χωρίς άμεσες μνημονιακές εκκρεμότητες, ως εκ τούτου ελπίζουμε να αφήσουν θετικό πρόσημο σε αγοραστική κίνηση και τζίρο στην ελληνική αγορά».


μυλος καλαμποκιου

πετρελαιο κεροζαν υγραεριο

Με την ευκαιρία της διενέργειας των θερινών εκπτώσεων η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, με επιστολή της στις εμπορικές ομοσπονδίες και όλους τους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, έδωσε οδηγίες και διευκρινίσεις, τόσο για την έναρξη των θερινών εκπτώσεων όσο και για τη λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή.


Σημειώνεται πως οι τακτικές θερινές εκπτώσεις, για φέτος, αρχίζουν τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου και θα λήξουν την Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017.


Η ΕΣΕΕ, μετά την εκταμίευση της δόσης των 7,7 δισ. ευρώ της δεύτερης αξιολόγησης, επισημαίνει ότι τουλάχιστον φέτος η αγορά επιστρέφει σε κανονικές συνθήκες και εύχεται στο λιανεμπόριο καλές δουλειές, ενώ προτρέπει τους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες που υπάρχουν, κάνοντας φθηνές και «έξυπνες» αγορές.


μαρκου μποτσαρη θεσσαλονικη

Ο τζίρος των θερινών εκπτώσεων τα τελευταία επτά χρόνια


Ο τζίρος των θερινών εκπτώσεων τα τελευταία επτά χρόνια κυμαίνεται σε περίπου 7 δισ. ευρώ με χαμηλότερο τζίρο το καλοκαίρι του 2015 στα 6,8 δισ. ευρώ και υψηλότερο το 2014 στα 7,2 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο. Η αύξηση του τζίρου το 2016 σε σύγκριση με το 2015 ήταν 1,8%, αλλά ο γενικός δείκτης των συνολικών απωλειών του κύκλου εργασιών του διμήνου Ιουλίου/ Αυγούστου από το 2008 μέχρι σήμερα δείχνει -33,6%.


πιστοποιηση για κτεο

Όλο το βράδυ και κάτω από δύσκολες συνθήκες, 30 πυροσβέστες, 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα από την Πάτρα, με 14 οχήματα και δύο υδροφόρες, έδιναν μάχη με τις φλόγες για να εμποδίσουν την πυρκαγιά να κατευθυνθεί προς κατοικημένες περιοχές.


χ96 οασα

Η πυρκαγιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, έχει κάψει 250 στρέμματα δασικής έκτασης στη θέση Σκοπός, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας, δύο αεροσκάφη τύπου «Καναντέρ», κάνουν συνεχείς ρίψεις νερού, σε δύσβατα σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι πυροσβέστες.


ιδρυμα νιαρχου ηλεκτρα

Για τη μεγάλη πυρκαγιά στον Σκοπό, μίλησε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής της Περιφερειακής διοίκησης Πυροσβεστικών Σωμάτων Ιονίων Νήσων, αντιπύραρχος κ. Γεωργάκοπουλος, ο οποίος τόνισε:



Η πυρκαγιά στη θέση Σκοπός, αντιμετωπίστηκε έγκαιρα με όλες τις δυνάμεις που είχαμε στο νησί και με τη συνδρομή εναέριων μέσων. Είμαστε σε γενική επιφυλακή στο νησί, από το πρωί γίνονται επιχειρήσεις για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς με κάθε μέσο.


πιστοποιηση για κτεο


μουσικα δρωμενα παρισσινος

Ήδη στο σημείο υπάρχει μια ειδική ομάδα διαπραγματευτών, ενώ στην Παλαιόχωρα της Κρήτης κατευθύνεται και μονάδα των ειδικών δυνάμεων της ελληνικής αστυνομίας.


στο φως του ηλιου θα ακουμπησω

Επιχειρησιακά η κατάσταση κρίνεται ως πολύ δύσκολη, λόγω του ότι είναι νύχτα και λόγω του ότι ο δράστης είναι σε έξαλλη κατάσταση και πυροβολεί αδιακρίτως.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 85χρονος ηλικιωμένος είχε δύο μέρες να δώσει σημεία ζωής και ο γιός του, 55 ετών, πήγε σήμερα στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει.


αει κλιση

Ο πατέρας του δεν άνοιγε την πόρτα και τότε ο γιός αναγκάστηκε να μπει στο σπίτι από ένα παράθυρο.


μουσικα δρωμενα παρισσινος

Οι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο αρχικά ο ηλικιωμένος να πίστεψε ότι πρόκειται για κλέφτη, παρόλα ταύτα όμως η κατάσταση ακόμη παραμένει συγκεχυμένη, τόσο για το τι πραγματικά συνέβη, αλλά και για την κατάσταση υγείας του 55χρονου που δέχθηκε τις σφαίρες από το όπλο του πατέρα του.


που και που να περνάς από δω

Η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες ήταν ολονύχτια και έγινε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς η μεγάλη θερμοκρασία έκανε πιο δύσκολες τις συνθήκες κατάσβεσης της πυρκαγιάς, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο.


Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους ανθρώπους της πυροσβεστικής υπηρεσίας κάνουν λόγω για καταστροφή άνω των 3.000 στρεμμάτων δασικής έκτασης, παρ’ ότι μεγάλη ήταν και η βοήθεια που έφτασε στην Ζάκυνθο από την υπόλοιπη Ελλάδα.


που και που να περνάς από δω

ταμαμ επεισοδιο 17 περιληψη

saint seiya omega ω mmorpg

orthonies fotia 2 web


Αναλυτικότερα, με το τελευταίο δρομολόγιο της ακτοπλοϊκής γραμμής Κυλλήνης-Ζακύνθου, έφτασαν στο νησί 9 πυροσβεστικά οχήματα από την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία με περίπου 20 πυροσβέστες. Παράλληλα κατέφθασαν δύο πεζοπόρα τμήματα από την 6η ΕΜΑΚ Πατρών με 9 άτομα έκαστο, ενώ με C-130 τα ξημερώματα της Τετάρτης έφθασαν στην Ζάκυνθο από την Θεσσαλονίκη, 30 πυροσβέστες.


orthonies fotia 3 web


Συνολικά στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς πάνω από 80 πυροσβέστες, 30 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 3 υδροφόρες της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου καθώς και υδροφόρες ιδιωτών.


orthonies fotia 4 web


Με το πρώτο φως της ημέρας, τις προσπάθειες των πυροσβεστών ενίσχυσαν 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Καναντέρ, και 2 αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ.


2 copy copy


orthonies fotia 5 web


Τέλος, όσο αφορά την ηλεκτροδότηση των χωριών Ορθωνιών και Μαριών, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης στο σημείο και προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα.


συνεργειο καθαρισμου φουσκας

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό και αιμομιξία, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, ενώ μετά το πέρας της δίκης επέστρεψε στις φυλακές, όπου κρατείται από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έγινε το περιστατικό.


συνεργειο καθαρισμου φουσκας

Η 58χρονη μητέρα είχε καταγγείλει τον βιασμό στην Αστυνομία, αλλά εξεταζόμενη ως μάρτυρας από το δικαστήριο, ζήτησε να ανακληθεί η δίωξη εις βάρος του γιου της, τονίζοντας ότι τον έχει συγχωρέσει, ενώ προσφέρθηκε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της.


προσωπικη προβλεψη δωρεαν

γαλαζια ρολογια

Απολογούμενος, ο 29χρονος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, την οποία απέδωσε στη ροπή του προς το αλκοόλ εξαιτίας ψυχικής διαταραχής, από την οποία - όπως είπε - πάσχει.


Εξάλλου, έκανε λόγο για «μίσος» που νιώθει προς τις γυναίκες, το οποίο επέδωσε σε ερωτική απογοήτευση που βίωσε πριν από λίγα χρόνια.


Ο βιασμός έγινε μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν μάνα και γιος στη Θεσσαλονίκη κι έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ που έκανε ο κατηγορούμενος.


Ο ίδιος, κατά τη δικογραφία, άσκησε βία εναντίον της μητέρας του προκειμένου να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση που εκείνη προέβαλε.


Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

outlook πληροφοριες

«Η συμφωνία θα ξαναεξεταστεί, θα ξαναπάει στην Ιεραρχία και η Ιεραρχία θα το δει. Η Ιεραρχία μπορεί να εγκρίνει, μπορεί να διορθώσει, μπορεί να απορρίψει. Αν προχωρήσει, θα τα ξανασυζητήσουμε», δήλωσε με το πέρας της συνάντησης ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι «ποτέ δεν είχαμε διάσταση με τους ιερείς. Οι ιερείς μας είναι τα μάτια μας και τα χέρια μας και χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε».


outlook πληροφοριες

Εξάλλου, σύμφωνα με εκκλησιαστικές πηγές, επισήμανε προς τους ιερείς πως «50 χρόνια δίνω μάχη για τα δικαιώματα. Τι έχω να αποδείξω; Αυτά είναι πάντοτε προτεραιότητα». Παράλληλα, παρέδωσε στους ιερείς και υπόμνημα όπου υπογραμμίζεται πως όλα θα είναι συνταγματικώς κατοχυρωμένα.


θεματα χημειας πανελλαδικες 2014

Επιπλέον, ο αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε ότι τελευταία υπάρχει πολλή παραφιλολογία και συνωμοσιολογία. «Λέγονται πολλά που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Αυτό που προέκυψε από τη συνάντηση είναι ότι είμαστε σύμφωνοι με ό, τι αποφάσισε η Ιεραρχία, δηλαδή, να συνεχιστεί ο διάλογος με την Πολιτεία, να συγκροτηθεί μία επιτροπή, όπως προβλέπει η απόφαση, στην οποία θα συμμετάσχουν και ιερείς, με στόχο την προάσπιση των συμφερόντων τους», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο αγώνας μας είναι ένα έργο που φαίνεται υλικό, όπως είναι η περιουσία, να το μετατρέψουμε με την προσπάθειά μας σε πνευματικό, ώστε να δώσει καρπούς για το λαό μας και την πατρίδα μας».


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ, πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής, εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, αλλά και από την απόφαση της Ιεραρχίας, επισημαίνοντας ότι θα περιμένουν τις αποφάσεις της επιτροπής, ενώ σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα με τον αρχιεπίσκοπο, καθώς «πάντοτε είμαστε δίπλα στην Ιεραρχία και στον αρχιεπίσκοπο, γιατί ο στόχος μας είναι κοινός».


sunset υδρα

κωστης παλαμας θανατος

Σύμφωνα με τον απολογισμό του έργου της, η υπηρεσία εξέτασε συνολικά 819 ενστάσεις και διεκπεραίωσε 528 τηλεφωνικές και 56 ψηφιακές καταγγελίες.


Επίσης, διενεργήθηκαν 286 τακτικοί και έκτακτοι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά τους οποίους διαπιστώθηκαν 176 παραβάσεις σε 135 καταστήματα, ενώ εκτελέστηκαν 21 διοικητικές κυρώσεις και 15 αυτοψίες.


Παράλληλα, σε συνεργασία με την ΕΛ. ΑΣ. και άλλους φορείς, συγκροτήθηκαν 86 μικτά κλιμάκια, με στόχο τον έλεγχο του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, τη βεβαίωση τροχονομικών παραβάσεων και την τήρηση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας. Επιπλέον, 200 μαθητές από τρία δημοτικά σχολεία πήραν μέρος στο πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής, που υλοποιεί η Δημοτική Αστυνομία.


οδηγώ με ασφάλεια

Κατόπιν ενεργειών της Υπηρεσίας, κατασχέθηκαν συνολικά 40 τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί παράνομα από τους μπλε κάδους ανακύκλωσης της πόλης.


κωστης παλαμας θανατος

λιστα των πλουσιοτερων ανθρωπων

ξυνεβη τε εργον τουτο των κατα τον πολεμον

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε τραβήχτηκε τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, παρότι με την πρώτη ματιά, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι είναι από τον χειμώνα. Μέλη της Ε. Ο.Δ. ανέβηκαν με ισχυρή χιονόπτωση στον Όλυμπο, προκειμένου να συμμετάσχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό Ρουμάνου ορειβάτη στις κορυφές του Ολύμπου.




ets official website

ντουομο μιλανου


ξυνεβη τε εργον τουτο των κατα τον πολεμον



ξαφνικος πονος στη πλατη

Το σχέδιο ολοκληρωμένης ανάπτυξης περιλαμβάνει έκθεση περιγραφής και τεκμηρίωσης, πρόταση οριοθέτησης υδατορεμάτων, μελέτη οριοθέτησης, τεχνική έκθεση συνοδευόμενη από διαγράμματα, τοπογραφικό διάγραμμα συνοδευόμενο από τεύχος συντεταγμένων, πρόγραμμα ανάπτυξης κατά φάσεις εκτέλεσης με χρονοδιαγράμματα, μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας, συνοδευόμενη από τρεις χάρτες, ειδική μελέτη - αιτιολογική έκθεση για τη χωροθέτηση υψηλών κτηρίων στην αξιοποίηση της έκτασης, αλλά και ειδικό υπόμνημα περί της υπ’ αρ. πρωτοκόλλου 39216/1659/11.05.2017 πράξης χαρακτηρισμού του δασάρχη Πειραιά.


Σύμφωνα με τη στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων αντικείμενο της σχεδιαζόμενης ανάπτυξης, αποτελεί το ακίνητο του τέως Αεροδρομίου του Ελληνικού, με έκταση 5.249 στρεμμάτων, σε συνδυασμό με τα ακίνητα του πρώην Ολυμπιακού Κέντρου Ιστιοπλοΐας (Μαρίνα) Αγ. Κοσμά Αττικής και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας (Ε. Α.Κ. Ν.) Αγίου Κοσμά Αττικής, με έκταση 529 και 426 στρεμμάτων αντίστοιχα. Πρόκειται για ακίνητα που είχαν αποτελέσει, κατά το παρελθόν, μέρος του συστήματος των Ολυμπιακών, υπερτοπικών, πόλων, και τα οποία αντιμετωπίζονται πλέον συνδυασμένα, ως ενιαίος μητροπολιτικός πόλος πολλαπλών λειτουργιών, στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση της αναπτυξιακής, χωροταξικής και πολεοδομικής τους δυναμικής και της επενδυτικής τους αξίας.


ημερομισθιο αναπληρωτη

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, προσδίδεται στο ακίνητο του Ελληνικού – Αγίου Κοσμά, για πρώτη φορά, ενιαία και συνολική πολεοδομική ταυτότητα, συμβατή με τον αναπτυξιακό του προορισμό και τη μακροχωροταξική του ένταξη. Παραλλήλως, εισάγεται ειδική διοικητική διαδικασία για την αξιοποίηση του ακινήτου, με σαφή βήματα ανά στάδιο, η οποία συμβαδίζει με τη διαδικασία επενδυτικής ωρίμανσης και μπορεί να ανταποκριθεί τόσο στην κλίμακα της επιδιωκόμενης ανάπτυξης, όσο και στην πρωτοτυπία του αναπτυξιακού εγχειρήματος.


παντεσ κουνιασ οικονομικεσ

Ο υπό μελέτη σχεδιασμός επιχειρεί να συγκεράσει την αντικειμενικότητα και ορθολογικότητα του χωρικού σχεδιασμού με τις ιδιαίτερες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες του τόπου στον οποίο αναφέρεται προς όφελος πρωτίστως του κοινωνικού συνόλου. Μόνο υπό αυτήν την προϋπόθεση δύναται να παραχθεί ένας πραγματικά βιώσιμος χώρος, "πρότυπο αστικού σχεδιασμού", στη βάση συγκεκριμένων πολεοδομικών και χωροταξικών αρχών για την πραγματοποίηση των στόχων που το θεσμικό πλαίσιο για την αξιοποίηση του Ελληνικού ορίζει.


ξαφνικος πονος στη πλατη

crocs βρεφικα

Πρόκειται για τέσσερις οικογένειες, με δεσμούς και μεταξύ τους, που πουλούσαν ηρωίνη και χασίς σε χρήστες ναρκωτικών, που τους επισκέπτονταν τις γυναίκες και τας παιδιά να παραδώσουν τα ναρκωτικά σε μικρή απόσταση από τον οικισμό.


συνθετο σαλονιου σκρουτζ

γιωργος λαμπρου βιολογος

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, και κατά την διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης χτες, με την συνδρομή των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ, συνελήφθησαν συνολικά 26 άτομα, ενώ κατηγορούνται και αναζητούνται άλλα 11.


Από τους συλληφθέντες εννέα είναι άνδρες, εννέα γυναίκες και οκτώ ανήλικοι, από 13 έως 16 ετών. Επίσης, συνελήφθησαν 18 χρήστες ναρκωτικών, που είχαν πάει στο Ζεφύρι για να προμηθευτούν την δόση τους, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της Αστυνομίας.


Επίσης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οκτώ οικίες και κατασχέθηκαν: 702,29 γραμμάρια κάνναβης, 29,7 γραμμάρια ηρωίνης, 15 ναρκωτικά δισκία, 4 ζυγαριές ακριβείας και 3.424 ευρώ. Επίσης, κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα, που αγοράστηκαν με τα χρήματα από τα ναρκωτικά και 16 κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.


crocs βρεφικα

τρυπα στην μυτη κρικακι

Διονύσης Τσακνής: Το ανταποδοτικό τέλος θεσπίστηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά


Ο πρόεδρος της ΕΡΤ στην απάντησή του επισημαίνει επίσης ότι το ανταποδοτικό τέλος (3 ευρώ ανά νοικοκυριό) θεσπίστηκε από την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, «προκειμένου να λειτουργήσει η Αθηνοκεντρική ΔΤ - ΝΕΡΙΤ (ένα κανάλι, ένα ραδιόφωνο)».


μαραγκου 6 γλυφαδα

Επίσης, ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση, από τον Ιούνιο του 2015 λειτουργεί με όλες τις δομές της (3 τηλεοπτικούς σταθμούς και 5 ραδιοφωνικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, την ΕΡΤ WORLD, τη «Φωνή της Ελλάδας», 19 Περιφερειακούς Σταθμούς και 3 Μουσικά Σύνολα), διατηρώντας στο ίδιο ύψος το ανταποδοτικό τέλος, ενώ είναι πλεονασματική συνεισφέροντας στον κρατικό προϋπολογισμό, με το ύψος της προσφοράς της για το 2016, να κυμαίνεται στα 71 εκατομμύρια ευρώ.


ΠΟΣΠΕΡΤ: Πού θα βρείτε το αντίστοιχο ποσό για να καλύψετε το έλλειμμα στον κρατικό προϋπολογισμό;


Η ΠΟΣΠΕΡΤ από την πλευρά της σημειώνει ότι «ο Κ. Μητσοτάκης επιμένει εμμονικά - παρά τις τεκμηριωμένες κάθε φορά απαντήσεις μας - να επιτίθεται στην ΕΡΤ, αποκρύπτοντας τα δικά του μεγάλα και τραγικά λάθη, καθώς και της Ν. Δ. στην περίπτωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».


Συνεχίζοντας η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει: «Κύριε Μητσοτάκη, έχει δόση αυτοκριτικής ή αναπαράγετε φαιδρότητες, ότι τα 3 ευρώ είναι πλέον πολλά για τη σημερινή ΕΡΤ, όταν και εσείς ο ίδιος τα καθιερώσατε ως απαραίτητα για ανταποδοτικό τέλος στην Αθηνοκεντρική ΥΠΟδεκαπλάσια ΝΕΡΙΤ;


τρυπα στην μυτη κρικακι

να αγορασω στεγνωτηριο

Όσο εσείς κ. Μητσοτάκη και οι λογογράφοι σας επιμένουν στα ψεύδη και στις αοριστίες εμείς θα επιμένουμε να σας το υπενθυμίζουμε. Αν όπως λέτε θα μειώσετε το ανταποδοτικό τέλος για την ΕΡΤ 1,5 ευρώ το μήνα ώστε να μπορεί να βιοποριστεί! μια οικογένεια 4μελής, (την οποία βέβαια εσείς έχετε φέρει σε αυτή την κατάσταση ανάγκης) πού θα βρείτε αντίστοιχο ποσό 100 εκατομμυρίων ευρώ περίπου για να καλύψετε το έλλειμμα που δημιουργείται στον κρατικό προϋπολογισμό; Ποιους φόρους θα αυξήσετε ή ποιους νέους θα επιβάλλετε; Αν έχετε θάρρος και έχετε κάτι να πείτε κ. Μητσοτάκη, ζητήστε εξεταστική επιτροπή για το λουκέτο στην ΕΡΤ. Για το πόσο κόστισε αυτό το λουκέτο στο ελληνικό δημόσιο.


Επίσης κ. Μητσοτάκη όσο αποκρύπτετε εσείς, εμείς θα σας ρωτάμε:


Για τα μεγάλα σκάνδαλα που έγιναν επί Ν. Δ. στην ΕΡΤ, όπως τη διασπάθιση - κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, τα μεγάλα μπόνους, τους υπέρογκους μισθούς στους εκλεκτούς, τις απλήρωτες - γκρίζες διαφημίσεις, την αδιαφάνεια, τη ρουσφετολογία, τις προσλήψεις συγγενών και κομματικών στελεχών της κυβέρνησης που ενώ πληρώνονταν από την ΕΡΤ εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δεν πατούσαν το πόδι τους στην ΕΡΤ. Για όλα αυτά κ. Μητσοτάκη και πολλά άλλα για τα οποία ευθυνόσαστε, κατηγορήσατε την ΕΡΤ και τους εργαζόμενούς της ώστε να την κλείσετε.


Για την αφαίμαξη των “φιλέτων” της περιουσίας της ΕΡΤ .
Για τον διαγωνισμό της Digea που είχε σαν προαπαιτούμενο το “μαύρο” στην ΕΡΤ.


Για τη συμπόρευσή σας με την Digea και την ΕΙΤΗΣΕΕ, ώστε να συνεχιστεί η ανομία στο τηλεοπτικό τοπίο εις βάρος της ΕΡΤ, ακολουθείτε ακόμα και την ίδια τακτική συκοφάντησης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με σκοπό το νέο “μαύρο”.


Κύριε Μητσοτάκη, ο κατάλογος είναι μακρύς.
Αν μπορείτε απαντήστε έστω και μόνο σ' αυτά. Για τα υπόλοιπα θα επανέλθουμε» καταλήγει η ΠΟΣΠΕΡΤ.


φορολογικη δηλωση 2015 ασφαλεια ζωης

Η αυτόπτης μάρτυρα είδε τη στάθμη του νερού της θάλασσας να ανεβαίνει προς τα πάνω. Ο δρόμος προς το λιμάνι είναι κλειστός.


φορολογικη δηλωση 2015 ασφαλεια ζωης

αντιπτέραρχος χρήστος χριστοδούλου

Οι τραυματίες που παραλαμβάνουν συνεχώς τα ασθενοφόρα είναι δεκάδες. «Η ένταση του σεισμού ήταν μεγάλη. Ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος. Ο ένας έπεφτε πάνω στον άλλο», λέει χαρακτηριστικά η κάτοικος του νησιού.





marks & spencer νέο ψυχικό

τσογκας παναγιωτης δερματολογος

Σκοπός του Μουσείου είναι η διαφύλαξη, μελέτη, προβολή και ανάδειξη της Ελληνικής Παιδείας και των αξιών που απορρέουν από αυτή. Ειδικότερα, προβάλλεται όλη η πορεία της ελληνικής εκπαίδευσης, από την ίδρυση του Νέου Ελληνικού Κράτους, 1830 έως σήμερα, μέσα από τα μοναδικά εκθέματα του Μουσείου. Το ελληνικό σχολείο (νηπιαγωγείο, δημοτικό, σχολαρχείο-γυμνάσιο - λύκειο), όπως λειτούργησε από τα πρώτα χρόνια του Νέου Ελληνικού Κράτους (1830) μέχρι σήμερα. Βιβλία, τετράδια, σχολικά αντικείμενα, παιχνίδια, παιδικά περιοδικά και μαθητικές ενδυμασίες. Τα ελληνικά σχολεία εκτός του Ελλαδικού χώρου και τα σχολεία της διασποράς (Βιβλία και αντικείμενα από Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Αλεξάνδρεια, Κύπρο, Αμερική καθώς και πρώην Σοσιαλιστικές χώρες της Ευρώπης).


Όσον αφορά στον νεοελληνικό διαφωτισμό, υπάρχουν παλιές εκδόσεις έργων των Μεγάλων Διδασκάλων του Νεοελληνικού Διαφωτισμού (Αδαμαντίου Κοραή, Ευγενίου Βουλγάρεως, Νεοφύτου Δούκα, Κωνσταντίνου Κούμα, Θ. Φαρμακίδη, Κωνσταντά, Κομμητά και άλλων). Για τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, υπάρχουν δυο προθήκες με έργα του Ομήρου, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Θουκυδίδη και άλλων Ελλήνων Συγγραφέων της Αρχαιότητος με κείμενο Ελληνικό ή παράλληλο Ελληνικό - Λατινικό. Εκδόσεις από τα φημισμένα τυπογραφεία της Ευρώπης κατά την χρονική περίοδο 1500-1800. Ξεχωριστή αίθουσα αφιερωμένη στους μύθους του Αισώπου και στο Παραμύθι. Αυθεντικές εκδόσεις των Μύθων του Αισώπου από το 1600 μΧ, με κείμενο Ελληνικό η παράλληλο Ελληνικό - Λατινικό.


τσογκας παναγιωτης δερματολογος

αγρίδια πιτσιλιά

Από ένα χώρο αφιερωμένο στην ελληνική εκπαίδευση, δεν θα μπορούσε να λείπει η παλιά σχολική αίθουσα, που ξυπνά αναμνήσεις από τα μαθητικά και ανέμελα χρόνια. Μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα διδασκαλίας με τα παλιά ξύλινα θρανία, τον μαυροπίνακα και τους παλιούς χάρτες στους τοίχους, τις παλιές ενδυμασίες των μαθητών, μεταφέροντας τον επισκέπτη σε μια άλλη εποχή. Επίσης, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να γράψει στην πλάκα με το κοντύλι και να δοκιμάσει να γράψει με μελάνι και πένα χρησιμοποιώντας μελανοδοχείο, κονδυλοφόρο και στυπόχαρτο. Στην αίθουσα των Μετεώρων εκτίθενται χαρακτικά και γκραβούρες περιηγητών που επισκέφθηκαν τα Μετέωρα κατά τον 18ο και 19ο αιώνα. Φωτογραφίες των Μετεώρων από τον φημισμένο Γάλλο - Ελβετό φωτογράφο Boissonas και τους Βολιώτες φωτογράφους Στέφανο και Νικόλαο Στουρνάρα, καθώς και παλιά ξενόγλωσσα περιοδικά που αναφέρονται στα Μετέωρα. Χρησιμοποιώντας τις παλιές στερεοσκοπικές μηχανές, που υπάρχουν στο χώρο του μουσείου, o επισκέπτης μπορεί να δει τρισδιάστατα παλιές φωτογραφίες των Μετεώρων. Ακόμα υπάρχουν ειδικές προβολές στις αίθουσες του Μουσείου σχετικά με την Ιστορία και την εξέλιξη της γραφής , την ιστορία της τυπογραφίας , τον Νεοελληνικό διαφωτισμό, τους Ολυμπιακούς αγώνες, τους Μύθους του Αισώπου και την Ελληνική Μυθολογία.


σημερα γιορταζεις

εικονες καλο μηνα μαρτιο

Επί τόπου βρίσκονται και επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά και να κρατήσουν το πύρινο μέτωπο, μακριά από κατοικημένες περιοχές.


εικονες καλο μηνα μαρτιο

παναγιωτησ στεργιου

Ειδικότερα, επιχειρούν 34 πυροσβέστες και 16 οχήματα, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα, με 10 άτομα. Επίσης, από αέρος, πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα, τύπου «Καναντέρ» και άλλα τέσσερα, τύπου «Πετζετέλ».


Το tweet της Πυροσβεστικής για τη φωτιά.


καρτες γαμου και βαπτισης



#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Γρύλλος Κρεστένων του νομού Ηλείας. Επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 23 Ιουλίου 2017

ελενη μενεγακη μακρη λυμπερη

Το ψάρι πιάστηκε από έμπειρους ψαράδες της περιοχής της Μαραθόπολης κοντά στα νησάκια των Στροφάδων. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες ψαράδες, Αργύρη Πολίτη και Αντώνη Κατρίτση, ανήκει στη κατηγορία των καρχαριοειδών και το μήκος του φτάνει στα 3 μέτρα.


Ο μεγαλόσωμος καρχαρίας, σύμφωνα με το gargalianoionline.gr, ανέβηκε στο αλιευτικό σκάφος με δυσκολία καθώς το βάρος του ξεπερνούσε τα 180 κιλά.


176


πληρωμη αντιπροσωπων 2015


αστεράκι στο χέρι
ελενη μενεγακη μακρη λυμπερη